עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר חיברתי את הרסיבר Denon AVR 1909 למערך 5.1 שלי, אתחיל מזה שהייתי מחובר עם רסיבר Denon ישן יותר עד לפני שבוע ושמעתי מצוין מכל הרמקולים. עם הרסיבר ה"חדש" אני מחובר עם כבל SPIDF (כמו שהיה מחובר הרסיבר הקודם). הכבלים מחוברים בקונפיגורציה הבאה - FR ו- FL מחוברים ל- Front 1. הסנטר מחובר לסנטר, RR ו- RL מחוברים ל- Surround (ולא ל- Surround back - אשר מיועד לקונפיגורציה של 7.1) וסאבוופר מחובר לכניסה של Subwoofer. כאשר אני מריץ בדיקה דרך הרסיבר של הרמקולים, אני שומע FL חלש באופן קיצוני, Center חזק מאוד, FR בינוני, RR ו- RL זהים והווליום שלהם חלש משל הסנטר וחזק משל FR. הסאבוופר עובד סבבה. ניסיתי להתגבר על הבעיה, אבל ז…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by GrayFox,

hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info

3. שלום, קניתי טלויזיה LG מסוג LED 42 - Full HD לטלויזיה יש חיבור USB שיכול להפעיל סרטי HD. כאשר אני מנגן דרך הUSB סרטים באיכות HD לא משנה אם זה 1080 או 720 הצפייה אינה חלקה - יש ריצודים/ אני יכול להסביר את זה כירידה מסויימת בקצב הפריימים לשנייה שגורר לתנועה לא רציפה. הדבר הזה מתרחש באופן רציף ורואים את זה בעיקר שיש תנועות ותזוזות. השאלה שלי 1. האם הצפייה האיטית נובעת ממגבלות של הטלויזיה או מעצם העובדה שהטלויזיה מבצעת את הפעלת הסרט דרך הUSB והוא המגביל - משמע ניגון של הסרט והפעלתו דרך מעבד הטלויזיה ולכן מגבלות המעבד הן שאחריות לזה? 2. במידה ואני מחבר את הטלויזיה לPS3 או STREAMER או מחשב נייד דרך חיבור HDMI ודרכו אני אנגן את הסרט. על ידי כך אני מתגבר על המעבד החלש בטלויזיה…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום ! אני מחפש רסיבר לחברי שביקש את הזול ביותר, שיראה טוב (ככל שאפשר) ושיעשה את העבודה.. אני מבין שהוא לא יקבל רסיבר טוב במחיר נמוך, אך למרות זאת יותר חשוב לו שהרסיבר יראה טוב-אולי צג אפילו ושיהיה תקין. לא אני ולא הוא לא מבינים בעניין ולא ממש חשובות האיכויות. התקציב, הכי נמוך שאפשר ! אני מחפש לו משהו יד-שניה אולי יותר או משהו בסגנון, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by Mustang,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רמקולים ATP3 במחיר סביר בחנות שאני נותן את הכסף ולוקח? לא הזמנות מהאינטרנט! פשוט לבוא, לשלם, ולקחת. מקום שיש את זה במלאי תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080909151207_Leadtek_Readies_Image_and_Video_Processing_Card_Based_on_Toshiba_s_SpursEngine.html

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by lael,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=219 זה שווה תכסף ?

15. Started by n_aviv1,

יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem‏ בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by stingeR-,

מכיוון שאני מנגן ומקליט שירים, והרבה, והALC889 המעפן לא מספיק לי כלל וכלל בנושא של הקלטות, הוא בואו נאמר את זה ככה, עלוב, גרוע, ופשוט לא מספק. אני חושב על לקנות כרטיס קול איכותי להקלטות בדגש גדול על איכות הקלטה גבוהה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התחום ויכול לעזור.. אני מחבר את המגבר בכבל PL לMINIPL וגם את האורגן בכבל MINIPL רגיל אני מקליט עם CUBASE את שניהם ומחבר אותם ביחד עם קול... בהזדמנות זו אשמח גם להמלצה על מיקרופון איכותי בשביל הקלטות(לא ברמת סטודיו או אולפן, אבל איכותי) תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. ???? אני לא אשים אותם ממש צמודים, יהיה ביניהם מרחק של 11 ס"מ האם יש בזה סיכון?.. tnx

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by kibub,

היי יש לי בטלוויזיה כניסה בצבע ירוק אדום וכחול מה זה? למה זה משמש?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. תודה רבה אנשים זה חשוב http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7059361&product=1&type=1&= למקרה שהלינק לא יעבוד הנה המפרט הרסיבר כולל את כל המפענחים העדכניים: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Prologic I/II, DTS, DTS Neo:6, DTS-ES 6.1 matrix, DTS-ES 6.1discrete עוצמת שמע מקסימלית: 95W X 6 (כולל הגברה לסנטר אחורי). יחס Damping Factor גבוה במיוחד 100, וממיר דיגיטלי 96 KHz / 24 Bit המאפשרים השמעה איכותית במיוחד של מוסיקה ללא עיוותים. מעבד סראונד 32bit חדש (YSS 938). 24 מצבי סראונד הכוללים השמעת סטריאו ב-6 ערוצים ומגוון מצבי Cinema DSP להשמעה ב- 6.1 ערוצים ומתן תחושת קולנוע אמיתית. מצב Silent Cinema לשמיעה באוזניות עם עיבוד DSP מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by apoelole,

אני רוצה לקנות רמקולים שאמורים להתחבר לנגן מסוג Ipod. טווח המחירים הוא בין 400 ל500 שקל, יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by Pc1ko,

שלום לכולם יש לי מגבר (5.1) Denon 1404 ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי אליו (הכוונה מבחינת סאונד) ליציאה הדיגיטלית שיש לו, אפשר לעשות את זה? האם אני צריך כרטיס קול חדש עם יציאה מיוחדת או ש line out מספיק וצריך לקנות רק כבל? אם צריך כרטיס קול אז אם אפשר המלצה על כרטיס במחיר לא גבוה במיוחד. או שאם אי אפשר יציאה דיגיטלית אז האם אפשר לחבר את המחשב כמו שחיברתי את הDVD ל 5.1.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני קונה נגן MP3 ואני מעוניין לקנות אוזניות כפתור טובות עד טובות מאוד קודם כל ראיתי שיש בחו"ל את ה Sennheiser MX500W שהבנתי שהם הכי טובות של Sennheiser (אולי יש דגם אחד יותר מתקדם אבל זה כבר מספיק) עכשיו ממה שראיתי בחול זה עולה משהו כמו 13 דולר !, מישהו יודע כמה זה עולה בארץ ואיפה אני יכול למצוא את זה? עוד שאלה האם אלו האוזניות הטובות ביותר שאני אמצא במחיר של 15-20 דולר גג? והאם החוט שלהם מספיק ארוך בשביל להגיע מהכיס לאוזן? ואם לא, מישהו מכיר אוזניות איכותיות שהחוט שלהם כן יגיע מהכיס לאוזן? זה ממש חשוב לי לריצות ולעוד דברים *עריכה* - עכשיו ראיתי שיש את האוזניות האלו SENNHEISER PMX40 neckband headphone ב 14 דולר - איך הביצועים שלהם ביחס לאוזניות MX500 ? (אני י…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.