אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש שבפורום וראיתי לא מעט הודעות של "מחפש נגן MP3 עם תכונות XY עד מחיר Z" אולי שמישהו שמבין בזה יארגן רשימת נגנים מומלצים לפי מחיר ? ושזה יהיה סטיקי ? ולעניינינו, אני מחפש המלצה לנגן MP3 קטן (USB) עד 450 ש"ח. שיהיה לפחות 256MB, עם רדיו, ועם איכות סאונד סבירה (אני לא אודיופיל אבל אני לא רוצה סתם זבל) תודה מראש....
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
^ יש לי קודק DIVX עדכני והוא גם מודיע לי על דואל אודיו אבל אין שמע בכל זאת תודה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הצלחתי להמיר קובץ סרט מסויים והעברתי אותו לנגן אבל אני לא מצליח לראות אותו במצב שיטוט רגיל (רק במצב Browser)
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך את זה? הרי בימינו יש שני דרכים להשיג סרט-להוריד-ואז הוא לא תומך סראונד ממילא... או דיוידי מקורי אבל בשביל זה לא צריך תמחשב אפשר סתם דיוידי רגיל... אז למה אני צריך סראונד במחשב? למה לא לקנות כריס סטריאו וזהו?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים מצאתי בחוץ טיפ של YAMAHA ו אקוליזר אנלוגי עם לדים ... היום מצאתי נגן CD של TEAC DP-P1160 ו רסוור של TEAC מדגם AG-V8600 לא חבל ... :-\ האמתי היום זרקתי פטיפון ...ומשהו לקח ..
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
למה כולם אומרים שרואים בה חרא ושהיא סתם טלוויזיית מעבר מהסקארלט ? מישהו יכול להסביר לי מה גרוע בה מניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים וראיתי את ה-Logitech Z560 שעולים 1850ש"ח, רציתי לדעת למה הם כל-כך יקרים? מה ההבדל ביניהם לבין רמקולים 4.1 של לוג'יטק שעולים 600ש"ח חוץ מההספק של ה-Z560? חוץ מזה הם מציאים עוד משהו? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה למה מחיר הIAUDIO6 בארץ כ"כ יקר,??? אמנם הוא טוב, אבל אין בו שום דבר מיוחד... הוא הרבה יותר יקר מהמתחרים הישירים שלו.. ועולה כמעט כמו הX5,. יש איזו תכונה בו שפיספסתי????
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היום קניתי אוזניות עם מיקרופון "SONY CD-808" למי שמכיר... הם דיי טובות ומספיקות לבינתיים אבל מה שמרגיז זה שהאוזניות לוחצות לי על האוזניים ואחרי שאני לובש את זה לכמה זמן האוזניים כואבות >: אלו אוזניות שהאוזן אמורה להכנס לתוכה העניין הוא שהאוזן שלי לא נכנסת לתוכה גררר... (אני לא מבין כ"כ באוזניות :\) למה זה ככה? אולי אני לא לובש אותן כמו שצריך? תמונה להמחשת הגודל של האוזניות:
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 43 אינג של סוני, ומנסה להבין למה ההבדל המטורף בין שני טלויזיות 43 של סוני? אני די בור בעניין החומרה שלהם, אז אשמח אם מישהו יכול להגיד לי אם היקרה יותר עדיפה או הזולה מספיק איכותית? הזולה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזית-LED-43'-SONY/SONY-KD~43XE7096BAEP היקרה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזיה-43'-Sony/SONY-KD43XE8096BAEP
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה תמונה: קיבלתי אותו עם הכרטיס לכידה שלי PVR200 LEADTEK: לאן הוא שייך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי H300 מארצות הברית ובעידכון האחרון שלהם הוא אומרים Device purchased in North America is NOT compatible with this firmware שזה אומר לכול חסר שלא ניתן למי שקנה בצפון ארוצות הברית (מצטער אם זה לא מדיוק ) ביקוצר מישהו יכול להגיד למה ???? ומה עושה מישהו שקיבל אחד כזה מאצות הברית ????? http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchString=&searchProductIdx=42&searchCategoryIdx=&page=1&idx=624 ועוד שאלה מישהו ניסה את העידכון הזה ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הנגן: Stormblue XUKE MP-600 מערכת הפעלה ווינדואס אני מחבר את הנגן והמחשב לא מזהה לי אותו סיבה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן למה העברית שהורדתי פה מהאתר בשביל הH340 שלי גרסא אירופאית לא פועל?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כל הזמן הם מוציעים מין רעש כזה של תיק תיק תיק תיק.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-