עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  4. עם אקו יפה.. בפורום התמיכה של CREATIVE אין תמיכה כ"כ טובה. יש לי פלייבק ואני רוצה לנגן אותו ולשיר דרך המחשב. המיקרופון עובד אבל איך עושים קריוקי מקצועי עם אקו (רק למיקרופון)? תודה לעוזר\ים. גל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

שלום! יש לי חיבור אחד במגבר שלי... (הוא קצת ישן..) חיבור של 2 בננות (כמו aux של מערכת סטראו) שאיתו אני מחבר את האייפוד עכשיו אני רוצה לחבר את הגיטרה החשמלית שלי ניסיתי לחבר במקום איפה שמתחבר האייפוד מעביר מPL קטן (כמו של אוזניות) לPL גדול- כמו של גיטרה ולחבר זה לא הלך עוד רעיונות (אגב... במגבר אין כניסה של מיקרופון-רק זו)

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב, לכבוד יום הולדתי האחרון ידידות שלי הביאו לי מספר תקליטורי מוזיקה (אלבומים). כאשר אני שומע אותם במכונית, הכל בסדר. אך כאשר אני שומע אותם דרך המחשב, או מנסה לעשות להם RIP, המוזיקה מלאת הפרעות ורעשים. אני מניח שזוהי מעיין הגנה טיפשית כלשהי? האם יש דרך להתגבר על זה? ובכלל - מה הקטע? במקום להגיד תודה על כך שקונים תקליטורים, עוד דופקים לאנשים כל מני מגבלות מחורבנות? פשוט מרגיז. נ"ב 1) התקליטורים כנראה נרכשו בארה"ב 2) בדקתי תקליטורים אחרים שיש אצלי והם עובדים בסדר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Predator,

היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת אם אני אקנה בארצות הברית את הרמקולים של Harman-Kardon SoundSticks 2.1 http://www.amazon.com/gp/product/B0001DBEM4/ref=dp_cp_ob_title_0/104-1261741-9607933#moreAboutThisProduct יש להם ספק כוח שמתאים גם לארץ כלומר מתאים גם ל 220V וגם ל 110V או שאני אצטרך לקנות שנאי שימיר את המתח תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שמתי לב שכשאני עושה שאפל בפעם הראשונה השירים מתנגנים בסדר אקראי, כמו שצריך אבל אחרי שהוא מסיים לנגן את כל השירים הוא מנגן אותם שוב בדיוק באותו סדר של הפעם הקודמת, כלומר אחרי שיר X תמיד יבוא שיר Y ניסיתי להפעיל מחדש את המכשיר, לכבות את מצב השאפל ולהפעיל אותו מחדש ושום דבר לא עזר עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או שזה רק במכשיר שלי?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by lior322,

אני מחבר את המכשיר לטלוויזיה והמגעים רופפים כזה כל תזוזה זה מפריע זה אמור להיות ככה? ותודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני מקווה שאני בפורום הנכון..... הורדתי קובץ מוסיקה בעל סיומת של cmi....(כ- 400 מגה). מישהו יכול להסביר לי איזה סוג סיומת זו ואיך אני פותח קובץ כזה....? (cmi.*). תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by ElkaRib,

אהלן, אני רוצה לדעת אם מיקום רמקלים בחדר בגבהים שונים (לצורך העניין JBL Encounter) משפיע על איכות השמיע? אם אני ממקם את הרמקול הימני בגובה של 80 ס"מ מהרצפה והשמאלי בגובה של 63 ס"מ מהרצפה איכות הצליל והסטראו תפגע?? (עוד לא קניתי את הרמקולים אז אני לא יכול לבדוק את זה לבד....) ובלי קשר, באיזו גובה מומלץ להציב את הרמקולים?? תודה!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  17. היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה מערכת סראונד שתתאים לי בעיקר לצפייה בסרטים ולמוזיקה. ההתלבטות שלי היא בין שני המערכות הללו, אני יודע שה G500 עם 310 RMS וה G51 עם 160 RMS . יש הבדל באיכות השמע בין שני המערכות האלו? או בעוצמת הווליום? יש לי חדר יחסית קטן ואני בהתלבטות בין המערכות הללו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  19. אהלן כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט ברכישת רמקולים לאחי שיעבדו ב2 ערוצים 2.1+סאב מיועד רק לשמיעת מוזיקה לא סרטים משחקים וכו'. אני מתלבט בין http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121blk ל http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/208&cl=us,en שניהם בערך עולים בין 340-370 לי אישית יש את ה X530 ואני אוהב את איכות הסאונד מה שכן הבאס קצת "צעקני" ולא מפיק צליל נקי. תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by abyss20,

הלכה לי הטלוויזיה שלי והגיע הזמן לקנות חדשה שתהיה LCD התקציב שלי הוא 9K-10K חשבתי על הSAMSUNG LA32M61, יש משהו טוב יותר ואני לא רוצה להתבסס על פרטים טכניים בלבד אלא עדיף אם זו טלוויזיה שראיתם בחנות אצל חבר או שיש לכם.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by omr,

קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by yarin153,

הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by A.Z.P,

היי, ראיתי כבר כמה זמן שיש בmassdrop את האוזניות הנ"ל ב58 דולר עם המשלוח שבסך הכל יוצא כ205 שקל. אני מתמלל הקלטות ולכן מעניין אותי מאוד איך הסאונד שלהן לשימוש שכזה והאם אצטרך ציוד נוסף (DAC וכדומה) כדי לקבל את מלוא התפוקה מהן? אני יושב הרבה שעות עם האוזניות ולכן מאוד חשובה לי הנוחות, אז אשמח אם מישהו יכול לפרט גם על זה. לשם השוואה כבר הרבה מאוד זמן שאני משתמש בsiberia v2 usb version והן נוחות מאוד, אבל נראה שהן קולטות רעשים בהקלטות שאוזניות בחיבור 3.5 לא מעבירות. אולי אני עושה פה קצת בלגן במונחים, לא מבין גדול בסאונד אז אשמח להסבר האם זה קשור להבדלים בחיבורים או למשהו אחר ואולי בכלל ניתן לשפר את העניין. תודה מראש, זאב.

25. שלום... אני מחפש ממיר דיגיטלי (לשידורים הדיגיטלים שבחינם), אבל...אני צריך אפשרות שאני אוכל לחבר כבל רשת אליו ולראות סרטים מהמחשב או מצידי שהוא פשוט יראה את מה שהמסך רואה וככה אין בעיה של קודקים וקשקושים..אבל עדיף כן עם קודקים אבל שמסתדר עם תרגום והכל... הקטע זה צריך להיות עם חיבור לכבל רשת (ועדיף שיהיה לו גם לWIFI) כי כבל רשת זול יותר ובלי בעיה מגיע למרחקים ונוח יותר.. אין לי מושג בממירים הידגיטלים אם אפילו יש לכם אתרים, חברות..משהו שאני אוכל לקרוא ממנו ולראות מה מתאים לי..וכמובן תציעו מה שנראה לכם תודה.. ושיקרא גם HD...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.