עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by neo690,

ע"פ מה לבחור? מה דרוש שיהיה? על איזה פירמות אתם ממליצים? קיצר פרטים!!!

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  2. x-240 של לוג'יטק, קרובים למסך טי220 של סאמסונג ומחשב נייד מקבוק. יש ליהרגשה שהם גורמים לתצוגה להיות פחות נקייה וחדה, יש מצב ? או שהיום הכל ממוגן נגד זה? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by 1,

סוף סוף הצלחתי לשכנע את אימי שהעברת כבל באורך 30 מטר בכל פעם שהחלטנו לראות איזה סרט טוב עם תרגום לא מובנה זה לא רעיון הכי טוב שאפשר, במיוחד בגלל שיש בעיות נוספות כמו ניתוק השידור מהטלויזיה למסך ואז אני נאלץ לרוץ למחשב ולהעביר שוב את השידור. בכל מקרא סוף סוף היא החליטה לקנות DVD. עכשיו השימוש העיקרי של הDVD יהיה צפיה בסרטי DIVX וכמובן שהוא צריך לתמוך בעדכון הקושחה לתמיכה בתגרום עברי. 95 אחוז מהשימוש שלו יהיה צפיה בסרטים הצרובים מהמחשב יחד עם תרגום, לכן חשוב שהDVD יהיה חזק בקריאת דיסקים צרובים מהמחשב, התקציב הוא 500-700 ש"ח. תוכלו לתת לי המלצה לדי וי די שעונה על הדרישות שלי?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברשותי כרגע הכרטיס קול של קריאטיב, הרשום בכותרת, ואני קונה מחשב חדש עם לוח אם של גיגהבייט GA-M55S-S3, שמכיל כבר כרטיס קול מובנה. רציתי לשאול, באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? אני יודע שבדרך כלל כרטיס חיצוני יותר טוב, אבל הכרטיס הזה כבר די ישן והלוח חדש, אז אולי הוא עדיף? יש לי מערכת 5.1 של קריאטיב, והבנתי שגם ה ONBOARD יסתדר איתה לא רע. תודה לעונים. הלוח: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2316&ProductName=GA-M55S-S3

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by guybm,

אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  6. Started by Mesatla,

כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by Sa,

שלום אני מחפש אוזניות ומקירופון [ שהמיקרופון צובנה על האוזניות] ב100 שח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by satlan1,

שלום, קניתי LCD של טושיבה 37RV733 . שאני מדליק אותה לוקח לה משהו כמו 30 שניות להדלק.. אם אני מכבה אותה אחרי שהיא כבר דלוקה, ומדליק שוב, היא בתוך 3-4 שניותי נדלקת. דיברתי עם טושיבה אמרו לי שזה קשור כנראה למתח גבוה בחשמל.. אבל בתכלס יש לי עוד 2 טלוויזיות שלהם בבית, ובהן הכל תקין והן נדלקות מהר. *מדדתי שוב פעם אחרי שהיא הייתה כבוייה שעה - 55 שניות לקח לה להידלק - ועוד 5 שניות להציג את הערוץ שבממיר.. אתם חושבים שכדאי להחליף את המוצר? תודה!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by mapisto,

היי, אני מחפש למחשב שלי רמקולים זולים של 2.1 ומצאתי את אלו: http://kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=1787 אני לא מבין גדול, אבל לפי מה אני יודע שCreative מבחינת סאונד מעולים, ומחיר של 150 ש"ח זה ממש נמוך. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  11. דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה באופן כללי לכל העוזרים(גם אם זה לא לי באופן אישי) אני חושב שהפורום הזה עוזר להרבה אנשים לחסוך כסף ולחסוך מעצמם טעויות ברכישה.שכן היום קשה מאוד לתת אמון ולסמוך על דברי מוכרים בחנויות השונות. דבר שני,אני על סף רכישה של המסך הנל,אני פשוט נתקלתי ב 2 הדגמים האלה,שנראים זהים לחלוטין,וכל מה שמפריד בינהם זה האות H וכמה מאות שקלים(300 בערך) לפי אתרי האינטרנט.רציתי לדעת אם יש הבדל בינהם. ואם אני כבר בנושא,למרות שאני די נחרץ בדעתי לרכוש מסך של פיליפס,משהו רואה סיבה שאשנה את דעתי ואקח לדוגמא -samsung b550 או מסך אחר לצורך הענין,בסכום דומה-4300-4700 תודה מראש ובשורות טובות לכולם.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מגבר יד שניה שאמור להתחבר למחשב. המקום בגודל 60 מטר. אין לי צורך ביותר מ 2 ערוצים. רק לשמוע מוזיקה. איזה דגמים אתם ממלימים לחפש? ראיתי מודעות שמציעות מגברים של rotel : rx 855 -ב 400 ש"ח rx-496- ב 600 ש"ח הרמן קרדון ב 750 ש"ח אשמח להכוונה, מוכן גם לעלות בתקציב. רוצה מגבר טוב.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. אני חייב לקנות היום או מחר אוזניות אז חשבתי על ה MX 400 או 500 ואל תציאו לי את ה550 כי זה לא יגיע עד מחר תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  14. היי קניתי LCD חדשה לחדר של סמסונג אם זה משנה בכל מקרה יש לה חיבור USB והיא HD אני מחבר את הכונן החיצוני שלי ל-USB של הטלוויזיה והכל עובר יופי.. אני נכנס לסרט מסויים ואז שאני רואה אותו הסרט מופיע עם תרגום אבל לא מובן כזה התרגום בעברית ורואים אותו במין ריבועים כאלה (כל אות ריבוע) משהו מוזר.. הסרטים לא עם תרגום מובנה כי זה HD.. יש איזה שהיא דרך לשנות את זה?? איזה שהוא כפתור שאמור להיות בשלט?? למה לא ראיתי משהו כזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  15. אני מתלבט בין שני סוגים של רמקולים : 1) YAMAHA NSP240 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NSP240&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap# או 2) JBL SCS 146 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=254&CategoryID=186 מה אתם ממליצים לי?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by blackorder,

האם באמצעות מזרים המדיה Xtreamer ניתן לעשות ככה שעם המחשב הנייד שלי אני יכול לשחק עם החומרה של המחשב הנייח שלי ולראות את זה בנייד למי שלא הבין למה אני מתכוון האם אפשר לחבר את Xtreamer למחשב הנייח שלי ככה ששהוא ישדר את זה למחשב הנייד

17. Started by soprno,

שלום, יש לי מספר שאלות על ערוצי אודיו: 1.איך אני יכול לוודא שהקבצים שברשותי(סרטים, סדרות) תומכים במספר ערוצי אודיו כdolby digital truehd או dts master audio?(פרט ללשמוע כמובן...) האם יש תוכנה כלשהי שיכולה לוודא זאת או שאפשר לעשות זאת דרך חיפוש בפרטי הקובץ? 2. איך אני יכול לוודא שהמחשב שלי יכול לפענח מספר ערוצים?(יש לי קודקים מסוג shark007, גרסא 2.3.8, uמערכת הפעלה מסוג window 7 ) 3.אם שומעים סרטים/סדרות באמצעות אוזניות, האם הערוצים מתחלקים לימין ושמאל(2.1 -ובעצם 1.1 בכל אוזן) או ששומעים בשני הצדדים אותו הדבר(1.1)? 4.כשחסרים רמקולים, לאין הולכים הערוצים שחסרים?(כשיש רק 2.1 אבל צריך 5.1 לדוגמא) האם לא שומעים אותם או שהם מושמעים דרך הרמקולים הקיימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. Started by Omri643,

יש לי טלוויזיית CRT TOSHIBA 29SF6SC לפני כמה ימים היא נפלה מגובה חצי מטר ומאז יש עלייה מין סימנים צבעוניים כאלה כמו מתי שמקרבים מגנט אל הטלוויזיה הסימנים נחלשים מתי שמקרבים מגנט לטלוויזיה וגם מאז שהיא נפלה התמונה קצת מעוקלת כלפי מעלה באמצע ומתי שלוחצים על הצג מידע(ממיר הוט) פתאום הכול עולה טיפה למעלה בקיצור אמרו לי שיש איזו דרך לאפס אותה שהכול ייעלם זה נכון? ואם לא יש דרך כלשהיא לתקן אותה? כי פשוט כואב הלב, היא עבדה מצויין לפני זה... ואם כדי לאפס אותה צריך את הספר , יש לי אותו פשוט אין לי כוח לחפש... אם תגידו שצריך אני אחפש... ואם צריך תמונות מחר אני אעלה... לילה טוב ותודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by shlosi,

שלום לכולם, וכמו רבים פה אני לא מבין הרבה ברמקולים. כרגע יש לי Logitech X-230 2.1 שלא מספקים אותי. אני מחפש זוג חדש של 2.1 באיכות ובהספק גבוהים יותר. חשוב לי שהסאב לא יעלה בהרבה על המידות של הסאב הנוכחי- 22.8x15.2x23.5 כי טכנית לא יהיה לי מקום לשים אותו. אשמח לכל חוות דעת. תודה רבה לכולם.

20. שלום, אני צריך המלצה למסך טלויזיה בגודל 32 אינץ' לצפייה בסרטים בעצם חח אמ.. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם לא לטלויזיה עצמה אז אולי לאיזה חברה מומלצת יותר. אני חשבתי בכיוון של טלויזיה של טושיבה או שארפ תודה מראש

21. Started by ohmega,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. יאוו אני בשוק הנגן הכי יפה בעולם בחיים לא ראיתי כזה דבר

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by HoT-DoG,

אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  25. Started by mmnetanya,

יש לי כרטיס קול Sound Blaster Audigy 2 ZS שתומך ב EAX 4 אבל במשחקים ששיחקתי עד כה מאז שקניתי את הכרטיס הזה ושמתי הגדרה של הסאונד בהתאם לכרטיס שלי - - אני לא שומע את כל הקולות במשחקים !!! - כלומר אני שומע חלק מהקולות אבל לא את כולם !!!! - מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.