עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. יש לי מחשב שמרוחק כ 15 מטר ושני קירות בטון מהטלויזיה. אני רוצה לשדר וידאו ואודיו לסלון, 1. אלחוטי - מישהו מכיר משדר חזק מספיק ? 2. כבלים - זה רחוק מידי לחיבור ישיר, יש אפשרות לחבר מגבר לאות בדרך ? תודה , שחר.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Iriver H-10 הגרסא של 6 ג'יגה - מחיר : 1220 ש"ח Iriver H-10 הגרסא של 5 ג'יגה - מחיר: 1194 ש"ח Ipod mini הגרסא של 4 ג'יגה - מחיר : 1138 ש"ח Archos Gmini XS100 3 ג'יגה - מחיר: 999 ש"ח זה בערך התקציב שיש לי, ואני רוצה לפחות 2 ג'יגה אם יש לכם הצעות אחרות מה טוב. אם אפשר בפחות מהתקציב הזה [אני בספק רב] אז אני מעדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by MotoCross,

כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by אוהד הפועל בדם,

יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by barakaaron,

שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by ITAMAI,

אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by rene,

בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  9. שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לרכוש אוזניות טובות לנגן,COWON D2, חבר טוב שלי טס מחר לאנגליה ואני שוקל אם כדי לבקש ממנו לקנות לי שם או בדיוטי פרי סוג כלשהו של אוזניות. חשבתי על סנהייזר או משהו בסגנון. אני מעוניין באוזניות שנכנסות לתוך האוזן. תקציב לא מוגזם יותר מדי סביבות 100-150.. תודה מראש על התגובות! מודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by Tzion,

הכוונה בעיקר לDD ו-DTS האם זה בשביל מערכת שאין את המפענחים האלה ברסיבר? או זכמו שאלמרו לי פעם אבל זה לא נראה לי הגיוני: חייבים שהDVD ידע לפענח את זה גם אם יש את זה כבר במגבר... או יותר נכון, חייבים שיהיה את זה גם ברסיבר וגם במגבר ???

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. Started by Sa,

שלום אני מחפש אוזניות ומקירופון [ שהמיקרופון צובנה על האוזניות] ב100 שח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  13. כותרת. היא תשמש לצפייה בערוצי הוט השונים כולל ערוצי HD, ואופציה גם לצפייה בסרטים בHD דרך מחשב. בתודה מראש . עריכה: אם יש משהו טוב גם עד 2600 זה יהיה ברבה ותר נחמד.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. היי, האם יש אפשרות לחבר מערכת רמקולים 5.1 שמיועדת למחשב, לטלוויזיה ושישמעו סראונד (הצפייה בטלוויזיה מתבצעת דרך USB או סטרימר לצורך העניין)? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  16. כאמור , אני מחפש לרכוש מחנות , רמקולים 5.1 עבור ה PC שלי - כאשר החיבור לזוג האחורי הינו אלחוטי. ללוגיטק היה דגם 5450 ולקראטיב היה G550 אבל אני לא מוצא אף חנות באיזור המרכז (או בכלל?) אשר יש לה אותם במלאי. מישהו יכול לתת לי עיצה או לעזור בהפניה מתאימה ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by Ronenosh8,

http://ufu.co.il/files/e11596m3wptycliuvk61.jpg אני רוצה לחבר את הטלויזיה + הכרטיס טלויזיה לממיר הזה. מה הדרך הכי טובה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by gogi,

המחשב אצלי מחובר גם לטלוויזיה וגם לרמקולים של המחשב יש לי את כרטיס הקול הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 כיצד אני מחבר את שניהם במקביל?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. שלום,כרגע יש לי רסיבר ימאהה פשוט 5.1 ,אני רוצה מערכת קולנוע לחדר בגודל 5X5. ראיתי רמקולים של פירלס http://www.getit.co.il/Prod/67581/#description (אני יודע זבל חברה) אבל הדרישות שלי לא גבוהות,אני מידי פעם רואה סרטים בחדר ומשחק במחשב ורוצה את האפקט של הסראוונד. אופציה אחת שלי היא לקנות את הרמקולים של הפירלס ב550 ש"ח לסט של 5 רמקולים,אופציה אחרת היא למכור את הרסיבר ולקנות מערכת משולבת כגון : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=itm_4703&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=263&aff=Zap〈=he מה דעתכם?

20. יש לי DVD של פיונייר DV393S, יש לו 2 יציות אודיו, זאת אומרת 2.1 סה''כ, חשבתי לעצמי במקום לקנות מגבר לקנות מפצל ל5.1 ולחבר רמקולים מוגברים. השאלה אם יש דבר כזה בכלל..כי זה סתם עלה בראשי העניין המטורף הזה. ועוד משהו, אשמח אם תציאו ערכת קומפוננט טובה בטווח של עד 1000 ש''ח.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  21. אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by swg,

עד היום בלילה הייתי כבר נעול במליון אחוז על ה-ipod, כבר תכננתי מחר להזמין מחו"ל, עד שהגעתי לנקודה למחשבה האם באמת ה-ipod יותר טוב מה-iriver? האם באמת איכות השמע של ה-iriver מתעלה בהרבה על זו של ה-ipod? מי שיכול להאיר את עיני ולנסות לשכנע אותי באמת שה-iriver יותר טוב מה-ipod שינסה לעשות כך מכוון שאני רוצה להנות מאיכות השמע הטובה בעולם, ולא מאיכות השמע השניה הכי טובה בעולם. אז מי שיודע איך להסביר שינסה, או שבעצם ה-ipod יותר טוב? כל זאת אתם תכתבו פה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by nivosh,

שלום. האם זה ניתן מבחינה פונקציונאלית (נוחות, בעיות עיניים וכ"ו) להשתמש במסך LCD 32 אינצ' גם כמסך מחשב לשימוש יומיומי? הכוונה היא להשתמש במסך שבסלון שבו אני צופה ממרחק של בערך שני מטרים גם כמסך למחשב שבו אגלוש באינטרנט, אכתוב טקסטים על מעבד תמלילים ועוד פעולות יומיומיות כגון אלו. האם זה ריאלי והאם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אופטימלי לשימוש כזה. תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  24. לאחרונה רכשתי DVD של פיוניר dv410-s (מעולה אגב). התבאסתי לשמוע מחברים, שבד"כ יודעים על מה הם מדברים בנושאים טכניים, שהשמעת דיסקים של אודיו עלולה לקצר את חיי העינית במכשיר. האם יש ממש בכך או שמדובר באגדה אורבנית?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by high_barny,

אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים