עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by matanyaniv,

אני לא יודע מה קרה לATP3 שלי, כשאני שם שירים במחשב(בעצם שומע כל דבר במחשב) ומגביר את הווליום הסאבוופר נותן באס ברמה לא נורמלית (צליל נמוך וחזק שגורם לחדר לרעוד) כשחיברתי את הרמקולים לאיי םוד שלי לא הייתה את התופעה הזאת ואפילו בווליום מלא לא נשמעו הבאסים המיותרים.... מה הבעיה איתם?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by 1itay1,

לא יודע עם לפתוח פה או בציוד הקפי, קיצר פתחתי פה. אז לאחר 4 שנים עם הfatal1ty שנפטר בחודש האחרון ועשה בעיות החלטתי לקנות אוזניות ברמה! תזמון מושלם כי אני טס עוד יומיים לברלין! קיצר האוזניות הם יותר לגיימינג מאשר מוזיקה אבל שלא יהיה על הפנים במוזיקה. מצאתי באתר אחד כמה דברים (של גיימינג עם אוזניות): SteelSeries - 7H Frequency Response: 18-28.000 hz Impedance: 32 Ohm SPL@ 1kHz 1Vrms: 112dB Sennheiser - PC 360 Frequency Response: 15-28.000 hz Impedance 50 Ohm SPL 112dB Sennheiser - PC 350 Frequency Response: 10-26.000 hz Impedance 150 Ohm SPL 108dB Sharkoon X-Tatic Digital Surround Sound Headset Qpad QH-1339 Frequency Response: 5-30.000hz Impedance: 32 Ohm per system Norm…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by yonir,

יש לי שתי בעיות עם חיבור האוזניות אוזניות בגלל שאין במחשב שלי יציאה קדמית לאוזניות. דבר ראשון- אני צריך מפצל כדי שאני אוכל לשמוע גם ברמקולים וגם באוזניות בלי להחליף את החיבור מאחורה. דבר שני- הכבל של האוזניות קצת קצר מידי בשביל להגיע מהחלק האחורי של המחשב עד לראש.. אז אני צריך גם מאריך. השאלה שלי זה האם ועד כמה השימוש במפצל/ מאריך פוגע בסאונד? וגם האם אפשר לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה או שיותר קשה למצוא אותם?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. חיפשתי באתר של החברה וגוגל ומצאתי דגמים מתקדמים יותר אז אם משהו יודע איפה ניתן להשיג תודה

8. Started by sirotag,

יש לי אפשרות לקבל את הערכה הזאת ב 800 שקל לא מצאתי אותו כרגע באינטרנט מצאתי רק משהו שהיה לפני כמה חודשים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1568666 למישהו יש ניסיון איתם ?מכירים את החברה? צריך תשובה מהר!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. http://www.obadimports.com/catalog/item/4377800/4703856.htm השילוב של השניים נראה לי נפלא,ויעשה אותי בן אדם מאושר עכשיו רציתי לשאול כמה שאלות, 1.האם למישהו יש התנסות עם החנות הזו ? 2.האם יש הרבה מקרים של פתיחת חבילות וחיוב במכס (סה"כ החבילה לא צריכה להיות גדולה)? 3.אם כן אחויב לשלם מכס ,איך עובדת השיטה בגדול,כמה אחוז להוסיף? המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. תמיד חשבתי לחבר את הסלון עם המערכת האיכותי שיש לי וטלויזיה עם מסך רחב לכל חומר המולטימדיה שיש לי (עשרות סרטים וקליפים, אלפי שירים ותמונות משפחה) התחלתי להתארגן על מחשב SFF (ASUS TERMINATOR III) היה האופציה שעליה הלכתי, זה היה מחשב יחסית ישן שהצלחתי לארגן במחיר מגוחך, אבל אז ראיתי את הNC-500 ופשוט נידלקתי, הוא עושה את כל מה שתכננתי לSFF שלי, יותר שקט והרבה יותר אסטטי. עכשיו כבר הזמנתי אותו (קניה אימפולסיבית משהוא.... ) עכשיו אני מחפש REVIEWS עליו באינטרנט ואני לא מוצא כלום. כנראה בגלל שהמוצר חדש יחסית. בכול מקרה רציתי לשמוע מכם על יתרונות וחסרות שלו לדעתכם, הנה אתר המוצר- http://www.nowcom.tv/moreInfo.php?action=products/iptv/nc500 אני אקבל אותו עוד כמה ימים ואז אני…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אז ככה רציתי לברר אם יש נגן מוזיקה למחשב שאיכות הפלט באמת איכותית ועדיפה בהרבה על תוכנות אחרות לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תוכנה ככה שאם לא אשמח אם תעבירו

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  12. קוראים לו avance ac97 הוא בא עם הלוח gigabyte sq800 sis655.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  13. Started by wesam1,

כותרת...........

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by agal,

יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  15. אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by BONO,

יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by asilbob,

שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. שלום כן עדיין לא החלטתי ובדיוק בימים אלה נפל לי הדיסקמן שלי והוא לא עובד יותר... אני צריך את המלצתכם על נגן מבוסס דיסקים עד 600 ש"ח אפשר להתגמש קורא MP3... רצוי ווליום חזק שיעבוד מעולה עם סנסנייזר HD212PRO ! ??? אשמח מבעלי ניסיון איך לזהות לפי נתונים אם הדיסקמן חלש או חזק בווליום ? ???

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by wow,

יש לי בעיה,אני שומע רק ברמקול אחד,כרטיס קול OB AC97 ולאיפה שלא הלכתי לא הצלחתי לפתור את זה. גם ב-SOUND MANAGER וגם ב-CONTROL PANEL. ??? דרך אגב-אין בעיה ברמקולים כי ניסיתי את זה על מחשב אחר.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by omer323,

שלום! עוד כחודש וחצי אני עובר דירה ועכשיו לדעתי זה הזמן המתאים להתחיל להתעסק בנושא הקולנוע הביתי אז 2 דברים אני צריך: -טלוויזיה: 42' , שתהיה FULL-HD כמובן, חשוב לי שתהיה דקה בגלל בעיות לוגיסטיות לכן אני חושב שאני צריך LED ולא LCD לא רוצה שום פיצ'רים טיפשים שמוכרים היום בטלוויזיות ומייקרות אותן. כל מה שאני צריך זה חיבור לHDMI ותו לא! (היא תעבוד עם סטרימר...) -מערכת סראונד(+מגבר מן הסתם) 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות". חשוב שלמגבר תהיה יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! חשוב לי שיהיה …

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by o07,

מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  24. האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?

25. אם יש Thread עם רמקולים מומלצים לרמות מחירים שונות, תפנו אותי אליו? לא מצאתי כזה. אם לא, איזה רמקולים מומלצים לטווח המחירים הזה? הדרישות לא גבוהות מדי. עבודה שגרתית, וצפייה בתוכניות טלוויזיה. הסאונד צריך להיות סביר, אבל אני לא אודיופיל יוצא מהכלל.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.