עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Master-Chipsets,

האם הכרטיס הזה: http://www.dealtime.com/xPF-Creative_Labs_Sound_Blaster_Live_Digital_Dolby_5_1_ יהיה יותר טוב מהכרטיס האון בורד של הלוח? (REALTEK) לוח K8NF9 של גיגהביט - גם 6 ערוצים או ההפך? במה השינויים בין הכרטיסים מתבטאים? עריכה: תודה על התשובות :-\

2. Started by Ameralis Zaiir,

יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by Shtupel,

כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  4. Started by yuvalt,

היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by TectoR,

אני מחפש אוזניות עד 300 שקל. אני צריך את זה בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה (במחשב) ולראות איתו סרטים(אני גם מתרגם סרטים ואני צריך לשמוע טוב מה הם אומרים). אני לא ממש מבין בזה, אז אשמח לשמוע הצעות תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  6. רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by t d,

שלום! ברשותי IRIVER IHP 120 וכבר איזה כמה חודשים אני מחכה שיצא עדכון עם עברית לנגן... בקריאה בפורום הבנתי שיש כבר דבר כזה... רציתי לדעת אם הוא רשמי? ואם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה מראש! t d

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by infer73,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר המסוגל לנגן דיסקים של mp3 עד 300 ש"ח אין לי בעצם שום דרישות מעבר לזה, רק שחיי הסוללה לא יהיו איזה שעתיים מסכנות ואני חושב שעדיף שהסוללות יהיו נטענות, כדי לחסוך בכסף תודה

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אומנם אתר בעייתי, אבל נחמד שהוא לקח על עצמו לפתוח דיונים ולכתוב את ההמלצות שלו לגבי איכות נגנים... חבל שאין שם יותר פרטים לגבי מי מה מו, אבל עדיין, לפחות הם עשו השוואה מקיפה בין הנגנים שם... לכל מי שמחפש תמיד את הכי איכותיים, מומלץ להסתכל שם: נגני FLASH: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6279241-1.html?tag=prmo1 נגני HARD DISK: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6247126-1.html?tag=prmo1 נגני LOSELESS (פורמטים של שירים דחוסים בלי איבוד איכות): http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5622801-1.html?tag=prmo1

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by domiel,

אני מחפש אוזניות שהם גם מבודדות,גם טובות למוזיקה,וגם טובות למשחקים ב300ש"ח. בעיקרון לפי מה שראיתי רק הicemat sibiria טובות...והם עולות 100 שקל יותר...אין לי את ה100 שקל האלו ואין לי את הזמן לעבוד בישבילם. האם יש אוזניות שעונות על בקשתי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by sirka,

שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by gal_il50,

שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by אוריגמיש,

1. גם כאשר שם הסרט ושם קובץ התרגום (SRT) זהים, התרגום לא מופיע אוטומטית, אלא אני חייב ללחוץ על כפתור ה Subtitle ולבחור להפעיל אותו, האם יש אפשרות לקבוע שבמידה ויש קובץ תרגום באותו השם, הוא יופעל אוטומטית בהפעלת הסרט? 2. זמן התגובה של המכשיר איטי יחסית, יש Delay של בערך 2-3 שניות לאחר כל לחיצה על כפתור בשלט, האם כך המכשיר עובד וזה הכל, או שיש מה לעשות בנדון? (גירסת חומרה אחרונה מותקנת) 3. סרטי HD לא עובדים היטב דךר ה Wi Fi (נתקעים) אלא רק דרך ה Lan, האם המכשיר לא אמור להתמוך היטב גם ב HD על Wi Fi (באיכות טובה)? 4. שאלה שגולשת מעט לתחום אחר, האם יש אפשרות להוריד בצורה אוטומטית פרקים של סדרות מסויימות? האם הפתרון הוא רק מנוי ליוזנט? וגם אם כן, האם יש אופציה להורדה אוטומטית ב…

15. אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by evy,

שלום,לחבר שלי יש מחשב נייד,והוא רוצה הצעה למערכת 5.1 עם כרטיס קול שגם יתמוך ב 5.1,ואם אי אפשר לחבר כרטיס קול פנימי למחשב נייד אז תציעו כרטיס קול חיצוני. וכל זה יסתכם בסך של 1500 שקל..המערכת תהיה בעיקר למוזיקה,אבל כמובן שגם לסרטים,הרי אין טעם ל 5.1,לכן הוא רצה לשלב. אז אם אפשר,אז תציעו את הכי טוב שאפשר במחיר הזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by 1,

סוף סוף הצלחתי לשכנע את אימי שהעברת כבל באורך 30 מטר בכל פעם שהחלטנו לראות איזה סרט טוב עם תרגום לא מובנה זה לא רעיון הכי טוב שאפשר, במיוחד בגלל שיש בעיות נוספות כמו ניתוק השידור מהטלויזיה למסך ואז אני נאלץ לרוץ למחשב ולהעביר שוב את השידור. בכל מקרא סוף סוף היא החליטה לקנות DVD. עכשיו השימוש העיקרי של הDVD יהיה צפיה בסרטי DIVX וכמובן שהוא צריך לתמוך בעדכון הקושחה לתמיכה בתגרום עברי. 95 אחוז מהשימוש שלו יהיה צפיה בסרטים הצרובים מהמחשב יחד עם תרגום, לכן חשוב שהDVD יהיה חזק בקריאת דיסקים צרובים מהמחשב, התקציב הוא 500-700 ש"ח. תוכלו לתת לי המלצה לדי וי די שעונה על הדרישות שלי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

בקרוב מאוד אני אקבל מאחי את הרדיו דיסק שלו, וככה אני נפטר מהרדיו-דיסק המובנה (הגרוע-הורס-דיסקים) שיש לי כרגע. אני מחפש רמקולים...לא צריך ווליום מטורף, אני מעדיף איכות. מאיזה סכום אני מתחיל? לקדמיים, אחוריים..כל הסיפור בקיצור. ו..אין לי מושג מה המידות=), שברולט קווליר, מישהו יודע אולי..אולי יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by guycnaan,

שלום..מכיוון שאני בצבא יוצא לי לשמוע די מעט מוזיקה,לכן החלטתי לקנות נגן MP3. אחרי שעברתי והשוויתי בין מספר נגנים נותרתי מבולבל,בעיקר בגלל חוסר היכרות עם המכשיר שמונע ממני להעריך תכונות מסויימות בו. לכן פניתי אליכם בבקשת עזרה.... בכל אופן הדרישות שלי מהמכשיר הן כדלקמן: -קיבולת כמה שיותר גבוהה (עד 20 ג'יגה) -אורך חיי בטריה ארוך ו/או מכשיר שצורך מעט כוח. (אם יש מטען כחלק מהעסקה תגידו לי) -נוחות יחסית לתפעול (כפתורים ברורים,קלות יחסית לניווט בין הספריות) -ממשק העלאה נוח (עדיף שיכלול תמיכה בUSB2.0...) -עדיפות לדגם קשיח יותר שלא יתפרק מכל נגיעה או דפיקה -אפשרות שימוש במכשיר גם ככונן לכל דבר+תמיכת ממשק בדבר. -מחיר כמה שיותר ריאלי (אין בעיה כספית,אך חבל לשפוך כסף לריק) לא מעניין …

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by idobh2,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני.. בדיוק אחד כזה שלא תלוי במחשב - מישהו מכיר את הWinFast TV Pro II? בעיקרון הדבר שהכי חשוב לי הוא שהוא יעבוד נורמלי ב16:9 - מישהו יודע משהו על זה? ושאלה אחרונה - עד כמה הוא שונה מה WinFast TV Pro 1680? הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. יש בו הרי DVD השאלה שלי אם הוא קורא MP3....? חשבתי לחבר אותו למערכת פה...... איתן

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by FatallChill,

אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 1G בתקציב של עד 600 ש"ח והבנתי שהכי כדי לקנות את ה IAUDIO G3 כדי לקנות? *****הנושא השתנה קצת

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  24. היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/computax_2006/gen3.jpg מישהו יודע איך עושים זאת? :-\

• 10 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.