אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
Ihave JBL Encountere can iput the subwoofer near the computer its will not destroy some detail there?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית (רסיבר ו-5 רמקולים) לאבא שלי דרישות המעכת : 1. רמקולים אלחוטים. (אם בכלל קיים הדבר) ואם אין אז רמקולי ריצפה. 2. מחיר עד 6000 שח. 3. חנות טובה שאם יש בעיה אפשר לבוא ויש עם מי לדבר. בתודה מראש הבן
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Hello folks, prexus from palo alto, callifornia. I can get either the new 4th gen iPod or the iH120 for my BDay. Which of them should I get and why? BTW, I'm talking 20GB models. prexus Edit: Maybe the new creative zen touch? 20GB model for arround 270$, like the iPod educational price or the IH120 price. עריכה 2: שווה להשקיע 80$ בשביל לעבור מה-OB של ה-MSI K8N Neo Platinum ל-A2ZS? בעיקר למשחקים ונוזיקה, אולי יש משהו אחר שעדיף?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שהייתי סגור על עצמי והחלטתי שאני רוצה דגם מסך מסויים, גיליתי שאין לו תאורת Full Led. ואז גיליתי שלכל מסכי ה-55 של סמסונג אין את זה. לפחות לא אלה שאני מכיר. ואז גיליתי שאני לא כל כך מבין מה רוצים ממני - והחלטתי לפנות למומחים. אני מחפש מסך "52-"55 , לא במחיר יותר מ-8k, עם 3 שנים אחריות של Samsung או Lg, והנה הנקודה - המסך לא חייב שיהיה לו Smart/Internet למרות שלפי מה שאני מבין זה כבר בלתי נפרד כרגע - לפחות אני לא צריך DLNA מובנה במובנים של מחיר. אבל מה שאני כן צריך שיהיה - זה ה-3D, שהולך לשמש אותי פחות לסרטים אבל יותר למשחקי קונסולות (בייסיקלי PS3). גם בתחום התלת מימד הצלחתם לבלבל אותי עם פוסטים סותרים על אקטיבי ופאסיבי. אה, לגבי Full Led Matr…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי מקרן Mitsubishi HC3100 עם מתקן תלייה כנ"ל: http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3032 המתקן הזה לא יציב בגרוש, וכמה שלא מחזקים את הברגים, נגיעה קטנה בכבל HDMI שמחובר במקרן מיד מסיטה את המקרן. מישהו מכיר מתקן תלייה טוב? או מתאים ספציפית לדגם?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כבל סטנדרטי ליציאת CHANGER מרדיו לרכב, או שלכל חברה/דגם זה משהו שונה.... בגדול אני מעוניין לחבר את הנגן MP3 שלי, ליציאת CHANGER של הרדיו, זה בעייתי (בנושא ההגברה וכו')? ואיזה כבלים אמורים להיות מתאימים לכך ?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגבר יד שניה שאמור להתחבר למחשב. המקום בגודל 60 מטר. אין לי צורך ביותר מ 2 ערוצים. רק לשמוע מוזיקה. איזה דגמים אתם ממלימים לחפש? ראיתי מודעות שמציעות מגברים של rotel : rx 855 -ב 400 ש"ח rx-496- ב 600 ש"ח הרמן קרדון ב 750 ש"ח אשמח להכוונה, מוכן גם לעלות בתקציב. רוצה מגבר טוב.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-