עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by e-r-a-n,

בקרוב מאוד אני אקבל מאחי את הרדיו דיסק שלו, וככה אני נפטר מהרדיו-דיסק המובנה (הגרוע-הורס-דיסקים) שיש לי כרגע. אני מחפש רמקולים...לא צריך ווליום מטורף, אני מעדיף איכות. מאיזה סכום אני מתחיל? לקדמיים, אחוריים..כל הסיפור בקיצור. ו..אין לי מושג מה המידות=), שברולט קווליר, מישהו יודע אולי..אולי יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  2. יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by aviaderi,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין קנייה של רסיבר לבין קניה של מערכת רמקולים יעודית למחשב. בגדול, הכל אני עושה היום דרך המחשב (רדיו, מוזיקה, סרטים, משחקים פה ושם), ההתלבטות שלי נובעת מזה שבאיזהשהו שלב אני ארצה לחבר גם את הממיר של הכבלים לכל הסיפור הזה. מערכת רמקולים טובה אפשר למצוא גם בפחות מ-500 ש"ח ואילו רסיבר מתחיל באזור ה-800. אני סטודנט ואני מחפש לחסוך כל שקל שניתן לכן הייתי רוצה שתביעו את דעתכם ותעלו טיעונים בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות, ובמידת האפשר תמליצו על משהו טוב. תודה רבה וחג שמח, אביעד

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by yaniv_z,

ראשית אבד לי דיסק התוכנה שמגיע עם הנגן. לא כל השירים מופיעים לי תחת התיקייה של music אלא בודדים בלבד, כך שאיני יכול לדפדף לפי אמן\שיר\אלבום וכו'... אני יכול להכנסר לשירים רק דרך ה browser. מישהו יודע איך מתקנים זאת??????

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by eladh777,

שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  6. מחירי השילוח באייבי גבוהים. בברכה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by Dimka,

שלום אנשים, מחפש מיקרופון טוב לשיחות בסקייפ, משהו עם ביטול רעשים בסגנון מה שיש למצלמות אינטרנט של לוג'יטק. תודה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by parker,

יושבות אצלי כבר כמה זמן זוג של grado sr-60 בארון ללא שימוש כי הפדים שלהם פשוט נהרסו לגמרי. אפשר לקנות איפשהו את הפדים שלהם? חבל לי שהן סתם מתבזבזות בארון. תודה וחג שמח לכולם

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by summer69,

אז ככה.... האחוריים פשוט לא חזקים כמו הfront עכשיו בגלל הצורה של החדר שלי ובגלל שתליתי את הקדמיים ואת האחוריים על הקירות, הייתי צריך כלבים מאריכים השתיים האחוריים מחוברים באמצעות מופה RCA ל RCA, ואחריהם בא כבל 3 מטר RCA לRCA שמתחבר אל הסאב עכשיו הקידמי שמאלי גם מחובר ככה, רק עם כבל 1 מטר במקום 3 (הכבל הוא בידיוק באותו יצרן) ניסיתי להחליף בין החיבורים של האחוריים לקידמיים בשביל לבדוק אם זה אולי משהו בכרטיס קול (אונבורד) וה"קדמיים" (האחוריים בעצם) עדיין יותר חלשים החלפתי בין המופה-ים למניהים בשביל לבדוק אולי אחד מהם הוא הנאחס... עדיין אותו דבר עכשיו לי נראה שזה הכבל יש למישהו רעיון מה אני עושה? הכבלים אגב הם סתם של איזה חברה oscar front שקניתי בהום סנטר . 2X RCA…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  11. במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  12. שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שמעתי שsennheiser טובים, אבל אני לא נעול עליהם. גם לא חייב לקנות מEBAY, אבל יש לי אפשרות אז אם זה מוזיל אפשר לקחת את זה בחשבון. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  14. יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by psycho killer,

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  16. אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by MilkMan,

לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by ohadbx,

הגיע הזמן לקנות נגן נייד חדש ואני מתלבט בין: IPOD MINI 4GB במחיר 1000 ש"ח. Iriver 5GB במחיר 1200 ש"ח. ועוד נגן בגודל 3 ג'יגה במחיר 740 ש"ח... לא זוכר בדיוק איזו חברה, אבל הוא משמש רק למוזיקה ואין לו את הפונקציות המתקדמות כמו סרטים או תמונות. ה IPOD מגיע עם מטען מהשקע בקיר? או שיש אפשרות לקנות לו מטען כזה? למישהו היו בעיות מיוחדות עם ה IRIVER? הפונקציות שלו (טקסט, תמונות, סרטונים) מצדיקות את המחיר? - ל IRIVER יש הגבלה בגודל הקבצים? כלומר אפשרי לראות בו סרטים בגודל מלא למשל (700 מגה לפחות)? - איך הגלילת טקסט בו? אפשר לקרוא ממש טקסטים ארוכים או שזה סתם פונקציה לקישוט?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  19. לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by gambit_elaad,

קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Shachar1986,

אהלן, זוהי הודעה ראשונה שלי בפורום אז קודם כל מתנצל מראש אם אעבור על חוקים כלשהם. אני מחפש אוזניות סגורות OVER THE EAR (בבקשה לא להגיד לי ביטס של דר. דרה)בעיניי אוזניות ממוצעות בעלות מטורפת פשוט בעל מיתוג מטורף. אני מחפש איכות צליל נקי ולא מעניין אותי אם אני נראה מגניב או לא עם האוזניות. הדרישות שלי הן כאלה. 1.צליל נקי ורפידות נוחות שיהיה אפשר לשמוע לזמן ממושך. 2.עדיפות לכבל שמגיע עם שלט לאייפון שנותן אופציות של לחיצה אחת לעצור,שתיים להעביר שיר קדימה,שלוש לשיר אחורה וכו' 3.מחיר נע בין $100-$250 (אני אקנה רק מחו"ל לא מחנויות בארץ. 4.עדיפות לאוזניות שנותנות באס טוב אבל מנגנות שירים כגון רוק מטאל דאבסטפ ופופ גם בצורה טובה. תודה רבה לעוזרים. ולא שאני אומר שאין לכם הבנה בנושא …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  23. צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by Splashy,

מישהו יודע אם ה-cx300 שמוכרים באדר סוכנויות אודיו בחשמונאים הן מקוריות? תודה מראש על תשובה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by Game5,

שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה

דיונים חדשים בפורומים