עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוסיקה , youtube וכאלו . פחות משחקים). כמה דברים שחשובים: חשוב לי שהרמקולים יהיו יחסית קומפקטים ושיכילו יציאת אוזניות. מחיפוש קל בפורום הבנתי ש microlab מומלצים , אבל רוב הדגמים שלהם לא ממש עונים על הדרישות (יש להם רמקולים יחסית גדולים מדיי , לפחות אלו שממליצים עליהם פה) . מצאתי כמה רמקולים שלהם שנראים מתאימים: http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=647 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=584 אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלהם. אשמח לעצות , תודה !

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול על לוח האם וכשאני מחבר אותו לרקולים, יש רעשי רקע - מעין פצפוצים בלתי פוסקים. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות כדי להעלים אותם וממה הם נובעים? ב-device manager מצויין שיש לי SB 16.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by rene,

בארה"ב כבר מוכרים את גירסת ה- 20GB ב- 300$... דרך אגב מה האתר של היצרן בארץ (בכתבה על ה- M3 כתוב שקוראים להם פוליפון...)?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by evy,

שלום,לחבר שלי יש מחשב נייד,והוא רוצה הצעה למערכת 5.1 עם כרטיס קול שגם יתמוך ב 5.1,ואם אי אפשר לחבר כרטיס קול פנימי למחשב נייד אז תציעו כרטיס קול חיצוני. וכל זה יסתכם בסך של 1500 שקל..המערכת תהיה בעיקר למוזיקה,אבל כמובן שגם לסרטים,הרי אין טעם ל 5.1,לכן הוא רצה לשלב. אז אם אפשר,אז תציעו את הכי טוב שאפשר במחיר הזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by omer323,

אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by kurt80,

יש לי קבצים עם סיומת rmj (שומע אותם עם הנגן real,אני מתכוון לתוכנה כמובן). נגן ה-iaudio שלי לא תומך בפורמט ולכן רוצה להמיר אותם ל-mp3. מישהו מכיר תוכנה פשוטה להבנה ותפעול שתעשה את העבודה (בחינם)?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by guycnaan,

שלום..מכיוון שאני בצבא יוצא לי לשמוע די מעט מוזיקה,לכן החלטתי לקנות נגן MP3. אחרי שעברתי והשוויתי בין מספר נגנים נותרתי מבולבל,בעיקר בגלל חוסר היכרות עם המכשיר שמונע ממני להעריך תכונות מסויימות בו. לכן פניתי אליכם בבקשת עזרה.... בכל אופן הדרישות שלי מהמכשיר הן כדלקמן: -קיבולת כמה שיותר גבוהה (עד 20 ג'יגה) -אורך חיי בטריה ארוך ו/או מכשיר שצורך מעט כוח. (אם יש מטען כחלק מהעסקה תגידו לי) -נוחות יחסית לתפעול (כפתורים ברורים,קלות יחסית לניווט בין הספריות) -ממשק העלאה נוח (עדיף שיכלול תמיכה בUSB2.0...) -עדיפות לדגם קשיח יותר שלא יתפרק מכל נגיעה או דפיקה -אפשרות שימוש במכשיר גם ככונן לכל דבר+תמיכת ממשק בדבר. -מחיר כמה שיותר ריאלי (אין בעיה כספית,אך חבל לשפוך כסף לריק) לא מעניין …

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by orr19,

אהלן אני מחפש לקנות רמקולים 5.1 למחשב שמעתי על Logitech z506 שהם טובים ובמחיר סביר של 430₪ וקראתי בכמה מקומות על Microlab x23 אבל לא נראה לי שזה למחשב, תקנו אותי אם אני טועה. השימוש הוא בעיקר למשחקים וקצת לסרטים בחדר של 3.5X3 מטר. אני כנראה אצטרך להאריך את הכבלים לבד, עם כבל איכותי כמובן. זה יכול לגרום לי לבעיות מיוחדות? אני אשמח לקבל כמה הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Oranili,

יש הבדל בין A450 לA451? החליפו לי טלוויזיה והביאו לי A450 במקום A451 אמרו לי שאין הבדל גדול... רק שאין חיבור S VIDEO זה נכון?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by Tzion,

הכוונה בעיקר לDD ו-DTS האם זה בשביל מערכת שאין את המפענחים האלה ברסיבר? או זכמו שאלמרו לי פעם אבל זה לא נראה לי הגיוני: חייבים שהDVD ידע לפענח את זה גם אם יש את זה כבר במגבר... או יותר נכון, חייבים שיהיה את זה גם ברסיבר וגם במגבר ???

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. היי, לחבר שלי יש רמקולים 2.1 עם סאב וופר של GENIUS וזה מצוינים(וגם לא ג'נרי) המ כרגע יש לי 2.0 ג'נרי שאחד מהרמקולים מת(שומעים רק בצד ימין) בלוח אם שלי יש 6 חיבורים. ירוק, כחול,צהוב, ורוד, שחור ועוד משהו אז אם אפשר שהוופר יהיה בשחור והשאר בירוק אז זה יהיה מצוין שימושים:משחקים, מוזיקה וסרטים. תקציב:כמה שפחות אבל לא מעל 150! תודה.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by אהד,

אהלן. יש לי מערכת די ישנה (sherwwod ADV900i, כבר 12 שנים) והשלט שלה נהרס, מה שהופך אותה לחסרת תועלת כמעט לחלוטין. הייתי שמח לקנות שלט אוניברסלי, אבל לא הבנתי איך אני יכול לדעת איזה שלט מתאים, אם בכלל. נראה שחלק מהשלטים מתאימים למערכות ספציפיות מאוד, בעוד שאחרים מבטיחים 1000 מכשירים בלי פירוט. אשמח לייעוץ.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by Check_Point,

אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by tintin,

טוב אז ככה. היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים. עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!! איזה באסה. לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים. לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו? הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים. רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQit…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שמתי ווינדוס XP וחסר לי הדרייבר לכרטיס קול התקנתי EVEREST ה CHIPSET: North Bridge Intel Lakeport-G i945G וחמה שכתוב לי במוטלטימדיה זה: Device Description Type Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול, מישהו יכול לעזור לי עם זה ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  22. Started by Benuaman,

היי !!אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי להשוות בין 2 כרטיסי קול שונים : חבר שלי קנה מחשב ואיתו ה Creative 5.1 Value ויש שם אפקטים מדהימים תוכנה שמצורפת לכרטיס ובה אפקטים של שינוי הצלילים והזמר באותו השיר ... כרטיס זה עולה 250 שקל הכרטיס השני הוא FORTISSIMO III 7.1 עכשיו אותו אני לא מכיר ... אבל אומרים שהוא מצויין ... עכשיו האם האפקטים של ה CREATIVE VALU 5.1 הם כמו של הכרטיס הזה ? תציעו לי ואם אפשר פרטים למי שיש כרטיסים אלו ... תודה רבה !!! ;D

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by not_connected,

שלום, התקלקל לי מכשיר הוידאו (Panasonic בעל 4 ראשים) ששירת אותי נאמנה עד כה. אם כבר מחליפים אז מתקדמים... אני מחפש DVD מקליט. תקציב: עד 1,500 ש"ח. שימוש: הקלטה (וצפייה) מהטלוויזיה בלבד. שיטת הקלטה: DVD-RW ; DVD+RW * חשוב שתהיה אפשרות לתזמן תוכניות הקלטה מראש, לצפות בערוץ אחד ולהקליט בערוץ אחר. הצגת תמונות: לא משנה MP3: לא משנה אחרי סקירה אני חושב שהמכשיר הכי מתאים הוא LG DR7622W http://zap.co.il/model.asp?model_id=343372 הביקורות עליו לא חד משמעיות... יש למישהו המלצה אחרת? הערות/הארות? אשמח לכל מידע 8) תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.