עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  4. Started by barakaaron,

שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  5. היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by powersoul,

היי, אני מחפש את האוזניות aiwa HP-J30, בעבר הן היום בשפע בארץ, ועכשיו אני לא מוצא אותן באף חנות... משהוא יודע איפה אפשר להשיג אותן? http://www.epinions.com/elec-Audio-Headphones-All-Aiwa_HP-J30 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by roie07,

מאיפה אני יכול להשיג כרטיס דיגיטאלי לטלוויזיה 34" של טושיבה לא LCD וכמה זה צריך לעלות הדגם הוא 34ax9uh אגב זה כרטיס שאחראי על כל פעולות הטלוויזיה ואני צריך להחליף אותו כי יש בעיה של מריחת צבעים תודה מראש לעוזרים

9. Started by borg,

אני מעוניין בנגן DVD איכותי מולטיזון שתומך בכל הפורמטים, כולל תמיכה מלאה בכתוביות בעברית בכל סוגי הקבצים הקיימים, ותמיכה בעדכונים דרך האינטרנט. לפי המפרט שלו, Xoro HSD4000 עונה על הדרישות, והוא כולל גם קורא כרטיסי זיכרון מובנה. העניין הוא שבביקורות בזאפ כתוב שהתמיכה שלו בכתוביות בעברית גרועה (יש לו delay). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הנגן הזה באופן אישי ויכול להמליץ עליו, ובמידה והבעיה שהזכרתי אכן קיימת בנגן, אז האם היא נפתרה באמצעות עדכון קושחה.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by Zakash,

שלום לכולם, אני צריך כרטיס טלויזיה פשוט שישדר לי מהיס מקס למחשב, לא צריך איכות HD או איכות משגעת, סה"כ שירארה לי כמו טלויזיה אבל אני צריך שהשלט שבא עם הכרטיס טלויזיה יעבוד כשלט גם ל Windows media center. מחפש את הדבר הכי זול שיכלול את מה שפירטתי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by Raanan97,

סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המערכת סטריאו שלי הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקת רוק, קלאסית... כרגע חשבתי על ה- Tannoy MX-2 (מצאתי אותם באחד הלוחוץ ב- 900 ש"ח) זה כדאי? איך הרמקולים? האם יהיה לי שיפור משמעותי ביחס למה שיש לי עכשיו?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by liroyg,

שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by lee.,

שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  17. מבין המבינים שביניכם. אני רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לחדר. אין לי צורך בDVD או BluRay. רוצה לחבר לטלוויזיה ולמחשב, למטרות סרטים בFULL HD,משחקים,מוזיקה לקבלת אפקט קולנוע ביתי. אשמח אם תמליצו על משהו שיחזיק ויתאים לזמן רב גם למקרה כאשר אני ירצה להתחדש בPS3. לא רוצה להחליף על כל בעיה קטנה. זה מה שהמליצו לי בינתיים: רמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162 רסיבר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 68#shidrug אני כנראה יצתרך רסיבר אחר על מנת לחבר את כל 6 הרמקולים. תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. אני הולך לקנות טלויזיית LCD עד סוף החודש ואחרי ביקור קטן בקניון אתמול ובהייה ארוכה בקירות מלאים מסכים הגעתי לרשימה הבאה: שארפ PX5 סאמסונג LA32A450 סוני P3000E טושיבה C3500 פיליפס 5322 מי הכי מומלצת מביניהם ולמה?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  20. זה המקרן http://www.projectorcentral.com/LG-LP-XG2.htm יש עליו כ-15 שעות שימוש ומאז הוא מאוחסן ושמור לגמרי. למישהו יש מושג אם יש טעם למכור אותו? ואם כן אז בכמה? לא ממש יודע מה הולך בשוק הזה כיום ... מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי משהו יותר מתאים.

21. Started by Chymes,

ברצוני לקנות נגן יד שנייה בגלל אילוצי תקציב. איזה דברים אני צריך לבדוק בנוסף לנזק פיזי / שריטות?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

אהלן... יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel, אך אינני מוצא אותה בשום מקום. יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום. למישהו יש מושג איפה משיגים את זה? רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel: אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF? הנה פרטים על התוכנה בדף הבית: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של ג…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  23. שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  24. היי, אז בעקבות דיון אחר- החלטתי לפתוח את הדיון הזה, בו בתור התחלה אשאל את השאלה: מאיזה אתרים אפשר להזמין כרטיסי קול לארץ? (כמובן שכאלה בהם המחיר שווה את זה)

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים