עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EagleX2,

המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  2. יש לי את האוזניות קרוב לחודשיים שלוש. בזמן האחרון שמתי לב שכשהפין של האוזניות מסתובב בתוך השקע של האוזניות בנגן או בכל דבר אחר שניסיתי כמו מחשב, אני שומע הפרעות מוזרות ולפעמים האוזניה השמאלית משתתקת.הכל מסתדר אחרי שאני מסובב את הפין עד לשלב מסוים, ששם הוא יושב ואין שום בעיות בשמיעה. השכיחות של זה התחילה לעלות וזה מתחיל להעיק.יש משהוא שאני יכול לעשות בנידון? אני לא ממש רוצה להיפרד מהן על מנת לשלוח אותן לבדיקה בביטוח תודה מראש. עריכה: אני חושב שזה לא הפורום המתאים לזה >_< המנהלים יכולים בבקשה להעביר את זה למקום המתאים?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by gilad_mos,

שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  4. יש לי אופציה להשיג שני דגמים במחיר די קרוב אחד לשני. 1. LG 47LW570Y 2. Sharp LC46LE830 - קצת יותר יקרה אבל לא בהרבה. שני הדגמים עם 3 שנות אחריות אשמח לחוות דעת על שני הדגמים אם יש למישהו, ומאיזה מהן ממומלצת יותר.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 של קריאטיב ורמקולים קריאטיב 1+2 סאב דגם אינספייר השאלה שלי היא כזאת יש לי בכונן הcd יציאה דיגיטלית וגם בכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית. אני כרגע מחובר ביציאה אנלוגית רגילה .עם אני יחבר את הכונן +הכרטיס ליציאות הדיגיטליות העם אני ישמע יותר טוב דיסקים או שלא יהיה שינוי? ואיפה אני מוצא חיבורים כאלה מה שיש בחנויות מחשבים זה רק חיבורים אנלוגיים. תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. יש לי חדר 2.5X3.5 מטר , אני רוצה רמקולים באמת איכותיים , עיצוב לא כל כך חשוב אני שומע בעיקר טראקים וקצת אלקטרו , וחשוב לי שהבאס יהיה נקי . התקציב שלי הוא עד 700 שקל . ראיתי את הרמקולים הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H#more_info http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 מה אתם אומרים ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. Started by oren99,

קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by roei88,

קיבלתי שבוע שעבר את ה-archos gmini 402. אני יודע שלא מומלץ לרוץ עם נגנים שמבוססים על דיסק קשיח, אבל יש כאלה שאומרים שהסיכוי שתהיה תקלה מזה אפסי.. בקשר לקפיצות רצתי עם הנגן משהו כמו 8 דקות וגם נסעתי איזה 40 דקות באופניים (החזקתי תנגן ביד) ולא קפץ בכלל... מישהו פה רץ עם נגן כזה? (לא בהכרח gmini כל נגן שמבוסס על דיסק קשיח) התקלקל למישהו פה נגן בעקבות זה?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by dmanbuhnik,

חשבתי שהפורום יהיה מפוצץ על זה כבר.... כנראה שלא אז ככה: יצא עדכון 1.29 לH3XX (ו1.04 לגירסה הUS שלו) הדבר הכי חשוב בו זה: תמיכה רשמית בעברית! (וגם ליוונית אם זה עוזר למישהו) כולל שמות תקיות וקבצים וכמובן IDTAG עדין הפוכה אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו (שזה כלום ברמה הרישמית) בנוסף לתמיכה בעברית יש גם תפריט חדש - VIDEO עכשיו לא יקפוץ קובץ VIDEO באמצע שמיעת מוזיקה תוקן העניין שהIRIVER לא באמת בוחר שירים ראנדומלית תמיכה בThumbnail אפשרות של שעון 24 ולא רק AM/PM אפשר עכשיו לחזור לPLAYLIST אחרי כיבוי או STOP באותה נקודה שעצרנו וגם להמשיך בPLAYLIST קישור להורדה: http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&search…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  11. אני מחפש רמקולים וסאב למכונית, בקשר לתקציב - אני לא יודע בכלל כמה הכי זול עולה, כמה עולה איכותי... אז תציעו.. אם זה משנה אני מתכנן לחבר את הנגן שלי(X5) אליהם, ופחות להשתמש ברדיו דיסק שלי.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by nodynod,

היי, אני מחפש טלויזיה לחדר שלי בגודל 42 אינצ' (מרחק מהמסך - 3 מטר) רוב השימוש הוא סרטים (בחושך) וסדרות HD, משחקים (PS3 ומחשב) ואולי קצת עבודה עם מחשב. לא צריך תלת מימד וכאלה. אשמח לטלויזיה כמה שיותר זולה, התקציב שלי הוא 3~ אבל אין לי בעיה להוסיף כסף אם צריך כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. וכמה לדעתכם זה באמת חשוב לעשות אחריות 3 שנים וכל זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by jhracham,

היי לכולם. קניתי מערכת Q6600 חדשה ובלוח אם מסוג GIGABYTE 965-S3 יש כרטיס קול אונבורד. במחשב הקודם שלי יש הרקולס פורטסימו 7.1 יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Logitech רציתי לדעת מבחינת ביצועים ואיכות איזה כרטיס יהיה יותר מהיר או איכותי? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. קיבלתי מחבר רסיבר של AKAI תוצרת יפן די ישן,אבל נראה די מתקדם לתקופתו וגם מאוד כבד.בנוסף,גם טייפ ענק מקצועי עם אפשרויות הקלטה שונות ומגעי סנסור! בכמה אפשר למכור את זה נראה לכם? יש איזה פורום של אודיו/קולנוע ביתי שאתם מכירים שאני ישאל שם?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by nir567,

שלום! ממ..אני מתעניין בקניית מכשיר dvd divx והבנתי שיש כזה דבר עדכון divx. אז מישהו יוכל יותר לפרט לי בנושא ולומר לי כל כמה זמן ה-divx מתעדכן, ואם שווה לי לקנות dvd עם עדכון divx או לא..תודה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעיה באחד הרמקולים שלי, הרמקול המרכזי. מידי פעם אני שומע רעשים(זמזום) מהרמקול המרכזי, לפי דעתי ברגע שנדרש ממנו להפיק צליל באס. ניסיתי כרטיסי קול שונים, גם און בורד וגם של קריאטיב, אך זה לא משנה. גם כשאני מוריד את הווליום שלו ל 0, דרך הדריבר של הכרטיס קול, הזמזום לא נעלם, גם לא חושב שהוא קטן. היש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. היי אני מקרין סרטים של DIVX + MKV מהנייד שלי לפלזמה HD של פנסוניק, ויש לפעמים בזמן הצפיה הקפאה לשנייה וזה ממשיך , זה קורה ממש לפעמים , מדוע?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by imri123,

יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....

21. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 שיתחברו לטלויזיה שלי (SAMSUNG A450). אני צריך רמקולים לא גדולים מידי שיהיה אפשר לתלות אותם על הקיר ושיגיעו עם שלט רחוק, השימושים העיקריים שלהם יהיו לסרטים וXBOX360. התקציב שלי כרגע הוא 800 ש"ח. עוד שאלה, אני מתכנן לחבר את הרמקולים לכניסה של האוזניות בטלויזיה האם זה יוצר איזשהי בעייה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב ולטלויזיה למטרות השונות, מוזיקה, סרטים, משחקים! לא מתפשר על 2.1, או על שליטה דרך הרמקול. תקציב נע בין 700 ל-1000. רצוי crative (לפי המלצות שקיבלתי עד עכשיו). גודל החדר 3 על 3.5... אשמח לריבוי המלצות של מומחים! תודה תודה תודה. אביעד

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by pom23,

האם הפירמוור הבא הוא רשמי? האם מישהו כבר עידכן איתו? http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

• 1 תגובה
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.