עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by ngc224,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by avihai007,

שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by shimon23,

קניתי רמקולים microlab fc360 בתצורה של 5.1 ואני אובד עצות איך לחבר אותם למחשב או שמא הם לא תקינים. בהתאם לחוברת חיברתי את כל הרמקולים לחלק התחתון של יחידת הבקרה. הבעיה מתחילה בחיבור למחשב. יש לי במחשב (לוח אם asus b150M-c) שלוש יציאות בלבד (line in+out+Mic) ולעומת זאת אין ספור יציאות במגבר/יחידת בקרה. איך נכון לחבר זאת במקרה הזה? לפי מה שחשבתי יש לקחת 3 צמדים של RCAX2 לחיבור רגיל למחשב, אך זה לא עובד.כמו כן, ניסיתי לחבר רק את החלק העליון של המגבר, איפה שרשום AUX IN למחשב, אך גם זה לא עובד. מישהו יכול לנסות לסייע? תודה מראש

6. Started by aviaderi,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין קנייה של רסיבר לבין קניה של מערכת רמקולים יעודית למחשב. בגדול, הכל אני עושה היום דרך המחשב (רדיו, מוזיקה, סרטים, משחקים פה ושם), ההתלבטות שלי נובעת מזה שבאיזהשהו שלב אני ארצה לחבר גם את הממיר של הכבלים לכל הסיפור הזה. מערכת רמקולים טובה אפשר למצוא גם בפחות מ-500 ש"ח ואילו רסיבר מתחיל באזור ה-800. אני סטודנט ואני מחפש לחסוך כל שקל שניתן לכן הייתי רוצה שתביעו את דעתכם ותעלו טיעונים בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות, ובמידת האפשר תמליצו על משהו טוב. תודה רבה וחג שמח, אביעד

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by idanra,

היי... יש לי לפטופ עם כרטיס מסך אינטל 3100. אני רוצה לחבר את היציאת HDMI למסך LCD בסלון שהוא HD-READY וראיתי שיש הרבה מאד סוגים של כבלים. יש איזה כבל מומלץ במחיר בסביבות 100 ש"ח ? בסלון יש לי מערכת קולנוע ביתית גם..האם כשאני אחבר את הלפטופ לטלויזיה אני אוכל לשמוע את הסרט במערכת קולנוע או רק ברמקולים של הטלויזיה. אם רק בטלויזיה אשמח לשמוע על דרך כן לחבר אותם דרך הרסיבר כי אני רוצה לשמוע בSURROUND מן הסתם. תודה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. ??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Hzur,

אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by moshebit,

שלום , הינה לינק אל הרמקולים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=17931 רציתי לשאול אם הם מומלצים ואיכות סאונד שלהם באמת כך כך טובה כמו שמציינים ברשת , והאם זה שווה את 700 שקל ? הינה קישור לפירוט על המוצר : http://www.verizonwireless.com/accessories/jbl-flip-2-blue/ תודה רבה , שנה טובה וחג שמח .

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by n_aviv1,

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן: 1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים? לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע) שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD! כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים... 2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום. אין מצב שתו…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. מבחינת איכות סאונד? השאלה היא האם שווה לקנות נגן סידי איכותי או נגן פלאש באותו מחיר? (700שח). ---עריכה--- לפי מה שקראתי לפני כמה רגעים המינידיסק יכול להיות אופציה איכותית מאוד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by omr,

שלום אני חדש פה, ויש לי נגן Archos 605 Wifi 30 GB שקיבלתי לא מזמן, והאוזניות שמקבלים איתו הם לא משהו בכלל... אני מחפש אוזניות in-ear עם הגומי הזה שגורם לרעש להשאר בחוץ, וזה ממש חשוב לי שהם יבודדו ממש טוב מהרעש וגם שיהיו מאד איכותיות מבחינת שמע... אני רוצה אוזניות במקסימום 100$ אבל עדיף כמה שפחות... תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  16. דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by ranyr,

אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by Odedb52,

אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות רמקולים 2.1 השימוש הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה ולסדרות וסרטים. האפשרויות שחשבתי : PHILIPS SPA7350 Soundsticks II Z4i מי מהם הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by iem,

אשמח לקבל הצעה ל-LCD 32 אינץ בטווח של 2K-2.3K למטרת צפיית בסרטים, XBOX , וחדות מעולה בצפייה בעיקר. מקווה שתיארתי נכון את המאפיינים הדרושים בגדול התלבטתי בין הדגמים: toshiba 32AV605 lg 32LH32UR toshiba 32X3000C samsung 32B450 אשמח להצעות נוספות. תודה !!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום רב, מעוניין לרכוש מקרן קדמי, הרכישה תתבצע פיזית בארה"ב ותועבר לישראל. המקרן יהיה לשימוש ביתי, לא במקום מסך טלויזיה, אלא בנוסף, כאשר השימוש יהיה סטנדרטי חוויתי עם משפחה/חברים לצפייה בסרטים. אינני יודע לומר באיזה גודל תמונה נרצה לצפות וגם לא מאיזה מרחק צפייה, אני יודע שאלו פרמטרים חשובים, אבל לא אדע אותם טרם הרכישה. אני כן יודע שיהיה בבית מסך טלויזיה של "60, אז אני מניח שלצורך החוויה מדובר ב "100-180". המקרן לא צריך להיות נייד אלא יותקן/יוצב במקום ספציפי כדרך קבע. 1. אשמח לדעת לאילו פרמטרים חשובים יש לשים לב בבחירת המקרן, כגון: רזולוציה - 1080p או שהסטנדרט (במחיר סביר) הוא לפחות 4k? זום באיזה יחס? עוצמת רעש באיזה גובה?…

24. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1132485747/Animusic_-_Acoustic_Curves ארוך אבל שווה לראות ולשמוע עד הסוף!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.