עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by urilevi,

אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  2. Started by shay205,

כשאני מחבר את הנגן למחשב, בצג של הנגן מופיע לי "USB CONNECTED" וזה נתקע ככה ובכלל לא מזהה שמשהו מחובר למחשב... יש לי XP SP2... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  3. היי יש לי בעיה מוזרה עם ה-Sound במחשב שלי. יש קבצי MP3 שמשמעים מצויין ואין בעיה, ולעומת זאת יש אחרים שעושים כל מיני בעיות מוזרות. הבעיות הכי נפוצות הן קפיצה דראסטית בעוצמת הקול של השיר או פשוט רעשים מטורפים של חריקות סתם ככה באמצע השיר. שלחתי את הקבצים לחבר והוא שומע אותם טוב. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by SomeoneUknow,

אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום , רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרכב ? חוץ מחיבור עם כבל RCA מהאייפוד לרכב, יש עוד דרך/דרכים כלשהי/כלשהם לחיבור האייפוד ? ראיתי באיזה תמונה שחיברו את האייפוד עם הראש המלבני הזה שמקבלים עם האייפוד שבקצה השני שלו יש חיבור אחר במקום הUSB. תודה על העזרה ..

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית (רסיבר ו-5 רמקולים) לאבא שלי דרישות המעכת : 1. רמקולים אלחוטים. (אם בכלל קיים הדבר) ואם אין אז רמקולי ריצפה. 2. מחיר עד 6000 שח. 3. חנות טובה שאם יש בעיה אפשר לבוא ויש עם מי לדבר. בתודה מראש הבן

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by LL@SS,

שלום, אני מחפש מסך 42 הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב בקן יחסית, המסך ישמש כטלוויזיה וכמסך מחשב בשביל חבר, אין אפשרות לחרוג מהתקציב יותר מידי , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by @shaked,

שלום לכם, לאחרונה האוזניות שלי התחילו לגסוס (סוני ישנות),פתאום אני שומע רק בצד אחד של האוזניות. חיפשתי בזאפ אוזניות,בסביבות 100 ש"ח. נתקלתי באוזניות מדגם "MDR-G52L" של סוני. זה מה שנכתב בדף היבואן: (http://tinyurl.com/4kp3x )" מה דעתכם על אוזניות אלו? מצאתי אותם במחיר של 95 ש"ח כולל דמי משלוח.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  10. יש לי טלויזית LED HD READY של SANSUI תומכת בMKV ו DIVX וכתוביות בעברית ,הבעיה שאין סאונד ,ואני לא מבין למה:\?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by yagelk,

http://ksp.co.il/?uin=19277

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. היום יש לי סנהייזר MX300 שהגיעו ביחד עם הIRIVER שלי - הסאונד שלהם לא רע במיוחד אבל מה שחסר לי בעיקר זה יותר באס ואטימות. אני רוצה לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן (לא קשת למיניהן), וכאלה שיהיו יותר אטומות ויספקו יותר באס וסאונד עשיר. אם זה משנה משהו, אין לי סוג מוזיקה מסויים שאני מעדיף ואני שומע את הכל... התקציב לאוזניות הוא עד 300 ש"ח בעיקרון, אבל אפשר לחרוג מעט אם זה באמת מצדיק את זה. חשבתי על הCX300 של סנהייזר, מה אתם חושבים עליהם? האם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Master-Chipsets,

האם הכרטיס הזה: http://www.dealtime.com/xPF-Creative_Labs_Sound_Blaster_Live_Digital_Dolby_5_1_ יהיה יותר טוב מהכרטיס האון בורד של הלוח? (REALTEK) לוח K8NF9 של גיגהביט - גם 6 ערוצים או ההפך? במה השינויים בין הכרטיסים מתבטאים? עריכה: תודה על התשובות :-\

15. אני מחפשת רמקולים למחשב בתקציב של 300-400 שקלים הרמקולים מיועדים לשמיעת מוסיקה. הבנתי לפי קריאה פה בפורום ש- altec ATP3 הכי מומלץ ויש לי 2 שאלות 1) איפה אפשר לשים את הסאב שלו? הוא נראה ממש ענקי אפשר לתלות על הקיר? לשים צמוד למסך LCD? 2) יש לי כרטיס קול די פשוט (On board). האם זה יספיק או כדאי גם לקנות כרטיס קול בשביל הרמקולים האלה? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by nadavt26,

יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Idan-h,

הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by wow,

יש לי בעיה,אני שומע רק ברמקול אחד,כרטיס קול OB AC97 ולאיפה שלא הלכתי לא הצלחתי לפתור את זה. גם ב-SOUND MANAGER וגם ב-CONTROL PANEL. ??? דרך אגב-אין בעיה ברמקולים כי ניסיתי את זה על מחשב אחר.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  21. משהו יחסית מוזר למחשב חדש.. יש לי קפיצות ורעשים בזמן השמעת קבצי MP3 במחשב (בכל תוכנה שעושה את זה..) כשאני מעביר אותם לאייפוד זה נעלם והקובץ טוב.. (גם על מחשב אחר אין את הבעיה הזאת) יש אפשרות לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by evy,

שלום,לחבר שלי יש מחשב נייד,והוא רוצה הצעה למערכת 5.1 עם כרטיס קול שגם יתמוך ב 5.1,ואם אי אפשר לחבר כרטיס קול פנימי למחשב נייד אז תציעו כרטיס קול חיצוני. וכל זה יסתכם בסך של 1500 שקל..המערכת תהיה בעיקר למוזיקה,אבל כמובן שגם לסרטים,הרי אין טעם ל 5.1,לכן הוא רצה לשלב. אז אם אפשר,אז תציעו את הכי טוב שאפשר במחיר הזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by lir@n,

שלום כולם, החלטתי לפנק את עצמי בנגן MP3 בנפח שיספיק לי, בין 4-6 ג'יגה שני המכשירים שהכי נראים לי כרגע הם המיני איי פוד והקריאטיב, עכשיו אני רק צריך להחליט לכל אחד יש את ההיתרונות הבולטים שלו, אבל השאלה היא מי יותר עדיף ומי יותר איכותי מבחינת סאונד? בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by Oranili,

יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by matteo,

אוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים עם דגש עם מוזיקה אלקטרונית בכל אופן תקציב של 60 דולר בחו"ל אם ממש אבל ממש צריך חריגה של מקסימום 70 דולר

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים