עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jenia24,

אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו למוזיקה וסרטים, אפשר לחרוג ב 30 ש''ח. אני חייב לקנות אותם היום מחנות בב'ש אייבורי, קי. אס. פי, באג, אופיס דיפו, קרביץ וכו' עברתי על הודעות בפורום וראיתי הרבה המלצות על M820 ו M880 אבל לצערי אין אותם במלאי. אני מבין שאיכות היא מילה גסה בתקציב הנ'ל. אבל לפחות להשיג את המקסימום שאפשר. תודה מראש.!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by ydinon,

היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום,כרגע יש לי רסיבר ימאהה פשוט 5.1 ,אני רוצה מערכת קולנוע לחדר בגודל 5X5. ראיתי רמקולים של פירלס http://www.getit.co.il/Prod/67581/#description (אני יודע זבל חברה) אבל הדרישות שלי לא גבוהות,אני מידי פעם רואה סרטים בחדר ומשחק במחשב ורוצה את האפקט של הסראוונד. אופציה אחת שלי היא לקנות את הרמקולים של הפירלס ב550 ש"ח לסט של 5 רמקולים,אופציה אחרת היא למכור את הרסיבר ולקנות מערכת משולבת כגון : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=itm_4703&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=263&aff=Zap〈=he מה דעתכם?

6. Started by danieln9,

אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  8. אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by fog87,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 יש לי חדר בגודל 12 מ"ר, ואני חושב לחבר את זה ללוח LGA 775 לשימוש של מוזיקה, סרטים ומשחקים

• 13 תגובות
    • 859 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך מערכת סטיראו בייתית עם כונן דיסקים הקורא MP3, צריך עוצמת שמע גבוהה ואיכותית עד כמה שאפשר. אומנם אין הגבלת תקציב אך המערכת תמצא במקום יחסית חם בקיץ (מאמין שיכול להגיע ל-40-50 מעלות חום בקיץ) וקרה בחורף. וגם בתנאי אבק גדולים שכן עד חמש שעות ביום ולפעמים אף יותר הדלת (אשר פונה לגינה) תהיה פתוחה. משך ההאזנה עד שעתיים רצופות ביום. בגדול אני מחפש מערכת שתעמוד בתנאים הללו ותחזיק מעמד לפחות חמש שנים. התקציב לא רלוונטי אך כמובן שעדיף שלחסוך עד כמה שיותר. מאמין ש-1000-1500 יהיה מחיר הגון. אני חושד שמה שני רואה בזאפ לא מעודכן (התחלתי לבדוק בנושא עוד לפני שנה והיו אותם הדגמים בדיוק)

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  12. של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by GooPHeaD,

טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. התכנון הוא לחבר את הטלווזיה למחשב שכבר הזמנתי , הטלווזיה תשמש למשחקים וסרטים המרחק הוא לא גדול במיוחד מהטלווזיה 2-3 מטרים וברמת העיקרון לא כל כך חשוב איך יראו מהצדדים, התקציב נע בין 2.5-3K מה אתם אומרים על זאת : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726189 תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  16. האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  17. רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. זה לא מופיע גם במיקסר תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by 1immortal,

אני כנראה מזמין את האוזניות האלה , והייתי רוצה לקבל דעה על האיכות שלהן , נוחיות , מאנשים שמשתמשים בהם כבר תקופה ... הולכות לעבוד עם אייפוד , הבנתי שהעוצמה שלהם דיי חזקה , ולא אצטרך להגביר יותר מדי כדי לשמוע טוב . אודה על כל התייחסות בעניין . תודה .

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אהלן חברה מה העניינים? אני מתכוון לרכוש את הרמקולים הנ"ל מאמזון בארה"ב (המשלוח דרך בן דוד שמגיע לארץ). מישהו יודע האם הרמקולים מופעלים ע"י שנאי חיצוני? או שהם מתחברים ישירות לחשמל (שנאי פנימי). אם זה שנאי פנימי אז אני בבעיה. תודה

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. זה עולה בדיוק כמו האלטק 880 .. מה יותר שווה? ועוד דבר אני רוצה לקנות את הרמקולים בעיקר למשחקים ולא עדיף לקנות מערכת של קריאטיב 5.1 ב700 שקל?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by 3gh,

אני רוצה לקנות רמקולים עם סאבופר משהו בסיסי לא יקר מידי וחשוב שיהיה שקע לאוזניות כי לא בא לי לחבר לUSB של המחשב זה ממש לא יהיה לי נוח. בבקשה תנו לי לינק מפנדס על דגם שאתם ממליצים , תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  25. האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים