אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מחירי השילוח באייבי גבוהים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה באופן כללי לכל העוזרים(גם אם זה לא לי באופן אישי) אני חושב שהפורום הזה עוזר להרבה אנשים לחסוך כסף ולחסוך מעצמם טעויות ברכישה.שכן היום קשה מאוד לתת אמון ולסמוך על דברי מוכרים בחנויות השונות. דבר שני,אני על סף רכישה של המסך הנל,אני פשוט נתקלתי ב 2 הדגמים האלה,שנראים זהים לחלוטין,וכל מה שמפריד בינהם זה האות H וכמה מאות שקלים(300 בערך) לפי אתרי האינטרנט.רציתי לדעת אם יש הבדל בינהם. ואם אני כבר בנושא,למרות שאני די נחרץ בדעתי לרכוש מסך של פיליפס,משהו רואה סיבה שאשנה את דעתי ואקח לדוגמא -samsung b550 או מסך אחר לצורך הענין,בסכום דומה-4300-4700 תודה מראש ובשורות טובות לכולם.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
בדקתי היום בחנות באיזור שלי לגביי זוג רמקולים ורסיבר עד 3000 ש"ח. המוכר הראה לי זוג רמקולים רצפתיים שממש מצאו חן בעיניי: klipsch sf1. לפי אתרים באינטרנט מחירם נע בין 4000-5000 ש"ח, המוכר הציע לי אותם ב 1800 ש"ח מכיוון שהם מתצוגה וזה הזוג האחרון שישנו בחנות. עכשיו אני בהתלבטות גם לגביי המחיר שנראה לי תמוה ( נמוך מאוד ביחס למחיר המקורי) וגם לגביי קנייה של מוצר מתצוגה. יש דעות בעד\נגד?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרכב ? חוץ מחיבור עם כבל RCA מהאייפוד לרכב, יש עוד דרך/דרכים כלשהי/כלשהם לחיבור האייפוד ? ראיתי באיזה תמונה שחיברו את האייפוד עם הראש המלבני הזה שמקבלים עם האייפוד שבקצה השני שלו יש חיבור אחר במקום הUSB. תודה על העזרה ..
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי את 530X אכשיו ני רוצה ליקנות כרטיס קול איכותי בימקום הכרטיס המובנה שלי . כרטיס קול עים ביצועים טובים ,שיוציא צליל נקי בזמן ,שיהיה לו הרבה אופציות כמו לישלוט בעוצמה של כל רמקול בניפרד ,םראונד 5.1 ועוד משהו שיוכל לשישמש אותי גם אים אני ארצה להחליף את הרמקולים ליותר חזקים בעתיד התקציב שלי בסביבות ה600 שקל .תודה רבה לכל העוזרים......... שחכתי מטרת השימוש להכל מוזיקה ,סרטים ומישחקים :)
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מבין המבינים שביניכם. אני רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לחדר. אין לי צורך בDVD או BluRay. רוצה לחבר לטלוויזיה ולמחשב, למטרות סרטים בFULL HD,משחקים,מוזיקה לקבלת אפקט קולנוע ביתי. אשמח אם תמליצו על משהו שיחזיק ויתאים לזמן רב גם למקרה כאשר אני ירצה להתחדש בPS3. לא רוצה להחליף על כל בעיה קטנה. זה מה שהמליצו לי בינתיים: רמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162 רסיבר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 68#shidrug אני כנראה יצתרך רסיבר אחר על מנת לחבר את כל 6 הרמקולים. תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חצי שנה בלי רמקולים , ועם משכורת צבאית אשר לא מספיקה אפילו ליציאות. החלטתי שאני זקוק לרמקולים, אשמח אם תמליצו לי על רמקולים הכי טובים ואיכותיים אשר אפשר לקנות בתקציב של עד 200 שקל. הדגמים אשר ראיתי המלצות לגביהם בפורום הם: E510 2.1 Speakers של Eacan SBS370 של Creative חשבתי גם ללכת על S220 של Logitech שהם יחסית זולים ולפי ביקורות בזאפ גם יחסית איכותיים למחירם ובנוסף נשאר לי עודף לא קטן. בתודה, תומי
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
Iriver H-10 הגרסא של 6 ג'יגה - מחיר : 1220 ש"ח Iriver H-10 הגרסא של 5 ג'יגה - מחיר: 1194 ש"ח Ipod mini הגרסא של 4 ג'יגה - מחיר : 1138 ש"ח Archos Gmini XS100 3 ג'יגה - מחיר: 999 ש"ח זה בערך התקציב שיש לי, ואני רוצה לפחות 2 ג'יגה אם יש לכם הצעות אחרות מה טוב. אם אפשר בפחות מהתקציב הזה [אני בספק רב] אז אני מעדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-