אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ככה יש לי מחשב (השאלה אם זה באמת קשור לחומרת המחשב שלי) מעבד P4 3000 זיכרון 2GB כ.מסך ATI Radeon X300SE 256MB סרטי 720P אני עוד איכשהו מצליח להפעיל במחשב עוד איכשהו, אבל 1080P הסרטים פשוט מקרטעים לי. יש לי את המקודדים הבאים מותקנים במחשב: CoreAVC AC3Filter Divx Haali Media Splitter XViD תמונת מסך מהתוכנה GraphEdit : אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא סליחה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועים קניתי מחשב חדש. לוח האם הוא GIGABYTE 945P-S3, כרטיס לכידה LEADTEK PVR2000 , כרטיס מסך GEFORCE 7300GT. הבעיה היא שהמחשב לא קולט audio in לכרטיס לכידה כשאני מחבר את המסרטה, אפילו שאני מכניס את הכבל ל audio in שבכרטיס לכידה (ווידאו רואים וקולטים טוב מאוד). אולי זה גם קשור לכך שאני לא שומע רדיו גם כשאני מחבר את הכבל המתאים לחיבור FM RADIO שבכרטיס לכידה. הדריברים מותקנים טוב כפי הנראה, לא יודע מה הבעיה, מקווה שמישהו יודע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסרט שפרטיו מופיעים למטה נצפה היטב על המחשב ע"י VLC . אני לא מצליח לצפות במכשיר ה- DVD הביתי (מהסוג הפשוט -"פיילוט"). לאיזה פורמט להמיר את הסרט כך שאוכל לצרוב ולצפות במכשיר ה-DVD ? הפורמט של הסרט: General Complete name : G:\robo.avc Format : Flash Video File size : 169 MiB Duration : 2h 21mn Overall bit rate : 166 Kbps Tagged date : UTC 2009-07-18 12:02:35 Tagging application : MEGA Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4.1 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 5 frames Muxing mode …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי. חבר הוריד קבצי mp3 מאתר רוסי (הוא עצמו ממוצא רוסי). הוא הוריד את הקבצים לדיסק והצליח לשמוע אותם במערכת שלו ובעוד cd rom אחר. כשהוא ניסה לשמוע את הדיסק באוטו, הדיסק הופיע כטרק אחד שלם אבל הוא לא הצליח לשמוע כלום למרות שהסידי הריץ את הדיסק כאילו הכל תקין. הוא חזר על הפעולה הזו עם עוד שני דיסקים אבל הבעיה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? תודה לכל מי שיוכל לעזור. אגב אם מישהו יכוללהמליץ על תוכנת צריבה חינמית אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT של Twintech חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות החיבור הזה (אותם חיבורים אבל כבל יותר איכותי) אין לי מושג למה אבל כשאני מגדיר בלוח בקרה של NVIDIA שאני רוצה לעשות שכפול שאני יוכל לראות סרט בטלויזיה אז המסך של הטלויזיה "קופץ" כאילו הוא זיהה את המחשב אבל זה לא מראה לי כלום בטלויזיה.... אני רוצה לציין כמה דברים... הורדתי את העידכון האחרון של הכרטיס מסך... המחשב האחרון שהיה לי היה עם הכרטיס ג'יפורס 5200FX וזה עבד מצויין עם אותו כבל.... גם חבר שלי ששידרג לאותו כרטיס מסך 8800GT של BFG יש לו בדיוק את אותה הבעיה.... מה עושים חברים ? יש לכם עצות ? צריך לקנות משהו כדי שאני יוכל לראות ? להתקין איזה משהו ? זה מאוד חשוב לי... תודה …
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי השבוע קניתי מחשב ואני קצת מסתבך עם כל עניין ה HD יש לי מסך של LG דגם w2261v,למסך יש חיבור DVI RGB ו HDMI יש לי לוח אם של MSI P6NG עם יציאת HD. למה אני לא מצליח לבחור באופציית ה HDMI במסך? הוא אומר לי NO SIGNAL כשאני מחבר את RGB יחד עם ה HDMI ובמסך בוחר RGB אני רואה בתפריט של nvidia control panel T את כל האופציות של HDMI ואני גם יכול לבחור ברזולוציה (1080P יכול להיות שאני מדבר סינית אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר.. (עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html ) ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי. לאדע מה לעשות אב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות טלוויזיה במדיה סנטר, בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה winfast אני רואה טלוויזיה אבל במדיה סנטר אני לא יכול, יש לי את הכרטיס טלוויזיה LeadTek WinFast DTV1800 H.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב) התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר) שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין. המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך) תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום !! קניתי רמקלום Creative Inspire 5.1 T5400 , יש לי את הכרטיס קול 5.1 מובנה של לוח ASUS P4C800 (875P) - ATX לאחר התקנה ערכתי בדיקה עם הפנל SoundMAX® 4.0 וכולם עובדים , שמעתי דרך Windows Media Player ושומעים פיצוץ !! אבל ב Winamp 5 ו גם ב RealOne Player שומעים רק 2 רמקולים בלי הסנטר והאחוריים . יש לכם מושג מה הבעיה ! יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro . מותקנת בכונן c הנגנים בכונן D תודה !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צורב MP3 ואני שומע אותם רק דרך הטלויזיה ולא דרך הרמקולים למה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח EPOX 8KDA3+ אשר מכיל יציאה אופטית וגם קוקסייל, ניסיתי לחבר את שתיהן (לא בו זמנית כמובן) ולא הצלחתי לשמוע ב-5.1, הוא תמיד מאפשר לי לשמוע ררק בשני רמקולים הקידמיים. מה עושים? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס קול של Asus Xonar D1 ורמקולים של Creative inspire 5200 5.1. גרסת התוכנה של הכרטיס קול היא:7.12.8.1792 ASIO VERSION 2.0.0.01 שאין לי מושג מה זה אומר. חיברתי את החיבורים כמו שצריך בבדיקה שומעים מכל הרמקולים, בתוכנה: Xonar D1 Audio Center הגדרתי: Audio Channels:6 Channels Sample rate: 48 khz analog output 5.1 Speakers בסרטים אני שומע מכל הרמקולים אבל חלש מהרמקולים האחוריים ולא שומעים מהרמקול האמצעי. במשחקים שומעים גם ככה אבל לדוגמא שאני משחק PES 2010 אז שומעים את השדרן רק מהרמקול האמצעי, ובמוזיקה שומעים רק ב-2 הרמקולים הקדמיים(דרך ה- WMP) אבל דרך ה- WINAMP שומעים דרך כל הרמקולים וחלש באחוריים). הבעיה היא: אני רוצה לשמוע סראונד מכל הרמקו…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-