אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאוזניות אלו שלשה סוגים של גומי שנכס לאוזן ... נאבד לי אחד מהבינויני ואחד מהגדול ... והקטן לא מתאים לי. למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גומי כזה ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=4415 ואלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864 ואוזניות אחרונות הפעם זה סוני http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-ip&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=91&aff=zap איזה מהם יותר טובות? אני צריך אותם למחשב... משחקין/מוזיקה קיצר כל מה שעושים על המחשב איך הם??? ואפשר לצאת איתם החוצה יעני עם הMP3 בלי שאנשים יסתכלו עליי כמו על משוגע?? (הם ניראות ממש מפלצתיות) מי שיש לו אותם שיגיד לי איך הם.... תודה...
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לנגן החדש שלי הD2. התקציב 1000 ש"ח, אך בהחלט אפשר גם נמוך מזה לא יזיק... אני מחפש אוזניות עם באמת צלילים צלולים,אבל גם שיהיה באסים. לא צריך להגזים בבאסים,אבל אני לא אוהב אוזניות "ריקות" כמו הגראדו SR80 למשל. כרגע אני עם PX100, אז ברור שדרושות אוזניות ברמה גבוהה יותר מהן.. לא משנה לי IEM,אבל אני לא ממש אוהב אוזניות גדולות כמו HD485. אין לי מושג למה אבל אני נדבק ל-ULTRASONE ,פשוט יש להם אוזניות יפות וזה גם קצת חשוב לי. כל הסנהייזר סגורות נראות כמו גוש פלסטיק מוצק ולכן אני לא רוצה אותם... חשבתי על פרוליין 550,אבל התנגדות 64 אום, ואני לא יודע אם הנגן שלי יזיז אותם כל כך.. *אפשר גם הצעות למוצרים מחו"ל,אבל ממש לא מומלץ כי אין לי איך להזמין.... תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי !!אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להשוות בין 2 כרטיסי קול שונים : חבר שלי קנה מחשב ואיתו ה Creative 5.1 Value ויש שם אפקטים מדהימים תוכנה שמצורפת לכרטיס ובה אפקטים של שינוי הצלילים והזמר באותו השיר ... כרטיס זה עולה 250 שקל הכרטיס השני הוא FORTISSIMO III 7.1 עכשיו אותו אני לא מכיר ... אבל אומרים שהוא מצויין ... עכשיו האם האפקטים של ה CREATIVE VALU 5.1 הם כמו של הכרטיס הזה ? תציעו לי ואם אפשר פרטים למי שיש כרטיסים אלו ... תודה רבה !!! ;D
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מצטער מקודם על ההקפצה זה לא יקרה שוב אבל בקשה אני צריך רמקולים 2.1 למחשב שיהיה להם כניסה לאוזניות תקציב באיזור ה300 יכול להיות גם מתחת..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שני שימושים לאזניות: אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...). ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב. במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus. אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה. השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות? יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי דבר שני חיברתי את המחשב שלי לרסיבר (yamaha rxv 579 אם אני לא טועה זה הדגם) עם קבל אודיו דיגיטלי (psdif) עכשיו יש לי רמקולים 5.1 שאלה ראשונה. יש לי במחשב כרטיס קול מובנה ואני חושב לקנות לי כרטיס קול חדש איזה הכי כדאי לי ? (מבחינה שאני יחבר אותו לריסבר כמובן יש תקציב של בערך 300 שקל) שאלה שניה. יש לי מערכת הפעלה win 7 יש דרך להגדיר את המערכת יותר טוב ככה שישמעו יותר טוב במערכת ? מממ שאלה שלישית. חיברתי את המחשב לlcs 32 inch nec hd שלי עם חיבור hdmi בקיצור השאלה מה הרזולוציה הכי טובה לזה ? אני משתמש כרגע ב1024^768 זה הכי טוב? (הטלויזיה לא full hd) אם לא כמעט כל רזולוציה שניסיתי לא רואים את כל המסך מחשב בטלויזיה כאילו זה חותך את זה בצדדים…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור בקיצור אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. יש לי שני זוגות של אוזניות shure e2c ו pmx200 sennheiser בשור הבעיה קיימת כבר שנה כיוון שלצערי פספסתי עם האחריות אבל בסנס היא התחילה היום. האזניה הימנית בשתי הזוגות לא פועלת זה נראה כמו בעיה של מגע כיוון שכשאני מזיז את חיבור הסאונד חוזר (בשור בקלות בסנס אני כבר כמעט ולא מצליח לקבל סאונד) . זה נראה לי כמו בעיה של מגע אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול לחזור לאוזניות כפתור מגעילות הן שוחטות לי את האוזניים T_T
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניים ברמקולים חדשים לאחר שהבוקסות של ה2 מטר נמאסו לא הוא מעוניין במשהו חדיש עם צליל עמוק מהן הצעותיכם העדפה ל JBL וכמובן שהתקציב לא מוגבל
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרסיבר הזה kenwood v7030d.. אני מחפש כרטיס קול..שיביא לי איכות טובה ב DTS.. חשבתי עליו איך הרטיס קול הזה? http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=3874&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-