אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אנשים. רבות דובר שצריך לקנות כרטיס קול "שיחזיק" את הרמקולים. אני מנסה לרדת לשורש העניין ולהבין למה. הרי המגבר נמצא ברמקולים עצמם, הפענוח של המידע מבוצע בכלל בתוכנה. הכרטיס קול רק מבצע את ההמרה מאות דיגיטלי לאות אנלוגי, ושולח לרמקולים. זו פעולה די סטנדרטית ולא מסובכת. סתם D2A. אני רוצה רמקולים 2.1 איכותיים רק בשביל מוזיקה - לא מעניין אותי קולנוע ביתי ולא משחקים (אני קונה מחר את ה ALTEC LANSING FX6021). אז למה לי לקנות כרטיס קול נפרד ? למה לא מספיק לי הכרטיס קול ON BOARD שיושב על ה ASUS ? אשמח לשמוע גם נסיון של אנשים וגם תאוריה.. תודה ג'ו-מן
-
- 113 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
כיום בכל לוח אם טוב שקונים יש כרטיס קול מובנה 5.1 לפחות. למה צריכים לקנות בכמה מאות שקלים כרטיס קול טוב? האם זה מוריד עומס מהמעבד? בשביל מה זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
זה עוזר בכלל במשהו? תודה מראש, בגיימר משום מה לא עונים לי P:
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה שאני מחבר את הנייד לLCD אני רואה ב60HZ? (הLCD והכבל HDMI שלי תומכים ב120HZ) אולי בגלל שכל המחשבים הניידים תומכים רק ב60HZ ?
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למה אם אני מחבר את אותם רמקולים פעם אחת למחשב ופעם אחת לדיסקמן אז במחשב אני יכול להגיע לצליל יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
-
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי, ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו', ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי. אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ? למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן, כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודש מע' קולנוע ביתית לסלון: רסיבר (JVC 5042) + סט 5.0 (2*220 + 3*110 של Audio Lapas) מאתר יד2 ב-900 ש"ח ואני מרוצה מאוד בהתחשב במחיר. עכשיו אני צריך רמקולים לחדר ומתלבט האם לקנות משהו בסגנון או להוסיף קצת וללכת על Z5500 - הכל יד שנייה כמובן (לדעתי, רמקולים זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות משומש כי מניסיוני זה מחזיק שנים גם בשימוש תובעני). מבחינת הכניסות - זה די זהה. השאר אני ממש לא יודע כי אני חדש בתחום. תמיד היית חולה על סאונד אבל רק עכשיו יש לי את היכולת להרשות את התענוג לעצמי גם אם זה רק יד שנייה... השאלה מה עדיף? במחשב שאני מתכנן לקנות אמור להיות כ. קול מובנה של RealTek נדמה לי (לוח אם צ'יפסט G780 של אסוס כולל יציאה אופטית). אגב, האם…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-