עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. אילו אוזניות יותר טובות? JBL 220 reference Shure SE102 טיפה דחוף לי משום שאני רוצה לבצע את הרכישה בבאג במסגרת המבצע, במידה והshure טובים יותר. ואם כבר מדברים, אשמח אם מישהו מבקעת אונו רוצה לרכוש את האוזניה או כל אחד מן המוצרים שעולה 400 שקל במסגרת 1+1 (ולשלם 200) תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by skot,

השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by Zakash,

שלום לכולם, אני צריך כרטיס טלויזיה פשוט שישדר לי מהיס מקס למחשב, לא צריך איכות HD או איכות משגעת, סה"כ שירארה לי כמו טלויזיה אבל אני צריך שהשלט שבא עם הכרטיס טלויזיה יעבוד כשלט גם ל Windows media center. מחפש את הדבר הכי זול שיכלול את מה שפירטתי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  5. האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Oprapc,

אז ככה הבנתי שהנגנים של PROSOUND הזולים לא משהו ובעיקרון אני עכשיו חייל אז אני לא רוצה משהו יקר ושיהיה נוח למי שמכיר בסביבות ה-600 ש"ח שיעלה. ראיתי את הדגם הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Deejay1024&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=214 מה אתם חושבים עליו? תודה מראש לכולם (=

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by crik,

אהלן, חיברתי לאחרונה את הממיר הדיגיטלי שלי של HOT ובנוסף חיברתי את המחשב שלי מאז שחיברתי את הממיר יש לי רעשים של הפרעות מישהו מכיר את זה? ואם כן יש פיתרון נחמד? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by summer69,

אז ככה.... האחוריים פשוט לא חזקים כמו הfront עכשיו בגלל הצורה של החדר שלי ובגלל שתליתי את הקדמיים ואת האחוריים על הקירות, הייתי צריך כלבים מאריכים השתיים האחוריים מחוברים באמצעות מופה RCA ל RCA, ואחריהם בא כבל 3 מטר RCA לRCA שמתחבר אל הסאב עכשיו הקידמי שמאלי גם מחובר ככה, רק עם כבל 1 מטר במקום 3 (הכבל הוא בידיוק באותו יצרן) ניסיתי להחליף בין החיבורים של האחוריים לקידמיים בשביל לבדוק אם זה אולי משהו בכרטיס קול (אונבורד) וה"קדמיים" (האחוריים בעצם) עדיין יותר חלשים החלפתי בין המופה-ים למניהים בשביל לבדוק אולי אחד מהם הוא הנאחס... עדיין אותו דבר עכשיו לי נראה שזה הכבל יש למישהו רעיון מה אני עושה? הכבלים אגב הם סתם של איזה חברה oscar front שקניתי בהום סנטר . 2X RCA…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. חוץ מהמחיר ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by 246810,

אם הX16 עדיף על הX13 אז למה עשו באתר ביקורת על הX13 ולא על הX16? דרך אגב המוכר בחנות אמר שאם אני רוצה מוזיקה יותר עם טרנסים ובומים אז הX13 עדיף אבל עם אני רוצה להקשיב למילים ולשמוע ברור אז FC330 מתאימים.דרך אגב איך הם? ולסיכום הX13 ו16 הם עם שלט מה קורה אם זה מתקלקל? זה אחת הסיבות שאני מעדיף ללכת על הFC330 אני אשמח אם תוכל לתת לי יתרונות וחסרונות של שלושת הרמקולים או אולי ביקורות כדי שאני אוכל להחליט סופי תודה על כל העזרה (אני כבר שובר את הראש בנוגע לקנייה הזאת למעלה מחודש)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by GooPHeaD,

טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by quantoM,

בנובמבר הקרוב, דודים שלי נודסעים לארה''ב, לצערי איני יכול להצטרף אליהם, אז שלחתי להם בקשה קטנה לעניין, אני לא יודע איזה אוניות להגיד להם להביא, A900, sr225, ועוד כמה אופציות שאני לא זוכר כרגע. או שמא, אני אקנה את הזוג יד שנייה של ROTEMAN אשר פרסם מודעה ב TRADEZONE שהוא מוכר DT 880 כולל מגבר[MINI AQUA HEAD], שלא הבנתי אם יש הבדל באיכותו, לאחיו הגדול, כל זה ב1650ץ. אני שומע המון ראפ, היפ הופ, רוק קליל, בRP-21 שלי, ללא מגבר על OB =\\ הכל מקרה, הם יביאו לי מארה''ב 1212M כך שבקשר למקור אני מסודר. מה כדי לי לעשות ? להשאר עם ה RP-21 ? לקנות את ההצעה של ROTEMAN ? לקנות אוזניות מחו''ל ? אני מתוסבך

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by xlSnaK,

מי יותר טובה מבחינת ביצועים וראייה ... 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 2) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=679093 תודה D: אם למישהו יש טלויזיה אחת מאלה שיגיד איך היא מתוך נסיון

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by idan1836,

יש לי אייפוד פוטו, ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. הצלחתי להשמיע דרך הטיוי עם כבל RCA פשוט (מבננה אחת מתפצל ל2). הפעם רציתי להראות תמונות דרך הטלויזיה, ויש ברשותי כבל כמו הRCA אבל שמתפצל מבננה אחת ל3 בננות (צהוב,אדום,לבן). שאני מחבר את הכבל לטיוי אז שומעים את המוזיקה ויש רעש כמו של ערוץ לא מכוון ברקע. מה עושים ? האם הכבל הזה טוב ? (בתמונה למטה) או שצריך כבל אחר .. http://wdic.asuka.net/plugins/rca-plug.jpg

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by -JustMe-,

אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Shachar1986,

אהלן, זוהי הודעה ראשונה שלי בפורום אז קודם כל מתנצל מראש אם אעבור על חוקים כלשהם. אני מחפש אוזניות סגורות OVER THE EAR (בבקשה לא להגיד לי ביטס של דר. דרה)בעיניי אוזניות ממוצעות בעלות מטורפת פשוט בעל מיתוג מטורף. אני מחפש איכות צליל נקי ולא מעניין אותי אם אני נראה מגניב או לא עם האוזניות. הדרישות שלי הן כאלה. 1.צליל נקי ורפידות נוחות שיהיה אפשר לשמוע לזמן ממושך. 2.עדיפות לכבל שמגיע עם שלט לאייפון שנותן אופציות של לחיצה אחת לעצור,שתיים להעביר שיר קדימה,שלוש לשיר אחורה וכו' 3.מחיר נע בין $100-$250 (אני אקנה רק מחו"ל לא מחנויות בארץ. 4.עדיפות לאוזניות שנותנות באס טוב אבל מנגנות שירים כגון רוק מטאל דאבסטפ ופופ גם בצורה טובה. תודה רבה לעוזרים. ולא שאני אומר שאין לכם הבנה בנושא …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by gil_k,

אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר אני מתלבט בין : Creative X-Fi XtremeGamer CREATIVE AUDIGY 2 ZS M-AUDIO REVOLUTION 5.1 או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP? בבקשה תענו, גיל.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by elada22,

http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Spiderpaz,

שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by אוהד הפועל בדם,

יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.