אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
האתר הזה מכיל הסבר בפלאש מאוד מאוד מדוייק וספציפי על כל נושא של מסכי LCD וגם LED, טכנולוגיות והסברים ממשיים על מה הפיתרונות של כל אחד מהם בתצורות שונות ומרכיבים שונים שהוסיפו ומה החסרונות. http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Vikuiti1/BrandProducts/secondary/optics101/
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו אך ורק לגיימינג. הן יחוברו לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series. אני לא "מוכרח" להוציא 850 ש"ח או משהו בסגנון.. אני פשוט מחפש ת'אוזניות הכי טובות שאפשר לגיימינג. אם אין הבדל גדול בין אוזניות ב-400 ש"ח לאוזניות ב-850 ש"ח, אז תמליצו לי על אוזניות ב-400 ש"ח.. אפילו שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, כי בתחום האודיו אתה משלם בדיוק על מה שאתה מקבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מגבר Cmoy בשביל ב595 שלי האם זה שווה את ההשקעה? שמסתכמת בחול ב40$ אבל בארץ זה בטוח יעלה יותר
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לא קיבלתי נרתיק לזרוע עם הנגן, אז עכשיו אני מחפש יש נרתיק סטנדרטי כזה שאני רואה בכל החנויות שיש להם נרתיקים לזרוע: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2426&cID=404 האם זה מתאים ל IAUDIO G3? פשוט הוא נראה לי קצת רחב מדי בשביל להיכנס ולא פחות חשוב, האם הנרתיק שווה משהו? או ששווה להשקיע 70 שקל בנרתיק נייק שיש במגה ספורט? שאלה נוספת: איזה בטריות הכי טוב לנגן? רגילות או נטענות, ואיזו חברה, תודה בינתיים יש לי 8 בטריות AA רגילות של GP שקניתי ב13 שקל במבצע ועוד כמה של ENERGIZER...
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ראיתי את האוזניות athm50 מה אתם אומרים? והאמת שגם חברת סנייזר מעניינת אותי איזה דגמים מומלצים? האוזניות למחשב ואני מזמין מ אייבי אז אם יהיה קישורים יכול ליהיות נחמד
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני מחפש DVD מקליט עם כניסת USB בטווח מחירים שצויין למעלה. אני צופה בעיקר בסרטי XVID ויש לי טלוויזיה עם מסך רגיל (לא רחב). חשוב לי אמינות - שלא יתקלקל אחרי שנה, ושיהיה אינטואיטיבי (קל ללמידה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין קנייה של אחד הדגמים של MICROLAB 6C/7C לבין מדפיים יד שניה שיתחברו למגבר ישן שברשותי. התקציב באזור ה-1000 שקל, אך אינני יודע שום נתון על המגבר הקיים וגם ברשת לא כל כך הצלחתי למצוא פרטים. מה דעתכם בנושא? האם יש לכם המלצות לגבי רכישת הדגמים שלעיל, או המלצות לגבי מדפיים יד שניה שנכנסים בתקציב. מעבר לכך אספר ש-90% ממוזיקה שאני שומע היא מהמחשב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם . אני מעוניין לירכוש בקרוב מאוד טלויזית פלזמה חדשה. התקציב שברשותי נע כאמור בין 10,000 - 15,000 שח לכול היותר. הדרישות שלי הם שהמסך יהיה לפחות 42 אינצ'(בתקציב שלי נראה לי שזה המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי) והכי הכי חשוב שזה יתמוך באופן מלא בטכנולוגיית ה -" high definition ", הכוונה היא שלא רק שזה יוכל ליקלוט את השידורים ב HD אלה גם יאפשר ליראות באיכות הזאת. מאחר ואין לי כמעט שום ידע בנושא אני פתוח לכול הצעה ממכם. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מי צריך את Creative עם האיחורים בשחרור דריברים חדשים כשיש מי שיעשה את העבודה בשבילנו עם המון רצון לשפר לנו את חווית ה-X-FI. XFMC - X-FI Mode Changer : http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html התוכנה הזאת תעשה הכל! החלפת mode במהירות מה-task bar ופרופילים לקבצי העלאה ! לא צריך יותר להחליף ל games mode כל פעם שמריצים BF2 תהנו.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אבא שלי נימצא עכשיו בבסט ביי בארה"ב, והוא שואל אותי איך האוזניות SONY MDR-V300, אני חייף תשובה דחוף כי עכשיו הוא נימצא בחנות. תודה מראש Install לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתי שמורכבת מפלסמה, רסיבר ורמקולים 5.1 . עכשיו, עם המסך לא היתה לי יותר מדי בעיה אבל אני לא בטוח איך מחברים את הכרטיס קול והרסיבר. מישהו אולי יודע איך אני מחבר כרטיס קול Creative X-Fi ExtremeMusic ורסיבר Pioneer VSX-515 ? אני מצרף תמונות של החיבורים של הכרטיס קול והרסיבר. כרטיס קול: רסיבר:
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע אפשרות לקנות אחד משני הרדיו דיסקים האלה , במחיר נורא נמוך. הקטע שעד היום אחר הצהריים אני יוכל , אחר כך , אני יאלץ לחכות כמה שבועות כי הבן אדם טס לחול. אני חייב עצה כמה שיותר מהר :פ הדגמים הם : Kenwood KDC-2024 or JVC KDS 6060 אם אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים מבין השניים בצירוף סיבות , למה הוא עדיף. את שניהם אני קונה באותו המחיר (400 שקל) אז אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר מה המחיר שלהם בארץ. ובקיצור מה עדיף. תודה רבה ! (אין לי הרבה זמן!)
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים, איך אני עוקף את זה ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19120/cat/38 אשמח לדעת איך הכרטיס בהשוואה ל-XONAR הזה למשל : http://cgi.ebay.com/NEW-ASUS-XONAR-DG-Sound-Board-/150587953126?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230fbdcfe6#ht_2809wt_1189 ודעה כללית גם תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 600ש"ח. שימוש: משחקים, מוזיקה, סרטים. ייעוד מוזיקלי: דבסטפ,רמיקסים ושחורה גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: מה אתם אומרים על audio technica athm50?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-