עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רכשתי ב"הום סנטר" במיטב כספי (50 שקל לדעתי) שלט אוניברסלי פשוט כזה, בלי שם מותג או אתר שאפשר לחזור אליו ואני לא מצליח למצוא את הקוד לDVD היונדאי (Hu2010 למי שמעניין) שברשותי, יש למישהו מושג מאיפה אני מקריץ קודים לדבר הזה, זה לא מופיע בטבלא מהחוברת של השלט ואני לא מצליח למצוא את זה בסריקה... עזרתכם תזכה אתכם בפרס נדיב (אולי איזה סמיילי נדיב של מלא נשיקות)....

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by PT,

אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב

4. שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. רציתי לקנות מפה H340 כי פה הכי זול (אלא אם כן מישהו יראה לי יותר זול מזה) אבל אני לא מכיר את החנות... מישהו קנה מהם? http://ksp.co.il/hmain.php

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  11. שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by D-M-X,

אני רוצה לשמוע קצת האם הם אמינים או לא כדאי להסתכן? כמה אנשים פה קיבלו את מה שהזמינו? ואם יש מישהו שהזמין שילם ולא קיבל אני גם מעוניין לשמוע...

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bobby323,

בהעברת וידאו אל ה iaudio g3 אפשר למתוח את התמונה כדי שתתאים לכל המסך אבל מאבדים חלק מהתמונה, האם המסך של הסנסה בגלל שהוא 1.8 ולא אחד וחצי מתאים ל 16:9 ויש פחות איבוד תמונה? ד"א איך האיכות סאונד שלו לעמות נגני iriver ן isoundio\ תודה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  15. אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. הניסוח של הכותרת קצת מבלבל אז אני יסביר: למישהו יש אתר/קישור למקום שאני יכול להוריד קבצי סאונד/סאונד+וידאו שיכולים להדגים יכולת השמעה של 6.1 ערוצים? תודה, זה די דחוף. MOOMOO

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מחיפוש קל ברשת, לא נתקלתי ביותר מדי חנויות שמוכרות IAUDIO בארץ (חוץ מ- TOP100.CO.IL) הרוב מוכרות SANDISK, IRIVER ו CREATIVE

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  19. אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by roei88,

לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שמעתי אותם במלא מסיבות והדגימו לי אותם והם נשמעים פצצות!!!!! רציתי לדעת אם מישהו עבד איתם פעם?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by someone,

ויכול לספר עליו קצת?.. כנראה שאני הולך לקנות אותו בארץ בסופו של דבר.. או אולי עם אני אמצע בתאילנד במחיר סביר של לפחות 800-900 שקל פחות אז אני יקנה שם (כמובן רק עם הוא לא גנוב והכל) בקיצור, למישהו בפורום פה כבר יש אותו והוא יכול לספר עליו קצת חוויות אישיות ואולי להעלות תמונות? תודה מראש

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. 400-500 שקל הטווח. בבקשה עזרה,אין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה בכלל...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by bubugu,

הם אצלי שנתיים וחצי והם במצב מצויין כמו חדשים ולא קרה להם שום דבר רע..... לעוד פרטים תבואו לאיי סי קיו *********

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים