אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שוקל לקנות נגן mp3 והוא לא יודע איזה לקנות, רציתי לדעת מהם הנגנים הטובים יותר במחיר הגון, ואיפה ניתן לרכוש אותם
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני בעיקר רואה בו סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר לטלויזיה מהכרטיס מסך( Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card ) והרמקולים שלי הם LOGITECH Z-560. אני מחפש כרטיס קול טוב והתקציב שלי הוא 800 ש"ח,מה אתם יכולים להציע לי ומה יהיה השיפור באיכות הקול לעומת עכשיו שאני שומע עם כרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט מדגם VAX)?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר רסיבר של AKAI תוצרת יפן די ישן,אבל נראה די מתקדם לתקופתו וגם מאוד כבד.בנוסף,גם טייפ ענק מקצועי עם אפשרויות הקלטה שונות ומגעי סנסור! בכמה אפשר למכור את זה נראה לכם? יש איזה פורום של אודיו/קולנוע ביתי שאתם מכירים שאני ישאל שם?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קונה כנראה רמקולים רציניים ואני חושב שזה לא יהיה ראוי להשאר עם כרטיס קול מובנה בלוח אם. אני רוצה כרטיס קול לא משהו יותר מדי רציני אבל גם לא משהו רקוב. חשבתי על ה audigy 2 zs מה דעתכם? אני מחפש משהו בתקציב דומה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא אוזניות in ear. חשוב שיהיו נוחות כי אני יושב עם האוזניות שעות. אוזניות מתאימות לסרטים, משחקים ומוזיקה בסדר חשיבות יורד. (כלומר הכי חשוב סרטים ומשחקים) שלא יהיו גדולות. חשבתי על PX100, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה העתקתי כמה דיסקים למחשב עם windows media, אבל הנגן לא מנגן אותם! מישהו אולי יודע למה? אני יכול לשמוע את הקבצים במחשב, אבל בנגן הוא פשוט מדלג עליהם בטיל! הפורמט שלהם הוא (אחרי ההעתקה) wma והרי המכשיר אמור לנגן אותם. אם יש דרך יותר טובה (או יותר נכונה) אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני מקרין סרטים של DIVX + MKV מהנייד שלי לפלזמה HD של פנסוניק, ויש לפעמים בזמן הצפיה הקפאה לשנייה וזה ממשיך , זה קורה ממש לפעמים , מדוע?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 לחדר.. עכשיו ככה.... ראיתי את הטלוויזיה הזאת.. : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130264 בעיקרון היא עולה 3200 עכשיו השאלה היא האם בתקציב הזה אני יכול להביא טלוויזיה יותר טובה האם אני משלם הרבה יותר בשביל ה "smart tv" והטלוויזיה עצמה היא גרועה? בעיקרון מה שאני מחפש זה לראות בה סרטים סדרות באיכות גבוהה , משחקי ספורט -בגלל זה בחרתי 100 herz. חיבור המחשב לטלוויזיה לצורך משחקים צפיה בלויין - יס חיבור חשוב שתדע לקרוא כל מיני סוגים של קבצים וקיבצי תרגום בעברית לטובת חיבור דיסק או קיי ודברים מהסוג הזה... אמממ מרחק צפייה בערך 3 מטר.. בעיקרון התקציב שלי הוא עד 3200 שזה כבר מעל התקציב שלי אבל אני מוכן לשלם אם הטלוויזיה שהבאתי באמת שוו…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בשעה טובה אני חוזר למרכז אחרי שנתיים בגלות ביהודה ושומרון בכל אופן אני מחפש לקנות טלוויזיה עד 3K עדיפות ל LED בשביל החיסכון בחשמל ואם אפשר 5 שנים אחראיות הייתי מעדיף לפחות 42 אינץ' כמובן שכמה שיותר יותר טוב וכמובן FULL HD השימושים שלו יהיה חיבור למחשב - לסדרות וסרטים ומשחקים ואני אחבר אליו את עידן + אההה עכשיו אבא שלי אמר שהוא מחפש טלוויזיה 50 + אינץ' עד 5K FULL HD קיים חיה כזאת? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כי יש לי כרטיס קול של קריאטיב והוא 5.1, ודוד שלי אמר שלפי החיבורים מאחורה זה לא 5.1 זה הגיוני? כי לא נראה לי. איך אני אמור לדעת או איך אני יכול להשתמש באפשרות זאת?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כן כן...לפני כמה ימים ממש רצית פאטיפון...אז אבא אמר שיש לו אחד אצל סבה וסבתא... אז הלכנו להבי אותו...פאטיפון מלפני 29 שנה עובד כמו חדש כמובן...וגם חיברתי למחשב...וזה פשוט בסט!!! איזה איכות!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, מי מכיר תוכנת איקולייזר ואפקטים של סאונד למחשב עם יכולת שליטה ב Pitch ?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-