אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי בארה"ב ואני צריך למהר ולהגיד לו איזה נגן לקנות לי... מה הנגן MP3 שהכי כדאי לי לקנות בטווח של 150$? אה כן, ועוד המלצה לנגן בטווח ה300$-400$
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי באוזניות שקיבלתי עם הMP3 שלי(sansa c250) והם נהרסו לי, אז אני צריך המלצה לאוזניות באותה איכות כמו של הסאנדיסק ולא איזה משהו מיוחד.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אני פונה לאנשים שמבינים ולכן כדי שהבין יותר נא לפרט . אני מעוניין בכרטיס סאונד שממיר סאונד 44 או 48 ל- 96 KHz וכן ל- 24 BIT סה"כ 7.1 +רסיבר איכותי SPIDF ( כלומר שיצא 7.1 ) היום מבצע זאת ע"י תוכנה וכרטיס קול טוב 889 של גיגאבייט ( גם אין לא סראונדDTS 96 KHZ מסטריאו 2 ערוצים ) לא סוחב יותר משני ערוצים ומתמוטט מהר יחסית . 1. איזה כרטיסים היום איכותיים לסרטים ומוסיקה בלבד ? 2. האם עומד לצאת משהו איכותי ? 3. הכרטיסים שמצאתי : http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=ZBWhAEnH6nDOB00E&templete=2 האם יש משהו בכרטיסים הללו שהוא כדאי יותר לסאונד ? http://www.asus.com.au/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי! לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של לוגיטק Z5500 וכרטיס קול של קרייטיב אודיג'י הראשון, יש לי סרט DVD ואני רוצה לשמוע את הסרט באיכות של DTS... אני מניח שאני אמור להיות מחובר דרך החיבור האופטי נכון? על איזה אפקט בחיבור הזה אני אמור להיות? דרך איזו תוכנה להשתמש? מה להגדיר בכרטיס קול? הכרטיס קול שלי בכלל תומך ב DTS?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר שחקרתי דיי הרבה הבנתי שכרטיסי הקול החדשים יחסית על הלוח(alc888) שווים ברמתם ואולי אפילו עולים על כרטיסי הקול הזולים יחסית(דוגמאת audigy2). לכן אני לא רואה סיבה לקנות כרטיס שכזה ומכיוון שאני משתמש בכרטיס הקול לשמיעת מוזיקה ולא לעריכת מוזיקה אני לא רואה סיבה להוציא סכום גבוהה על כרטיס קול יקר שכן יראה שיפור משמעותי. השאלה היא האם שווה להשקיע ברמקולים איכותיים עם כרטיס קול שכזה ? חשבתי על Behringer MS40, אחרי שחיפשתי וחקרתי הרבה הגעתי למסקנה שאלו הרמקולים הכי טובים ומשתלמים עד 1000 ש"ח(אני מחפש 2/2.1 בלבד). במידה ולא משתלם לי להשקיע כל כך הרבה ברמקולים עם כרטיס הקול הנ"ל אני ילך כנראה על הz-4. תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא מזמן הביאו לי את האוזניות הנ"ל אבל הדגם Z700, מה שנמכר בארץ הוא ה V700. רציתי לדעת אם יש איזשהו הבדל? ממה שבדקתי באינטרנט ראיתי שזה אותו הדבר רק שה V נמכרות בארה"ב וה Z ביפן...זה נכון? האוזניות עצמן עלו לי 400 ש"ח, פה הן עולות בסביבות ה 650 ומעלה.. תודה.!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפשת רמקולים למחשב בתקציב של 300-400 שקלים הרמקולים מיועדים לשמיעת מוסיקה. הבנתי לפי קריאה פה בפורום ש- altec ATP3 הכי מומלץ ויש לי 2 שאלות 1) איפה אפשר לשים את הסאב שלו? הוא נראה ממש ענקי אפשר לתלות על הקיר? לשים צמוד למסך LCD? 2) יש לי כרטיס קול די פשוט (On board). האם זה יספיק או כדאי גם לקנות כרטיס קול בשביל הרמקולים האלה? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס Avermedia Super 007 מה האפשרויות לעבוד איתו עם ממיר של הכבלים? האם ניתן לתכנת אותו להקלטה גם מתוכניות של הכבלים. צריך עזרה דחופה. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692839
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שקלתי לקנות את ה-Samsung LA40A450 אבל עכשיו אני חושב שאולי זה גדול מדי... לא יודע אם זה משנה, אבל אני רואה 90% ב-HD.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קנו לי מארה"ב את הכרטיס הנ"ל. במקור ביקשתי את ה-AUDIGY 2 VALUE הרגיל. לא היה במלאי ולכן אבא שלי קנה לי את הPLATINUM מסדרת ה-X-FI. אני לא עורך מוזיקה, והמטרות העיקריות שלי הם משחקים ומוזיקה. רציתי לדעת איזה יתרונות יש לPLATINUM על ה-XtremeMusic, אם יש בכלל למשתמש כמוני. כמו כן, מה האפשרויות שמציע לי הכונן האופטי? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם. אני מחפש אוזניות אלחוטיות נוחות לאוזניים, בהזדמנות גם מתאווררות עם חשיבות רבה ללא לחץ פנימי או בסים שמעייפים אוזניים. לרוב אני צריך אותן בשביל אמא לצפייה בטלוויזיה LCD של LG בטווח החל מ-4 מטר. צפי מחירים עד 600-700 ש"ח נתון אקבל אוזניות מאוד קרובות לאיכות שציינתי לעל. בינתיים ראיתי LEXUS IR222: http://www.getit.co.il/Prod/47959/?gclid=CLmLv7WAqLICFUEK3goduz8ASQ אולם יש ביקורות לא טובות בנוסף לטובות. בעיה היא שידור אינפרא אדום ולפי ביקורות מתברר שאוזניות מראישות כשמסובבים ראש וכל הזמן צריך להימצא מול המשדר. אשמח להמלצותכם!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית... והורדתי עדכונים כדי להתקין את הכרטיס קול... ובתחילת ההתקנה הוא מבקש ממני לבחור את מספר הרמקולים -4 רמקולים -2 רמקולים -אונזניות *למה אין לי 5 רמקולים לבחירה? אני שומע ממנו שירים וסרטים למרות שלא התקנתי עדכונים... *להתקין בכל מקרה? אני רוצה לשמוע סראונד ברסיבר ימאהה 440 *יש בכרטיס הזה יציאה דיגיטלית לקנות כבר קוקאסלי? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מארה"ב לביקור בארץ ב-14.7, ככה שאין לי הרבה זמן ואני חייב להחליט על הקניה בימים הקרובים. התקציב שלי הוא כ-200$ (אמנם עדיף כמה שפחות) ואני כרגע מתלבט בין ה-H10 ל-ZEN MICRO. הבעיה עם ה-H10 זה שמן הסתם אני אקבל את הגרסא האמריקאית, מה שאומר: באנדל לוקה בחסר, לא מזוהה ככונן נייד. הבעיה עם ה-MICRO שדי מרתיעה אותי מלקנות אותו, זה הבעיה הנפוצה עם חיבור האוזניות. שלפי מה שראיתי הבעיה מתגלה כמעט בכל נגן MICRO. הבעיה הזו משמעותית אם הקניה מתבצעת בארה"ב, שכן אני לא אשלח את המכשיר להחלפה כל חודשיים (CREATIVE לא מתקנים את הבעיה לפי מה שהבנתי, אלא שולחים מכשיר חדש, מה שאומר שהבעיה תקרה גם בו). המסך הצבעוני בכלל לא חשוב לי. עוד משהו, חשבתי שבערך באותו מחיר של ה-H10 הזה …
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הרמקולים הזאת והיא מונחת בצורה לא טובה. כמו שהבנתי הרמקולים צריכים להיות בגובה הראש.. הנה תמונה- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חשבתי שהפורום יהיה מפוצץ על זה כבר.... כנראה שלא אז ככה: יצא עדכון 1.29 לH3XX (ו1.04 לגירסה הUS שלו) הדבר הכי חשוב בו זה: תמיכה רשמית בעברית! (וגם ליוונית אם זה עוזר למישהו) כולל שמות תקיות וקבצים וכמובן IDTAG עדין הפוכה אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו (שזה כלום ברמה הרישמית) בנוסף לתמיכה בעברית יש גם תפריט חדש - VIDEO עכשיו לא יקפוץ קובץ VIDEO באמצע שמיעת מוזיקה תוקן העניין שהIRIVER לא באמת בוחר שירים ראנדומלית תמיכה בThumbnail אפשרות של שעון 24 ולא רק AM/PM אפשר עכשיו לחזור לPLAYLIST אחרי כיבוי או STOP באותה נקודה שעצרנו וגם להמשיך בPLAYLIST קישור להורדה: http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&search…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (סטריאו, ללא סאב) בתקציב של בסביבות 200 ש"ח . המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לאחרונה מיקמתי מחדש את הסולו 6 שלי, יש שיפור גדול אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית הבס אצלי. אז ככה- הבס יוצא די מרוח ומוגזם בתדרים הגבוהים יותר ולפעמים לא מספק (תוף באס נשמע חסר נפח ומת וגיטרה באס מגמגמת בין תדרים כלומר רק בחלקם שומעים) או חזק מדי בתדרים הנמוכים יותר (גיטרה בס מהדהדת בתדרים הנמוכים מאוד, אני מניח שכאן זה כבר תלוי בהקלטה) הוא מאוד מעייף את האוזן. כרגע המיקום הוא ככה https://picasaweb.google.com/101482066480014312009/Pics#5618797340962027586 את המרחק מהקיר האחורי ניתן לשנות ושיניתי די הרבה (בין 30 ל50 CM), אבל אני בכל זאת לא מצליח להפטר מהבעיה, הרמקולים מוטים מעט לכיוון עמדת ההאזנה אם זה משנה. איך אני יכול לגרום לבס להמרח פחות ולהיות מדויק יותר? ושל…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-