אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הכרטיס טלוויזיה שלי PVR-150 ישירות לקיר ביצעתי סריקה והוא מצא את כל הערוצים של הוט אבל לא שומעים מה אפשר לעשות? אני משתמש ב DSCALER הגירסה האחרונה ,מה זה יכול להיות??? ,בבקשה עזרה .
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני קונה לוח-אם EPOX EP-9NPA+ ULTRA עם כרטיס קול מובנה בשבב של NFORCE4. אני שוקל לקנות גם כרטיס קול PCI איכותי. השאלה שלי היא האם לצורך התקנת כרטיס הקול PCI אני צריך לנטרל את הכרטיס קול המובנה על הלוח-אם (ג'מפרים?), או שהתקנת כרטיס קול PCI מנטרלת באופן אוטומאטי את הכרטיס קול המונה, או שהם יכולים לפעול ביחד בלי לנטרל אף אחד מהם, כאשר אתה בוחר במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אתה רוצה להשתמש ברגע נתון. כרגע, בפנטיום 2 יש לי כרטיס קול ISA וכרטיס קול USB. כאשר הכרטיס קול USB מחובר למחשב אז הוא מנטרל באופן אוטומאטי את הכרטיס קול ISA, אבל יש לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באיזה כרטיס קול אני רוצה להשתמש, כך שאני יכול להשתמש בכרטיס קול ISA במקום הכרטיס קול USB, גם כאשר הכרטיס קול USB …
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סוגים של רמקולים : 1) YAMAHA NSP240 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NSP240&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap# או 2) JBL SCS 146 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=254&CategoryID=186 מה אתם ממליצים לי?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את הכרטיס קול הזה והוא איבד את הדיסק עם הדרייברים והתוכנות , את הדרייבר הורדתי מהאתר של creative , אבל את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס אני לא מוצא , התוכנה ששולטת על הכרטיס בעצם . איך משיגים את התוכנה ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים Mordaunt Short MS 3.10, מעוניין לרכוש זוג של Klipsch במקומם. מה הדגם המקביל מבחינת הפרמטרים הטכניים? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, מחפש תחליף ראוי ל-SlingBox שידע להסטרים שידורי הוט\יס (כל ממיר כבלים) דרך האינטרנט דרך אפליקציה ייעודית בנוסף כלל גם משדר IR להעברת ערוצים בממיר מרחוק. מבחינתי לא חייבת להיות אפליקציה ייעודית כמו במקור וההתקנה יכולה להיות מסובכת וטכנית יותר. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-