אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אחי שהוא מוזיקאי שלח לי 4 שירים שלו בפורמט RMJ (של REAL-PLAYER), חיפשתי בגוגל ובמספר מקומות נוספים ולא מצאתי תשובה איך להמיר את הRMJ לMP3.. אז מי שיודע בבקשה תגידו לי ;D MOOMOO
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות לDS ורצית לדעת האם למישהו יש כאן את דגם האוזניות AKG K311 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6778&perur=4 אם מישהו יוכל לתת את חוות הדעה שלו על האוזניות מנסיון אישי אשמח או לאוזניות בתקציב בטווח המחירים של הK311 שיכולות להציע איכות דומה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבות כלשהן (לא נפרט כאן) יש לי זיכוי בבאג (של בערך 200 שקל). אני מאוד רוצה אוזניות קשת שיחליפו את האוזניות הנוכחיות (AKG - K414P) שלי שבהן אני משתמש בעיקר בעבודה (הסביבה יחסית שקטה אבל המוזיקה עוזרת לי להתרכז). אני לא כל כך מרוצה מהן משתי סיבות: 1. הן לא תואמות ל-IPHONE (הדגם הישן) שלי ואני נאלץ לחבר מתאם - לכן אני מעדיף אוזניות שתואמות גם ל-IPHONE הישן. 2. לאחר כשעה של האזנה הן לוחצות על האוזניים. חשבתי ללכת על ה-AKG K420. הן גם פתוחות כך שהן לא ילחצו לי על האוזניים יותר מידי וגם תואמות לכל ה-IPHONE-ים השונים. אשמח לקבל תגובות או הצעות אחרות באותו טווח מחיר לאוזניות קשת אחרות מבאג. (הערה: ברור לי שהמחיר שבאג גובים על האוזניות האלו הוא מטורף. באנגליה אפשר לה…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
של חברת קריאיטייב...משהו טוב אבל לא ממש יקר עד 700 ש"ח.... אם אפשר גם קישור !!! תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן לרכוש את הנגן U3 של IAUDIO, ואני מעוניין לקנות לו גם מטען חשמלי, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במקום הלימודים. הבנתי שמטען כזה למכשיר לא נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל הנה קישור: http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=70 אבל לאחרונה ראיתי באחד הת'ראדים שישנו מטען חשמלי אוניברסלי למכשירי הMP3 הנה קישור: http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=5037&Cat2ID=0&pid=usbadapter האם הוא מתאים למכשיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי התמונות שבאג פרסמו לBF, אמור להתפרסם בפייסבוק שלהם מבצע על הרמקולים הנ"ל. רציתי לדעת אם הרמקולים נחשבים לטובים, ואם הם עדיין רלוונטיים (ז"א לא חיסול מלאי מלפני 5 שנים) הבנתי מתגובות קודמות בפורום שישנם כמה דורות לרמקולים, אז אם מבצע כדאי רק לדור האחרון למשל, אשמח לדעת. מחיר המבצע לא כ"כ ברור, אבל באופן מוזר גם בזאפ קשה למצוא את המחירים לדגם האחרון, ובעוד פה באתר היה כתוב שזה סביב 350 ש"ח בזאפ מה שכן אפשר למצוא זה יותר לכיוון ה-450, כך שאם למישהו יש נסיון של הזמן האחרון, הוא יבורך על שיתופו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מבין המבינים שביניכם. אני רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לחדר. אין לי צורך בDVD או BluRay. רוצה לחבר לטלוויזיה ולמחשב, למטרות סרטים בFULL HD,משחקים,מוזיקה לקבלת אפקט קולנוע ביתי. אשמח אם תמליצו על משהו שיחזיק ויתאים לזמן רב גם למקרה כאשר אני ירצה להתחדש בPS3. לא רוצה להחליף על כל בעיה קטנה. זה מה שהמליצו לי בינתיים: רמקולים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469162 רסיבר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... 68#shidrug אני כנראה יצתרך רסיבר אחר על מנת לחבר את כל 6 הרמקולים. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער... לא מצאתי מקום אחר אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני מארה"ב, לא דרך חנות ומשלוח, אלא דרך קרוב משפחה שייקנה את זה מחנות ויביא את זה איתו ממש בימים הקרובים שהוא חוזר. הכרטיס: TC Electronic KONNEKT 8 FireWire הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב אלא רק מע"מ של 17%, השאלה שלי אם כרטיס קול חיצוני נכלל בסיפור? (כרטיס קול למטרות עבודה עם מוזיקה.) הכרטיס עצמו עולה 300$ בחנויות, איתו הקרוב שלי יקנה גם כרטיס FIREWIRE שעולה 30$ (בשביל הכרטיס קול, זה כרטיס פיירווייר). לגבי הפיירוויר - אין לי בלוח, ואמרו לי שהכרטיס קול הזה דורש פיירוויר עם צ'יפסט של Texas Instrument ז"א 330$ תכלס, השאלה שלי היא כמה כסף בסופו של דבר אני צריך להפקיד לבחור? שלא יהיו הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הגיע הזמן שלי לרכוש נגן mp3. ובנוסף אני צריך HD חיצוני. ויש לי אחיין חדש... כל זה מביא אותי לרכישה של נגן MP3 בנפח של 20GB+ שמציג תמונות. ראיתי בZap את הדגמים הבאים והייתי מעוניין בחוות דעתכם ו/או המלצות: iAudio X5L iRiver H10 iPod iMstupid ( ) פשוט יצאתי מטומטם מההשוואות הללו. לדעתי, אני לא חושב שצריך לשפוך על זה יותר מ-2000 ש"ח. * יש לי אפשרות גם להביא מחו"ל אם מומלץ.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן אנשים D: סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח. -אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD. דרישות: חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI חיבור קומפוננט כמובן תומכת HD וזה הכל בעיקרון...... -אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה -אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-