עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. שלום. התחדשתי ב-SGS2 שמגיע עם אוזניות זוועה לחלוטין... אני מחפש את האוזניות הכי טובות שמגיעות עם מיקרופון (כי חוץ ממוזיקה אני מעוניין גם לדבר איתם). טווח מחירים.. שפוי. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. המערכת הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/alkol-c1301291556/22414165 בעיקר איך היא ביחס למחיר, והאם ניתן למצוא משהו יותר טוב במחיר דומה (למחשב).

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  4. שלום יש לי קובץ WAV של הופעה באורך של 80 דקות... אני רוצה לחתוך כל שיר בנפרד אבל שזה יהיה מדוייק (שכל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהשיר הקודם הסתיים) יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול להכניס בה את הקובץ הארוך, לסמן בה (לדוגמא) 14 נקודות, ושכל קטע בין שתי נקודות יהפוך לקובץ MP3 נפרד? (וככה כל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהקודם יסתיים) התוכנה לא חייבת להיות חינמית.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לחבר למחשב שלי מגבר שאוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אין לי כסף כרגע אז אני לא יכול לקנות משהו. יש לי מערכת מאוד ישנה של סוני (בערך בגילי - 15 שנה) המערכת מחולקת לחמישה חלקים, נגן דיסקים, רדיו, אקולייזר, טייפים, ומגבר. חשבתי על לקחת את המגבר לבדו ולחבר אותו למחשב, זה אפשרי? המגבר הוא Sony D705 ומי שצריך תמונה [מכירת המגבר ב eBay מצאתי במקרה] : http://tinyurl.com/33tgj9 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by rk666,

אני יודע שPROSOUND זה חרא...אבל האם המגבר הנ"ל שווה את ה478 שקל? מגבר לרכב... http://shops.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1037994

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Peri228,

שלום לכולם! לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם. הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר. השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר. הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by asilbob,

שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Kenny,

או'קי , אני עוד מעט מקבל רסיבר , אין לי מושג של איזה חברה.. אבל הוא אמור להיות משהו טוב. שני רמקולים גדולים , של Boss , ועוד שני רמקולים קטנים יותר של JBL רציתי לדעת כמה דברים , אני יעשה את זה מסודר : 1 - יש לי טלויזיה 25 בחדר , ואני קונה גם די וי די , אפשר לחבר את המחשב לרסיבר , וגם את הדי וי די לרסיבר ? 2 - במידה ואני לא קונה די וי די , יש לי כונן במחשב של די וי די , אפשרי לראות דרכו סרטים של די וי די? יש לי tv out בכרטיס מסך (רדאון 9700) , זה יוריד מהאיכות אם אני יפעיל סרט במחשב ויעביר לטלויזה דרך כבל? יהיה סראונד? 3 - החברות של הרמקולים , נחשבות לטובות בתחום? (לא מבין בזה בכלל) ? 4 - יש עוד משהו שכדי לי לדעת? עצה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by asaorgad,

אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )

12. Started by romansah9,

שלום לכולם. חבר שלי מהעבודה מחפש טלוויזיה 40-42 אינץ'. מהידע שלי אני יודע שLG ו-SAMSUNG הם מותגים איכותיים במחיר משתלם. מישהו יכול לרמוז לי על כמה דגמים שלהם בעלי יחס מחיר-איכות טובים, או ששווה לבחור חברות אחרות? אמרתי לו שאני השאל אנשים שמכירים את התחום (HWZONE.CO.IL :ylsuper: ) אני לא רוצה שהוא יקנה איזה חרא שיעלה לו באזור 1500-2000 ואז תוך חצי שנה יזרוק אותה לפח (תקלה/ איכות על הפנים). תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. Started by o07,

מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  14. מעוניין ברסיבר לקולנוע ביתי בתקציב עד 2500 ש"ח (אפשר חריגה של כ 10%) השימוש העיקרי הוא להצגת סרטי HD ממקורות שונים, כגון סטרימר (מזרימדיה) WD TV שיתמוך בפורמטי הסאונד המתקדמים. חשוב שיהיה עם כניסות ויציאות HDMI 1.3 (המעבירות גם Sound דרך ה HDMI). קיבלתי 2 המלצות על Yamaha RXV465 - איך הוא ?? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת נוספות עריכה שכחתי לציין שיש לי מערכת רמקולים Sony SA-WMS315 מסוג 5.1 הספק עד 100W RMS

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit - תומך 8ch) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by steelmanx,

אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by fatalico,

התקציב: 300 שקל הסיבה: צבא הגנה לישראל. המטרה: כרטיס קול במקום זה שקיבלתי עם ה ABIT AN8 ULTRA שנדפק. ישמש למשחקים וקצת מוזיקה פעם בשבוע-שבועיים ולא יותר (כפי שנאמר, חייל). אני לא אודיופיל או משהו. הציוד: ATP3 המעולים. מתלבט בין שני כרטיסי קול: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ , עולה 300 שקל. ‏Creative Audigy SE 7.1 PCI, עולה 150 שקל. הכרטיס קול צריך להמשיך איתי למקרה שיום אחד אני אשדרג ל-5.1, כרגע אין תקציב באופק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים והאם הם שווים כזה הבדל במחיר, פרט לעובדה שאחד יושב על PCI והשני על PCI-E שכרגע הכרטיס קול הסטוק שלי יושב עליו, וזה מאוד נוח לי. תודה מראש אנשים טובים. אם אפשר תשובות ASAP כי אני צריך לקנות כבר מחר, אני חוזר לצב…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. יש לי CREATIVE 380 SBS ואחותי הקטנה התעסקה בהם או משהו (היא טוענת שלא כמובן ) ועכשיו כנראה שאין זרם חשמלי. הכל מחובר כמו שצריך אבל הנורה לא נדלקת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by matteo,

אוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים עם דגש עם מוזיקה אלקטרונית בכל אופן תקציב של 60 דולר בחו"ל אם ממש אבל ממש צריך חריגה של מקסימום 70 דולר

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by adlanm,

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10315 האם זה שיש לו רק 4 חיבורים אומר שאי אפשר לחבר אילו מערכת 5.1 ומיקרופון ו-Line in? או שלמערכת 5.1 אפשר לחבר רק שלושה?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by Koby,

כמו בכותרת... תקציב לא משנה אבל עדיף כמה שיותר זול כמובן תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by stojakovic,

קראתי את הביקורת (אחלה ביקורות ד"א :xyxthumbs: ) ושמתי לב שרשמו שהכרטיס לא יפיק צליל סראונד מהיציאה הדיגיטלית במשחקים שלא קודדו בDD או DTS בגלל שאין בכרטיס המרה בזמן אמת... עכשיו, אני שואל את זה בהקשר ל Z-5500 של לוג'יטק, שלפי מה שהבנתי, לה כן יש המרה בזמן אמת... אז אם אני אשלב בין הרמקולים האלה לאקסטרים-מיוזיק כן יהיה לי סראונד במשחקים או לא? ובכללי, איך יהיה השילוב בין הרמקולים האלה לכרטיס קול הזה? האם הכל יתמך כמו שצריך? תודה... וסליחה על החפירה...

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

שלום אני מחפש נגן MP3 בנפח של בין 10 ל5GB ובמחיר של עד 2000 שקל+-. אני מעוניין גם, שהנגן יתמוך בווידאו, לכן אם הבחירה היא בן 10GB בלי וידאו לבין 5GB עם וידאו, אני מעדיף 5GB ווידאו. אם תוכלו לפרט לי על מודלים מסויימים, אשמח מאוד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.