אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים.. אני מרכיב מחשב בימים אלה, וצריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס הקול. בגלל שמוזיקה הוא אחד התחומים שאני יותר מתעסק בו במחשב, ואחד התחומים הבכלל חשובים לי בחיים אני חושב שכדאי לי להשקיע בכרטיס הקול קצת מעל לממוצע, ולא להישאר עם הכרטיס קול המובנה בלוח האם. אני רוצה כרטיס קול פנימי, לשמיעה באיכות גבוהה, וגם הקלטה טובה. אני חושב שהחברה תהיה Creative.. למשל Creative Live 5.1 או Creative Audigy 2 Value אני צריך אותכם גם כדי שתסבירו לי קצת על הכרטיס בכלליות, וגם על אלה שציינתי בפרט, או על אחר שאתם חושבים שיותר מתאים לצרכים שלי: מה זה כל חמשת השקעים שבכרטיס קול הזה, עד עכשיו הכרתי בכרטיס קול שלי (Creative Vibra 128) שיש שלושה שקעי אודיו (ירוק לרמקולים,ורוד למיקרופונ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול של הרקולס gametheater xp שעולה בסביבות ה 700 שקל אבל יש לי בעיה. יש לי מערכת רמקולים 4.1 ארבעת הרמקולים מתחברים לסאב וופר ועליו יש את הבקרת שליטה כלומר הווליום כיבוי עוצת באס וכפתור 3d. מהסאב וופר יש שתי יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים. מה אני עושה אם אני קונה את הכרטיס קול? אני מחבר את הרמקולים ישר לכרטיס קול ואת הסאב בנפרד למרות שיש עליו בקרת שליטה לשאר הרמקולים? אני לא מבין איך זה הולך כי כמו שאמרתי קודם יש לסאב שני יציאות לכרטיס קול אחת לקדמיים ואחת לאחוריים אז זה לא מסתדר לי איך אני ירכיב אותם. אם למישהו יש את הכרטיס הזה או שהוא יודע אם יש לו חיבורי כמו שאני צריך שיגיד לי בבקשה. מה שאני צריך זה שיהיה על הפאנל החיצוני של הכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעלה תמונות של הכרטיס קול שלי, ניסיתי לחפש לפי השם שרשום למעלה, נכנסתי לאתר של קריאטיב והתסכלתי בכול הכרטיסים אבל שום דבר לא דומה לשלי, מה עושים ואיזה דרייבר להוריד? בעיקרון מה שאני מחפש זה אקולייזר בגלל שהבאס של המערכת חזק מידי והטרבל חלש. https://picasaweb.google.com/111002907041902570174/February92012
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי פורום ציוד אודיו :smiley5: אני קונה את הרמקולים האלה Logitech z-640 ואני מתלבט בקשר לכרטיס קול, עכשיו יש לי כרטיס מהלוח אם משהו דפוק במיוחד- soundmax שעובד רק עם סטריאו והכי גרוע זו התמיכה שלו במשחקים,באנריל 2004 להשתמש ב eax מוריד את הביצועים בחצי! עכשיו אני קונה רמקולים חדשים ובאותה הזדמנות גם כרטיס קול אז ראיתי את המחירים שיש כיום וכמובן בדקתי את של creative קודם והם לא נראים לי מציאה ולדעתי חבל על הכסף בשביל אודי 2 (אוגי...) שעולים כמו הרמקולים. אז קראתי את התגובות בזמן האחרון והבנתי שיש אלטרנטיבה שהיא פורמיטסו 3 של הרקולס שאני מת עליהם וההבדל לא גדול לפי מה שהבנתי: צלילים: 20 ביט 48khz תמיכות:eax 1-2 ,dolby + ex,direct3d... אז יש הבדל גדול ביניהם שאני אר…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע הסטריאו מחובר לי לכרטיס קול...וזה סבבה....אבל אני רוצה שגם הסטריאו וגם הטלווזיה יהיו מחוברים לכרטיס קול.... כשמשתמשים במפצל אמרו לי שהאיכות והווליום יורד גם בטלוויזיה וגם בסטריאו...יש פתרון מעשי? יש כרטיס קול שיכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חדש כרגע אני מסתדר עם כרטיס OB של קראייטיב, אל הכרטיס יתחברו Klipsch ProMedia 2.1 THX שהוזמנו כבר ואמורים להגיע עוד שבוע וחצי(נקווה שיגיעו בריאים ושלמים) איזה כרטיס מומלץ חשבתי על 2 בנתיים: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=2202 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 האם שווה לי לחסוף עוד כסף בשביל משהו יותר חזק או שאלה יספיקו ומי מהם יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן? כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח. אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר? מה מומלץ? לי יש רמקולים 4.1.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אם אני קונה כרטיס קול למחשב ומחבר אותו ישירות לרסיבר דרך כבל אופטי האם איכות הסאונד תהיה טובה יותר מאשר הכרטיס המובנה על הלוח אם ? חשוב לי לציין שגם בלוח אם יש לי יציאה אופטית השאלה אם כרטיס הקול משחק פה תפקיד? לדוג' http://ksp.co.il/?select=.1082..34..800.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הלוח אם שלי יגיע עם כרטיס מובנה, וגם אם כן, שמעתי שהAC-97 לא משהו... אני צריך כרטיס נורמלי, במחיר נמוך, כי יש לי שני רמקולים רגילים. בעל עמידות גבוהה, ושיספיק לSHOOTERS. יהיה לי G4, אם זה חשוב...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה). כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי). שמתי עין בעיקר על 2 אלה: Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NIS Creative Audigy 2 7.1 Value - 300 NIS לגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bu…
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני הולך לקנות AUDIGY 2 עם הפאנל אבל הבעיה היא שהמארז שלי והכל זה בשחור אז השאלה שלי היא האם יש פאנל בשחור או שזה מגיע רק בלבן?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-