עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadavt26,

שלום לכם למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים? איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה: HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II (מיועדים לשמיעת מוזיקה) ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gil_k,

שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  3. היי יש לי כרטיס קול מיושן ואני פיתחתי לאחרונה תחביב של יצירת סטים בבית לכיף עם כל מיני תוכנות ... אני מחפש כרטיס קול טוב כי כרגע שאני ממקסס משהו זה יוצא זוועה ונתקע לי ... יש למישהו המלצות? רצוי בסביבות ה300-700 שח

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mushee,

שלום לכולם... אני חושב לרכוש את הכרטיס m-audio revolution 5.1 בכדי לחבר לרסיבר sony STR-DG510 שמחובר למערכת רמקולים של jamo (סדרה 6). השאלה שלי האם הוא ייתן שיפור בסאונד של מוזיקה ובעיקר של סרטים (DD, DTS) על פני הכרטיס קול שמובנה בלוח אם שלי gigabyte 945ps3 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by NI4NI,

שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?

7. Started by moon sun,

שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. כרגע אני בונה מחשב נייח שכנראה יתבסס על אינטל P67GB מסדרת האקסטרים כלוח אם. המערכת אצלי בסלון היא ימאהה RXV465 שמגביר מוראל SP2 ומוראלC5 כסנטר פלוס סאב של מוראל פרימו 8. המערכת תשודרג בשנים הקרובות או שיתווספו לה זוג רצפתיים עם הגברה ייעודית. המחשב כרגע מתחבר למגבר בHDMI שמעביר קול ותמונה לפיליפס 42 FH עם האמבלייט. למגבר אין אפשרות לעשות שייכות של קול ותמונה ממקורות אחרים כנראה בעתיד למשודרג כן יהיה השאלה שלי אם מבחינת איכות הסאונד הכרטיס שיש על הלוח אם טוב או שעדיף לי להשקיע עוד כ700 שקלים בכרטיס קול כמו קריאטיבX-FI טיטאניום פאטלטי -או המלצה לכרטיס אחר (אין תקציב מוגדר)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by johnwoo,

אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?

13. Started by scylla,

אני קונה כנראה רמקולים רציניים ואני חושב שזה לא יהיה ראוי להשאר עם כרטיס קול מובנה בלוח אם. אני רוצה כרטיס קול לא משהו יותר מדי רציני אבל גם לא משהו רקוב. חשבתי על ה audigy 2 zs מה דעתכם? אני מחפש משהו בתקציב דומה.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by חרגולאיש,

אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by Axel Foley,

אני מתכנן לקנות בקרוב את ה-Z-5500 ואני רוצה כרטיס קול שיפיק מהם את המירב. התקציב עד 800 ש"ח. מה דעתכם על זה: AuzenTech HDA X-Plosion DTS?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by maor_av,

הי, רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד, ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $ האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ? האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ? את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל... תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by benor,

אני מעוניין להחליף בקרוב את המערכת שלי. ואני רוצה כרטיס קול שיעביר את הקול למגבר בצורה איכותית. מה שחשוב לי זה הסטריאו. 4.1/5.1 למיניהם לא מעניינים אותי. הכרטיס קול יצטרך להתחבר לחריץ PCI הרצתי חיפוש בפורום ולא ממש הגעתי לאיזו מסקנה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zilkanir,

שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני בימים אלה קונה מחשב חדש. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר HK AVR245 דרך Coax. הכרטיס שיש לי היום הוא OB והוא יודע להוציא לי DTS או DD רק בסרטים ולא במשחקים. הבנתי שיש רק מס' כרטיסים בודדים שיוצאים להוציא DTS ו-DD בLive: Asus Xonar D2 - 880nis Razer Baracuda - Unavailabe Azune Prelude - 1100nis Azune Xplotion - 550nis הכרטיסים הנ"ל יחסית יקרים עבורי, חוץ מה-Xpliotion שקראתי שהוא לא טוב במשחקים, מעוות את הסאונד וחסר תמיכה ב-EAX. מס' שאלות: 1. האם זה נכון שויסטה לא תומך EAX בכלל ? 2. האם יש כרטיסי קול נוספים שיודעים לעשות את הקידוד הזה? 3. מהי המלצתכם? על מה ללכת? 4. האם עדיפה האפשרות של חיבור מס' כבלים אנלוגיים לרסיבר? תודה, תומר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. יש לי מחשב שאני בעיקר רואה בו סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר לטלויזיה מהכרטיס מסך( Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card ) והרמקולים שלי הם LOGITECH Z-560. אני מחפש כרטיס קול טוב והתקציב שלי הוא 800 ש"ח,מה אתם יכולים להציע לי ומה יהיה השיפור באיכות הקול לעומת עכשיו שאני שומע עם כרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט מדגם VAX)?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. אהלן, אני יוצר מוסיקה כמה שנים בתכנות מחשב ולאחרונה החלטתי להשתדרג במקלדת שליטה וכרטיס קול. הסתובבתי סביב עצמי ברשת וחיפשתי כרטיס קול, אין לי מושג בנושא ונזכרתי באתר המצויין הזה.. אילוצי תקציב: אז אני מחפש כרטיס עדיף חיצוני, עד 800 שקלים ולא איכפת לי יד שניה אז קחו בחשבון שהצעה של כרטיס יקר מ800 אפשרית במידה ואני אמצא אותו ביד שניה. אילוצי שימוש: כמו שאמרתי, הכרטיס נועד להקלטה בתכנות מוסיקה ונגינה על מקלדת השליטה. חשובה לי האיכות וההפחתה של ה latency עם השימוש במקלדת. אם כבר אני כאן, אני לא יודע אם זה המקום אבל אם מישהו מבין במקלדות שליטה אני אשמח 1.לקבל הצעה אם כדאי או לא, לקנות את ה M-audio keystation pro 88 כי בימים הקרובים אני מתכנן לקנות אותה ממישהו שמו…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים