עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviriver,

אני מחפש כבר ימים עברית..מצאתי את הגרסה הישנה של אוהד בן חמו (1.27) היא לא עובדת על המכשיר שלי , הבנתי שיש גרסה חדשה בבקשה אם תוכלו לעזור לי ולומר לי הכין!!!!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום רב, הרגע סיימתי לחבר למחשב שלי (כרטיס מסך HD4850) טלויזיה 32 אינץ'. הגדרתי את הטלויזיה כ extended, והבנתי שכדאי לראות שם וידאו וכו' אני צריך לגרור לשם את החלון. אך איך אני מצליח לשחק דרך הטלויזיה, ניסיתי להפעיל pes וזה מפעיל לי דרך המסך הראשי. ניסיתי לגרור את האייקון ואז להפעיל וזה אותו הדבר. בנוסף, ניסיתי להגדיר את הטלויזיה כראשית ולשחק דרכה, עשיתי זאת בהצלחה אך המשחק היה מקוטע, לא רץ חלק. רציתי לדעת מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. מחפש רמקולים לחדר בינוני

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. האים בz-640 יש חיבור spidf חיבוא אין ואוט? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. :yelclap:M SYSTEM חוזרים לחנויות ובמחירים דומים לחיקויים הסינים העלובים לאחר שהופסק שיווקם בארץ (עקב קריסת חברת כלנית ששיוקה אותו בארץ) נרכש הזיכיון לאחרונה ע"י חברת "גליקום" והם יתחילו לשווק את כל המוצרים בקרוב בחנויות יחזרו הדיסק און קי האורגינלי, כרטיסי זיכרון למצלמות דיגיטליות ונגני MP3 האיכותיים לידיעה ושלא תגידו שלא אמרתי לכם מאיר

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by reviZor,

שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. ייעוד הרמקולים הוא לשימוש כללי, בעיקר מוזיקה. יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב אם היא משתלמת מבחינת יחס איכות/מחיר. בתודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by singera,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by The Winter King,

לאחרונה העתקתי כמה דיסקים למחשב עם windows media, אבל הנגן לא מנגן אותם! מישהו אולי יודע למה? אני יכול לשמוע את הקבצים במחשב, אבל בנגן הוא פשוט מדלג עליהם בטיל! הפורמט שלהם הוא (אחרי ההעתקה) wma והרי המכשיר אמור לנגן אותם. אם יש דרך יותר טובה (או יותר נכונה) אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by sokran,

אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by MiOB,

שלום אני לא בטוח שאשתמש במושגים בצורה נכונה, אז תקנו במקרה כזה. בכל מקרה, האם ישנה אפשרות שכרטיס המסך יוציא אות וידאו במקום אות מחשב? כלומר, בטלוזיה שלי (Kuro KRP-500M) יש לכניסת ה-DVI שתי אפשרויות: PC Signal ו-Video Signal. כאשר נבחרת אפשרות ה-PC Signal, כול האפשרויות המתקדמות בטלויזיה לא ניתנות להפעלה (עיבודי תמונה כאלה ואחרים.), ואילו ב-Video Signal הן ניתנות להפעלה. אני משער לעצמי שזה למען הצגת פלט המחשב AS-IS, שכן הוא עושה את כול העיבוד ולא רצו שמעבד הטלויזיה יגרום להשהייה. אבל מה, ה-KRP-500M מקבלת 1080Pרק ב-50Hz, כך שהתמונה מרצדת. (במיוחד בהצגת שטחים לבנים, האם זה דווקא קשור לטכנולוגית הפלזמה?) נוסף לכך, התמונה עצמה והסרטים עצמם נראית פחות טוב מאשר דרך המזר…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by ady,

שלום לכולם ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING 4121 עם כרטיס סאונד מובנה GIGABYTE REALTEK HD כבר כמה זמן שאני מנסה לכוון את האיקולאיזאר לרמת סאונד נורמלית, כרגע הכול טובע בבסים (שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב באסים אבל זה מוגזם) ולצערי שמתי לב שהכרטיס קול לא מזהה את הרמקולים כ 2.1 אלא כסטריאו לא מצאתי עדכונים באתר של החברה והניסיונות שלי לכוון יוצרות תוצאה קקפונית למדי אני אשמח אם תוכלו לסייע לי במציאת דרך לכוון את מערכת הסאומד שלי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by panterw07,

מישהו יודע כמה עולה H320 במוסקבה והאם הוא תומך גם ב אנגלית?!?1

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. שלום לכולם, אני אשמח לקבל קצת הצעות בנוגע לרמקולים חזקים לשימוש מוסיקה וסרטים. התקציב עומד על 1500 (נגיד 1800 גג) . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  19. קודם כול רציתי לדעת אם זה משנה המפרט ואם צריך בישביל זה מחשב חזק? אני הבנתי שלא אם כן תקנו אותי.. אז ככה יש לי כרטיס FX5500 ... אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה 21 אינץ' רגילה. (אני רוצה לחבר בישביל לראות סרטים.) יש לי כבל שקיבלתי עם קניית הכרטיס רציתי לדעת אם זה הכבל ואיך ניתן לחבר??. אם הבנתי נכון יש לחבר את החיבור הצהוב ל-TV מאחורה במקום הצהוב שיש שם ולחבר את השחור לכ.מסך.. ואחרי זה צריך להפעיל את המחשב מחדש וזהו? אמורים לראות על הטלויזיה? אין צורך לשנות משהו בדרייבר של הכרטיס? ואם כן מה?.. הדרייבר באנגלית ואין לי מושג מה לשנות שם אם צריך.. תמונות של הכבל: הצד שמתחבר לכ.מסך: הצד שמתחבר ל-TV: הכבל: (מיצתער על האיכות זה מהפלאפון ) הכבל הזה קצר אני צריך…

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  20. הבעיה התחילה היום, הרמקול הימני עושה רעשים בעת השמעת מוזיקה, הרעשים הם מעין "היססס" המשתנה לפי קצב המוזיקה ולא משהו אחיד.. כמו כן הם מופיעים רק בזמן ההשמעה, כשאני מפסיק את המוזיקה הרעש נעלם. מן רעש שמזכיר חיפוש תחנות ברדיו.. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  21. http://www.itel.co.il/shop/product_info.php?products_id=245 שוות את מחירן?... כעקרון אני מחפש אוזניות שיחליפו את ה EP-630 המזוייפות שאני מזמין כל כמה זמן מ EBAY ב 4-5 דולר עבור ה COWON D2 שלי.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by parker,

בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by 3pac,

אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  25. חיברתי את המסך LG W2284F למחשב דרך ה- ITV-901 גורם לטקסט להראות מטושטש ובגוונים שונים שיחקתי עם הרזולוציות הן של המסך והן של ה- ITV אך ללא הצלחה במוד TV רואים סרטים וטלביזיה ברמה טובה במוד מחשב הטקסט ניראה מטושטש ובגונני אפור שונים מישהו יודע איך פותרים הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים