אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה. קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד. אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23. השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות. כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!). אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט... תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שובר החלפה בבאג על איזה נגן MP3 ג'נרי שעלה 299 ש"ח והחלטתי לנצל אותו... בא לי לפנק את עצמי קצת עם רמקולים חדשים. אני לא רוצה להוסיף מעל 300 ש"ח, ועל כן התקציב עומד על 600 נטו. צריך לקנות בבאג, כי שם יש לי זיכוי. מחשב דיי high end לגיימינג, אך לצערי מחירו הגבוה מנע ממני בזמנו להשקיע בכרטיס קול. על כן אני תקוע עם כרטיס Onboard בשם Realtek HD Audio, לא מציאה גדולה. כרגע יש לי את ה-ATP 3 הישנים של Altec Lansing. אני זוכר שבאיזו מסיבת רשת בעבר מאוד התרשמתי מה2.1 של לוג'יטק בסביבות המחיר שאני רוצה, אבל אני מתלבט בינהם לבין אלה של קריאייטיב לאותה רמת שוק. ה-I-Trigue 3200 אל מול ה-Z-3 Wood... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&product…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כבל סטנדרטי ליציאת CHANGER מרדיו לרכב, או שלכל חברה/דגם זה משהו שונה.... בגדול אני מעוניין לחבר את הנגן MP3 שלי, ליציאת CHANGER של הרדיו, זה בעייתי (בנושא ההגברה וכו')? ואיזה כבלים אמורים להיות מתאימים לכך ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אפשרי לעבוד עם רמקולים Logitech X540 גם על המחשב וגם עם הLCD ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 המחשב כמו כן, מחובר לLCD זאת אומרת שאפר לראות בשתי המסכים, אבל מה עם הרמקולים? אפשר גם אותם לחבר לטלוויזיה ? שיעבדו בשניהם ? (לא באותו הזמן)
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי PSP מאירופה וכשאני שומע מוסיקה דרך האוזניות שומעים יחסים חלש, השאלה שלי היא כזו, האם בכל PSP השמע כזה חלש? ד"א, דרך הרמקולים שומעים חזק... תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? Asus P5Q-E)) בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Labtec Arena 685 5.1 ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נגן מסדרות COWON למינהם חשבתי על הD2+ ורציתי אוזניות מסננות רעש שאני לא אשמע כלום כלום אפילו לא כביש סואן במכוניות שאני עומד בתחנה! אני לא אתפשר על איכות שמע - שהצלילים יהיו חדים ויתנו בסים קצת שאני "ארגיש" מעין מערכת קולנוע ביתית באוזן. יש לי עדיפות לאוזניות IN EAR אבל אם אין אוזנייה כזאת אני אקח את הגדולות תקציב -קודם כל תגידו לי איזה אוזניות אצטרך ואחר כך אחשוב אם אני צריך בסכום שתנקבו תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אנו סטודנטים ששוכרים דירה ומעוניינים לקנות מסך לסלון. היינו מעדיפים לרכוש מסך בגודל 40"-42", אך באם התקציב לא יאפשר נתפשר על 37". התקציב שלנו לא גבוה, כלומר היינו מעדיפים לא לחרוג מה4K ואף להשאר בתקציב נמוך יותר. אנו מגששים באפילה ולכן אמקד אתכם יותר - אנחנו רוצים את מה שנקרא התמורה הטובה ביותר לכסף בטווח המחירים הזה. כלומר, אם נתבקש לחרוג מהתקציב ולגרד עוד כמה מאות שקלים בשביל מסך טוב בהרבה - נעשה זאת. אודה לכם אם תתנו לנו הצעות קונקרטיות לגדלים הנ"ל. השימוש העיקרי הוא ל-DVD\DivX, וגם HD במידה מסויימת, אך אין לנו חלומות על 1080P במחיר הזה. תודה מראש, גיא.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי R9700 עם TVOUT, נניח (לא ניסיתי עדין) שאני רוצה לעתיק סרט שיש לי במחשב לקלטת וידאו,איך אני עושה את זה??? (נ.ב: כבר חיברתי TVOUT לטלויזיה וזה עבד.) עוד שאלה באיזה פורמט אני צריך לעשות את זה...לדוגמא PAB B PAL M וכו...שהוידאו יקלוט את זה כמו שצריך?? אני יודע שאני צריך להוציא גם סאונד מה LINE OUT גם את זה איך אני עושה שהוידאו ימצא?? (הכרטיס קול שברשותי הוא Realtek AC97 5.1) תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, שני נושאים: 1) הרמקולים שלי, מסוג Utopia, 800W, משמיעים המהום קבוע מייד עם ההפעלה, גם כשאין שום קול, ואף אם אני מפעיל "MUTE ALL" ב - "Volume Control". הם מחוברים לחיבור הירוק מאחור.איפה הבעיה: - ברמקולים עצמם ? האם ייתכן שהם לא תקינים ויש להחליפם ? - בתוכנה של הרמקולים ? האם צריך לעדכן את ה- DRIVER שלהם ? - בקונפיגורציה של מערכת ה- Audio במחשב שלי ? - בכרטיס הקול ? 2) אני מנסה לדבר ב- Skype עם הרמקול שלי, ושומעים אותי בקושי רב. אולם, כשאני מבצע הקלטה של הקול שלי באמצעות המיקרופון, למשל בתוכנת Audacity, ההקלטה נשמעת טוב. המיקרופון מחובר לשקע הורוד מאחור. איפה הבעיה ? - בהגדרות השמע במחשב שלי ? - בהגדרות של Skype ? תודה רבה מראש על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך מקליטים מוסיקה מהאינטרנט למחשב, ישירות דרך כרטיס הקול, או בכלל. דרך התקן ו/או תוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-