אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים לכולם,תמיד רציתי לעצמי לחדר מערכת קולנוע ביתיית עכשיו שהגיע הרגע נעשה החלטה נכונה. ולא יודע למה z5500 ניראת לי מערכת מעולה,איכותית,מרשימה,יפה יותר מאשר רסיבר בינוני ומטה ורמקולים בינונים. הבעיה העיקרית שלי שמונעת ממני לקנות את ה-Z5500 היא שאני חובב שירה ואני מפחד/חושש שבחיבור די וי די למערכת המיקרופון לא ישמע טוב ברמקולים בכל זאת זה פסיכולוגי אתה רואה רמקול כזה קטן קראתי מלא עליהם וכל מי שקנה אותם אמר שהם ברמה. השימושים שלי הם: 40% מוזיקה 20% שירה 20% משחקים 20% סרטים נ.ב לאחר קנית המערכת הצטרף dx2 asus למחשב,בינתיים הוא יחובר ליציאה קואקסיאלית במחשב או אופטית מקווה שנצליח לגבש החלטה ועוד השבוע הקרוב אני אתחיל להנות. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD קורא צרובים, DIVX ,XVID, ועוד פורמטים. במחיר של כ 300 ש"ח אם אפשרי ואם צריך תקציב רחב יותר תגידו.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תשופפו: http://www.acsi.de/iRiver/pictures/iHP-120_Teile_A.jpg מקווה שהHD'S של טושיבה עמידים....
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי את הנגן פלאש של ידידה שלי באוזניות שלי (SONY טובות) וזה נשמע לא רע בכלל יש לה נגן פשוט DISK ON KEY של איזה חברה בשם ORTEL או משהו כזה גם פלאש של IRIVER יכול להישבר מנפילה בלי כיסוי אחריות (שמעתי על מקרים כבר) בנוסף, רוב האנשים שאני מכיר אמרו לי תקנה פלאש פשוט וזהו השאלה היא כמה כבר יותר טוב IRIVER או IAUDIO והאם זה מצדיק בשביל לשלם כפול? תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP ProBook 440 G4 ואוזניות Audio-technica M40x. המחשב לא מוציא שום סאונד (גם ברמקולים) וניסיתי את כל הפתרונות שיש באתר של HP, ניסיתי להחליף כבלים, בדקתי שהאוזניות מתפקדות גם בחיבור למכשיר אחר וכלום לא עבד. יש למישהו פתרון? תודה רבה מאוד לכל העונים והעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את ה GTXP יד שניה בסביבות ב350 ש"ח. איך הכרטיס? מבחינת איכות צליל. ואיך המחיר? טוב? בסדר? רע? עריכה: אני קונה את הכרטיסהזה כדי להשתמש בו לאוזניות ולמערכת 5.1 - YAMAHA TSS 10. עדיף לי לתת לרסיבר של YAMAHA לבצע את הקידוד או לכרטיס? זה בכלל יהיה שימושי לקנות אותו אם הוא יתחבר בצורה דיגיטלית למערכת?
-
האם ידוע למישהו על תמיכה (לא interface, רק קריאת תווים) בעברית למכשירי archos מסדרת av400. בrockbox לא מצאתי תמיכה לדגמים מתקדמים. האם ידוע על יוזמה של החברה לפתח דבר כזה? תודה <o> YUP
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי את 530X אכשיו ני רוצה ליקנות כרטיס קול איכותי בימקום הכרטיס המובנה שלי . כרטיס קול עים ביצועים טובים ,שיוציא צליל נקי בזמן ,שיהיה לו הרבה אופציות כמו לישלוט בעוצמה של כל רמקול בניפרד ,םראונד 5.1 ועוד משהו שיוכל לשישמש אותי גם אים אני ארצה להחליף את הרמקולים ליותר חזקים בעתיד התקציב שלי בסביבות ה600 שקל .תודה רבה לכל העוזרים......... שחכתי מטרת השימוש להכל מוזיקה ,סרטים ומישחקים :)
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הקנייה - בארץ כן אני חמור..מוכן לשלם כמעט משכורת אבל לא לסבול את הרעש... לא מוכן להחליף 14 דיסקים במשמרת בעבודה.. ;D (נשבר לי מהדיסקמן) אני צריך נגן חזק... אהמם לא הכי חזק אלא קל שלא יהיה כבד,שיהיה בעל סוללה חזקה,ווליום גבוהה כזה שלא שומעים כלום חוץ ממוזיקה לא סביבה וכו'. נגן שיהיה מסוגל גם לנגן MP3 VBR (שזה כמעט רוב הקבצים שלי ) שאלה שהטרידה אותי הרבה זמן הנגגנים האלה ביכלל מסוגלים לא לקפוץ וכו' ? לא מפריע להם שהם כל הזמן בתזוזה \הליכה\הזזת הגוף איתם מצד לצד לפעמים ועוד... ? אם כן על אתם ממליצים לי ללכת הנגן אמור להיות לטווח ארוך ארוך... שיעזור לי להתנתק מהרעש בעבודה. התקציב ? 3K מקסימום (אני חושב שזה תקציב מכובד למדי) אם חשוב לכם אני שומע טראנס,פסיכודלי,מטאל מלודי …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני עם ac97, שומעים ברמקולים, אבל אני מרגיש שהם יכולים לתת עוד, לפחות ככה נראה לי. בAudigy2 יש את האפשרות הזאת שנקראת cmss3D ובכלל נראה לי כ.קול יותר חזק מlive! השאלה אם זה שווה את הכסף. (אני מדבר על גרסאת הValue) או ששווה בכלל לחסוך לX-Fi XtremeMusic שיש לו את הCrystalizer24bit.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב.... מחפש המלצה לסט רמקולים למחשב 2 עבור צפייה בסרטים / מוזיקה ומשחקים... עם בס חזק, ללא צורך בשימוש בסאב. עד 100 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ, מה אפשר לעשות כדי לסדר את הפונט במחשב שיראו אותו יותר חד (נקי)? אני מחבר בחיבור HDMI-DVI. ד"א, יש אפשרות לעשות גם תצבעים טיפה יותר חיים? ואממממ, יש לי תאפשרות בהגדרות לבחור 1920x1080 (והטלוויזיה שלי היא HD READY...), זה נותן לי לבחור את זה ואפילו מפנה לי הרבה מקום במסך (משהו שמאוד עוזר לי =), הבעיה היא שהפונט של הכתב לא כ"כ קריא ואם אפשר לסדר את זה - מה טוב..., אפשר לסדר את זה?) תודה =)
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של yahama, איך אפשר לחבר אותו למחשב? צריך כבלים מיוחדים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-