עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by karajii,

היי, לאור המלצות הרבות שקראתי בדפים ישנים בפורום, אני חושב למתוח קצת את התקציב המקורי שייעדתי לנושא, ולרכוש את ה-ATP3. הרמקולים יחוברו למחשב, והשימוש המרכזי שלהם יהיה לשמיעת מוסיקה. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תתייחסו אליהן לפני שאבצע את הקנייה: 1. האם גם היום, לדעתכם, ה-ATP3 הם הטובים ביותר בטווח המחירים שלהם (עד 400 ש"ח)? 2. אני לא מצליח למצוא אותם באתר של Altec Lansing. האם ייצורם הופסק? 3. יש לי כרטיס קול פשוט, on board (לוח של ASUS). האם יש צורך בכרטיס טוב יותר כדי להנות מהרמקולים או שדי בכרטיס זה? 4. האם ניתן למקום את הסאב בצמוד למארז המחשב (על הרצפה), או שהרעידות עלולות לפגוע במחשב? 5. האם ניתן למקם בצמוד לסאב את תקעי החשמל השונים של המחשב (כולל שנאים למינ…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by yotaman,

שלום אני רוצה לרכוש נגן DVD לטלויזיה שתומך בפורמט DIVX וכן ב-DVD-R (זאת אומרת דיסקים שנפחם 4.7 ג'יגה). כמו כן אני רוצה שהנגן יתמוך בעידכוני הקושחה שליונטוורק שיחררו לאחרונה למטרת צפיה בסרטים עם תרגום ללא סינכרון התרגום. המכשיר צריך להיות עד 600 ש"ח. עדיף 500. אפשר בבקשה המלצות למכשירים?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  4. יענו שכשאני מדליק אותו אני בוחר תיקייה מתוך רשימה שאני אישית יודע איזה שירים יש בתוך התיקיה לדוגמא: תיקייה של מוזיקה כללית-General תיקייה של ג'יימס בראון (שולט)- James Brown תיקייה של היהודים- Hayehudim וכו'.... ואז כשאני מדליק את הריו קארבון יופיע לי בתפריט לבחור את אחת מהתיקיות האלה ואת השירים שבתוך התיקייה הזאת אני אשמע... אפשרי?אם כן אז איך?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  5. מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by bigimot,

אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  9. אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה. קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד. אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23. השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות. כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!). אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט... תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by Splashy,

מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by shauli,

שלום לכולם...אני רוצה להתקין דרייברים חדשים, אבל אני לא יודע בדיוק איזה דגם של כרטיס מסך יש לי, אני רק יודע שזה אאודיג'י 2...אז בדקתי על ידי dxdiag , וזה מראה את זה: http://img188.echo.cx/my.php?image=untitled11114324327ra.png מה זה אומר? איזה דגם הכרטיס? ואיזה דגם מכאן, מהאתר של קריאטיב, ברשימה של הדגמים מימין, אני צריך להוריד? הנה הרשימה: http://img214.echo.cx/my.php?image=322222222222221wn.png בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן 24BIT או יותר בכרטיס קול? איכות שמיעה טובה יותר? 24BIT קיים גם בחיבור אנלוגי וגם דיגיטלי? או שזה קשור ל-DD/DTS בכלל? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by wildart,

שלום לכולם. ברשותי טלויזית פיליפס דגם 46PFL8605. הטלוויזיה תומכת בצפייה בקבצים המצויים על גבי ה PC. אינני מצליח לזהות את הטלויזיה כחלק מהרשת הביתית מהמחשב שלי בעוד שמלפטופ אחר מצליח לזהות את הטלויזיה. האם ישנן איזשהן הגדרות ב WINDOWS 7 שאני מפספס ? (דרך אגב PING ל IP של הטלויזיה עובד) תודה. רן.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by o07,

מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Stastyle,

האם מישהו מכיר אתר בחו"ל, אשר מוכר את האוזניות הנ"ל - ועושה משלוחים לארץ ? אשמח אם תביאו לי קישורים לאתרים כאלה! מצאתי בwww.music123.com את האוזניות הנ"ל ב100 דולר, אך בסוף מתברר שהם לא עושים משלוחים לישראל... אם מישהו מכיר מישהו שמוכר יד שניה - זאת גם אופציה.. תודה, סטס.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by Stanly,

אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by steelmanx,

אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  19. יש לי CREATIVE 380 SBS ואחותי הקטנה התעסקה בהם או משהו (היא טוענת שלא כמובן ) ועכשיו כנראה שאין זרם חשמלי. הכל מחובר כמו שצריך אבל הנורה לא נדלקת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by moonjib,

שלום! אני רוצה לקנות מערכת 2.1 (לשימושים כללים)...ומתלבט בין creative ל-logitech. logitech http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/IL/EN,crid=2171 creative http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=4&subcategory=27& אם תוכלו לייעץ לי על המערכות הטובות ביותר ש-1700 שקל יכולים לקנות (אפשר גם פחות) אם יש הצעות לחברות אחרות גם סבבה. אנא ציינו את החנות ממנה לקחתם את המכיר . בתודה איתי. נ.ב: דיי התלהבתי מה-logitech z2300 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by zion789,

שלום, אני מתכנן לקנות נגן מסדרות COWON למינהם חשבתי על הD2+ ורציתי אוזניות מסננות רעש שאני לא אשמע כלום כלום אפילו לא כביש סואן במכוניות שאני עומד בתחנה! אני לא אתפשר על איכות שמע - שהצלילים יהיו חדים ויתנו בסים קצת שאני "ארגיש" מעין מערכת קולנוע ביתית באוזן. יש לי עדיפות לאוזניות IN EAR אבל אם אין אוזנייה כזאת אני אקח את הגדולות תקציב -קודם כל תגידו לי איזה אוזניות אצטרך ואחר כך אחשוב אם אני צריך בסכום שתנקבו תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום אנשים אני התחדשתי בכרטיס קול : Asus Xonar HDAV1.3 Slim שמחובר דרך HDMI לרסיבר : Denon 1610 והבעיה היא שאני לא מקבל שום קול דרך הHDMI אך אם אני מחבר דרך כבר קואקסיאלי אני כן מקבל קול.. האם ישנו הסבר הגיוני לבעיה הזאת? או שאיך אני גורם לכרטיס לשדר קול דרך הHDMI?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  23. חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by neo690,

אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by lev-27,

לא אוזניות in ear. חשוב שיהיו נוחות כי אני יושב עם האוזניות שעות. אוזניות מתאימות לסרטים, משחקים ומוזיקה בסדר חשיבות יורד. (כלומר הכי חשוב סרטים ומשחקים) שלא יהיו גדולות. חשבתי על PX100, אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים