אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש כרטיס קול עם פאנל קידמי, ובנוסף שיהיה לכרטיס חיבור לגיטרה. הציעו לו את ה Creative SBX-FI Platinum ב 1650 שקלים. http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 יש עוד המלצות או שזאת האפשרות היחידה? חשבתי אולי על איזה כרטיס של M-Audio אם יש כזאת חיה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מדובר ב DTT , השיטה הדיגיטלית החדשה לשידורים בטלויזיה אני מעוניין לדעת , - מה זה בעצם? איזה טכנולוגיה זה עובד? ואיפה אפשר לקנות כזה למחשב-נייד/נייח?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן השתמשתי בכבל S-VIDEO באורך של מטר בשביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב והתמונה הייתה מושלמת, קניתי לא מזמן כבל S-VIDEO באורך של 15M. כאשר חיברתי אותו, התמונה בטלוויזיה לא חדה כמו שהייתה... הכבל עצמו נראה איכותי לחלוטין עם מוליכי זהב ופינים תקינים. יכול להיות שהסיגנל של S-VIDEO פשוט נחלש ב15M?! נשמע לא הגיוני ונגיד שכן, אז למה מוכרים כבלים כאלו באורך 15M? אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה וסרטים. אני שואל כי אני מחפש מע' רמוקלים לסלון. שמעתי הרבה רמקולים למחשב באיכות טובה ולהפתעתי הם נשמעים טוב יותר מרמקולים רגילים לסלון. האם זה באמת ככה? האם אני יכול לחבר אותם לTV ולDVD והם יעבדו טוב? תודה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם BOSTON חברה טובה לרמקולים? לא מצאתי עליהם הרבה מיידע.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לעריכת אודיו, צריך עזרה בהרכבת מפרט שיענה על דרישות הללו: צריך כרטיס קול מקצועי לעריכה(והקלטת גיטרות ומיקרופון) שרץ חלק עם קיובייס, לוח אמ טוב לעריכת אודיו תומך PCI-E (לכרטיס שכבר נרכש), מעבד חזק ומתאים לניהול טוב של הרבה משאבי מערכות (כגון קיובייס וכו), ווכמות מכובדת של זיכרון תקציב 3000
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חברה, אני צריך לדעת כמה המערכת הבאה שווה ובכמה שווה לקנות אותה בכלל : סט רמקולים הכולל זוג רמקולים קדמיים דגם ES-6 ו-3 רמקולים לוויניים(סטאליטים זעירים). 30Hz-20KHz לש םירדת םוחתב ES-6 םגד םילוקמר גוז 150w RMS לש קפסהב הקיסומו יתיב עונלוקל םימיאתמה .92db תוליצנ ןליפורפילופמ םייושעה 6.5" לש םירפוו 2 לוקמר לכל ךכרל תנמ לע ישממ היושע המגרפאיד, ןמש רוריק ללוכ 1" רטיווט ,םהלש תוליצנה תא תולעהלו םיהובגה םילילצה תא םיכומנה םילילצה ןוסירל סקלפר סב .ההובג תוכיא עגמלו היזורוק תעינמל בהז ירבחמ תודימ מ"ס 90:הבוג מ"ס 23:בחור מ"ס 29:קמוע (םיריעז םיטיילאטס) םיניוול םילוקמר 3 ןליפורפילופמ יושעה 'צניא 4 לש רפוו לוקמר לכל .ןמש רוריק ללוכ רטיווט דועו .תיזחב תכתמ תשר םע ABS-מ תויושע רוחש ע…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו בעיקר חיתוך קטעים, מישהו מכיר תוכנה חינאמית ופשוטה לכך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
Cinergy HT PCI http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10891 הכרטיס הזה מתאים להמרות באיכות טובה ללא מריחות מקלטות וידאו למחשב? היה לי את הכרטיס טלויזיה :philips LifeView Fly Prime 30 שדיי כשל במשימה (בזמן צפייה במחשב שהכרטיס היה מעבר עבד רגיל אבל ברגע ששמתי להקליט איתו את התוכן אז יצאו מריחות למינהם..) אז עכשיו אני מחפש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו מכיר מערכת 2.1 למחשב במחיר של 200 +-? אין העדפת חברה ועדיף פחות מ200 ש"ח.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האלן,עד אתמול שמעתי כמו שצריך והיום אין לי קול במחשב.שמתי לב לדבר הבא http://img210.imageshack.us/my.php?image=newbitmapimagexj4.jpg התקנתי דריברים מהדיסק של הלוח אם לא עזר,התקנתי מקודדים כי חשבתי שזה הבעיה (בטח לא עזר )עשיתי שחזור מערכת לאתמול גם לא עזר. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט במחשב ואני מחבר אליו תטלויזיה אז אני מחבר גם את הסאונד לטלויזיה יש מן הפרעות כאלה ברקע בסאונד כמה שאני מגביר יותר שומעים את זה חזק יותר מן כמו זמזום כזה רעש לכלוך כזה ניסיתי לחבר את הסאונד לטלויזיה דרך היציאה של האוזניות מהכרטיס קול שלי מהיציאה של הרמקולים מהכרטיס קול שלי וגם מהכרטיס קול שיש לי במחשב ובכולם יש את הבעיה הזאת איך אפשר לסדר את בהגדרות של המחשב או משהו יש לי כבלים איכותיים ציפוי זהב
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר שסגרתי (נכון לכרגע) את הציוד הביתי הגיע הזמן לחשוב הלאה לצבא ולנסיעות. ההתלבטות היא בין שתי האוזניות שבכותרת. זה ברור ש E2C יותר טובות. אך תלונות על נוחות ומחיר לא מוצדק מרחיקים אותי מהן (530 שקל). האם הcx300 מספקות? אני לא שואף גבוה כמו בציוד הביתי לכן אני יוכל להסתפק בהן? תלוי בהמלצות שלכם.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות המליצות לי על הJBL 220 REFERENCE יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים. בקרוב הולך להתחולל שיפוץ בבית. בין השאר עומד לקום לו קיר גבס, שעליו תתלה טלויזיה בגודל "42 או יותר. הבעיה היא שעדיין לא רכשתי טלויזיה, ולא מתלה, אז אני לא יודע בדיוק איך לסדר את הניצבים של הגבס שיתאימו למתלה. חשבתי להזמין את המתלה הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709701 האם הוא אוניברסלי ויתאים לכל הטלויזיות? האם יש לי אפשרות לדעת לפני ההזמנה שלו את המרווחים בין החורים שאדע לתכנן נכון את הקיר גבס? כי ראיתי גם מתלים שנראים אחרת (כמו פרפר) ואני מניח שזה לא אותם חורים. למרות שעכשיו כשאני מסתכל על זה, אני רק צריך לדאוג שיהיו שני פרופילים לרוחב איפה שהחורים, לא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להתחדש באוזניות לאייפוד הישן והטוב שלי, בסך 200 שקל. אפשר לחרוג טיפה. יש העדפה לאוזניות עורפיות מאחורי האוזן! כמובן שאשמח לשמוע את כל האופציות האפשריות! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-