עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by MDK,

בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by AngelDust,

קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by boten,

בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by imons,

יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Coca Cola,

או AAA? תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zaq1,

היי אני צריך המלצה לאוזניות סגורות לטלוויזה סרטים וקצת מוזיקה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by polaris,

אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by itay127,

איזה רמקולים מומלצים יש ב400 שקל? הרכב 2.1

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  14. מאז שהייתי בכיתה ח' הם היו במחסן. סגורים ואטומים. הם היו שייכים לאבא שלי (ז"ל) ולא היה בהם שימוש. אך אתמול נזכרתי שהם שם. ונזכרתי גם שלמערכת סאונד שלי מתוצרת U.S Blaster האיכות בקדמיים לא משהו, אז שווה לבדוק אם הם ישפרו. תמונות מהרמקולים הקיימים שיש לי, ושאני שומע בהם: סימנתי מרובעים כדי שתשימו לב לעיקר. מדובר ב סט של 5 סטליטים+סאב החלפתי את הרמקול סנטר במשהו אחר, ישן, של Peavy שעבר החלפת רמקול+ קרוסאובר פנימי.(אבא שלי עשה את המוד) זה נמצא למטה, ומעליו הסאב. תמונה של המגבר: תמונה של הרמקולים האחוריים: ועוד 2 תמונות של הסנטר+סאב http://img159.imageshack.us/img159/8804/022gb2.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3076/023pk5.jpg בקיצור, שומעים לא משהו עם…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום שאני שומע מוזיקה במערכת שלי, אני יכול לשמוע רק 2 שני רמקולים ,ושאני רואה סרט אז בכולם. שאלתי, העם מוזיקה צריך לשמוע רק בשני ערוצים?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by idoodi,

טוב יש לי רמקולים 5.1 ורק עכשיו הצלחתי להפעיל את כל ה-5 רק יש בעיה.. Uploaded with ImageShack.us כמו שאתם רואים בתמונה הם מסודרים בסדר מסויים אחורי שמאלי, קדמי ימני , סאב.. אבל הבעיה היא שאני עושה לדוגמא בדיקת רמקול על שמאלי אחורי הוא משמיע קול בשמאלי קדמי אז את זה סידרתי על ידי החפלת חיבורים של החוטים אבל הבעיה העיקרית היא כשאני בודק את הסאב הוא משמיע קול באחד הרמקולים וכשאני בודק את הרמקול הוא משמיע קול בסאב..והרי כל הרמקולים מחוברים לבאס אז אי אפשר להחליף חייבורים.. מה אני עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב..באפשרויות של הרמקולים אני צריך לבחור אם זה רמקול גדול או קטן..מה זאת אומרת?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by american,

יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Or_s2006,

שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by mrraz,

קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכם אני מחפש מערכת סטריאו גדולה (גדולה פיזית, יעני לא מהקומפקטיות), איכותית, ומשתלמת. חשוב שהיא תיהיה לפחות 2.1, ושהיא תקרא דיסקים MP3, שיהיה בה רדיו. עדיפות לבעלות חיבור USB (אם יש דבר כזה), ובעלות מספר כונני דיסקים. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם יש מערכת מציאה ביותר כסף, אפשר לחרוג חופשי. אם יש מערכת משתלמת ביחס למחיר, אפשר גם בפחות. תודה רבה! אייל.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by Nihility,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/528514-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%9D-Microlab-Solo-7c-%D7%96%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9#.UpUipcRpmHQ אחרי 4 חודשים שחייתי עם הזמזום, נשבר לי והלכתי לממש אחריות. קודם כל, הם תוקנו ע"י KSP ואין יותר זמזום. חוויה: ניתקתי את הרמקולים מהמחשב. צילמתי אותם מכל הכיוונים למקרה שיהיו בעיות. הרמקולים היו כחדשים לגמרי, ללא שום סימן. שמתי את שניהם באריזה המקורית יחד עם כל הציוד שהגיע איתם וסחבתי את הקופסא הענקית ששוקלת 25 קילו ל-KSP. כשהגעתי לסניף הוצאתי את 2 הרמקולים, הטכנאי חיפש נזקים על הרמקול ולאחר שהתרצה שהם ללא שום …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by goodspeed,

אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.