עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…

2. Started by -LosNir-,

מצאתי את ה ATP3 של אלטק בלוחות, אני יודע שהרבה מחפשים אותו אז חשבתי לפרסם: http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3293957&SalesCatID=8&Code=93a3dd627fe698e4961671a67fd7d64c המחיר גם די נחמד, 250 ש"ח. מקווה שזה עוזר למישהו.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by segev22,

ככה יש לי רמקולי Z2300 של לוג'יטק וכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם שלי של ASUS COMMANDO . לעיתים קרובות מאוד באמצע משחק השמע נעלם לחלוטין וחוזר לסרוגין , פשוט נעלם וחוזר כל הזמן וזה כבר שיגע אותי. ניסיתי דרייבר חדש יותר של הכרטיס קול כלום לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה או פיתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by chenrp,

שלום יש לי לוח אם אינטל 965LT עם כרטיס קול מובנה. הכל עבד יופי ב WINDOWS XP וחשבתי גם שב WINDOWS 7. אבל שמתי לב שאין יכולת מיקרופון. התקנתי דרייבר כלשהו וזה הרס לי גם את השמיעה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור במציאת דרייברים ללוח אם שלי. תודה. הסתדרתי תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by DXM,

אני עורך כמה שירים באורך קילומטר וחצי (איזה 8-10 דקות) ל5 דקות. עכשיו באיזה סוג של קובץ אני יקבל את האיכות הכי גבוהה? WAV,WMA וכו' (MP3 לא טוב לי משום מה המחשב שלי לא מצליח לשמור אותו) לא איכפת לי הגודל של הקובץ... בינתיים אני שומר כפורמט WAV מכיוון שרשום כי הוא מעביר איזה 1144KBS... אני לא מבין בתחום הזה יותר מדי אז כדאי שתעזרו לי פה... ועוד שאלה: תמיד עדיף כמה שיותר ביטים לשניה? או שלסוג פורמט שונה יש יתרונות?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. היי. יש לי מארז עם יציאות Sound Out ו In. לאן אני צריך לחבר את הכבלים שלהם בשביל שהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by KRS1,

בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Dror-l,

שלום לכם, אני רוצה לקנות dvd מקליט משולב וידאו (אם יש דבר כזה). למישהו יש המלצות לדגמים ספציפיים? המלצות או דברים שצריך לבדוק לפני שקונים מכשיר מסוג זה... תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by -JustMe-,

אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by The Vile,

רק שיהיו 1.2 או יותר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזה) טובים יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. בדקתי ויש 2 דגמים טובים ומומלצים. AverMedia M785 Hauppauge PVR150 הראשון טיפה יותר יקר אבל לא פופלרי בארץ אך שווה לאיכות הצפייה של ה150 ואף טיפה יותר לפעמים. השני הכי פופלרי אך יש לו בעיות תאימות עם השלט לWIN XP PRO. מה יותר מומלץ? מה עדיף? האם כל הכבלים הנחוצים מגיעים עם הכרטיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות שרואים בבמסך הטלוויזיה בצפיה ישירה מהיס? איך איכות הצפייה בהשוואה לאיכות DVDripXVID? הכרטיס יתחבר ליס מקס והצפייה תעשה במסך Dell 2407WFP. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  18. אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי מחשב שמרוחק כ 15 מטר ושני קירות בטון מהטלויזיה. אני רוצה לשדר וידאו ואודיו לסלון, 1. אלחוטי - מישהו מכיר משדר חזק מספיק ? 2. כבלים - זה רחוק מידי לחיבור ישיר, יש אפשרות לחבר מגבר לאות בדרך ? תודה , שחר.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  20. היי, שלשום פרמטתי את המחשב ואני לא זוכר מה עשיתי בשביל להגדיר את הרמקולים שלי (X-540) בתור 5.1 ולא 2.1. אני זוכר שהשתמשתי במשהו של realtek, אבל כשאני מנסה להוריד את זה הוא עושה extracting, מסיים וזהו. אני לא רואה שום קובץ או תוכנה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  21. Started by iakovl,

חשבתי לבנות מגבר Cmoy בשביל ב595 שלי האם זה שווה את ההשקעה? שמסתכמת בחול ב40$ אבל בארץ זה בטוח יעלה יותר

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by Shtupel,

כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. Started by hananr,

האם מישהו מכיר את הכרטיס Avermedia Super 007 מה האפשרויות לעבוד איתו עם ממיר של הכבלים? האם ניתן לתכנת אותו להקלטה גם מתוכניות של הכבלים. צריך עזרה דחופה. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692839

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by gilad_mos,

שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  25. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים