עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by epichorus,

1.בשלט החוטי שלו יש שתי כניסות, אחת מהן היא כניסת LINE IN לנגן/מחשב , למה השנייה משמשת ? 2.לצרכי שמיעת מוזיקה וסרטים מה יותר מומלץ Z4 או JBL SPOT ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. שלום לכם, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למחשב נייד שלי בעיקר לצורכי gaming ומוסיקה. אני מתלבט בין ה-Sennheiser HD555 ל- Sony MDR-V700DJ, מה אתם ממליצים לי? אם יש באותו טווח מחירים אוזניות אחרות שעדיפות אז אני פתוח להצעות (: תודה רבה

3. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  4. שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. אהלן אנשים, המלאי שלי מתרוקן לאט לאט, ואני הולך בקרוב לבצע כמה הזמנות מחו"ל כנראה (מחברי RCA כבר הבאתי כמה הזמנות של כמה סוגים, אז בינתיים יש לי, אבל כל דבר אחר החל מ-mini-PL, חיבורי TRS, סליבים לכבלים, בידוד טפלון, סיכוך לכבלים, והרבה דברים אחרים כמעט ולא נשארו לי). כיוון שתמיד כואב לי הלב לבצע הזמנה של 100 או 200 דולר ולשלם 50 דולר על משלוח, יש מישהו שמתכוון בקרוב לבצע הזמנה מחו"ל ורוצה לעשות הזמנה אחת מרוכזת? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

7. Started by 1itay1,

לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. מציעים לי עכשיו (דיי במיידי...) לקנות את ה LG3760UR (סדרת הסקרלט החדשה) ב-6400 שקל, אבל כולל הובלה והתקנה על הקיר. אחריות לשנתיים גם על המסך וגם על הטלווזיה (בניגוד לאחריות של שנה על המסך ושלוש על הטלווזיה הרגילות). מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696768[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:39:39 תיקון, מדובר בדגם - 37LG60UR

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by Stanly,

ל500 ל550 יש את אותו תג מחיר (סביבות ה-20$) כאשר לשניהם יש שלטים (כלומר נגדים משתנים..) רק שלMX550 יש הצתמגדות קטנה יותר, דבר טוב לנגנים ניידים. וה400 הוא כמו ה500 רק ללא שלט? ויותר זול ב-4$ + - תעזרו לי לעשות סדר בדברים... (דרך אגב לא מצאתי מידע על הMX550 באתר של סנייהזר...)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. Started by ShahafH,

ראיתי שהמחירים ממש נמוכים כרגע בשוק וחשבתי לי לקנות MP3 חדש כי הקודם התקלקל אחרי שנה. אני צריך שהאיכות תיהיה יחסית טובה,רדיו FM מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות. תקציב של 300-350 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by PsyFire,

הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  15. קוראים לו avance ac97 הוא בא עם הלוח gigabyte sq800 sis655.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  17. 1. סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mpYa3IlrcxRxrytxlDc7yV4:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=0 מחירם: 298 ש"ח 2. Altec Lansing VS2421 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs2421 מחירם: 295 ש"ח 3. Logitech X210 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=2&t=9&c=199 מחירם: 279 ש"ח 4. ‏CREATIVE Inspire 2600‎ http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מחירם: הזול מבין ה-2, 215 ש"ח מבחינה תקציבית, השלושה הראשונים ראש בראש. דעתכם? לגבי עכבר התלבטות בין 2 עכברים. MX518 VS…

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by IlyaN,

למי שרציני לגבי סראונד וגיימינג עם אוזניות מומלץ מאוד לבדוק את הסקירה להלן: http://www.innerfidelity.com/content/dspeaker-headspeaker-headphone-virtual-surround-system מדובר על אחד מהפתרונות הבודדים בשוק שנותנים מענה DSP (digital sound processing) בהתאמה אישית למשתמש. איך זה עדיף סימוליציית סראונד מכרטיס קול? ב-2 דרכים: ע"י חיישן שמתלבש ע"ג האוזניות, עוקב אחר תנועות הראש בתגובה לגירויים כיווניים והתאם למיקום הראש בכל רגע נתון המעבד יכול למקם את הגירויים הבאים ביתר דיוק במרחב. היתרון השני הוא אפשרות לבחור ממגוון פרופילים HRTF (head-related transfer function) שזה מנגנון שעוזר להתאים את הסאונד בהתבסס על צורת האוזן והראש. הלוואי שהפונקציה הזו הייתה מוצעת כמכשיר נפרד שמשתלב גם…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

רמקולים בייועוד לסרטים , חשוב שלא יתפסו הרבה מקום על השולחן , מחירים מ 150 - 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  20. יש לי אופציה להשיג שני דגמים במחיר די קרוב אחד לשני. 1. LG 47LW570Y 2. Sharp LC46LE830 - קצת יותר יקרה אבל לא בהרבה. שני הדגמים עם 3 שנות אחריות אשמח לחוות דעת על שני הדגמים אם יש למישהו, ומאיזה מהן ממומלצת יותר.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by badboi,

אני מחובר ברשת ממחשב ראשי לללפטופ את הלפטופ אני מחבר לטלויזיה בכבל HDMI. כשאני רואה סרטים וסדרות בחיבור של הכבל hdmi יש על התמונה לפעמים כמו פסים כאילו שהטלויזיה לא מספיקה לעכל את התמונה ונורא מעצבן לראות ככה דברים. על הלפטופ אין את הבעיה הזאת ככל שאני זוכר. חשבתי שזה הכבל בהתחלה וקניתי אחד אחר, אבל הבעיה ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. Started by re5pect,

שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. מה כדאי מומלץ לקנות רמקולים ומיקרופון אוזניות ומיקרופון בנפרד אוזניות ומיקרופון מחוברים

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. כשאני מחבר את מצלמת הוידיאו שלי (קאנון) אז יש בעיה בכך ששומעים חזק מדיי, זאת אומרת גם שהמצלמה לא על PLAY יש קליטה של שמע. וכשאני מקליט אז שומעים ממש חזק וכל רעש קטן הופך חזק. לעומת זאת כשמחברים לטלויזיה שומעים מצויין כמו שצריך. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים