עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא מזמן התחדשתי ב brainwavz m1 אני מרגיש חווית מוזיקה משופרת אבל יש הבדלים גדולים בין שיר לשיר אני משער שזה האיכות של השיר הבעיה אז רציתי לשאול מה עוד משפיע על איכות השמע חוץ מהאוזניות אני שומע בפלאפון סוני אריקסון x8 אז יש נגן של cowone שמומלץ למוזיקה איכותית אז השאלה העם יש שיפור משמעותי וגם איך אני יודע מה האיכות של השיר ואיזה סיומת מומלצת mp3 ogg ... ובכלל כל טיפ יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by tukidess,

מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

3. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by DakloN,

שלום.. יש לי את ה-Creative X-Fi Elite Pro , כל השימושים שלי הם מוזיקה בלבד.. והבנתי שיש כרטיסים יותר טובים לזה מהכרטיס שלי.. האם כדאי לי למכור את הכרטיס ולקנות את ה-E-MU 1212M ששמעתי עליו ביקורות ממש טובות? (או אולי לכרטיס אחר...) אני ירגיש ממש הבדל? (יש לי מערכת רצינית למדיי...) תודה!

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by benm218,

שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. החלטתי לפתוח ת'רד בנושא להיטי MTV החדשים (עד חודש), כל אחד שמכיר שירים טובים שיצאו שירשום את השם שלהם. פשוט לא יוצא לי לראות MYV ולכל אלה שלא מכירים שמות של שירים חדשים! רשמו אותם כאן!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לכם... יש לי כרגע רמקולים קדמיים של AIWA.. סאב בנפרד וסנטר בנפרד... וגם שניים אחוריים שקניתי כל סט.. לא קשור לשני.. עכשיו.. אני לא יודע אם לקנות רק מגבר חדש ולחבר את כל מה שיש לי עכשיו ... או לקנות סט של מגבר עם רמקולים מחברה אחת.. איפה אני אשמע יותר טוב... עם הרמקולים שיש לי עכשיו במגבר איכותי.. או סט שלם של מגבר קצת פחות טובה אבל עם סט רמקולים מאותה חברה..

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  10. רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by שניצל,

ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by gbox,

שלום, אני מעוניין לקחת את המחשב פנטיום 3 שיש לי, לקנות ממיר DVB-T ולחבר אותו לטלווזיה. יש לי טלווזיה ישנה עם חיבור SCRAT וקומפוננט (3 הצבעים), איזה חומרה אני צריך מלבד המחשב עצמו והממיר, כרטיס טלווזיה? (וגם כרטיס מסך?) בברכה,

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by slrr,

כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by Ornani,

איך אני מקליט מRCA? יש לי יציאה של RCA ואני רוצה להקליט את הסאונד+וידאו לתוך כרטיס זכרון או ישירות למחשב. תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by Iko89,

איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by americium,

יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by MODI,

יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by SoD,

מה אתם אומרים הכי משתלם לקנות מבחינת המחיר והאיכות? הלוגי'טק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 או הקריאטיב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by frodo,

יש לי Z-650 וכרטיס קול שעל הלוח אם (לוח ג'יגבייט הדגם VAX),מהסאב יוצאים שני כבלים אז הכנסתי את שניהם למפצל ותקעתי במחשב. א'-למה אי אפשר לכוון את העוצמה של הסאב(כמו ברמקולים פשוטים של קרייטיב למשל ה-2.1 שיש לנו בבית במחשב השני)? ב'-לא נראה לי שאני שומע את הסאב טוב,האם זה בגלל שאין לי כרטיס קול אחר\נורמלי? כי אני מתכוון לקנות בקרוב כרטיס קול איכותי(או אודיג'י 2 או GTXP)

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים