אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב e-bay...והוא עולה 172.5$ שזה משהו כמו 770 שח...ובארץ מוכרים אותו באיזה 2300 שח... עכשיו השאלה...אם אני מזמין את זה מ e-bay...אז אני ישלם מכס?...או עוד תשלום נוסף.??....(עזבו את השילוח)... הנה לינק למכירה...לחץ כאן אז מה נראה לכם??...שווה לקנות את זה משם?...
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה.... האחוריים פשוט לא חזקים כמו הfront עכשיו בגלל הצורה של החדר שלי ובגלל שתליתי את הקדמיים ואת האחוריים על הקירות, הייתי צריך כלבים מאריכים השתיים האחוריים מחוברים באמצעות מופה RCA ל RCA, ואחריהם בא כבל 3 מטר RCA לRCA שמתחבר אל הסאב עכשיו הקידמי שמאלי גם מחובר ככה, רק עם כבל 1 מטר במקום 3 (הכבל הוא בידיוק באותו יצרן) ניסיתי להחליף בין החיבורים של האחוריים לקידמיים בשביל לבדוק אם זה אולי משהו בכרטיס קול (אונבורד) וה"קדמיים" (האחוריים בעצם) עדיין יותר חלשים החלפתי בין המופה-ים למניהים בשביל לבדוק אולי אחד מהם הוא הנאחס... עדיין אותו דבר עכשיו לי נראה שזה הכבל יש למישהו רעיון מה אני עושה? הכבלים אגב הם סתם של איזה חברה oscar front שקניתי בהום סנטר . 2X RCA…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כרגע ברשותי רמקולים לוג'יטק 530 עקב שינויים בחדר אין באפשרותי להשתמש ברמקולים האחוריים כך שלמעשה מחוברים כרגע רק פרונט סנטר וסאב ! מעוניין למכור אותם ולקנות רמקולים חדשים 2.1 או 2.0 או על פי הקריטריונים הבאים : שימושים : 80% מוסיקה - מקור מחשב פורמט MP3 ו- PLAC כרטיס קול gigabyte p35 ds3 ON BORD 15% סרטים 5% משחקים החדר הוא 15 מ"ר המרחק בקו ישר ביני למרכז {המסך} 2 מטר ברשותי כרטיס קול של חברת m-audio revolutions 5.1 לא הצלחתי להפעיל אותו עקב חוסר דרייברים לווינדוס 7 על כן קיימת אפרות לקניה של כרטיס קול במידה והכרחי והשיפור יהיה משמעותי ! אני חושב בעיקרון על SOLO 6 או 7 אני חושב יותר על SOLO 6 .... בתודה מראש LIMER
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה והכל עובד טוב מבחינת התמונה.. אבל בסאונד יש לי בעיה שאני שומע רעש מיותר כזה שלא נפסק לשניה... גם ברמקולים של המחשב שלי שמעתי אותם אבל רק שהגברתי לעוצמות חזקות.. ופה אני שומע את זה גם בעצומות חלשות (ברסיבר) יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רסיבר yamaha rxv-620 וחיברתי את זה על ידי 3 חוטים שלכל ערוץ יש חוט.. (בננה מהמחשב ל- 2 rca ברסיבר) כאילו למי שכבר הבין זה לא דיגיטלי.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו עם ניסיון איתם שיכול להגיד לי מי משניהם יותר טוב באיכות.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי שני שימושים לאזניות: אזניות שיהיו מחוברות למחשב רוב הזמן בעיקר למשחקים (כשאי אפשר לעשות רעש כמו בלילה למשל...). ואני גם צריך אזניות בשביל נגן של Creative או iPod - לא אכפת לסחוב אזניות גדולות בשביל לשמוע טוב. במחשב יהיה כ. קול טוב, כנראה Xonar D1 של Asus. אין בעיה להתפשר על ההתאמה למשחקים כי יש רמקולים טובים רוב הזמן, אז הדגש הוא על איכות למוסיקה. השאלה אם אפשר למצוא אזניות שיעשו את שני הדברים כמו שצריך? או שאני צריך פה שני זוגות? יש איזה דעה בעניין הזמנות מחו"ל? בעקרון פחות מ-50$ אין מסים בכלל, ויותר מ-50 יש רק 15.5% על אזניות אם הבנתי נכון. כדאי או שיש בעיות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חצי שנה בלי רמקולים , ועם משכורת צבאית אשר לא מספיקה אפילו ליציאות. החלטתי שאני זקוק לרמקולים, אשמח אם תמליצו לי על רמקולים הכי טובים ואיכותיים אשר אפשר לקנות בתקציב של עד 200 שקל. הדגמים אשר ראיתי המלצות לגביהם בפורום הם: E510 2.1 Speakers של Eacan SBS370 של Creative חשבתי גם ללכת על S220 של Logitech שהם יחסית זולים ולפי ביקורות בזאפ גם יחסית איכותיים למחירם ובנוסף נשאר לי עודף לא קטן. בתודה, תומי
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר אני מתלבט בין : Creative X-Fi XtremeGamer CREATIVE AUDIGY 2 ZS M-AUDIO REVOLUTION 5.1 או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP? בבקשה תענו, גיל.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, יש לי מקרן Mitsubishi HC3100 עם מתקן תלייה כנ"ל: http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3032 המתקן הזה לא יציב בגרוש, וכמה שלא מחזקים את הברגים, נגיעה קטנה בכבל HDMI שמחובר במקרן מיד מסיטה את המקרן. מישהו מכיר מתקן תלייה טוב? או מתאים ספציפית לדגם?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
או שאפשר ישירות לטלוויזיה? או האם יש אופציה לחבר אותם למחשב? החיבור הוא לא כמו של המחשב, אבל אם יש אפשרות לקנות מפצל או משהו ולחבר למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום..מכיוון שאני בצבא יוצא לי לשמוע די מעט מוזיקה,לכן החלטתי לקנות נגן MP3. אחרי שעברתי והשוויתי בין מספר נגנים נותרתי מבולבל,בעיקר בגלל חוסר היכרות עם המכשיר שמונע ממני להעריך תכונות מסויימות בו. לכן פניתי אליכם בבקשת עזרה.... בכל אופן הדרישות שלי מהמכשיר הן כדלקמן: -קיבולת כמה שיותר גבוהה (עד 20 ג'יגה) -אורך חיי בטריה ארוך ו/או מכשיר שצורך מעט כוח. (אם יש מטען כחלק מהעסקה תגידו לי) -נוחות יחסית לתפעול (כפתורים ברורים,קלות יחסית לניווט בין הספריות) -ממשק העלאה נוח (עדיף שיכלול תמיכה בUSB2.0...) -עדיפות לדגם קשיח יותר שלא יתפרק מכל נגיעה או דפיקה -אפשרות שימוש במכשיר גם ככונן לכל דבר+תמיכת ממשק בדבר. -מחיר כמה שיותר ריאלי (אין בעיה כספית,אך חבל לשפוך כסף לריק) לא מעניין …
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני.. בדיוק אחד כזה שלא תלוי במחשב - מישהו מכיר את הWinFast TV Pro II? בעיקרון הדבר שהכי חשוב לי הוא שהוא יעבוד נורמלי ב16:9 - מישהו יודע משהו על זה? ושאלה אחרונה - עד כמה הוא שונה מה WinFast TV Pro 1680? הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-