עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lior322,

תגידו חוץ מלבחור סוג אקולייזר אני יכול לשחק אם האקולייזר כמו שאני רוצה דוגמא כמו בווינאמפ במחשב? תודה למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by eladsh,

איזה מבין הרמקולים האלו הכי מומלץ לי: I-Trigue 3600וCreative SoundSticks 2.1וHarman-Kardon Comet D2וDivoom Z2300וLogitech G51וLogitech GT5051RוAltec Lansing השימושים שלי הם מוזיקה בעיקר בעיקר טראנס ואני צריך יותר איכות מאשר עוצמה אז תיקחו את זה גם בחשבון.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by benor,

ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by swg,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות IPOD מחו"ל מהאתר הזה ואת הדגם הזה: http://www.compu-america.com/Cart.asp?CatID=0 ורציתי לדעת מה קורה בעניין האחריות של המכשיר אם הוא מתקלקל בארץ. האם יש אחריות ללא תשלום בארת כמו כל מוצר שקונים בארץ.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. טוב אז אני מתלבט בן שני הנגנים הבאים חשוב לציין שקראתי כול ביקורת קיימת באינטרנט המחירים הם יקרים וההשקע חד פעמית לשנה הקרובה אלא אם יקרה משהו שיגרום לי להתעקב (להתקבל לאונ' IIT בע"ה) עכשיו לענייננו הנה הנגנים Archos AV420: http://www.archos.com/products/prw_500664_specs.html Archos Gmini 400: http://www.archos.com/products/prw_500637_specs.html כול אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו אבל אני לא יודע מה להחליט בבקשה עזרתכם הדחופה אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע עליה

8. Started by jack77,

עד עכשיו השתמשתי באוזניות שקיבלתי עם הMP3 שלי(sansa c250) והם נהרסו לי, אז אני צריך המלצה לאוזניות באותה איכות כמו של הסאנדיסק ולא איזה משהו מיוחד.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by yigalb,

אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by AMD-Z,

מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. שלום לכם, ראיתי את הshure se102 , שכתוב עליהן שהן אוטמות את חלל האוזן מרעשים מבחוץ, ולכן אפשר לשמוע בווליום נמוך. האם האוזניות הללו מומלצות, או האם יש כאלו שעושות את אותו התפקיד במחיר נמוך יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  14. נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by shaul,

הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)

16. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by toko35,

Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. שלום לאחרונה התחלתי לגלות ענין בתחום נגני הPmp . יש לי את ה iriver h10 שהוא מדהים אבל הוא פשוט לא מספיק לי מבחינת אופציות . לכן אני מחפש נגן pmp חדש . חשוב שאיכות הסאונד של הנגן תיהיה מצוינת כי אני מקווה שהוא יחליף את ה h10 , אם אני אמצא קונה . בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קטן או לפחות דק על מנת שאוכל להכניס אותו לכיס בקלות . כרגע אני מתלבט בין שלושה נגנים : 1. iStation i2 . 2. iaudio A2. (הגודל שלו קצת מטריד אותי ) 3. creative zen vision שמידותיו אינן ידועות לי אבל נמסר לי שהוא קטן . אם אתם יכולים , תתנו לי בבקשה את חוות הדעת שלכם בקשר לנגנים האלו או בקשר לנגן אחר שאתם ממליצים בתקציב של עד 3000 ושהם עונים על דרישותי . וגם אם אפשר את המידות של הcreative zen vision ולינק מהי…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by arielman22,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?

20. Started by Bh,

קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Shumy2,

איפה מוכרים ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by levyitay,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by levelone,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Bakke,

היי, אני רוצה לבקש מאחי שיביא לי מארצות הברית כרטיס קול איכותי. אני מעוניין בכרטיס קול חיצוני ואיכותי שמתחבר למחשב ב USB. האם יש המלצות בטווח מחירים של 100-200$? תודה.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים