עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח abit ic7 עם כ.קול מובנה תמיכה בריבוי ערוצים(dolbi digital 5.1) חברתי אותו לרסיבר (עם 5 רמקולים כמובן) דרך היצאה האופטית , הגדרתי בהגדרות של הכ.קול ל5.1 רמקולים ובfar cry ל dolbi digital ואני עדיין שומע רק בשני ערוצים.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by cooper,

אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by ofir667,

אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ATI 2600PRO ומסך LCD בעל חיבורי HDMI. לפי מה שהבנתי הכרטיס שברשותי תומך בהעברת הסאונד דרך יציאת ה DVI שלו. ליציאת ה DVI בכרטיס חיברתי מתאם שכזה: http://ultrapro.co.il/products/93231 לאחר מכן חיברתי את הכבל HDMI בין הכרטיס מסך ל LCD. כמובן שיש לציין שבמנהלי ההתקנים של הסאונד העברתי את ההתקן הסאונד מהכרטיס קול המובנה של REALTEK ל ATI HD AUDIO. לאחר כל זאת אני רואה תמונה, אך לא מצליח לשמוע סאונד כלל ...?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב נייד HP probook 5310m עם יציאת display port. חיברתי לו מתאם DP-HDMI וחיברתי אותו עם כבל HDMI למסך ה-LCD שלי. תמונה אני מצליחה להעביר בקלות. אבל מדוע אני לא מצליחה לקבל סאונד? בהגדרות שמע של המחשב, מצויין שקיימת יציאת שמע של HDMI אך היא מופיע כ-Unplugged. כל הדרייברים מותקנים סבבה, אני לא רואה שום דרייבר לא מוכר/לא תקין. ואם זה עוזר יש לי windows 7. יש איזשהן הגדרות/התקנות נוספות שאני צריכה לעשות? אולי יש הבדלים בין המתאמים הקיימים היום בשוק? זה המתאם שקניתי: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/687 למישו יש הצעות? תודה רבה על העזרה!!

• 21 תגובות
    • 12.6k צפיות
  8. Started by Kukishin,

microlab 2.1 asus z170 win 10 אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Aviv Bromberg,

יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by Nasok,

טוב בשעה טובה קניתי את Z5500 וסידרתי אותו על העצות שלכם. הכול נשמע ממש טוב רק מדבר אחד אני לא מרוצה! מהבאס!! הדבר המפלצתי הזה בכלל לא מרגישים אותו הצלחתי להוציא הרבה יותר עם הATP 3 שלי. יש למישהו עצות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  12. קניתי לא מזמן רמקולים ורסיבר יד שנייה. רמקולים: Sansui S-U770 רסיבר סטריאו: Sansui 771 אני מחבר למערכת אייפוד קלאסיק כמקור בכבל ג'נרי של 3.5 לRCA והרמקולים מחוברים לרסיבר עם כבלים גם כן ג'נריים. ואני לא מרוצה מהתוצאה הסופית, הסאונד בכלל לא מדהים אותי. יש סיכוי שזה בגלל הכבלים אם כן מה מומלץ לקנות.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by Phantasm,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by fp581,

יותר זול לקנות בחו"ל ואין על הנגנים מכס לדוגמא: ZV: M בחו"ל 300$ וזה לא הכי נמוך!!! אם משלוח +45$ +- זה יוצא 345$ שזה שווה ל1587 ש"ח (הדולר הוא 4.6) זה רק מוכיח שאם אתם רוצים לקנות משהו אז תקנו מחו"ל

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 בחיבור USB במחשב שלי, ובמחשב של אבא שלי, יש אוזניות מתוצרת אחרת, גם כן בחיבור USB. בשני המחשבים, אינני יכול לשנות את ההגדרות של האוזניות הללו, דרך ה-Realtek HD Audio Manager של הדרייבר של כרטיס הקול שלי (אקולייזר למשל), אלא רק את הגדרות הרמקולים שלי. ביכולתי לשנות את הגדרות האוזניות USB שלי, רק דרך היישום "קול" בלבד, וההגדרות אינן כוללות אקולייזר. מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אחותי קנתה לאחיינית שלי נגן MP3 אצבע ג'נרי כזה... ביום הראשון הכל עבד טוב, העתקנו שירים לנגן, חיברנו את הנגן כמה פעמים למחשב והכל עובד... אבל יום אחרי צצה בעיה קטנה... כשנכנסים לאפשרות הנגינה בנגן צצה ההודעה "אין קבצים!" , אז אמרתי לעצמי כמובן משהו מוזר... חיברתי את הנגן למחשב וראיתי שהוא מזוהה... וכתוב לי נפח וכמה בשימוש.. אבל אני לא רואה את השירים ואני גם לא יכול להעתיק, למחוק ובקיצור שום פעולה, כאילו שהופעלה הגנה כלשהי, מה עושים? יש לכם דרך לפתור את הבעיה? אוא שפשוט נחזיר לחנות? יש תעודת אחריות...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pro,

יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Snowolf,

היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by menihen16,

שלום לכולם. אני משדר בתחנת רדיו מואזנת מאוד..ואני רוצה להתחיל לדבר בפלאפון ולהעלות אנשים לשידור..לעשות צחוקים, למתוח אנשים וכאלה.. עשיתי משתמש בספיקו קיבלתי מספר אבל כדי שישמעו את זה ברדיו אני צריך לעשות Stereo MIX.. וכאשר אני לוחץ בווינאמפ על Open Mixer זה לא עושה לי כלום. הבנתי שאין מיקסר כזה בWIN 7, מה אני יכול לעשות? זה משגע אותי...אני צריך לשים תפלאפון שלי על SPEAKER ולהצמיד למיקרופון כדי שישמעו את המאזין. תודה לעוזרים (: שבת שלום, מני חן.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. Started by zohar678,

יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by bmaster1,

שלום, יש לי מחשב נייד, Thinkpad t61 עם כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 140S ואני משתמש במערכת הפעלה Windows 7. אני מחבר את המחשב לטלויזיה LCD של סמסונג דרך חיבור VGA. עד אתמול לא הייתה שום בעיה, אך מאתמול המחשב מזהה את המסך החיצוני, אך אני לא רואה עליו תמונה. אתמול היו עדכונים ל Windows, אז ניסיתי להסיר אותם וזה לא עזר. הסרתי והתקנתי מחדש את ה Driver של הכרטיס מסך, אך זה עדין לא עזר. יש למישהו פיתרון אולי? תודה רבה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  24. אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים