אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe זה באנדל שאמור להכיל את כל הקודאקים שקיימים באינטרנט אז תתקינו, צפו ותהנו!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משהוא חווה בעיות טכניות עם הכרטיס הנ"ל? כשבאתי לקנות אותו אמרו לי שהיו המון החזרות לאחרונה והמליצו לי על האודיגי ... אז לבעלי הכרטיס .... תגיבו בבקשה ,מה ניסיונכם איתו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה הזאת במגבר שלי, של חבר ושל עוד כמה חברה באינטרנט. הרבה מגברים של קנווד שיצאו בערך בתחילת שנות ה 2000 סבלו מבעיה שאחרי זמן מה - יכול להיות חודשים ויכול להיות שנים, המכשיר הפסיק להגיב לשלט או שהיה מגיב לפרקים. אתחול של המגבר לא היה פותר את הבעיה. הפתרון הוא כך, קודם כל יש לבדוק את תקינותו של השלט ואם הוא תקין אז הבעיה היא במגבר: ההלחמה של העין של ה IR ללוח שעליו היא יושבת בוצע בד"כ ע"י הלחמה קרה/יבשה ולאחר תקופה נוצרים סדקים בהלחמה ואובדן מגע. הפתרון הוא שחרור ההלחמה הישנה והלחמה מחדש של הרגליים ללוח. שמעתי על כמה אנשים שפשוט חשבו שהשלט נדפק וזרקו אותו לזבל, למרות שהוא היה תקין והבעיה היתה במגבר..
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז דיברתי לאחרונה (היום) עם היבואן (ירון) לגבי הנושא. האמת שלאחרונה אני כבר בהרבה שיחות איתו, ובהחלט אחת מן הסיבות שהוא מביא אותם לארץ זה אני אז בקיצור יהיה את כל הדגמים של AUDIOENGINE בארץ את הA5 הלבנים, השחורים ואלו מבמבוק וגם יהיה את הסאב S8 של AUDIOENGINE ואולי עוד הפתעות כמו הA2 וכו'. למי שרוצה עוד פרטים וכו' http://audioengine.co.il/ http://www.audioengineusa.com/ לגבי מחירים, יהיה שינוי, וכנראה הוזלה, אך לא יודע עדיין כלום לגבי זה ונחכה שיגיע. הרמקולים יהו ממש פיזית בארץ, בחודש ינואר (כלומר עוד מספר שבועות) ממש לא עושה פרסום ליבואן, אבל כבר הרבה זמן שאני ואחרים פה מחפשים רמקולים מוגברים למחשב (כלומר בלי שיהיה צריך רסיבר או מגבר) טובים ואיכותיים, ובמחיר…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי סאב בבית שיש לו מגבר מובנה עכשיו אני פירקתי תמגבר ואני רוצה לחבר רק את וופרים (יש שם 2) לרסיבר שיש לי (של ימאהה דגם HTR-5640) ברסיבר שיש לי בית יש יצאית RCA אחת לסאב וופר והשאלה שלי היא איך אני מחבר את זה לרסיבר...תגידו לי אם צריך לקנות משהו או לא יודע מה תמונות:
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן חברה. ובכן כמו שהבנתם מהכותרת משכורתי הצבאית העלובה מאפשרת לי עתה סוף סוף לרכוש את דיסקמן חלומותיי. אני מבקש המלצה לדיסקמן איכותי שעמיד בקפיצות ונפילות !! חשוב מאוד!, שתהיה לו כמובן עוצמה ואיכות צליל טובה ועדיף מאוד שיהיה במכשיר גם רדיו FM אך זה לא קריטי. אודה על העזרה, אסף.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי טובות מבין השלושה לMP3 מבחינת הכול חוץ מהמחיר.. Audio-Technica ATH-CK5 Sony MDR-EX71SL Sennheiser CX300 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים במחיר של עד 2000ש"ח שישמשו בעיקר להאזנת מוזיקה אבל גם משחקים וסרטים. הכרטיס קול שבחרתי כנראה יהיה Audigy ואני רוצה שהרמקולים יתנו ביצועים טובים מאוד באיכות צליל ובס בשילוב עם כרטיס קול זה. אודה מאוד לכל מי שעונה! נ.ב האם קיימת חנות בארץ/בחו"ל שממנה אפשר לרכוש או להזמין רמקולים Klipsch 5.1?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אומרים שאסור להשים רמקולים ליד המסך מחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מכיר די הרבה אנשים שיש להם רמקולים ממש טובים אפילו שלאחר שנתיים משהו כזה, הרמקולים יורדים באיכות השמע. איך זה יכול לקרות?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-