עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by barak_11,

אני צריך המלצה לטלוויזית 32" בשביל בן דוד שלי. הוא קונה אותה במיוחד לXBOX360 החדש שלו ולכן היא צריכה להיות ממש איכותית. הוא מאוד רוצה טלוויזית FULL-HD אבל גם טלוויזית 720P איכותית (אבל באמת אחת טובה - גם לסרטים וגם לXBOX) תספיק. חשוב שיהיו גם לפחות 2 כניסות HDMI. שימו לב שבגלל מחסור במקום אסור לטלוויזיה לעלות על 32" - זהו הגודל המקסימלי. אני מבקש גם לא לחרוג מהתקציב, להפך אם יש משהו טוב מספיק גם בסביבות ה5, אז "פעמיים כי טוב". תודה רבה לעוזרים, ברק.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מערכת רמקולים לחבר ל-HTPC חדש בסלון. משיקולי מקום, אין לי אפשרות לשים סאב על הרצפה מבלי שהוא ממש יבלוט ויפריע, ולכן האפשרות היחידה היא לשים אותו בתוך ארונית מתכת שעליה יושבת ה-TV. רציתי לשאול האם הדבר יפגע משמעותית באיכות הסאונד, או יגרום לרעידות מרעישות? אם כן, אני מניח שאני אסתכל על אפשרויות של 2 רמקולים בלי סאב. תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by livne21,

*מרחק צפייה 2.5-3 מטר *גודל באינצ'ים אני בעד 32" גם ראיתי את הגודל במציאות וזה נראה מתאים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 2500-3000 ש"ח (חריגה עד 3500 אבל רק אם באמת באמת כדאי) *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: אני הולך לחבר אותה לדברים כמו מחשב,WII ,ממיר YES HD אולי בעתיד גם PS3 נראה.. מן הסתם אני רוצה כמה שיותר איכותית במחיר הזה.. כרגע יש 3 שאני מתלבט ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757521 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 ולסיכום תודה לכל מי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. זה מיועד ל GAMING

5. אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idani1983,

האם באי פוד בחדש שמקרין גם וידאו ניתן לראות כל סרט גם כזה שאני מוריד מאינטרנט או שהוא חייב להיות מאושר ? אני פשוא מתלבט בין ה COWON ל IPOD וה IPOD יותר זול תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by AVIV1236,

מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by arielman22,

שלום יצא מבצע בממון על הטלויזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786338 הטלויזיה + מתקן תלייה על הקיר ב 1450 רציתי לשמוע חוות דעת על הטלויזיה ובכללי על האיכות של METZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

שלום, אני מתלבט האם שווה לקנות את הכ.קול הזה של קריאטיב: ?CREATIVE 5.1 Audigy + firewire? או זה: ?CREATIVE Audigy 2 Value? כמו כן יש לי רמקולים של Harma 5.1 (הקטנים...)

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by itayze,

חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by atomic rooster,

אני רוצה לקנות בקרוב רמקולים שלהם למחשב, וההסכם שלהם לאחרונה עם HP (חלק מהניידים שלהם מגיעים עם ספיקרים שלהם) גורם לי לחשוב שהם חברה טובה. יש למישהו מושג ? :-*

16. Started by nucleo,

סבא שלי צריך טלויזיה חדשה במקום הCRT הישנה שהתקלקלה התקציב שהוא נתן הוא 3,000 שקל כאשר ניתן לחרוג ב500 אבל רק אם זה ממש משדרג. גודל: הוא הסתכל בחנויות וטען שהוא לא צריך יותר מ26 אינטש הוא רואה בעיקר טלויזיה (הוט) וקצת סרטים בדיוידי ובוידאו תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. היי, הטלוויזיה היא 34". 1. שמתי לב שהתמונה שאני רואה במסך היא zoomed in, למשל בערוץ הספורט אז יש את השורה למטה שרצה ומביאה דיווחים/עדכונים אז בדרך כלל אני בקושי יכול לקרוא מה כתוב, אני רואה איזה חצי שורה וכשאני צופה בערוץ הספורט במקומות אחרים (לא אצלי בבית) אז רואים מצוין. דוגמה נוספת לבעיה היא שהסמלים של הערוצים בפינות העליונות יותר מידי קרובים לקצה. הסתכלתי באפשרויות ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. 2. יש לי ממיר של HOT ונגיד אני צופה בערוץ מסוים ואני מסתכל מה יש בערוץ אחר בלי לעבור ערוץ, אז אם אני "רץ" על תחנות אחרון אז זה ממש איטי ואצל חברים/אנשים אחרים זה רץ ממש מהר, תוך כמה שניות מגיעים מערוץ ביפ למשל לערוץ הספורט ואצלי ייקח איזה דקה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. יש לי אפשרות להביא את הKlipsch ProMedia 2.1 ב400ש"ח בערך או את הLogitech Z-2300 ב500ש"ח שניהם בעלי תקן THX איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  22. היי לאחר שהmm 30i של סנרהייזר שהיו ברשותי קרוב לשלוש שנים נפחו את נשמתם האחרונה, אני מחפש אוזניות חדשות - חשיבות לתדרים נמוכים, אם אפשר הדגשה בבאסים זה יהיה מצוין - noise cancelling באוזניות חשוב לי, אך במידה ולא נכנס בתקציב אפשר גם אוזניות שנכנסות טוב לאוזן כך שהן מנטרלת רעשים באופן פאסיבי ( כמו הmm). - כמובן שאפשר לרדת במחיר מכיוון ונראה לי שהפרזתי, וניתן להזמין מחו"ל במידה וההפרש מצדיק זאת, אבל פחות מתאים מmassdrop כי אני כרגע ללא אוזניות. חג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by TecNodRom,

שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by The_overclocker,

אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.