עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי את הכרטיס קול שעל הלוח אם , בכבל אופטי (יש לי יציאה אופטית ויציאה קואקסילית ו היציאות הרגילות) הקטע המוזר שאני כן שומע , אבל רק בסטיראו , למרות שהכרטיס מכוון על 6 ערוצים , ברסיבר מתקבל סטריאו בלבד. (יש לי כאן 6 רמקולים.. וריסבר שתומך בזה) יש לכם מושג מה הבעיה ? למה אני לא מצליח לקבל סראונד מלא? תודה. :-*

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by M.o.D,

אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Polk,

http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/8/7/f/c/4/87fc447e45c6a6714d68e786e4204c6c_full.jpg זה... כלי צבאי

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by D-M-X,

???

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by HairyAss,

soundmagic pl50 ב195 שקל בארץ?! הגיוני? או מזוייף? http://www.pixi.co.il/product.asp?productid=26

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

אז ככה.....בעקבות זה שאני רוצה לקנות מערכת אני חושב אוליי להכין אחת.......עכשיו אני תקוע בשלב של הסאבוופר....אז אני צריך עצות איך לעשות אותו כמה שיותר אפקטיבי......לשים אותו בתיבה מעץ או בכלל בלי תיבה שיהיה חשוף? ואם תיבה אז איזה גודל עדיף? אני צריך בעיקרון עצות מהסוג הזה שעושות אותו כמה שיותר יעיל

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחרונה יצא עדכון קושחה ל IAUDIO X5L 2.10. b6 ויש שם שני חידושים שכאילו ממש התלהבו מהם שאני לא מבין על מה המהומה! 1.הוספת DRM 2.הוספת id3 tag אני יודע שה DRM זה איזה טכנולוגיה של מיקרוסופט להגנה על קבצים והורדה מאתרים חוקיים אבל בגדול מה זה עוזר לי שאת כל קבצי המוזיקב גיביתי מהספריית סי די שלי ל MP3 ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

שלום אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות על סרט (XviD לצורך העניין). מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אחת כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. כלי שכתבתי (SBZ Switcher) לאוטומציות של החלפת מצב רמקולים\אוזניות עם הגדרות ווליום, ועוד! אני מאמין שתעריכו את הכלי אם ברשותכם כרטיס מהסדרה. במקום להרחיב כאן, אפנה אותכם לפוסטים ב creative ו-guru3d: http://forums.creative.com/showthread.php?t=699908 http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=381416 על בקשות ספציפיות ועזרה אפשר להתדיין כאן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Internal,

טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Load,

אהלן יש לי SB-LIVE עם יציאה דיגיטלית אהל במגבר איין לי כניסה דיגיטלית (למיטב ידיעתי) השאלה עם אני אחבר את הכבל הדיגיטלי לכניסה הרגילה (AUX או 5.1) אני אקבל את האפקט או לא? ???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. אהלן חבר'ה, בביתי מסתובבים להם פריטי וינטאג' איכותיים.. להלן חשודים מס' 1 - רמקולי טאנוי מקוריים 12 אינצ'. החבר'ה האלה די גדולים.. החשד שלי הוא ששנת היצור היא איפה שהוא סביב 1968. להלן תמונות בתוך גוף הרמקול מופיעה הלוחית הבאה שנותנת מספר מודל הבאים בתור - זוג רמקולים של כף. גם אלה די ישנים ומצבם פחות טוב. אני בטוח ששני הזוגות שווים לא מעט כסף ואם רק אדע את הדגם אוכל לברר כמה הם שווים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by mobzy,

היי, מחפש לקנות לי מכשיר DVD איכותי והומלץ לי Pioneer 400. למרבה הפתעתי, אין לו יציאת אודיו אופטית אלא קואקסיאלית . האם יש ירידה משמעותית באיכות האודיו בקואקס דיגיטלי לעומת אופטית ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gigabot,

הרמקולים עושים רעש סטטי כזה אפילו בווליום נמוך מה לעשות? נ.ב הרמקולים 5.1 של GENIUS

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47 ומה יותר שווה ה-ATP3 או הקריאטייב 4.1 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.