אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה לא מופיע גם במיקסר תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
Hello folks, prexus from palo alto, callifornia. I can get either the new 4th gen iPod or the iH120 for my BDay. Which of them should I get and why? BTW, I'm talking 20GB models. prexus Edit: Maybe the new creative zen touch? 20GB model for arround 270$, like the iPod educational price or the IH120 price. עריכה 2: שווה להשקיע 80$ בשביל לעבור מה-OB של ה-MSI K8N Neo Platinum ל-A2ZS? בעיקר למשחקים ונוזיקה, אולי יש משהו אחר שעדיף?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס קול עד ה 500 שקלים שפשוט יפיק צלילים גבוהים ובינוניים נקיים ואיכותיים.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ואני צריך לקנות כרטיס קול שינצל אותם טוב מספיק. הייתי שמח מאוד לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא q8200 gigabyte ga73pvm-s2h לוח מעוטר יציאות וכרטיס geforce7100 עליו 2 ג'יגה זכרונות טלויזיה של lg lg70yr 47 אינץ' 100 הרץ! מריץ וינדוס ויסטה 64 (התקנתי את כל התיקונים שקיימים למערכת כי אני יודע שהיא לא הכי אידיאלית לקודקים של mkv) הבעיה היא כשאני מריץ סרט יש קירטועים רציניים כל איזה כמה שניות בחלק העליון של המסך.. המחשב מאוד חזק וגם ניסיתי את כל הפתרונות קודקים (נראה לי..) האם הבעיה היא בחיבור hdmi האם כדאי לעבור ל dvi ?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הקלטות וידאו המשפחתיות כך שאני אוכל לצפות בהם בנגן DVD וכמו כן אוכל לגבות אותם על ההארד דיסק החיצוני. חשוב לי שהאיכות הוידאו והסאונד תהיה טובה, שלא יהיו קרטועים ושאני אוכל לערוך את הסרטים האלה במחשב אם אצטרך. מה האפשרויות שיש כיום לעשות את זה? קראתי במדריך הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.html על כל מיני אפשרויות מומלצות ולא מומלצות אבל קודם כל זה נכון לשנת 2005 ואני מאמין שכיום ב2010 יש עוד פתרונות ודבר שני זה לא מוסבר עד הסוף איך עושים את זה. ודבר אחרון, יש לי סה"כ 20 קלטות וידאו להמרה- האם יצא לי יותר זול להביא את הקלטות לחנות פרטית מאשר לבצע את זה בעצמי? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על חנות טובה באיזור המרכז (עדיף רמת גן) שהמרתם א…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של PHILIPS ופתאום הם הפסיקו לעבוד במחשב..ז"א חיברתי אותך למשל לפלאפון והם עבדו והתסמינים הם..שמדליקים את המחשב אז שומעים את הצליל של הWIN שעולה ואפילו אני יכול להפעיל מוזיקה ולאחר כמה שניות פתאום העסק נהיה בשקט ואין קול...ושאני מפעיל את הרמקולים בשיר אחר אז המדיה פלייר כותב שיש בעיה בהתקן הקול שלי. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html כמה לדעתכם הוא שווה במצב חדש (לא משומש)? במידה ואני רוצה לחבר אותו למגבר+ 2 רמקולים, על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מדובר ב DTT , השיטה הדיגיטלית החדשה לשידורים בטלויזיה אני מעוניין לדעת , - מה זה בעצם? איזה טכנולוגיה זה עובד? ואיפה אפשר לקנות כזה למחשב-נייד/נייח?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הכרטיס טלוויזיה שלי PVR-150 ישירות לקיר ביצעתי סריקה והוא מצא את כל הערוצים של הוט אבל לא שומעים מה אפשר לעשות? אני משתמש ב DSCALER הגירסה האחרונה ,מה זה יכול להיות??? ,בבקשה עזרה .
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת? אני מנסה לחבר אותה למחשב דרך כבל רשת כתוב בבדיקות שהכל בסדר , ואני רואה גם שיש לו IP, אך לא הבנתי איך אני גורם לטלויזיה כעת להראות את הסרט מהמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תרסיבר הזה kenwood v7030d.. אני מחפש כרטיס קול..שיביא לי איכות טובה ב DTS.. חשבתי עליו איך הרטיס קול הזה? http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=3874&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה בחיבור המערכת למחשב .. יש לי מערכת חדשה מסוג סוני שיש לה שני יציאות אודיו ועוד משהו שאני לא מכיר אני מנסה לחבר את זה ללפטופ מסוג לנובו N 500 ואני לא מצליח לשמוע קול בבקשה ממכם מישהו שיכול לעזור לי לפטור את הבעייה אולי זה משהו בהגדרות של המחשב הודה לכם מראש..
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש לי את המערכת M111 , אני יכול לחבר אותה לרסיבר במקום למחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-