עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

2. שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by CaRTeR,

דיפדפתי קצת אחורה וראיתי שה microlab האלה שכולם ממליצים עליהם זה ה ATP3 החדש. למען האמת אני לא אוהב כל כך את העיצוב שלהם ואיין שלט והשליטה בבאס היא מאחורי הסאב. אז אני מחפש רמקולים במחיר הזה +- עם שליטה על הבאס משלט אלחוטי או שלט חוטי כזה שיושב על השולחן. בעבר היה לי ADA880, כרגע יש לי במחשב אחד ATP3 בבית ובשני לוגיטק X540 ואני צריך רמקולים 2.1 סבבה לשלישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  8. התכנון הוא לחבר את הטלווזיה למחשב שכבר הזמנתי , הטלווזיה תשמש למשחקים וסרטים המרחק הוא לא גדול במיוחד מהטלווזיה 2-3 מטרים וברמת העיקרון לא כל כך חשוב איך יראו מהצדדים, התקציב נע בין 2.5-3K מה אתם אומרים על זאת : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726189 תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אני מתלבט בין הNOMAN XTRA 30 GB לבין הTouch החדש שהוא 20GB ונחשב להרבה יותר טוב עכשיו הXTRA נכנס לי בתקציב 200$ בערך והTOUCH הוא בערך 250$ וגם פחות ג'יגה (הכל בUS) חבר שלי טס לאירופה אז אמרתי אני יתן לו כסף שיביא לי נגן.. קראתי על הטאץ' שהוא נחשב ליותר קטן ויותר נוח אז אני מתלבט לגבי הXTRA מישהו יודע מחירים באירופה לגבי הנגנים האלה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Gliding,

היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9288 שווה?? במחיר הזה אפשר לקנות או את זה או 4GB מיני אייפוד... הנגן הזה טוב? יש לכם ביקורות אליו? מדובר בדגם 30 גיגה שעולה בפנדה 1680ש"ח מחרי מעולה ל-30 גיגה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the big bad babi joe,

שלום לכולם לאחרונה התקנתי במחשב כרטיס טלויזיה במטרה להמיר קלטות וידאו לדיסקים של DVD ע"י מצלמת וידאו. אני משתמש בתוכנה WINDVR וכשהתחלתי להקליט מהמצלמה קטעי וידאו והפכתי אותם לקבצים נוצר מצב שאין לי סאונד... איך אני גורם לקובץ להיות בעל סאונד?!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. שלום רב! ברצוני לרכוש סאב וופר בתקציב של ה-1500 שקל ולא יודע במה לבחור מבין החברות MOREL JAMO JBL צריך עזרה והמלצות ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Aviko,

מה עדיף לקנות: זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1240&scat=199&tcat או זה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2048&scat=199&tcat תודה חברים, רק תגובות קשורות על כל אחד מהרמקולים תעשו טובה אני רוצה לדעת איך היכולות שלהם שהם מתחברות עם סאב חזק ואיכותי, עד כמה הם מתאימים, איכותים? מתאימים לכרטיס קול ob... שוב תודה Aviko

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by abc465,

יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  20. אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by hichkock,

יש לי בקשה מעט מוזרה... מישהו פה מבין באוזניות ויכול לעזור לי דרך האייסיקיו? נמאס לי לכתוב כאן... זה ממש לא נוח... אני לא מת פורומים בכללי.... :-\ אז אם מישהו מבין באוזניות ויכול לעזור לי לבחור זוג - הנה המספר שלי: 49062675. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by dudidu08,

שלום לכולם לא כ"כ ידעתי איפה לפרסם,אם זה לא מתאים אז תעבירו אני מחפש אוזניות איכותיות לאייפוד שלי בתקציב של בערך 250 שקל בדקתי קצת חברות ואני יודע שסנהייזר,shure,וskull candy הן בין האיכותיות בדקתי קצת ביקורות בWHAT HI FI וראיתי שיש שם דגם CX300II של סנהייזר שקיבל 5 כוכבים וגם בארץ מוכרים אותו ממש בזול-125 שקל והוא קיבל אצלם 5/5 וגם יש לי חבר שיש לו אותם והוא מבסוט עליהם. אני מחפש אוזניות בצורה או IN EAR או קשת אני גם רוצה שהסאונד שלהם יהיה טוב ושהם ידגישו את הבאס אבל לא יותר מידי זהו אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על דגמים תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by yonir,

יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ccc,

צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by roei88,

טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.