עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוויזיה של LG דגם 32lc53 עכשיו כשחיברתי אותה למחשב היא עובד על צבעים מתים אפרורים כאלה חשוב לציין ששזה לאא קשור לצבעים של הטלוויזיה .. כי זה עובד טוב בממיר .. עכשיו הצבעים עובדים טוב, חדים רק כאשר אני שם רזולוציה שונה וזה לא על כל המסך ... כשאני מחזיר את הרזולוציה המקורי שצריכה להיות הטלוויזיה היא חוזרת להיות אפרורית כזאת צבעים מתים כאלה... חשוב לציין שאני עובד על שני מסכים משוכפלים ... כשניסתי לבד זה גם לא היה טוב ...

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  4. מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by shlosi,

שלום לכולם, וכמו רבים פה אני לא מבין הרבה ברמקולים. כרגע יש לי Logitech X-230 2.1 שלא מספקים אותי. אני מחפש זוג חדש של 2.1 באיכות ובהספק גבוהים יותר. חשוב לי שהסאב לא יעלה בהרבה על המידות של הסאב הנוכחי- 22.8x15.2x23.5 כי טכנית לא יהיה לי מקום לשים אותו. אשמח לכל חוות דעת. תודה רבה לכולם.

7. Started by yotamavi,

בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by 246810,

אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. אני רוצה לשדרג את המערכת סטריאו שלי הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקת רוק, קלאסית... כרגע חשבתי על ה- Tannoy MX-2 (מצאתי אותם באחד הלוחוץ ב- 900 ש"ח) זה כדאי? איך הרמקולים? האם יהיה לי שיפור משמעותי ביחס למה שיש לי עכשיו?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  10. של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Benuaman,

היי !!אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להשוות בין 2 כרטיסי קול שונים : חבר שלי קנה מחשב ואיתו ה Creative 5.1 Value ויש שם אפקטים מדהימים תוכנה שמצורפת לכרטיס ובה אפקטים של שינוי הצלילים והזמר באותו השיר ... כרטיס זה עולה 250 שקל הכרטיס השני הוא FORTISSIMO III 7.1 עכשיו אותו אני לא מכיר ... אבל אומרים שהוא מצויין ... עכשיו האם האפקטים של ה CREATIVE VALU 5.1 הם כמו של הכרטיס הזה ? תציעו לי ואם אפשר פרטים למי שיש כרטיסים אלו ... תודה רבה !!! ;D

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by ofergpr,

יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  14. עריכה(התקציב שונה מ300 ל 450):אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב במחיר של 450 ש"ח פחות או יותר.... מה אתם מציעים?

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  15. כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by maoir84,

בוקר טוב לכולם! אתמול קניתי מערכת סטריאו של LG מדגם LM-M530 שעלתה לי 1150 אני חושש קצת מחברת LG כי שמעתי מחבר שקנה מערכת LG לפני 4 שנים שהיום יש לו בעיות עם הסאונד וגם עם המגש דיסקים, אני ממש מתלבט אם להחליף אותה בדגם אחר חשבתי על סוני מדגם MHC-RG220 ההבדל במחירים הוא 200 ש"ח לשניהם בגדול פונקציות דומות - קוראות MP3 וצרובים ו 100 RMS לכל רמקול, מה אתם אומרים??? אני ממש מתלבט כל פיסת מידע תעזור לי! בתודה מראש! מאור maor_1984@walla.com המפרטים של כל אחד: סוני התחייבות למחיר הנמוך מערכת סטריאו מיני קוראת צרובים דגם MHC-RG220 כניסת RCA חזיתית לחיבור Sony PlayStation קומפקט דיסק עם מחליף ל-3 דיסקים הספק גבוה מאוד 2x60W Hybrid Dual Woofer - מנגנון מיוחד לשמיעת צלילי הבאס במק…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Master-Chipsets,

האם הכרטיס הזה: http://www.dealtime.com/xPF-Creative_Labs_Sound_Blaster_Live_Digital_Dolby_5_1_ יהיה יותר טוב מהכרטיס האון בורד של הלוח? (REALTEK) לוח K8NF9 של גיגהביט - גם 6 ערוצים או ההפך? במה השינויים בין הכרטיסים מתבטאים? עריכה: תודה על התשובות :-\

19. Started by SubX,

מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by neo690,

ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by crovei,

רציתי לדעת יותר על כל הנושא של בניית מגברים, בעיקר ניידים לשימוש עם נגנים. דבר ראשון ראיתי את כל מגברי ה-CMOY, ממה שראיתי עם כל יכולת הלחמה סבירה אפשר לבנות אחד בלי השקעה מאוד גדולה. השאלות שלי הן אם קודם כל אפשר להשיג בארץ את החלקים לבניית אחד? (הבנתי שיש הרבה סוגים, לי אישית אין העדפה כרגע כי אני עדיין לא ממש מבין בזה..) והאם ישמעו הבדל גם בלי אוזניות מקצועיות? ראיתי ב Head-Fi כמה אנשים שהשתמשו ב-CMOY עם האייפוד שלהם ואזניות סוני EX71 או סתם אוזניות פשוטות אחרות. כזה דבר בכלל שווה את המאמץ? ומה ההבדל בין CMOY ל-MINT? ובכלל, מגברים נועדו רק לתת כח ("בוסט") לאוזניות מקצועיות שמחוברות למקור לא מספיק חזק (נגן נייד למשל), או שהם גם מטפלים בסאונד עצמו ומשפרות אותו? והאם שיפור…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by gal_il50,

שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by amirn,

היי אני לא מצליח לנגן את הקבצים של 5.1 (ל MEDIA PLAYER 9) מהאתר של מיקרוסופט (http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe) האם GTXP תומך איכשהו ב-DECODING של DD5.1 כי אני רק שומע מהרמקולים הקדמיים את הקבצים הללו (מהקובץ 6CHANNEL.EXE אני רק שומע רעש) עוד קבצי דוגמא פה http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  24. Started by MoSQuiTo,

http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html כמה לדעתכם הוא שווה במצב חדש (לא משומש)? במידה ואני רוצה לחבר אותו למגבר+ 2 רמקולים, על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים