אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני נוסע לניו יורק בחגים ואני רוצה לקנות רמקולים לאייםוד או מערכת סטריאו תקציב עד 80$ דרישות: אם הולכים על מערכת סטריאו אז שתהיה יציאת aux רדיו שלט חנות גדולה ומוכרת כמו best buy B&H או משהו כזה באזור מנהטן וזהו בינתיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש ל תקציב של 5000 ש"ח +- יכול להיות יותר לקניה של מערכת קולנוע ביתי 5.1 + רסיבר כמובן. אני רוצה מערכת איכותית שרוב השימוש בא יהיה לצורכי מוזיקה אבל שתעשה עבודה טובה ונקיה גם בצפיה בסרטים. תודה לעוזרים =)
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישו יודע היכן ניתן להשיג את זה: https://secure11.nexternal.com/shared/StoreFront/product_detail.asp?CS=iriver&RowID=198&All= תודהה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כד להתאים את השלט של המגבר צריך קוד (על אותו עיקרון של השלט של יס) אבל איכשהוא איבדתי את החוברת של הקודים למישהו אולי יש את הקודים ויכול להביא לי את הקוד של toshiba?? דחוף!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום. 1. יש לי ממיר מסוג WandTV http://www.dealextreme.com/p/wandtv-usb-dvb-t-tv-tuner-with-remote-8325. אני רוצה להשתמש בו ב-media center אבל המחשב לא מזהה אותו. יש לציין שמחשבים אחרים כן מזהים אותו. 2. יש לי מדפסת hp j5783. לאחרונה, בכל פעם שאני מדליקה אותה אני נדרשת לעשות מחדש alignment של מחסנית הדיו. זה אומר לתת לה להדפיס דף ניסיון. בנוסף, את ה-alignment מהזכוכית (המקום במדפסת ממנו סורקים) המדפסת לא מצליחה לעשות בכלל. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי מתג הכיסוי מאחורה? כל פעם מכבים משם?או שזה בסדר גמור להשאירם דולקים תמידית?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ממירים אלחוטיים שנקראים pc to tv ויש גם מה שנקרא מדיה סטרימר יש לכם מושג מה ההבדלים ביניהם ולאיזה מהם ניתנת עדיפות? ואם יש איזה המלצות על מכשירים ספציפיים אני אשמח, אם אפשר גם אני אשמח קצת לפירוט קצר על כל אחד מהמכשירים (PC2TV / מדיה סטרימר)
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון אם יש כאן אנשים שיש להם את המערכת, אתם מרוצים? קיבלתם תמורה לכספכם? (בערך 900 שקל) איך הם מתחברים לכרטיס קול? 3 בננות או שהכל מתחבר לסאב וופר? השליטה על העוצמה נשלטת רק מתוך המחשב או שיש פאנל או משהו חיצוני? העוצמה הכללית חזקה? מספקיה כדי לשמוע סרטים כמו מטריקס ובאמת להנות מהם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את הטלוויזיה עם כבל VGA למחשב ואני לא מצליח להגדיר רזולוציה שבה המסך יתמלא. או שהקצוות בצדדים בורחים מהמסך ולמעלה ולמטה יש שחור או שאני מגדיר על רזולוציה מרובעת ואז אין בריחה של התצוגה אבל בצדדים יש שחור. ניסיתי באפשרות של מסך מלא ואז בכלל כל התצוגה ברחה ומתי שאני מכוון על הגדרת הגבולות זה לא ממלא את המסך הדגם של הטלוויזיה הוא טושיבה 47WL66 תודה[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 18:31:15 עריכה:הנה תמונה כדי שתבינו מה קורה בדיוק. כמו שניתן לראות בטלוויזיה למעלה ולמטה יש פסים שחורים ובצדדים התמונה בורחת בלאפטופ ניתן לראות איך זה היה אמור להראות. http://www.upfree.net/6163023
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הממ של סוניי זה מה שכתוב מאחורה: sony ss-d790AV RATED IMPEDANCE: 6 וציור כזה של אוזניות חחח MAXIMUM INPUT POWER : 200W מישהו מכיר אותם? איך הם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-