עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 71 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. Started by st sale,

מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by oryrm19,

היי, אני משתמש ב- Creative X-Fi Extreme Audio, מחובר ב-PCI-E X 1. הכרטיס עצמו מעולה ואיכות הסאונד מצויינת! אבל שי בעיה אחת. שאני מחבר משהו ל-Line In או ל-SPDIF IN, יש דיליי מעיק של בערך חצי שניה. זה מאוד מפריע שהטלוויזיה בדיליי, או שאני מנסה לשחק משהו בפלייסטיישן (שמחובר למחשב דרך SPDIF). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, עדכנתי ל-BIOS הכי חדש של הלוח, והבעיה עדיין לא נפתרת. הכרטיס לא תומך ב-ASIO. יש משהו לעשות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by shahar91,

יש לי כרגע כרטיס Hauppauge WinTV PVR 150 והוא עושה בעיות עם מערכת הפעלה 64 ביט אז החלטי לקנות אחד חדש. איזה כדאי לקנות במחיר של עד 350-300 ש"ח שעובד בווינדוס 7 64 ביט ועם מדיה סנטר. איך הכרטיס Hauppauge WinTV-HVR-1400?? אני פשוט רוצה לקנות מKSP וזה הכרטיס של Hauppauge שהם מציעים.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by Rock22,

הלך לי הרסיבר הישן ואני צריך המלצה לרסיבר זול (2.5k) וטוב תומך ב-5.1 או יותר וכולל יציאה אופטית ויציאת hdmi לא כולל רמקולם וכ'ו אני חושב על ה-RXV463 של Yamaha או ה-TXSR507 של Onkyo תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by shaihood,

אז ככה אני רוצה לבנות מפצל שיפצל לי את לי מ יציאת PL ל 2RCA לערוץ ימין ו 2RCA לערוץ שמאל? ניסיתי לבנות משהו אבל זה יצא לי קצת מחורבש ועושה רעשים ולא מתפצל טוב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by liiight,

לא צריך דגם עם רדיו, אבל מה שכן היה יכול להיות נחמד, זה דגם שיש לו איזהשהיא הגנה לנפילות. או לחילופין, איזהשהוא מין תיק שיתאים לדיסקמן שיבוא ביחד איתו או משהו.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. ברצוני לרכוש סטראו לרכב בארהב, יכול להיות שהרדיו לא יעבוד בישראל? התדרים בישראל הם כמו באירופה ואני צריך לחפש אפשרות זאת ברכישת סטראו?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  9. אוקיי ברשותי הנגן FOXDA MP3 PLAYER 256MB , האוזניות שקיבלתי זה האוזניות הקטנות האלה שדוחפים לאוזן, הם לא נוחות לי באוזניים אז אני רוצה לקנות אוזניות גדולות יותר. חשוב להגיד שאני רוצה אך ורק אוזניות עורף ולא קשת! והתקציב שלי זה עד 70 שקלים... לא חשוב לי שישמעו מצויין, רק שישמעו סטריופוני ובצורה סבירה לא משהו של מקצוענים... תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. כמעט בכל החנויות ה-VS 4121 עולה יותר משמעותית . למרות שבפורומים ממליצים תמיד על atp 3 שאלה נוספת : בחנות של KSP הדגם Vs 4121 זול יותר ועולה 330 ש"ח לעומת 340 ש"ח שעולה ה ATP 3 האם זאת לא טעות ? משהוא שקנה שם יכול לאשר את זה ? מה יכולה להיות הסיבה להבדל שכזה בשאר החנויות המחיר של ה VS 4121 נע בסביבות ה-450 ש"ח ויותר תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!

13. Started by fire15,

היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by J0n1,

התחדשתי בShure SE102 יש טעם לעשות להם burn in? ואם כן, כיצד עושים את זה בצורה אפקטיבית? ובנוסף, יש השפעה של גודל הגומי על איכות הצליל? כי גם הקטן וגם הבינוני מתאימים לי, אבל אני לא יודע במה לבחור. ובעיה אחרונה, כאשר אני מחבר את האוזניות לשלט של הX540, אני שומע רעש רקע חזק, גם כאשר שומעים מוסיקה, איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maayan,

אני מחבר אותו והוא לא פועל מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by CobraBoy,

אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%95%d7%96%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-solo2-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%99%d7%98%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%98%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב כנראה יש פרדוקסים לא קטנים בIRAA שנלחם קשות בפיראטיות של המוסיקה, עד כדי כך שהיו"ר שלהם משתמשת בנגן אייפוד ובעצם משתמשת בפורמט הMP3 שלקח את הפיראטיות צעד ענק קדימה 8) , ואני שואל איפה הדוגמא למשתמשים ואיפו הטקט ... הנה קישור.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. כמו שאמרתי למעלה... שאני רוצה לישמוע שיר או משהו זה אומר לי שאין את הגדרות הקול וגם אני לא שומע כלום מהרמקולים ולא כלום איך אני יכל להגדיר שיהיה לי סאונד במחשב? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  21. מחפש אוזניות ל-PC עם ביטול רעשים אקטיבי, איכות שמע מצוינת ונוחות ללבישה לכמה שעות רצוף ביום. תקציב: עד 1000 ש"ח עם אפשרות חריגה אך עדיפות לחסכון במחיר. רצוי מאוד אלחוטיות. למעשה, מוכן להתפשר על ביטול רעשים אקטיבי אם זה נותן את כל שאר התכונות + אלחוטי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ParanoidLoneWolf,

כאמור, החלטתי להשקיע עוד קצת, וכרגע נראה לי שאני אלך על הSennheiser HD212 Pro (נראה לי שרשמו פרו כי זה סתם נשמע טוב): http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05180 נמכרות בחנות מסוימת בחיפה ב370 ש''ח אז, קנייה טובה או לא? כמו-כן, יש אוזניות טובות יותר שאפשר להשיג תמורת המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ... הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ... אני חייב לציי…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by RX7,

זולות לא משהו יקר.. סביבות 100 ש"ח + - מה אתם אומרים מה כדאי משניהם ? http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=106 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.