אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היא פשטה את הרגל שוב או משהו? : לא ראיתי כרטיסי קול של HERCULES בשום מקום ויש לי אחד במחשב
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חשבתי שירצו לראות את זה גם פה אז הנה: http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=889&PagePosition=1 תהנו!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הכרטיס טלוויזיה שלי PVR-150 ישירות לקיר ביצעתי סריקה והוא מצא את כל הערוצים של הוט אבל לא שומעים מה אפשר לעשות? אני משתמש ב DSCALER הגירסה האחרונה ,מה זה יכול להיות??? ,בבקשה עזרה .
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אוזניות לפלאפון שיושבות על האוזן ואפשר להסתובב איתם בחוץ (שלא יהיו טנק)וששומעים בהם מצוין (זה הכי חשוב)עם באס וחדותאשמח אם תציעו לי עד 500 שח
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
בגלל כל ההמלצות והביקורות הטובות שיש בארץ ובעולם. חשבתי ללכת על הI-120 אבל ראיתי שאין אותו בארץ ושמעתי שהפסיקו לייצר אותו נכון? חשבתי ללכת על המכשיר הזה בגלל המארז שעשוי מאלומיניום. עשכיו המכשיר השני! הH-320 שכולם ממליצים עליו נראה לי אחלה רק המארז נראה זבל לא? יעני אם הוא נופל הלך קפוט ואם כבר אנחנו בסדרת הH ראיתי שבתווספת של 500 שקל אפשר לקבל עוד 20 ג`יגה ואת הH-340 מה ההבדלים במכשיר חוץ מהגודל? כמה זמן סוללה בכ"א מהם? ולא נראה לי שאני צריך 40 ג`יגה 20 מספיק לי עד הגג אז לוותר על ה340 נכון? עכשיו מחיפוש קצרצר בזאפ מצאתי את המכשיר הזה http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap איך המכשיר הזה לעומת ה320 ומה כדאי את …
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי אוזניות רגילות של אייפוד ואוזניות MX500 של סנהייזר ופשוט אין בהם באס שמספק אותי !, רק אם אני מצמיד אותן עם היד חזק לאוזן (שאני לא יכול לעשות כל הזמן...) אז אילו אוזניות לקנות ?? חשבתי על IN-EAR או משהו כזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום. האם זה ניתן מבחינה פונקציונאלית (נוחות, בעיות עיניים וכ"ו) להשתמש במסך LCD 32 אינצ' גם כמסך מחשב לשימוש יומיומי? הכוונה היא להשתמש במסך שבסלון שבו אני צופה ממרחק של בערך שני מטרים גם כמסך למחשב שבו אגלוש באינטרנט, אכתוב טקסטים על מעבד תמלילים ועוד פעולות יומיומיות כגון אלו. האם זה ריאלי והאם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אופטימלי לשימוש כזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש לי מחשב חזק ואני משחק הרבה ושומע מוזיקה המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו של JVC בת 7 שנים שרק הAUX עובד,הדיסקים וקסטות כבר לא.מחוברים למערכת שני רמקולים גדולים ושומעים הכל סוף הדרך אפילו שאין לה סבוופר לפני שבוע קיבלתי מתנה רמקולים 2.1 של BOSE עם סבוופר שכתוב 1800W מה עדיף: המערכת JVC ללא סבוופר או של BOSE עם סבוופר? האם מרגישים את ההבדל כאשר יש סבוופר לכאשר אין? תודה רבה ליאור
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס Creative Audigy 5.1 לבין Hercules Fortissimo III 7.1 אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם איכות הקול שלהם שווה (אם לא אז מי יותר טוב והאם ההבדל משמעותי...?) 2. מהו ניצול המעבד של כל אחד מהכרטיסים? - זה הכי חשוב לי!! משום שאם הניצול הוא גדול מדי והוא מוריד יותר מדי מהFPS זה ממש חרא... אם תמצאו בנצ'מרקים שיראו לי הבדלים בניהם אני אשמח!! לא משנה לי שהכרטיס השני הוא 7.1 לי מספיק 5.1... הקריאטיב עולה 400 שקל וההרקולס עולה 280 שקל בבקשה הדבר השני שרציתי לדעת הוא החשוב לי ביותר!!! אם תוכלו לעזור לי בזה אני אהיה סופר שמח!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום . ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיוידי DIVX ויש לי התלבטות בין שני הדגמים xoro HSD 2100 http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=34 kiss dp 1100 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=4 ראיתי שהKISS לא תומך בGMC, QPEL והXORO כן, למרות שאני לא כ"כ יודע מה זה.. משהו עם גירסה של DIVX.. ושהKISS תומך ב1080i קיצר מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-