אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אז החלטתי שאני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר בשביל מוזיקה וסרטים. חשוב מאוד לא לחרוג 500 שקל! אשמח להצעות! תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אמממ רצוי מנועה, עכשיו רמקולים שיהיו סבירים וזולים. וכרטיס קול שיהיה גם זול אבל שיכלול סאב וופר ו3 או 4 רמקולים.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי חברים, יש לי כרגע DVD מעפן שאני רואה דרכו סרטים בטלויזיה (באמצעות DOK), הבעיה שהוא כל הזמן נתקע, לפעמים לא מראה הכל בצורה רציפה, לפעמים מתחיל להראות סרט ואז באמצע הוא עובר לסרט הבא בלי שום סיבה... בקיצור DVD זבל. אני לא ממש יודע איך להגדיר את מה שאני צריך, אבל אנסה בכל זאת: - כרגע אני רואה בו רק סרטים באיכות DVD (לא HD) - כרגע הוא מחובר לטלויזיה CRT עם כבל 21 פינים, אבל בעתיד (בעוד כשנה כשאסיים לימודים) כנראה יתעדכן לLCD. - הDOK שאני משתמש בו הוא איכותי מבית PATRIOT אז הוא לא זה שמהווה את הבעיה. - אין לי כרגע תקציב מוגדר כי אני לא ממש יודע עלויות של דברים כאלה. - אם לדעתכם יש משהו אחר שאני יכול להשתמש בו כמו אולי סטרימר, אני פתוח להצעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!! עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן: Griffin שמייצרת את ה iTrip ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...) תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמשמש בתור טלויזיה, ואני רוצה להוסיף לו רמקולים סבירים (2.0) האם יש משהו סביר בסביבות 100 ש"ח? (סביר = ש MTV ישמע כמו מוסיקה ולא כמו AM RADIO...) או שזוג רמקולים ג'נרי של 30 ש"ח ישמע כמו רמקולים של 100-120 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שכולל כונן בלו-ריי. אני הולך להפעיל סרטים רק מהכונן ולא מההרד-דיסק - זה צורב גם. השאלה היא כזו האם צריך כרטיס מסך תומך HD או שמספיק לוח אם בעל יציאת HD למשל : M3A78 ASUS?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש מסך טלוויזיה איכותי 32 אינץ' טוח מחירים 1600 - 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
לאחרונה אני שומע לא מעט רעשי רקע, וזה די מעצבן בסרטים, רציתי לשאול האם מגבר אוזניות מסוגל לסנן את רעשי הרקע האלה (וכמובן, להוסיף ל-SR60 שלי אפשרות לכוון את הווליום שלא דרך הדרייבר של כרטיס הקול), ואם כן, אז האם יש מגבר קטן, קומפקטי, בתקציב של עד 500 שקל, שלא יהרוס את איכות הצליל, וכמובן, שישתלב טוב עם ה-GRADO PRESTIEGE SR60 שיש לי כרגע? (עדיף כזה שיתחבר ליציאת ה-SPDIF שעל לוח האם שלי, כי כרטיס הקול לא משהו, וכמובן, יקבל את חיבור ה-PL 3.5 זכר של האוזניות).
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בכרטיס זה לחבר דיוידי של פיוניר בחיבור אופטי לכרטיס ולצאת בחיבור אנלוגי למגבר? והאם כרטיס חיצוני יתן תוצאה יותר טובה , פחות הפרעות?? אשמחל לעזרה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה. קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד. אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23. השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות. כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!). אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט... תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אחרי כל החיפושים זה מסתכם ב2 טלוויזיות שהכי מתאימות השימושים הם 50% מחשב 25% סרטים מהמחשב (720P)ו 25% YES sharp wd1e יתרונות : עדיפה בשידורים של YES ,ו 6ms חסרונות : תמיכת NR רק מהVGA samsung r81 יותרונות :תמיכת בNR דרך הHDMI חסרונות : איכות שידורים של YES פחות טובה אלה בעיקר השיקולים שלי מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר (מחיר עם אחריות יבואן מלאה)
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-