אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואיתו גם רמקולים חדשים. התכנון הוא לקנות logitech x530. לא משהו מפואר מידי, אבל בהחלט שידרוג על הרמקולים עלומי השם שיש לי כיום. בכל מקרה, השאלה שלי היא האם כרטיס onboard כמו זה שבא עם http://tms.co.il/product/5298 ז (Gigabyte GA-EP35-DS3) ינצל את האכויות של ה530, או שחייבים לקנות כרטיס קול יעודי? ואם לקנות, אז איזה מומלץ? משהו זול שמתאים ברמה לרמקולים... תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, קניתי רמקולים של לוג'יטק Z623 ואני מעוניין לשפר את חווית השמיעה באמצעות קניית כרטיס קול יותר טוב ממש שמובנה בלוח אם. אני מקציב 50$. בינתיים מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 מה אתם אומרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן אני קונה מחשב חדש כנראה, בקרוב. יש לי התלבטות האם לקנות כרטיס קול "פשוט" של קריאייטיב. ( sound blaster 5.1 ) מה ההבדלים בין כרטיס קול מובנה לבין הכרטיס הנ"ל? אז נכון, האיכות של הסאונד... אבל עד היום עבדתי עם כרטיסי קול פשוטים והיה מאה אחוז. אפילו אפשרות למערכת סראונד יש בכרטיסי קול מובנים של היום.... אז האם שווה להשקיע 170 ש"ח בערך בשביל הכרטיס הנ"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לנו את זה בהצעת מחיר בין שאר המפרט של המחשב. הכרטיס קול הזה מספיק טוב או שכדאי להשקיע?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס קול מובנה 5.1 של CMEDIA XEAR3D במחשב נייד LG LW60 EXPRESS חיברתי לו 2 זוגות רמקולים כל אחד ליציאה אחרת והגדרתי לו בכרטיס קול אותם כשאני בודק אותם דרך התוכנה של הכרטיס קול כל אחד עובד אבל שאני מפעיל שירים או כל דבר אחר שומעים רק מהL R ולא גם מLS RS האם יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, יש לי ביינתים כרטיס קול מובנה על הלוח אם. AC97 לפי מה שהבנתי, הוא תומך עד 7.1 אבל יש בו רק 3 כניסות/יציאות שאפשר להגדיר מה מטרתה של כל אחת עם התוכנה הרשמית שקיבלתי, מה שאומר שאם אני תופס את כל 3 הכניסות, אין לי מקום למיקרופון כרגע יש לי רמקולים 4.1 שתופסים 2 יציאות, ומיקרופון שתופס כניסה אחת. סה"כ - 3 אם אני יחליט לשים רמקולים שתופסים את כל 3 היציאות אני אצטרך לוותר על המיקרופון ? חוץ מזה, למרות שחיברתי הכל נכון, אני שם לב שאף פעם ארבעת הרמקולים לא עובדים לי בו זמנית, רק ה-2 הקדמיים עובדים 1. מתי 4 הרמקולים אמורים לפעול בו זמנית ? 2. האם יש דרך לסדר את זה ? חוץ מזה, רציתי לשמוע דעה אישית על הכרטיס הזה שביינתים, כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה אתם אומרים חברים יש טעם לקנות כרטיס קול בנפרד.? אני ישמע הבדלים? יש לי רמקולים 5.1.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה העניינים? במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על לוח האם (EP45-DS3 של ג'יגהבייט). עכשיו, לא יצא לי לבדוק יותר מדיי, אבל נראה לי שהוא מזייף בסראונד. שיחקתי Brothers in Arms, ובהשוואה למחשב הישן שלי, שעליו היה כרטיס קול של Genius ב-100 שקל, זה נשמע מוזר. גם אם אני פותח את הוינמפ ומתחיל לשמוע מוזיקה, המוזיקה מנוגנת רק ברמקולים הקדמיים (נכון, השיר לא מותאם ל-5.1, אבל בכרטיס הקול הפשוט שהיה לי שמעו בכל הרמקולים, ושמעו טוב). למה אני לא מעביר את כרטיס הקול מהמחשב הישן? יציאת האמצעי/באס נדפקה, ורק ערוץ אחד נשמע משם. למה אני לא קונה חדש? אני לא רוצה סתם לקנות ולגלות שיצאתי פראייר ושזו בעיית הגדרות. כרטיס קול מובנה לא אמור לעשות בעיות? הם באיכות טובה, או שתמיד כדאי לקנות כרטיס חיצוני ל…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תראו במפרט איזה לוח אטם יש לי.. שמעו כשאני שם את הרמקולים על העוצמה הכי גבוה ואני נגיד מוריד את דף האינטרנט למטה אני שומע כאלה רעשים מוזרים... הרעש הזה הוא הכי מוזר... הוא כזה כאילו משפשפים בלון מנופח.. וזה מעצבן... או כשאני רואה סרט בטלויזיה בסלון ואני מחבר את הכול למחשב אני שומע כזה רעש מעצבןן ואי אפשר לראות סרטים ככה... מישהו יכול לעזור לי? :-\
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-