עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Adiel,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]אני רוצה לקנות כ.קול חיצוני של 5 ערוצים בשביל הלפטופ שלי אני מחבר אליו מערכת רמקולים של CREATIVEעכשיו ראיתי את הכרטיס קול של CREATIVE הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 שעולות 350 הכי זול וראיתי גם את שני אלה http://www.aba-elect.co.il/products/163704 http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=0249&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Kama〈=he שהם יותר זולים אבל אין עליהם אפילו חברה השאלה אם יעלה לי ביוקר ללכת במקרה הזה על הזול ?? מדובר בסה"כ לחיב…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

3. מציעים לי עכשיו (דיי במיידי...) לקנות את ה LG3760UR (סדרת הסקרלט החדשה) ב-6400 שקל, אבל כולל הובלה והתקנה על הקיר. אחריות לשנתיים גם על המסך וגם על הטלווזיה (בניגוד לאחריות של שנה על המסך ושלוש על הטלווזיה הרגילות). מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696768[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 22:39:39 תיקון, מדובר בדגם - 37LG60UR

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?

5. התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by ranyr,

יש מישהו שיש לו אחד שיכול להגיד בודאות אם יש למחשיר line out רגיל??? (לא אופטי)

7. שלום לכולם קניתי דירה, עם הכנה בקירות למערכת קולנוע ביתי. אין כבלים בקירות רק צינורות להעביר... אני שואל אתכם ומתעניין מה אני צריך לעשות/לקנות אני רוצה שיהיו לי רמקולים השימושים, הם מועטים ביותר... מעט ביותר אשתמש בהם... בעיקר בטלוויזיה... ככה שהכוונה שאני רוצה רמקולים קטנים... ובמחיר סבבה.. מגבר כבר יש לי בבית יושב כבר כמה שנים שלא השתמשתי בו (5 שנים) YAMAHA RX-420... מוציא 80RMS ל5 ערוצים ויציאה לסאבוופר... מקווה שתוכלו לתת לי דגמים של רמקולים שיספקו אותי ומאיפה לקנות.. עד אלף שקל אם יש.. תודה... יאיר

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. לאחרונה אני שומע לא מעט רעשי רקע, וזה די מעצבן בסרטים, רציתי לשאול האם מגבר אוזניות מסוגל לסנן את רעשי הרקע האלה (וכמובן, להוסיף ל-SR60 שלי אפשרות לכוון את הווליום שלא דרך הדרייבר של כרטיס הקול), ואם כן, אז האם יש מגבר קטן, קומפקטי, בתקציב של עד 500 שקל, שלא יהרוס את איכות הצליל, וכמובן, שישתלב טוב עם ה-GRADO PRESTIEGE SR60 שיש לי כרגע? (עדיף כזה שיתחבר ליציאת ה-SPDIF שעל לוח האם שלי, כי כרטיס הקול לא משהו, וכמובן, יקבל את חיבור ה-PL 3.5 זכר של האוזניות).

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Omer DA,

שלום,ברשותי אוזניות HD202 שקניתי לפני שבוע,ואיך לומר..זה לא זה..הם לא מספקות אותי משום בחינה...רציתי לשאול איך ה515HD ואיך הHD555 והאם ההבדל הגדול במחיר בין שתיהן (470,680~) שווה את ההבדל בסאונד,וושאלה אחרונה האם שתי האוזניות יתפקדו היטב ללא מגבר יעודי וחיבור למחשב בלבד

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by shloosh,

צריך אוזניות לזן מיקרו החדש לי . מהחנות www.jandr.com תקציב עד 40$ גג וכל זה תלוי באיכות של האוזניות שמגיעות עם הנגן עצמו... אם הם באמת טובות אז לא צריך.. בכל אופן אני רוצה In-ear או משהו אחר טוב אבל לא ענקיות, ושיהיו נוחות! זה חשוב

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  15. לא חברות לא ידועות בבקשה. חשבתי על LG, PANASONIC אבל אשמח לעוד הצעות. תודה

16. שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. שלום יש לי לוח EPOX 8KDA3+ אשר מכיל יציאה אופטית וגם קוקסייל, ניסיתי לחבר את שתיהן (לא בו זמנית כמובן) ולא הצלחתי לשמוע ב-5.1, הוא תמיד מאפשר לי לשמוע ררק בשני רמקולים הקידמיים. מה עושים? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין שני סנטרים יד 2. למה ההתלבטות. הסנטר הראשון הוא מחברה טוב - DENON לא זוכר את הדגם, המחיר המבוקש 130 ש''ח (רסיבר חדש שנקנה עם זוג סראונד ו''לא היה בשימוש כלל''. הספק 100W הסנטר השני מדובר חברת Peerless כנראה מקורי מנדמק, נקנה לפני כמה שנים ו''לא היה כמעט בשימוש'', הספק 150W, דגם אינו ידוע כרגע, בערב אני אדע-מחיר מבוקש 150 ש''ח. אשמח לתגובות, תודה!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  20. טוב , זו אולי לא "חדשה" כל כך חדשה , אבל למי שעוד לא ניתקל : הגירסה הבאה של נגן האמ פי WINAMP מסידרה 2 (2.9) תכלול תמיכה מובנית בIPOD של אפל , בנוסף לעוד חידושים וכנראה ספרייה קצת יותר מתקדמת. אלו חדשות מאוד טובות לבעלי האייפוד שמשתמשים המון בווינאמפ שמאפשרת ליצור ליסטים בקלות בעזרת שני כפתורי עכבר באקספלורר וגרירה פשוטה - אך לפני זה התוכנה והשימוש בה עם האייפוד צריכים לעבור את מבחן הניסיון ואני רואה את זה כ "הטובים ביותר הולכים עם הטובים ביותר " הנה לינק...

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  21. יש לי אופציה להשיג שני דגמים במחיר די קרוב אחד לשני. 1. LG 47LW570Y 2. Sharp LC46LE830 - קצת יותר יקרה אבל לא בהרבה. שני הדגמים עם 3 שנות אחריות אשמח לחוות דעת על שני הדגמים אם יש למישהו, ומאיזה מהן ממומלצת יותר.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by supercars,

אני מחפש טלוויזיית LED 32 במחיר טוב, לא יותר מ3 וחצי. כרגע ההתלבטות שלי היא בין הSAMSUNG UA32C4000 לLG LE5300 עם נטייה לסמסונג כי היא דקה יותר. האם מרגישים הבדל בין Full HD לHD Ready בגודל הזה? על מה אתם ממליצים בתקציב שלי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by Runny,

שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. Started by michaelsko,

אני מחפש את הנגן הזול ביותר (לא משנה מאיזו חברה) שימלא את התנאים הבאים : נגן מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 10GB. לא חובה שלט לא משנה לי כמה גדול הוא (עד גבול מסויים כמובן) איכות צליל טובה ניתן להשיג בארץ (אבל לא חובה) לא משנה איזו חברה תומך USB (לא משנה איזה) נראה לי שזה הכל ... יש את Creative Jukebox 2 שעומד בדרישות אלה ומחירו בארץ הוא 1200 שקלים. http://www.pch.co.il/docs/pd1078533978.htm האם יש משהו בעל תכונות דומות וזול יותר? האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הספציפי הזה? תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by IGk,

אני צריך עזרה בבחירה של רמקולים מדפיים עד 1700 שקל למוזיקה אלקטרונית (אוס, טראנס) וקולנוע ביתי חשבתי על B&W DM300 או JBL E30 סאב וופר כבר יש ככה שפחות או יותר באסים ברמקול לא משנה לי הרבה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=35010 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=5466

• 8 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים