עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מעוניין לרכוש כרטיס קול שיחליף את ה CREATIVE Live! Platinum 5.1 ששירת אותי נאמנה. דרישות: לפחות חיבור סטיראו כניסה ויציאהשל אודיו RCA איכות שמיעה טובה מהקריאטיב. המחשב מחובר למערכת חלקים דיי מושקעת. אני מחפש משהו פשוט מבחינת חיבורים, אבל באיכות שמע כמה שיותר טובה בטווח מחירים הזה.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by ilanb0,

מישהו מכיר את הדגם lg Rc-185 ?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  3. המדריך הזה הוא בגדר המלצה בלבד! בבחירת מערכת שמע, דבר ראשון יש להחליט מה יהייה התפקיד המרכזי של המערכת. ככלל אצבע: לשמיעת מוסיקה מומלץ מערכת 2.0, למשחקים וסרטים מומלץ 5.1, ולשימוש כללי מומלץ 2.1. חשוב לדעת! מערכת במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת באותו מחיר, אך עם יותר רמקולים- כך שמערכת 2.1 במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת 5.1! מערכות 2.0 לעומת זאת, עד תקציב של כ-700 ש"ח לא יהיו איכותיות כמו מערכות 2.1, כנראה בכלל העלות הגבוהה יחסית של ה"שידרוג המשמעותי" שנותן למערכות ה2.0 סאונד טוב יותר. דבר שני שיש לזכור הוא שהנתונים הטכניים של המערכת בד"כ יהיו רחוקות מהמציאות, וככול שהמערכת זולה יותר- כך המרחק גדול יותר! לדוגמא: הנתונים של הדאלי הליקון 300…

• 25 תגובות
    • 10.9k צפיות
  4. Started by uh615,

איך הרמקולים Eacan E-510 ? ביחס לקריאטיב או לוגיטק [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 13:15:40 מקפיץ אולי בכל זאת מישהו מכיר, שמע, חוות דעת :s05:

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  5. לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מתכנן לקנות רמקולים למחשב, והבנתי שבתקציב שלי, (500-600 ש"ח) הכי משתלם לקנות ה-X530 של LOGITECH... עכשיו ראיתי שיצא דגם חדש שלהם ואני שואל האם שווה לחכות שהוא יגיע לארץ ויעלה כמו ה-X530, או לקנות את ה-X530 עכשיו וזהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם בתקציב שלי יש מערכת יותר טובה או משתלמת (של CREATIVE או משהו), אפילו אם היא צפויה לצאת ועוד לא יצאה, אשמח להמלצה...

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן למחשב החדש שקיבלתי אני מעוניין לצרף רמקולים חדשים. עד כה היו לי רמקולים 2.1 של CAMBRIDGE SOUNDWORKS, אמנם טובים אבל מאוד ישנים. בתקציב הנ"ל - איזה רמקולים מומלצים? אפשרי לחרוג קצת מהתקציב, אך רק אם יש הבדל משמעותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. מדובר במערכת למוזיקה בלבד (לא קולנוע ביתי), הכל כולל הכל (CD, מגבר, רמקולים וכו'). החדר שעבורו היא מיועדת הוא חדר בדירה תל-אביבית טיפוסית (משהו כמו 4 מטר על 3.5 מטר). סוג המוסיקה נע בין ג'אז קל (אלה פיצג'רלד, צ'ט בייקר וכו') לרוק אלטרנטיבי. לא שומע טראנס ודומיו. המערכת תחובר גם למחשב לצורך האזנה לתחנות רדיו באינטרנט. אשמח לקבל המלצות למפרטים. כמו כן (אם זה מותר בפורום) אשמח לקבל המלצות על חנויות אמינות שניתן לסמוך עליהן. אם לדעתכם התקציב שרשמתי נמוך מדי למטרות שציינתי - אשמח לשמוע הערות גם בנושא זה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגל חשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"ח וגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, שמעתי שהפדים שלהם נוטים להתבלות אחרי כמה שנים. יש מקום בארץ שניתן להשיג בו פדים חלופיים? במסגרת האחריות לכל החיים, החלפת הפדים כלולה? ולמי שיש את האוזניות - הפדים אכן מתבלים? תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by alex15,

אני צריך אוזניות אלחוטיות טובות התקציב 200 ל 300 . חברה טובה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by din707b,

יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. כותרת אחת למעלה^^^^^^^.... Aviko

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Splashy,

מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by No-way,

מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  17. לחבר שלי יש אפשרויות כאלה שהוא מעוות את הקול שלו במיקרופון ועושה מתיחות! אני מת לעשות כאלה אפקטים אבל ב XFI שלי ב EAX יש לי רק איזה כמה אפשרויות של אפקטים למוסיקה ... מאיפה אני משיג את האפקטים המיוחדים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eegg,

הרמקולים האלו הם השדרוג של הx-530. זה בדיוק אותו מפרט רק שאפשר לשלוט על הרמקולים בשלט חוטי ששם גם אפשר לשלוט על הבאס לא כמו רמקלוים אחרים שזה על הסאב. הם עדיין יקרים אבל עוד מעט ירדו לדעתי למחיר של ה x-530. יש שם גם חיבור מיוחד לרמקולים האמצעי שמאפשר לו להיותר על כל מסך דק: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=12254

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  19. אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by (iriver H10),

לחבר שלי יש מערכת כזאת: http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11368&ref=zap והרמקולים שלה דפוקים או משהו. עכשיו הוא רוצה לקנות כאילו רמקולים חדשים. יש המלצות למשהו איכותי.? בסביבות ה1000 שקל

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. Started by Guy King,

האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  22. מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by einpoklum,

אני חושב לרכוש מכשיר ייעודי להקלטת קול-דיבור (digital voice recorder). עלעלתי קצת ב-zap ועשיתי קצת google, אך לא הצלחתי למצוא סקירות השוואתיות רציניות או אפילו ביקורות מעמיקות של מוצרים. האם מי-מכם יכול: - לומר לי מה ה-features החשובים שיש לשים לב אליהם (חוץ מדברים ברורים כמו גודל זיכרון פנימי ואורך חיי סוללה)? - לתת לי קישור לסקירות/ביקורות? - להמליץ לי המלצה ספציפית על מכשיר? ועניין נוסף: כל מיני מכשירים מפרסמים זמני הקלטה מירביים מבלי לפרט מהי האיכות המתאימה לזמן הקלטה כזה - אז איך אפשר להשוות את הפרמטר הזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. יש לי את הרמקולים האלה, כשהם פועלים ואין סאונדכאילו נחים... יש רעשי רקע בזזזזז כאלה שלא עוצרים הרעש רצוף... זה נורמלי?,,, איך פותרים,,, הכרטיס קול הוא OB על לוח K8 של ג'יגהבייט תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by IGk,

מחפש המלצה לרמקולים (זוג)קדמיים רצפתיים בין 1000-1800 עם חריגות בתקציב בעיקר לקולנוע ביתי אבל גם למוסיקה (אוס וטראנס)

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים