אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בלי מגבר חיצוני.. רק הכרטיס קול של המחשב?? תודה מראש
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש אוזניות טובות לנגן,COWON D2, חבר טוב שלי טס מחר לאנגליה ואני שוקל אם כדי לבקש ממנו לקנות לי שם או בדיוטי פרי סוג כלשהו של אוזניות. חשבתי על סנהייזר או משהו בסגנון. אני מעוניין באוזניות שנכנסות לתוך האוזן. תקציב לא מוגזם יותר מדי סביבות 100-150.. תודה מראש על התגובות! מודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכוונה בעיקר לDD ו-DTS האם זה בשביל מערכת שאין את המפענחים האלה ברסיבר? או זכמו שאלמרו לי פעם אבל זה לא נראה לי הגיוני: חייבים שהDVD ידע לפענח את זה גם אם יש את זה כבר במגבר... או יותר נכון, חייבים שיהיה את זה גם ברסיבר וגם במגבר ???
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי, יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZS לעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה. האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כאמור , אני מחפש לרכוש מחנות , רמקולים 5.1 עבור ה PC שלי - כאשר החיבור לזוג האחורי הינו אלחוטי. ללוגיטק היה דגם 5450 ולקראטיב היה G550 אבל אני לא מוצא אף חנות באיזור המרכז (או בכלל?) אשר יש לה אותם במלאי. מישהו יכול לתת לי עיצה או לעזור בהפניה מתאימה ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה עכשיו יש לאוזניות : High power 30mm Neodymium driver Gold plated connector אני לא יודע כמה אוהם אבל מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, לאחר שהסאב המעולה שלי של JBL ה-CREATURE II 2.1 נשרף אני מחפש סאב 2.1 טוב ברמה שלו בפחות כסף,עבר הרבה זמן (שנתיים)מאז שקניתי אותו ונראה לי שיש כיום סחורה כזאת שיכולה לספק לי ביצועים כמו שלו בפחות כסף. רציתי לדעת איך ה Logitech X-230 שכרגע במבצע בחנות באג. 300 שח במקום 400. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברת TEN Technology's, מציגה את השלט האלחוטי ל-iPod. 8) LOS ANGELES, June 12 /PRNewswire/ -- TEN Technology is proud to announce a hot new product: The TEN naviPod -- the first wireless remote control for the Apple iPod®. naviPod is the first wireless remote for the iPod consisting of a receiver that plugs into the top of the iPod and a 5-button infrared remote control that produces the same functions as the Apple iPod wired remote. "naviPod is really going to foster a change in the idea of stereo systems. With the naviPod and a pair of speakers, the iPod becomes a true alternative to the conventional stereo system," says John Lin, CEO and founder of TEN Technolog…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התחדשתי ב Logitech Z-5500 שאגב מדהימים השאלה היא איזה אפקט לבחור במצב של מוסיקה : Six Channel Direct Stereo Stereo x2 Pro Logic II Movie Pro Logic II Music דרך אגב ה Pro logic האלה הם מצבים שהופכים סטריאו לסראונד ...
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם Gigabyte P31-DS3L -ALC888 הייתי רוצה לדעת א. האם חיבור קוקסלי ואופטי הוא אותו הדבר? כי ברסיבר שאני הולך לקנות יש רק קוקסלי אחד ואפטי אחד. ב.האם יש לי חיבור אופטי בלוח אם? אני שואל זאת כי הרסיבר יתחבר דרך הקוקסלי או דרך האופטי למחשב והממיר של יס דרך החיבור השני.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-