עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DXM,

אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by mik_amar,

אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by gal555,

קניתי אותה היום ואני צריך בבקשה המלצות להגדרות לתמונה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי לוג'יטק Z560 וכרטיס קול שעל הלוח (ג'יגבייט VAX),אני מעוניין בכרטיס קול איכותי שאוכל להינות מהרמקולים שלי. אם אפשר להסביר לי על הסוגים(הבנתי שקרייטיב והרקולס מובילים),יציאות(אני שומע על כל מיני ואין לי מושג מה זה אומר-אופטית וקולו משהו-מה זה בדיוק? מה יותר טוב?). התקציב שלי הוא 700 שקל בערך אם אפשר לתת לי כמה דגמים ולהסביר וכמו כן האם 700 שקל זה בזבוז ואפשר להביא כרטיס בהרבה פחות ובאותה האיכות או שבסכום כזה אפשר לקנות באמת משהו איכותי כמו שאני מחפש.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by IG,

שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?

8. כדי ליצור אוזניות מותאמות אישית צריך תבנית של האוזן. מישהו מכיר חנות/רופא שעושה תבנית של האוזן באזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אהלן לחבר שלי יש יום הולדת ואנחנו מנסים לארגן לו אוזניות, אני אשמח לעזרה שלכם. אנחנו הולכים על headset כי כמו שאמרתי, הוא מתופף.לכן, האוזניות צריכות לעמוד ברעש חזק (ד''א, אם יש דרך לבדוק תיאורטית [כי לא נראה לי שבחנות מחשבים יש מערכת תופים] עד כמה האוזניות בולמות רעשים זה גם יהיה טוב). אני יודע שהדסט טוב ב300 זה די תלוש, אבל המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  11. התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by 3pac,

אני רוצה לקנות כרטיס tv ולראות בו טלוויזה אני יכול לחבר אותו למימיר של hot ופשוט לראות ? יש דגם מסויים או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:17:07 ?

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by @shaked,

שלום לכם, לאחרונה האוזניות שלי התחילו לגסוס (סוני ישנות),פתאום אני שומע רק בצד אחד של האוזניות. חיפשתי בזאפ אוזניות,בסביבות 100 ש"ח. נתקלתי באוזניות מדגם "MDR-G52L" של סוני. זה מה שנכתב בדף היבואן: (http://tinyurl.com/4kp3x )" מה דעתכם על אוזניות אלו? מצאתי אותם במחיר של 95 ש"ח כולל דמי משלוח.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  15. אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by er0101,

אני צריך סט כזה לאחותי. שומעת בעיקר מוזיקה שחורה. עוד משהו שחשוב לי לדעת זה אם עדיף לוג'יטק או קרייטיב הנמכרים בסכום

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by yarivot26,

אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by shauli,

שלום לכולם...אני רוצה להתקין דרייברים חדשים, אבל אני לא יודע בדיוק איזה דגם של כרטיס מסך יש לי, אני רק יודע שזה אאודיג'י 2...אז בדקתי על ידי dxdiag , וזה מראה את זה: http://img188.echo.cx/my.php?image=untitled11114324327ra.png מה זה אומר? איזה דגם הכרטיס? ואיזה דגם מכאן, מהאתר של קריאטיב, ברשימה של הדגמים מימין, אני צריך להוריד? הנה הרשימה: http://img214.echo.cx/my.php?image=322222222222221wn.png בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. היי , נמאס לי לשמוע דרך הרדיו טייפ שלי , החלטתי לקנות רדיו דיסק. יש לי רמקולים אחוריים , יחסית חזקים , של Kenwood 280W והם מספיק חזקים , ככה שרמקולים כרגע אני לא צריך. יש לי תקציב של 500-600 שקל לקנות משהו. אני לא צריך את הטופ שבטופ. רדיו דיסק , שיהיה טוב , שלא יעשה בעיות , ורצוי עם הגברה חזקה... 45X4 50... אני לא הכי מבין בכל העסק הזה , אז תנו עצות לינקים הצעות... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by jonr,

היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by מכבי חיפה,

קניתי היום את הרמקולים והכל הלך חלק ובהגדרות שמתי על 5.1 ובREALTEK הוציא סונדים שיש 5.1 אבל משום מה כשאני מפעיל שיר או וידיו רק שני הרמקולים הקדמיים פועלים.. **אם אני מחליף בין הכבל השחור לירוק אז הרמקולים בצדדים פועלים..

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. לאחר חיפושים מעמיקים ברשת ומחקר רב החלטתי ללכת על דגם touch של creative מצאתי אותו באינטרנט רק ב3 חנויות buy4less pdastore starcom (3 חנויות ישראליות כמובן) השאלות שלי הם ככה: 1. האם למישהו יש נסיון או איזשהו מידע על החנויות האלה? נסיון איתם לטוב ולרע? 2. האם למישהו יש רעיון אחר איפה אוכל למצוא באינטרנט או בארץ חנויות שימכרו את הנגן? 3. האם יש איזשהי דרך להביא את הנגן לארץ מחו"ל בצורה כזאת שזה יהיה זול יותר מאשר לקנות בארץ (ולא אין מישהו שטס ויכול להביא לי)? תודה מראש למי שעונה!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  24. מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מקרן שמיועד לעסק - מצגות בכיתת הדרכה. חשוב שלא יהיה גדול מדי ( עד כה היה לנו מקרן של חברת INFOCOUS LP70 ששקל 1.1 ק"ג בלבד אלו הנתונים שלו (http://projectorcentral.com/InFocus-LP70.htm)ובגלל מכה קטנה בעדשה הברקו הלך לפח !!! לכן חשוב שלא יהיה כבד מדי (כי הוא גם נייד) ושיהיה מספיק חזק. יצאתי מאוד מבולבל מכל הדגמים LCD ,DLP CRT וכדומה ואין לי מושג על מה ללכת. חשוב מאוד אמינות ושירות ומחברת טובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.