אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שימוש בעיקר למשחקים. ללא השקעה בכרטיס קול (שימוש בלוח אם ab9 pro של abit - תומך 8ch) האם שווה להשקיע ולקנות רמקולים 7.1 ? איזה דגמים מומלצים בתקציב של עד 900 ש"ח? אם אתם ממליצים על 5.1 התקציב עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש לא מעט זמן אוזניות כפתור שישמשו אותי לריצות/הליכות שאני עושה, התקציב הוא עד 400 ש"ח, אני שומע רק מטאל ומה שקשור לזה, אני מעדיף שהבאס ישלוט בסאונד. הומלצו לי האוזניות האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 ואז ראיתי גם את אלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418072 איזה מבין השניים טוב יותר? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר מאלה לתקציב שלי? אין לי אפשרות ליקנות בחו"ל אלא רק בארץ.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי קצת, ואני מתכוון קצת כסף שחסכתי עכשיו אני בצבא וכל זה ואני רוצה משהו שינעים את זמני בנסיעות ההמייגעות, הפסקות ושאר שטויות במקרה בדרכי הבייתה עברתי בחנות מסויימת - ונתקלתי בכמה מכשירים נגן של IRIVER IPOD (MINI+PHOTO וPSP אם הייתי רוצה מוזיקה נטו - אין ספק שהייתי הולך על האיי פוד מצד שני - אייריבר מציע קצת יותר (רדיו וכו') אבל אם כבר - אז כבר - PSP אומנם הPSP מציע המון - אבל לא לשכוח שעיקר המטרה זה מוזיקה (מי צריך מוזיקה שיש PSP :-X : ) מה אתם אומרים? ד"א - מישהו יכול לתת לי יותר מידע על הPSP (חוץ מהאינטרנט האלחוטי+מולטיפלייר) אגב - אני רוצה להביא את זה ביום יומיים הקרובים.. :-\ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ואם כן ...מאיפה אפשר להוריד.. תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר למערכת סטאריו רמקוליים ורסיבר ? ואם כן זה אמור לתת יותר עוצמה איכות וכו' ? או שזה לא מוסיף כלום ?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
היי, קניתי H10 חדש - אני לא מצליח למצוא לא במדריך שלו ולא באתר של IRIVER כמה זמן כדאי לתת לו לטעינה ראשונית , אני חושב שהיה פה איפשהו דיון על זה אבל אני לא מוצא אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים 2.1 למערכת הקולנוע הקטנה שנמצאת בביתי. אני דל בתקציב, לא יותר מ400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, ועדיפות למקום רכישה בהרצליה (כמו רדיו אלקטריק) עוצמת כל רמקול צריכה להיות יותר מ10W, ויש צורך בשלט. אני משחק על מקרן יחד עם הPLAYSTATION 3 לכן החיבורים צריכים להיות RCA (אדום ולבן) אני מצאתי בינתיים משהו שמאוד אהבתי ומאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1415 זאת בחירה טובה? כי אני רגיל לרמקולים של טלוויזיות CRT עדכון: אם אפשר גם רמקולים של 5.1 טובים עם כל רמקול זה לפחות 10W אור כןה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לזוג מדף שישמשו כקדמים בתקציב הנ"ל אם יש משהו ששווה חריגה של 100 200 שקל תגידו גם בעיקרון אני חשבתי על אלו: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=E-30&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הרמקולים הולכים להתחבר למגבר של ימאהה RX-V430 חוץ מזה בקשר לרמקולים פחות רשוב לי תדרים נמוכים מכיוון שיש לי סאב 12" בחדר. דרך הגב הם יהיו חלק ממערכת 5.1
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info and i wasnt accurate enough so here it is i am looking for Headphones + Microphone (I Prefer With A Microphone) at a price range of 500 SHEKEL for gaming mostly whether its stereo or 5.1 i will need your help to know if 5.1 is worth it please help me dying to buy a pair allready THENX PEOPLE PS here are some types i was introduced to CX300 HD555 MEDUSA HOME/GAMER HFI-650וUltraSoneו
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם ה-DVD של LG דגם RC-288? המחיר נראה מאוד מפתה 200$ בדיוטי פרי אבל אני בספק כמה איכותי ניתן לעשות מוצר במחיר הזה. בתודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות נגן חדש, ה-Creative Zen Vision:M 30G או Apple iPod Video/5th Generation 30GB. קראתי כמה ביקורות לא כל כך נלהבות לגבי איכות השמע של ה-Creative. אשמח לשמוע את דעותיכם לגבי איכות הסאונד של שני הנגנים, ובכלל, כל הערה והארה על הנגנים. עד כה, יש כמה דברים שגורמים לי להתלבטות: א. ל-iPod יש תמיכה בעברית ע"י שדרוג Firmware מאתר Yeda. ב. את ה-iPod שמעתי ואיכות הקול שלו מעולה, ואת ה-Creative עוד לא שמעתי. ג. ה-iPod פשוט יפהפה. מצד שני ד. ל-iPod יש מטען רק ל-USB, למרות שאפשר לקנות מטען AV. *ה. ל-iPod יש פחות שעות נגינת וידאו. *ו. ל-iPod איכות הוידאו טובה פחות(65 אלף צבעים מול 250K). *לא קשור לנושא הדיון, אבל עדיין התלבטות. **חשוב לציין, שאני אשתמש ב-Grado SR-80 ולא…
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-