עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guybm,

אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכולם יש לי תרסיבר הזה kenwood v7030d.. אני מחפש כרטיס קול..שיביא לי איכות טובה ב DTS.. חשבתי עליו איך הרטיס קול הזה? http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=3874&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. אילו אוזניות יותר טובות? JBL 220 reference Shure SE102 טיפה דחוף לי משום שאני רוצה לבצע את הרכישה בבאג במסגרת המבצע, במידה והshure טובים יותר. ואם כבר מדברים, אשמח אם מישהו מבקעת אונו רוצה לרכוש את האוזניה או כל אחד מן המוצרים שעולה 400 שקל במסגרת 1+1 (ולשלם 200) תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Shizel,

מה אתם חושבים על ‏Labtec Arena 685 5.1‎ ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה עכשיו יש לאוזניות : High power 30mm Neodymium driver Gold plated connector אני לא יודע כמה אוהם אבל מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים, איך אני עוקף את זה ?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה??? (נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך?? אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא?? (הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1) תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. חוץ מהמחיר ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by constantine16,

Ihave JBL Encountere can iput the subwoofer near the computer its will not destroy some detail there?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by cb,

שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by The Vile,

רק שיהיו 1.2 או יותר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by TheTerminator,

כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.

16. Started by Alex89,

קניתי ממש מזמן DVD UPXUS 608 לאלה שלא מכירים יש איתו בעיות בכללי עם סרטים ובעיקר עם כתוביות. לגבי הכתוביות מצאתי פתרון חלקי הוא קורא רק SRT אבל עדיין הכתוביות בגודל ממש קטן ונידמה לי גם הפוכות. האם יש עדכון קושחה? אם לא, האם אני יכול להתחבר לקושחה שלו בצורה ידנית בבית ושלנות שם או לנסות לתקן את הבעיות?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  17. האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  18. שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כרגע אוזניות שהזמנתי מעלי אקספרס, Bluedio T6S שבסה״כ עבדו בסדר. הבעיה היא שבחיבור למחשב (בלוטוס) יש רק שמע, המחשב מזהה שיש מיקרופון אבל כשאני מגדיר אותו ככניסת שמע הוא לא עובד. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיעשו את העבודה. כאלה עם ANC, שיהיה OvearEar נוחות ושיהיו אלחוטיות. יש חיה כזאת? אין לי בעיה להוציא עד אזור ה800 ש״ח פלוס מינוס. תודה מראש

20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121 יש לך ביקורת על המערכת 2.1 הזאת?? אני יודע שזה שיפור קל של ATP3 אבל אני רוצה ביקורת ברשת על המערכת ומה חושבים עליה תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. Started by MDK,

אחרי שראיתי מפרט טכני ותמונות של Z680 מה זה התבאסתי... אני קניתי לפני איזה שנה וחצי - שנתיים את הרמקולים Z560 שהם בעצם אותו דבר רק 4.1 ולא 5.1, לא תומכים בSURROUND אמיתי של DOLBY \ DTS ובלי מגבר.. עכשיו הרמקולים שלי בכללי במצב טוב, למרות שלאחד מהם התפרק חלקית ה"כיסוי" של הרמקול ואיזה חלק מהכפתור של הM3D נאבד לי..אבל חוץ מזה הם במצב מצוין יש איזה מצב שאני אוכל למכור או להביא ליבואן \ לחנות ולקבל את הסט החדש עם תוספת תשלום או משהו? 8) לפי מה שראיתי הפסיקו לייבא את זה היבואנים של לוג'יטק אז בעצם הZ680 מחליף אותם, למרות שחסרים רמקולים בטווח שבין הHI-END לMID-END.. מה אתם אומרים? אני מבזבז את הזמן שלי בלחלום? נ.ב. - הרמקולים הZ560 לא מופיעים יותר באתר הרשמי ...

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by nadavt26,

יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Idan-h,

הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. Started by swg,

מהו הנגן של iriver 20 gb הכי טוב היום? מי שיכול שיוסיף לי קצת רקע על זה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים