עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daniel0089,

היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Strelok,

שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by michael28,

לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. יש לי ברשותי נגן DVD של חברת סנסוי שנקנה בדיוטי פרי הסוג הראשון שהגיע לארץ, ביררתי ומצאתי שהיצרן של המכשיר היא חברת שינקו והמכשיר הזהה של חברת שינקו יודע לקרוא פורמטים: SVCD VCD MP3 וכמובן DVD הסנסוי שהגיע לארץ יודע לזהות רק DVD - מקוריים וצרובים AUDIO CD מקוריים ולא את כולם. האם עדכון החומרה ישפר את המצב אני אשתמש בעדכון של המכשיר התאום עם תוית שינקו עליו, מעניין האם המכשיר יוכל לזהות תקליטורים צרובים לאחר מכן, הוא הצליח לזהות איזה תקליטור צרוב של VCD ולאחר מכן סירב לזהות אותו או תקליטורים צרובים בכלל. נא עזרתכם לכל מי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by starline,

שלום אני לפני קניית מערכת לחדר,חשוב לי להגיד שאיכות השמיעה חשובה לי מאוד ואני רוצה רמקולים שישמשו אותי לאורך זמן, אולי אפילו בעתיד כשיהיה לי בית משלי.. כרגע יש ברשותי מגבר של חברת ימאהה דגם rx-v795a מגבר 5.1 ערוצים צבע זהב. (לא השחור) תמונות: https://picasaweb.google.com/dvirper/dDxaVJ עכשיו התלבתי בין שתי מערכות: הראשונה דורשת מגבר והיא של חברת פיור אקוסטיקס: pure acoustics qx9007 http://www.crazyedi.co.il/products/101365 לבין המערכת של חברת מיקרו לאב שיש עליה המון המלצות: microlab solo 7c http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 אני מודע לכך שהמערכת השניה לא דורשת מגבר. רציתי לדעת יתרונות וחסרונות של המערכות.. אשמח לקבל חוות דעת על עוד מערכות בערך בתקציב של עד 190…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by bagetrek,

למחוק

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש המלצה על אוזניות במחיר של עד 600 שקלים האוזניות יחוברו למחשב, לכרטיס קול על לוח האם אלא אם כן יש המלצה על כרטיס קול יעודי במחיר זול ספציפית, אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ממושך של שעות עוד דגש הוא על איכות הבניה, האוזניות הקודמות שלי (SENNHEIZER HD 212Pro) היו על הפנים מבחינת נוחות ואיכות הבניה כעת אני מחפש חוויה מתקנת וחשוב לי מאוד הנוחות והאיכות (של הבניה, יותר מאשר של הסאונד, אך כמובן הסאונד חשוב מאוד) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by ofergpr,

יש לי DVD XV-DV151 pioneer ויש לו בעיה עם קריאת עברית מישהו אמר לי שאפשר להוריד עדכון במחשב לצרוב אותו ואז להפעיל אותו בDVD וזה מעדכן אותו.... יש דבר כזה? ???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by nimi7,

הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by LL@SS,

שלום, אני מחפש מסך 42 הכי טוב שאפשר לקבל בתקציב בקן יחסית, המסך ישמש כטלוויזיה וכמסך מחשב בשביל חבר, אין אפשרות לחרוג מהתקציב יותר מידי , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. Started by swg,

נפלה כאן טעות. נא למחוק. זה היה רלוונטי עד לפני כמה שעות, אך עכשיו יהיה סתמי להמשיך את זה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  13. האם יש איזושהי דרך לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by kondason,

יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה

15. שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by gambit_elaad,

קניתי אותו לא מזמן(את ה5.1 ) והוא תופס את שלושת החורים של הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יכול להשתמש במיקרופון במשחקים תוכנות ועוד... יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by RayZ,

אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון סגורות (כאלה שנסגרות על האוזן ממש ובקושי שומעים את מה שמתרחש מסביב), בסביבות ה 250 ש"ח. צריך שיהיו בנויות טוב (שאחת האוזניות לא תפסיק לעבוד פתאום אחרי חצי שנה), וכמובן איכות טובה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by katom76,

הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ToyMan,

בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Iriver H-10 הגרסא של 6 ג'יגה - מחיר : 1220 ש"ח Iriver H-10 הגרסא של 5 ג'יגה - מחיר: 1194 ש"ח Ipod mini הגרסא של 4 ג'יגה - מחיר : 1138 ש"ח Archos Gmini XS100 3 ג'יגה - מחיר: 999 ש"ח זה בערך התקציב שיש לי, ואני רוצה לפחות 2 ג'יגה אם יש לכם הצעות אחרות מה טוב. אם אפשר בפחות מהתקציב הזה [אני בספק רב] אז אני מעדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Amit Shani,

אהלן אני מחפש רמקולים עד 500 שקל בתכלס תקציב לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא איזה מעריץ גדול של סאונד זה לא כזה משנה לי פשוט כרגע כולם אומרים לי שיש לי חרא רמקולים ושאני ארגיש הבדל... אז בקיצור רמקולים חמודים עם בס אני מניח. הדגשים שאני מחפש זה שהרמקולים עצמם לא יהיו עבים, שיהיו מעוצבים כאלה חמודים, דגש על מראה ולאו דווקא על איכות. בתודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by galigola,

איך הרמקולים האלה? אני מעוניין עכשיו רק ב-2 האם אפשר לחבר רק 2? (בעתיד אני רוצה 4)-ז"א האם הא מתחברים בחיבורים מהירים או שהכבלים לא יכולים להתפרק מהם?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. הכותבת אומרת הכל, אני קיבלתי הצעה על רמקולים פשוטים שעולים 320 ש"ח אבל הם מבחרה לא ידוע ואני לא בוטח במוכרים... אשמח לקבל הצעות

25. Started by misha16,

צריך המלצה לזוג רמקולים וסאב עד 500 ש"ח בערך , תודה מראש :]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.