עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  2. התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  3. צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  4. אהלן חברה מה העניינים? אני מתכוון לרכוש את הרמקולים הנ"ל מאמזון בארה"ב (המשלוח דרך בן דוד שמגיע לארץ). מישהו יודע האם הרמקולים מופעלים ע"י שנאי חיצוני? או שהם מתחברים ישירות לחשמל (שנאי פנימי). אם זה שנאי פנימי אז אני בבעיה. תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by mistaarvim,

שתיהן HD READY, איזה 37" יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  6. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901301&refid=6 יש לי פלזמה LG PX4 האם זה אמיתי שזה משפר כלכך הרבה את האיכות תמונה ?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  7. סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

יש לי בבית 4 רמקולים, בוקסה גדולה, רסיבר 2 ערוצים ישן וגם מערכת סטריאו. חשבתי אולי אפשר לעשות איזה חיבור ולהפוך את כל זה למערכת סראונד למחשב שלי (יש לי כרטיס שתומך ב5.1) או אולי לארגן משהו בעלות מינמלית (נגיד לקנות רסיבר שונה ופשוט?) בתודה מראש Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. אני מדבר על ה5 סטליטים סאב ורסיבר+DVD במכשיר אחד. אם מישהו יודע מה יש שם איזה חברות ודגמים. וגם אם יש שם מערכת שיש בה כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים וגם כניסה דיגיטלית. אם יש דבר כזה ב200$... (?)

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by m83b4,

אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.

12. התחדשתי בסמסונג A450 . חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך DVI-HDMI הכרטיס הוא 2900PRO. אני עובד עם רזולציה של 1900X1200 על המסך של Dell 2407WFP. כשאני מריץ סרט בBSplayer באיכות HD, התמונה שניתנת במסך סמסונג הרבה יותר "חיה" מהתמונה שמוצגת במסך של דל, ובנוסף ישנם ריצודים במסך של סמסונג בחיבור המחשב. איך אני מתקן בעיה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by Vidati,

שלום! אני מתכנן לקנות לוח אם חדש של ASUS: P5N32-E SLI והוא בא עם כרטיס קול (לא פנימי) חיצוני אשר נראה ככה: אבל השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב? כי אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת. תודה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by tamiravigan,

מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  15. אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ברשותי כרגע הכרטיס קול של קריאטיב, הרשום בכותרת, ואני קונה מחשב חדש עם לוח אם של גיגהבייט GA-M55S-S3, שמכיל כבר כרטיס קול מובנה. רציתי לשאול, באיזה כרטיס כדאי לי להשתמש? אני יודע שבדרך כלל כרטיס חיצוני יותר טוב, אבל הכרטיס הזה כבר די ישן והלוח חדש, אז אולי הוא עדיף? יש לי מערכת 5.1 של קריאטיב, והבנתי שגם ה ONBOARD יסתדר איתה לא רע. תודה לעונים. הלוח: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2316&ProductName=GA-M55S-S3

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by morel ezra,

שלום יש לי כמה שירים שעצמם מוקלטים חלש, האוזניות שלי משמיעות אותם על פול ווליום וזה נשמע בסדר אך לא מספק. אשמח אם מישהו יתן לי תוכנה שאיתה אפשר להגביר את הווליום יותר מברירת המחדל.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by powersoul,

היי, אני מחפש את האוזניות aiwa HP-J30, בעבר הן היום בשפע בארץ, ועכשיו אני לא מוצא אותן באף חנות... משהוא יודע איפה אפשר להשיג אותן? http://www.epinions.com/elec-Audio-Headphones-All-Aiwa_HP-J30 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by oDot,

קודם כל, סליחה על הבורות... גיליתי שיש אצלי בבית את הHD 580 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD580-Stereo-Professional-Headphones/dp/B00005S8KM רציתי לדעת איך הן נחשבות למשחקים בתכלס, ולשאול על בעיה קלה.. יש לי לוח GA-P35C-DS3R והן מחוברות לכרטיס אונבורד, לפלאג הירוק. בעיקרון אני שומע די חרא :\ CSS נשמע לי מתכתי, יבש וגרוע, ובשירים אני שומע חרא ויש מחסור גדול בבס שמורגש... נשמע לא טוב בכלל. זה אמור להיות ככה? כלומר יש להן ייעוד מסויים שבגללו אני לא שומע טוב או מש'ו? תודה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by GoldenGold,

טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Raanan97,

סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by daniel0089,

היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

אחי הקטן ( הוא לא כך כך קטן הוא כבר חמור גדול..) קנה את x-530 של לוגיטק. בין החדר שלי לשלו יש קיר גבס והסאב שלו הורג אותי. איך אני יכול להשתיק את הסאב? אני ממש אומלל

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by urich,

מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.