עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Oshry4,

היי, רציתי את עזרתכם במציאת אוזניות BT Over Ear בעיקר לצורכי מוזיקה. אין לי בעיה להזמין גם מהאינטרנט אם מדובר בדגם שאין בארץ. אשמח רק שהמחיר לא יהיה בשמיים כי ראיתי דגמים שמגיעים לאזור 400$ וזה הרבה לטעמי. אשמח לתשובה מכם

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by Gimel,

התקלקל המקרן בעבודה. היה לנו מקרן LCD של פנסוניק, מקרן בן 8 שנים שעשה את העבודה פחות או יותר. מישהו מציע לנו לקנות מקרן של אייסר דגם X1265 ב-4000 ש"ח. במקרן יעשה שימוש באור יום מוצל (דומה לאור בתוך חדר במהלך היום) ממרחק של 3-4 מטרים. השאלה היא אם מישהו יכול לחוות דעה על אמינות המקרן של אייסר ואמינות DLP בכלל. והאם יש משהו משתלם יותר באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by Bose,

צהריים טובים. בתור לקוח של HOT התעניינתי על ה-LCD שבמבצע שלהם והתקשרתי למוקד שירות שלהם, כל מה שהצלחתי להוציא מהם שזה LCD 20 של LENCO, המוקדנית לא ידעה את הזמן תגובה של הטלוויזיה או את הדגם אז אחרי חיפוש קל בגוגל מצאתי את הטלויזיה שהם מדברים עליה והנה היא http://www.isfar.co.il/lenco/product.asp?family_id=93&catalog_id=175&id=789 רוצים עליה 80 שח בחודש ב-36 תשלומים שזה יוצא 2880 שח. רציתי לשמוע את דעתכם אם הדיל הזה שווה משהו כי כרגע אח שלי נמצא עם טלוויזיה רקובה שאני לא מאחל אותה לאויבים הכי גרועים שלי.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by Runny,

שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by MadGhost,

אני נמצא בעיצומו של תהליך בחירת הרכיבים לHTPC (שישמש בעיקר לסרטים ולמוסיקה ,אבל גם למשחקים...) , ותהיתי אם יש צורך לקנות גם כרטיס קול וגם איזה DAC.... עד לפני כמה זמן הייתי סגור על auzentech prelude בתור כרטיס קול אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול - אני די בטוח שאני אקנה DAC , ואם הבנתי נכון - אז בגלל שמחברים אותו ליציאה דיגיטלית מהמחשב הכרטיס קול של הלוח אם יעשה את העבודה שלו ואז אין ממש צורך בכרטיס קול . אז בקיצור: האם יש טעם לקנות כרטיס קול אם קונים DAC ? האם שילוב של שניהם ייתן תוצאה טובה יותר ? ואם משהו יכול להמליץ על DAC טוב ( באיזור ה1000~2000 ש"ח )? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by dddddd,

שלום אז ככה כיום יש לי ATP3 ואני רציתי לדעת העם יש משהו יותר איכותי מבחינת סאונד אבל מבחינה משמעותית כי אני מחפש מקסימום איכות ולא חשוב לי יציאות או כניסות העיקר איכות והעם כיום בכלל רמקולים ששומעים הבדל משמעותי מבחינת סאונד ממה שיש לי

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. היי, אני לא מבין הרבה בתחום אז אני צריך טיפה עזרה. יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים דרך מערכת סטריאו לטלווזיה (לא רסיבר, קומבינה עם מערכת סטריאו רגילה). כרגע שומעים מעולה, הבעיה שהשליטה על הווליום היא רק דרך המערכת. אני יכול כמובן לחבר את הסטריאו דרך היציאה של האוזניות אבל זה פיתרון די מעפאן ואיכות הסאונד כמובן נופלת משמעותית. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר הכל בצורה רצינית ולשלוט על העסק דרך השלט המרכזי של הוט? במידה ואני אקנה רסיבר סטנדרטי, איך הוא ישפיע על הנושא? אם רסיבר יפתור לי את הברדק.. אשמח להמלצה על הרסיבר הכי פשוט שיפתור לי את הבעיה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  10. Started by steelmanx,

אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by matteo,

אוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים עם דגש עם מוזיקה אלקטרונית בכל אופן תקציב של 60 דולר בחו"ל אם ממש אבל ממש צריך חריגה של מקסימום 70 דולר

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  12. מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by johnwoo,

שלום לכולם קודם כל, אני לא מבין גדול במערכות קולנוע- אבל לחבר את המערכת שלי למחשב אני יודע. יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת LENCO 5.1 SERROUND. המערכת היא בת כ-5 שנים. במהלך החודשים האחרונים חיברתי את המחשב למערכת והכל פעל תקין. אתמול, כשחיברתי את המערכת לכניסות של כרטיס הקול (מדגם realtek HD, עם 5 ערוצים כמובן), ה-CENTER לא עבד לי. בדקתי כל סט חיבורים דרך התוכנה של REALTEK. בהתחלה חיברתי רק את רמקולי FRONT- והם עבדו תקין. לאחר מכן, את רמקולי REAR-הם עבדו תקין. לבסוף חיברתי את הסנטר וסאב וופר- הסאב וופר עובד טוב, אבל מהסנטר לר שומעים כלום. 1) מה לדעתכם הבעיה? 2) במידה וצריך לתקן את הסנטר- למי לפנות, וכמה זה יעלה לי? האם בכלל שווה לתקן את הסנטר?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Koby,

כמו בכותרת... תקציב לא משנה אבל עדיף כמה שיותר זול כמובן תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by davidreznic,

היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  18. http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=227 המחיר זה יורו או לירות שטרלינג?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by The Winter King,

לאחרונה העתקתי כמה דיסקים למחשב עם windows media, אבל הנגן לא מנגן אותם! מישהו אולי יודע למה? אני יכול לשמוע את הקבצים במחשב, אבל בנגן הוא פשוט מדלג עליהם בטיל! הפורמט שלהם הוא (אחרי ההעתקה) wma והרי המכשיר אמור לנגן אותם. אם יש דרך יותר טובה (או יותר נכונה) אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה... אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 לחדר.. עכשיו ככה.... ראיתי את הטלוויזיה הזאת.. : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130264 בעיקרון היא עולה 3200 עכשיו השאלה היא האם בתקציב הזה אני יכול להביא טלוויזיה יותר טובה האם אני משלם הרבה יותר בשביל ה "smart tv" והטלוויזיה עצמה היא גרועה? בעיקרון מה שאני מחפש זה לראות בה סרטים סדרות באיכות גבוהה , משחקי ספורט -בגלל זה בחרתי 100 herz. חיבור המחשב לטלוויזיה לצורך משחקים צפיה בלויין - יס חיבור חשוב שתדע לקרוא כל מיני סוגים של קבצים וקיבצי תרגום בעברית לטובת חיבור דיסק או קיי ודברים מהסוג הזה... אמממ מרחק צפייה בערך 3 מטר.. בעיקרון התקציב שלי הוא עד 3200 שזה כבר מעל התקציב שלי אבל אני מוכן לשלם אם הטלוויזיה שהבאתי באמת שוו…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. שלומות לכולם אני מחפש את האוזניות הללו Sony MDR-EX71SL במחיר סביר כאן בארץ חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותן לצערי. אז אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם אשמח לשמוע עליה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by liav12,

כי יש לי כרטיס קול של קריאטיב והוא 5.1, ודוד שלי אמר שלפי החיבורים מאחורה זה לא 5.1 זה הגיוני? כי לא נראה לי. איך אני אמור לדעת או איך אני יכול להשתמש באפשרות זאת?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  23. אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.