אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לפני 4 ימים הורדתי את המערכת הישנה והרמקולים למחסן .. תפס יותר מדי מקום ואבק .. בקיצר חשבתי לקנות INSPIRE 4.1 4400 Creative ורציתי לשאול אם אלה רמקולים טובים. ועוד שאלה למישהו שיש לו אותם, אפשר לתלות אותם על הקיר ? כי אני יודע שיש רמקולים שזה קצת בעייתי איתם ..
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1700 ש"ח איזה נגן (בנפח של 20 ג'יגה) הכי מומלץ כיום לפי דעתכם כשהנטייה היא ל IRIVER H320 תודה ואצ'ה עליכם.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן במערכת שברשותי pioneer HTZ 180, יש חיבור USB שאליו ניתן לחבר DISK ON KEY המכיל שירים וסרטים. שאלתי היא האם ניתן לחבר כונן מחשב או מחשב נייד בחיבור USB זכר לזכר למערכת, וכך להריץ שירים מהמחשב לתוך המערכץ, או לחלופין שהמערכת תזהה את המחשב בתור כונן FLASH כמו ב DISK ON KEY. האם החיבור בין המחשב למערכת ב USB יספיק? ואם לא,האם מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כונן וירטואלי במחשב (כמו FLASH) כך שהמערכת רולנוע תזהה את זה כמו DISK ON KEY? שאלה נוספת, האם ניתן לחבר בחיבור YSB בין שני מחשבים וכך להעביר קבצים בין המחשבים (ע"י כבל USB זכר לזכר), אני יודע שניתן ללהעביר נתונים דרך הכרטיס רשת, אבל שאלתי היא על USB? אשמח לתשובות
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
YAMAHA NATURAL SOUND CD-3 מישהו מכיר את הנגן הזה? מישהו יודע כמה שווה היום נגן כזה? האם הוא נחשב טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס..קודם כל,אני לא אוהב שגורמים לי לבזבז כסף סתם אז רק בקשה אחת לי אלייכם..מי שלא יודע דברים בבטחון מלא אני מתחנן - אל תגיבו. אני אשמח לשמוע דעות אבל מי שאומר לי משהו בתור עובדה - אבקש רק כאלו שבטוחים בעצמם במאת האחוזים. ובכן,היום יצא לי להתקל ברמוליםק הללו לאחר שעד לפני כמה ימים אפילו לא שמעתי על החברה הזו. נאמר לי שהרמקולים די איכותיים ומחיפוש שביצעתי הבנתי שהחברה לא רעה בכלל ויש כמה דגמים קודמים שאנשים מרוצים מהם בהחלט. לא מצאתי יותר מדי התייחסויות לדגם הספציפי הזה,וגם אלו שמצאתי היו מלפני זמן רב. אשמח לדעת אם משהו השתנה,אשמח לדעת איך הם לעומת ATP.. **ראוי לציין שאני לא מבין בסאונד כמעט בכלל,לכן אבקש לדבר איתי בגובה העיניים. בנוסף אני מבקש גם לא לזרוק ישר לאויר…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בנובמבר הקרוב, דודים שלי נודסעים לארה''ב, לצערי איני יכול להצטרף אליהם, אז שלחתי להם בקשה קטנה לעניין, אני לא יודע איזה אוניות להגיד להם להביא, A900, sr225, ועוד כמה אופציות שאני לא זוכר כרגע. או שמא, אני אקנה את הזוג יד שנייה של ROTEMAN אשר פרסם מודעה ב TRADEZONE שהוא מוכר DT 880 כולל מגבר[MINI AQUA HEAD], שלא הבנתי אם יש הבדל באיכותו, לאחיו הגדול, כל זה ב1650ץ. אני שומע המון ראפ, היפ הופ, רוק קליל, בRP-21 שלי, ללא מגבר על OB =\\ הכל מקרה, הם יביאו לי מארה''ב 1212M כך שבקשר למקור אני מסודר. מה כדי לי לעשות ? להשאר עם ה RP-21 ? לקנות את ההצעה של ROTEMAN ? לקנות אוזניות מחו''ל ? אני מתוסבך
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי טלוויזה 32" מהדגם הנדון. טלוויזיה נהדרת - רק שהתקלקלה לי רואים את המסך מאוד כהה ושום ניסיון לתקן זאת על ידי שינוי של הפרמטרים של הבהירות, הנגודיות ואחרים לא עזר... מי שמכיר את הטלוויזיה יודע שהיא מאוד כבדה וביקור טכנאי + העברה לישפאר, בהנחה שהוא לא יצליח לסדר את הטלוויזיה, תעלה 390ש"ח - בלי לתקן בכלל.... האם למישהו יש רעיון מה התקלקל בטלוויזיה ? והאם בכלל היא ברת תיקון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחים שלי מה אתם אומרים על כל המערכת הזאת? זה בשביל החדר ככה לשמוע שירים ולראות סרטים. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2167262
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב התחדשתי במחשב נייד מסוג HP DV-5 1190EJ אלה החיבורים שיש לי 4 יציאות USB 2.0, מחבר HDMI אחד, מחבר eSata אחד, יציאת VGA אחת, מחבר אתרנט RJ45 אחד, 2 יציאות אוזניות, כניסת מיקרופון אחת, יציאת IEEE 1394 אחת, יציאת אינפרה-אדום לשלט-רחוק, מחבר תחנת עגינה לכבלים מסך: 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen ויש לי מספר שאלות לגבי חיבורו לטלוויזיה הביתית א.האם המחשב תומך בסרטי HD ב.אם כן,באיזה חיבור עליי להשתמש (לא ציינתי אבל לטלוויזיה שלי יש חיבורי RGB וחיבור S-VIDEO ולמחשב ציינתי בחלק העליון) ג,מה זה hdmi ד,אשמח אם תוכלו לעזור לי אני די חדש בתחום ומאוד רוצה שתחכימו אותי קצת שכחתי לציין דבר קטן יש לי D.V.D עם כניסת HD אם זה יכול לעזור או לגשר בין המחשב לטלוויזיה…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים 2.1 למערכת הקולנוע הקטנה שנמצאת בביתי. אני דל בתקציב, לא יותר מ400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, ועדיפות למקום רכישה בהרצליה (כמו רדיו אלקטריק) עוצמת כל רמקול צריכה להיות יותר מ10W, ויש צורך בשלט. אני משחק על מקרן יחד עם הPLAYSTATION 3 לכן החיבורים צריכים להיות RCA (אדום ולבן) אני מצאתי בינתיים משהו שמאוד אהבתי ומאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1415 זאת בחירה טובה? כי אני רגיל לרמקולים של טלוויזיות CRT עדכון: אם אפשר גם רמקולים של 5.1 טובים עם כל רמקול זה לפחות 10W אור כןה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ברמקולים למוזיקה ומשחקים בתקציב של עד 550 ש"ח בחדר של כ 4*3 מ"ר ראיתי שיש כמה דגמים של MICROLAB - למשל ה- X16 שעולה כ 550 ש"ח איך הדגם הזה - והאם בתקציב הזה יש דברים יותר מומלצים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה מאד זמן ברשת ולא מוצא ביקורת מיקצועית ועיניינית (כמו על ה H320 באתר זה) על המכשיר הנ"ל. מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת כזו ? ? ? ? ? ? ? ? או שהוא בעצמו יוכל לרשום (רק מי שיש לו) ? ? ? ? ? אני ממש לחוץ בזמן. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה המקרן http://www.projectorcentral.com/LG-LP-XG2.htm יש עליו כ-15 שעות שימוש ומאז הוא מאוחסן ושמור לגמרי. למישהו יש מושג אם יש טעם למכור אותו? ואם כן אז בכמה? לא ממש יודע מה הולך בשוק הזה כיום ... מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי משהו יותר מתאים.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ההלן! היום קניתי את הסט של לוג'יטק, הz-560..... מקווה שיגיעו אלי עוד השבוע עכשיו הבעיה שלי היא מיקום הרמקולים בחדר מפני שהחדר שלי די בעייתי בקטע הזה.... הבעיה העיקרית שלי היא הרמקולים האחוררים.. הסטילים הקדמיים ילכו 30 ס"מ מעל האוזניים והסאב הולך לעונש בפינה מתחת לשולחן עכשיו הבעיה שלי היא איך בדיוק אני ימקם את האחוריים מאחורה... כדאי לי אולי לחבר אותם לקיר? הוספתי גם תרשים עלוב למדי של החדר שלי... נ.ב מידות של החדר זה 3X5 מטר... תודה מרשא!!!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-