אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכם מי יודע כמה זמן צריך לקחת העברת שירים mp3 לנגן בגודל 1.0 ג'גה פלאש הזיכרון .כמות השירים 1.0 גי'גה רשום על אריזת המכשיר שהוא תומך usb 2.0 איך אפשר לדעת באמת שזה כן עובד .בלוח אם יש לי כל היציאות usb 2.0 לפי מה אפשר למדוד את זה ? אני מקוה שלא עבדו עלי שיש כאן usb 2.0 למרות שרשום באריזה וגם באינטרנט ?
-
אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.target.com/gp/detail.html/ref=bxgy_cc_img_b_11087861/602-8702786-3072628?asin=B000ETLPEC
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים יותר טובים? אני מילתלבט ממש הרבה זמן תודה מראש http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 או http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121&sID=2 שתיהם אותו מחיר פחות או יותר בבקשה תענו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התחדשתי ב Logitech Z-5500 שאגב מדהימים השאלה היא איזה אפקט לבחור במצב של מוסיקה : Six Channel Direct Stereo Stereo x2 Pro Logic II Movie Pro Logic II Music דרך אגב ה Pro logic האלה הם מצבים שהופכים סטריאו לסראונד ...
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קיבלתי שבוע שעבר את ה-archos gmini 402. אני יודע שלא מומלץ לרוץ עם נגנים שמבוססים על דיסק קשיח, אבל יש כאלה שאומרים שהסיכוי שתהיה תקלה מזה אפסי.. בקשר לקפיצות רצתי עם הנגן משהו כמו 8 דקות וגם נסעתי איזה 40 דקות באופניים (החזקתי תנגן ביד) ולא קפץ בכלל... מישהו פה רץ עם נגן כזה? (לא בהכרח gmini כל נגן שמבוסס על דיסק קשיח) התקלקל למישהו פה נגן בעקבות זה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי LOGITECH Z-560 ואני מחפש כרטיס קול טוב כדי שאוכל לנצל את הרמקולים שלי בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד ~800,מה אתם יכולים להציע לי? נ.ב אני שומע הרבה פה על ה-GTXP אבל הוא בא עם פאנל כזה,למה זה טוב? מה אני צריך את זה? מה הוא נותן? הוא באמת חיוני כי לא ממש בא לי עוד "שטויות" על השולחן(מספיק לי הלוח בקרה הקטנטן של הרמקולים) ובאותה הזדמנות גם לאודיג' 2 יש כזה פאנל אז מה ההבדל בינו לבין אודיג'י 2 בלי פאנל?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? מחר יש לי של"ח אז קניתי אוזניות חדשות... רוצים תמונות? טוב בקיצר יש לי נגן אמפי3 עם 256 מגה זיכרון [לא דיסק לאלה שלא הבינו] ויש כמה שירים שנגיד בנקודה כזו בשיר פתאום כזה הצליל נפסק וממשיך בקטע אחר... כאילו מקרטע.. כמו שאין קליטה אז שומעים מ_ המ_ב ג__ ה__ ט_ב? אז.. מה עושים? אולי כדאי לשנות את הפורמט של השירים? הם עכשיו על mp3 ... טוב הינה האוזניות והאמפי3 שלי שקניתי בג'רמני... הינה העטיפה: [התמונה ככה כהה בגלל שהמצלמה מגדירה לבד את כמות האור ושאר הדברים... סעמק איתה... מצלמה מעפנה למחשב] אוזניות+ אמ פי 3 : ולסיום מה שרשום מאחורי הקופסא של האוזניות... ד"א רשום שם שיש מיקרופון זה נכון? לא רואה שום מיקרופון.. לפחות לא כניסה של שתי החורים בשביל שהקול…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את האוזניות SENNHEISER MM50 לאייפון. חיפשתי את הדגם במספר חנויות ומצאתי מחיר 118 ש"ח באתר http://www.amperel.co.il/products/183188 שזה ממש זול. הבעיה היא שאני יודע שלסנהייזר יש המון זיופים. ואני לא מכיר את האתר ולא יודע לגבי אמינותו. יכול להיות שהאוזניות מזוייפות? האם מישהו מכיר את האתר? האם למשהו מכם יצא לנסות את האוזניות הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב ראיתי את האוזניות האלו באתר KSP במחיר 290 ש"ח. ועוד KSP ידועה כרשת מאוד זולה ואמינה שאינה מתעסקת בזיופים.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני בוחר בתפריט שפות עברית אבל עדיין העברית מופיעה לי הפוך
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול 5.1 לרמקולים שלי שהם: "Altec Lansing vs3151" במחיר סביר. (1) מאחר ואני שומע די הרבה מוזיקה, חשוב לי שיהיה בו מפענח בעל תקן שיוכל לפצל את שני הערוצים ולהשמיע בכל הרמקולים. (2) בנוסף רצוי שיתאים גם לצפיה בסרטים ולמשחקים. ראיתי את ה Digifire 7.1 של Hercules (מחירו בסביבות ה 450 ש"ח), הוא נראה לי כרטיס מעולה, אבל יותר ממה שאני צריך, ולכן הייתי רוצה לדעת אוכל למצוא בארץ משהו שיענה על הדרישות שלי ויהיה יותר פשוט, וכמובן... יותר זול. תודה מראש... ;D
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות פתוחות(מהסוג של Sennheiser HD555) מארה"ב במחיר של עד 100$. האוזניות שיש לי כרגע הם Koss KSC75 מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-