אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם ישנה תוכנה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראשונה לאחר שינוי לא כוללת dvd ועולה 1540 שקל http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4075438 והשניה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4013475 עם מגבר משודרג וסט כבלים 1990 לא כולל dvd
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן בגדול אני חובב איכות מוזיקה, משתמש ברמקולים מתקדמים מאד של לוג'יטק ומאזין בעיקר בפורמט Falc . לא מזמן רכשתי אוזניות *נחמדות* מבית פיליפס (הם עלו לי כ- 200 ש"ח), אני לא מרוצה מהם במיוחד ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בסכום של עד 400 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח. עם האוזניות העביר נסיעות ארוכות למדי - נוסע די הרבה; חשוב לי שהן יהיו מועצבות יפה (עדיפות לצבע שחור), גדולות מה שנקרא (לא הקטנות של האייפוד) ואממ שהבאס ישמע נקי כמו גם איכות הצלילים. אשמח לייעוץ, המליצו לי על הדגם הנ"ל AKG K518, מה אתם חושבים? בן-
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש ברשותי משחב נייד של טושיבה מהדגם L500D149. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש בה רק חיבורי RCA. בנייד יש יציאות VGA וHDMI. שמתי לב לדבר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 אבל משיטוט קטן באינטרנט עושה רושם שזה לא בדיוק עובד. זה נכון? יש אולי איזשהו מתאם מHDMI לRCA? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי ביקורת לנגן RIO CARBON שברשותי, הביקורת כמעט מוכנה, חסר רק תמונות וכמה דברים שרשום למטה. רציתי שתגיבו (טעויות כתיב, שגיאות בפרטים, סגנון לא טוב, והאם חסרים דברים לדעתכם), אשמח לכל תגובה עניינית... טוב, יש לי בעיה כרגע להציג את זה ב HTML, אז אני יעשה COPY PASTE לעמוד פה, אחרי זה כשהאתר שלי יסתדר אני ישים את ה HTML שם: ביקורת לנגן המוזיקה RIO CARON רקע הביקורת הנ"ל היא על נגן המוזיקה האחרון של חברת RIO, הלא הוא ה RIO CARBON. נגן זה קטן מאוד, ומתחרה בקטגוריית נגני המוזיקה מבוססי הארד דיסק בנפח GB5 ומטה. קטגוריה זו שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים, החלה עם השקת ה IPOD MINI וקורצת בעיקר למי שמחפש נגן קומפקטי שלא מורגש, אך נותן יותר קיבולת מנגני ה FLASH שמגיעים לרוב עד GB1…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב חזק.. כולל כרטיס גרפי חזק שמריץ High definition. ובנוסף, גם לוח אם שכנראה יכלול חיבור HDMI. בכל מקרה.. אני מאוד מעוניין להריץ סרטים של HD במחשב, ולראות אותם ישר על האלסידי אחרי החיבור . וכן, תומך HDTV. האם יש איזו תוכנה שמריצה את הסרטים האלה או שאפשר לראות אותם על וינאמפ, רגיל ? בבקשה פרטים ועזרה... תודה, בן ! :-\
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
10GB - 1979 15GB - 2561 30GB - 3139 http://store.yeda.co.il/ בנוסף לדגמי הנגנים השונים, ניתן לרכוש אליהם אביזרים שונים (Firewire/USB/Dock...) Enjoy Yourselfs ! 8)
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון בטווח מחירים של עד 150 ש"ח (עדיף פחות). המיקרופון ישמש בעיקר לשיחות בסקייפ/מסנג'ר. מלבד איכות השמע, חשוב לי שניתן יהיה לדבר אל המיקרופון ממרחק ולא להצמיד אותו אל הפה. (אני לא מעוניין בשילובים של אוזניות ומיקרופונים, אלא במיקרופון בלבד).
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
או שפשוט לשמוע בזה רגיל את מה שאני אוהב לשמוע. לעבור על כל הסגנונות שאני אוהב. שעה פה, שעתיים שם, שלוש שעות שם, עם הפסקות. ולתת לזמן לעשות את שלו במהלך הימים/שבועות הקרובים. האם בכלל יש דרך נכונה, ודרך לא נכונה? האם אפשר לעשות את זה "לא נכון"? או להרוס את התהליך באופן "בלתי הפיך"? או שזה בעיקר שטויות ואוזניות ממילא נפתחות עם הזמן(אם בכלל). בנתיים אני משמיע לאוזניות(ולי) קולקציה משובחת של מוזיקה הודית לה מאפייני BURN IN יעילים למדי לדעתי הצנועה.
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה על מיקרופון רצוי מאוד לרכישה ברשת גדולה, שמאפשר להקליט דיבור בצורה ברורה. מדובר בהקלטת דרשות לבר מצווה, אז חשוב שתהיה איכות סבירה, אבל לא צריך איכות מקסימלית. אודה לכם לכל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה קורה?? יש משהו מוזר שקורה לרמקולים שלי , הם מוציאים צליל כזה של רעש ציוץ כזה . חשבתי שהבעיה עם ברמקולים אז החלפתי אותם אבל נשראה אותה בעיה מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-