עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Polk,

תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  3. היי, אני רוצה להמיר סרטים לפורמט אחר ככה שאני אוכל להכניס אותם לפלאפון. [עדיף קבצי AVI] ואני אשמח להמלצה לממיר סרטים איכותי וחינמי. תודה =].

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by amirn,

היי אני לא מצליח לנגן את הקבצים של 5.1 (ל MEDIA PLAYER 9) מהאתר של מיקרוסופט (http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe) האם GTXP תומך איכשהו ב-DECODING של DD5.1 כי אני רק שומע מהרמקולים הקדמיים את הקבצים הללו (מהקובץ 6CHANNEL.EXE אני רק שומע רעש) עוד קבצי דוגמא פה http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. איזה אזניות יותר טובות למשחקים כמו CS? icemat siberia - https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products או http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1060 שתי האוזניות כאן הם אותו דבר רק שהשניות עם מיקרופון נכון? וגם אם אני רוצה אוזניות של 5.1 ערוצים ( ה ZALMAN) אני צריך כרטיס כל מיוחד או שעם כל כרטיס פשוט מובנה על הלוחם אם זה יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. טוב אז הנה הסיפור בקיצור אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו. יש לי שני זוגות של אוזניות shure e2c ו pmx200 sennheiser בשור הבעיה קיימת כבר שנה כיוון שלצערי פספסתי עם האחריות אבל בסנס היא התחילה היום. האזניה הימנית בשתי הזוגות לא פועלת זה נראה כמו בעיה של מגע כיוון שכשאני מזיז את חיבור הסאונד חוזר (בשור בקלות בסנס אני כבר כמעט ולא מצליח לקבל סאונד) . זה נראה לי כמו בעיה של מגע אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול לחזור לאוזניות כפתור מגעילות הן שוחטות לי את האוזניים T_T

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. יש לי רמקולים CREATIVE inspire 2500 2.1 הישנים והטובים. אני מחזיק אותם כבר הרבה שנים.. בתקופה האחרונה הם התחילו לעשות בעיות. הבנתי שהבעיה היא הבננה. כי כשאני מצמיד אותה חזק למחשב הרמקולים עובדים וכשאני משחרר את היד שוב לא שומעים כלום. מדובר בחוט בננה משני הצדדים- גם לסאב הוא נכנס ככה. אפשר להשיג כבל כזה או איכשהו לסדר את הבננה?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by zombie,

נמאס לי מהאיכות הירודה של הכרטיס טלויזיה ואני רוצה חיבור ישיר של הממיר למסך.. האם יש מתאם כלשהו שאפשר להתאים? ואיך אני יכול שאותם הרמקולים של המחשב יהיו מחוברים גם לממיר?(מפצל כלשהו?) בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by CkerCky,

אז החלטתי שאני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר בשביל מוזיקה וסרטים. חשוב מאוד לא לחרוג 500 שקל! אשמח להצעות! תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by redti,

שלום חברי פורום מוזיקה. רכשתי מלפני כמה ימים רמקולים של קריאטיב inspire 5200 רמקולים של 5.1 ורכשתי כרטיס קול sound blaster live 24 bit שמתאים אפילו לרמקולים 7.1. חיברתי את כל החוטים כמו שצריך על פי החוברת, והגדרתי בלוח בקרה רמקולים 5ץ1 ובחרתי בחומרת שמע את הכרטיס הנ"ל אך..לצערי רק הסאב ושתי רמקולים פועלים.. הרמקולים שמוגדרים כפרונט (שמאל וימין) והשלושה האחרים לא פועלים ואני לא יודע למה יש לכם אולי מושג מה אפשר לעשות?! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by redti,

אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום,כרגע יש לי רסיבר ימאהה פשוט 5.1 ,אני רוצה מערכת קולנוע לחדר בגודל 5X5. ראיתי רמקולים של פירלס http://www.getit.co.il/Prod/67581/#description (אני יודע זבל חברה) אבל הדרישות שלי לא גבוהות,אני מידי פעם רואה סרטים בחדר ומשחק במחשב ורוצה את האפקט של הסראוונד. אופציה אחת שלי היא לקנות את הרמקולים של הפירלס ב550 ש"ח לסט של 5 רמקולים,אופציה אחרת היא למכור את הרסיבר ולקנות מערכת משולבת כגון : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=itm_4703&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=263&aff=Zap〈=he מה דעתכם?

14. Started by tyoker,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ב- windows media center כאשר צירפתי ספריה של סרטים שיש לי במחשב לתוך ה-windows media center וניסיתי לראות אותם דרכה ה- windows media center הוא רושם לי שחסר codec אבל מוזר כי התקנתי קודדקים וגם הסרטים שניסתי להריץ הם עובדים לי כשאני מריץ אותם בכל תוכנה אחרת (אפילו רץ על ה- windows media player ) מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. מותקן לי על המחשב ויסטה 64bit

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.

16. Started by icebreak,

לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  17. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. יש לי כבר רשת מהמחשב בחדר לסלון .. אני מעוניין לשים בסלון סטירמר שמאפשר להשמיע מוזיקה ולהראות סרטים שנמצאים במחשב . יש דבר כזה ...איך קוראים לזה ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by liroyg,

שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  20. אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  21. Started by (iriver H10),

אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by Adirz,

מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by ]|V|[r. X,

אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by bugosdckh,

שלום לכולם. הבנתי שיש לי בטליוזיה אפשרות לחיבור למחשב ע"י פרוטוקול DNLA , אני משתמש בתוכנת twonkymedia מה שאני מצליח לראות זה רק תמונות אך לא סרטים, האם אתם יודעים מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by PsyFire,

הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-

• 6 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.