עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 104952,

שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by sirka,

שלום קניתי מחשב חדש ואני מתלבט בין כרטיסי הקול שקימים בשוק העבודה שאני יעשה עם המחשב והכרטיס זה : הקלטות ועריכה של כלים אקוסטים (הקלטות ביתיות ולא דרושה איכות מיוחדת או אפקטים חזקים) כתיבת מוזיקה במקלדת ועבודה בCUBASE שמיעת מוזיקה (וגם וסרטים) מחובר למחשב רסיבר יוקרתי וחמישה רמקולים איכותיים השאלה איזה מהכרטיסים יאפשר לי לעשות את הדברים האלו (מבחינת חיבורים פיצרים איכות וכו...) Auzentech X-Meridian emu 1212 emu 1820 X-Fi Rme HDSP 9632 אשמח לשמוע מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by sirka,

הכרטיס קול שאני מחפש הוא לשימושי הקלטות עריכה ושמיעת מוזיקה (אני סטודנט למוזיקה) ה Xi Fi נותן יחס נהדר בין מחיר לאיכות נכון שיש טובים ממנו כמו הEMU1212 כמו שפורט בכתבה באתר ובכתבה-http://www.guru3d.com/article/sound/265/ אבל הפרש המחירים בינהים הוא יותר מ 600 ש"ח (Xi-Fi עם פאנל ושלט 1060 ש"ח הכי זול שמצאתי) (EMU1212 1690 ש"ח הכי זול שמצאתי בארץ ) דרוש לי כרטיס לשימושים בסיסים ולא למשהו מקצועי אם למישהו היתה דילמה דומה או משתמש בכרטיסים האלה אשמח לשמוע מה דעתו

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by SuB,

שלום! חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס קול הוא צריך לקנות כדי לחבר את האורגן שלו למחשב. האורגן שלו הוא של YAMAHA, והוא אורגן אוריינטלי (צלילים ים תיכוניים). הוא גם אמר לי שהאורגן מיועד לחיבור למחשב כי יש לו כבל של 15 פינים (זכר) שהוא אמור לחבר למחשב, והוא קיבל איתו גם דיסק לעריכת מוזיקה- משמע שהתכונה כן קיימת באורגן. רציתי שתגידו לי איזה באיזה כרטיס קול קיים כזה חיבור (15 פינים נקבה) שמתאים לחיבור האורגן. אני לא צריך משהו מיוחד ומקצועי, הכי פשוט ורצוי שיהיה משהו שדיי נפוץ בחנויות "שכונתיות" על מנת שהוא יקנה באיזור מגוריו. אם ממש אין ברירה נמצא כבר איך להביא את זה מ-PCH, אבל רצוי משהו נפוץ. תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. השימוש העיקרי שלי במחשב זה צפיה בסרטים בסראונד וגם האזנה למוסיקה באיכות גבוהה. בנוסף אני גם מנגן בגיטרה ואני רוצה לחבר אותה למחשב (חיבור hi-Z אם אני לא טועה) בשביל תוכנת guitar rig. האם קיים כרטיס קול שתומך בהכל ? ראיתי את native instruments KOMPLETE AUDIO 6 האם הוא תומך בנגינת סרטים בסראונד ? התקציב הוא עד 1200 ש"ח הכל מחובר לרמקולים דרך רסיבר של DENON. יש לו כניסות דיגיטליות והוא מפענח כמובן DOLBY וDTS תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Sven,

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות כרטיס קול כדי לשדרג את איכות האודיו שלי מה-מובנה בלוח. מה שיש לי היום זה ה- ALC883 של Realtek שמובנה בלוח האם (מפרט בצד). בעקרון חשבתי על M-Audio Revolution 5.1 כי קראתי עליו כמה ביקורות נחמדות וכי הוא נכנס יפה בתקציב שלי, אבל פה באה השאלה, עד כמה זה באמת ישפר את חווית ההקשבה שלי? ואם כבר, אולי כדאי למצות את התקציב ולקחת איזה ה- Audiophile 2496 או משהו אחר כדוגמת Audiotrack Prodigy 7.1 או משהו מבית ESI ? (או כרטיס אחר מחברה אחרת שאני לא מודע אליו ונכנס בתקציב) אולי בכלל משהו חיצוני שמתחבר ב- USB או FIREWIRE? או שמא אין טעם בהוצאת סכומים כאלהו אני יכול להסתפק במשהו זול יותר שנותן איכות מעולה? מה שיתחבר אל הכרטיס אלה הם ה- RP-21 שלי …

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. שלום! אבקש המלצה של כרטיס קול למוזיקה ולמשחקים בעיקר בסביבות ה250-300 ש"ח גג. ד"א אם זה משנה - יש לי רמקולים T6060 5.1 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Inzagi,

שלום, אחרי התחדשות במגבר ורמקולים שמיועדים להתחבר למחשב, אני מחפש כרטיס קול שיעזור להפיק מהמערכת יותר. למען האמת התחום הזה חדש לי לגמרי ככה שאין לי שום מושג לגבי הטווח מחירים של כרטיסים, ככה שאני אוכל להגיד רק שהשימושים הם שמיעת מוזיקה מהמחשב וכן משחקים בו. הרכיבים של המערכת הם לא באיכות מטורפת, למעשה המגבר הוא וינטאג' של פיוניר אפילו, והרמקולים יהיו כנראה סולו6. אני צריך כרטיס טוב ולא אובר-קיל או של מקצוענים או משהו, עם המחיר נסתדר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by מסבחה,

בוקר טוב חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה וסרטים. מערכת הרמקולים שלי היא ATP3, מערכת 2.1, ולא צפויה החלפה בקרוב. שמתי לב שהמבחר לא ממש גדול, לאור העובדה שאני לא מעוניין להשקיע יותר מ-400 ש"ח (יש לי את הכסף, אך זה נראה לי מיותר, אלא אם תשכנעו אותי אחרת - נראה אותכם ). בכל אופן... הכרטיס שחשבתי לקנות הוא Creative Audigy 2 7.1 Bulk (נלקח מלוג'יק, 330 ש"ח). מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי מכיוון שיש לי מערכת רמקולים טובה ואני מרגיש שאני לא מנצל אותה כמו שצריך. תוכלו לייעץ לי על כרטיסי קול טובים למוזיקה הנעים בין 300-350 ש"ח. כרטיס הקול שיש לי עכשיו הוא מובנה של Realtek ALC 892. תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. היי, לפני שנה קניתי רמקולים Creative Megaworks 550 שלא היתי מרוצה מהם במיוחד... עברתי כאן בפורום וראיתי שחיברו אליהם את הDDTS100 של Creative וקיבלו תוצאות מצויינות. האם יש כרטיס קול מומלץ שמספיק לתת לי את המקסימום איכות סאונד למוזיקה וסרטים? התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה800 שח... תודה רבה! כפיר. kfirmr@gmail.com

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי, כדי לנצל את הרמקולים שלי כמו שצריך. הרמקולים שיש לי הם Logitech Z623 והתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא מובנה בלוח אם של Realtek ALC892.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  15. היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

אני מחפש לקנות כרטיס קול , בעיקר כי הצ'פ שמגיע עם הEPOX לא תומך בmic אם יש למשהוא ניסיון עם כרטיס קול שתומך ברמקולים 2.1 + MIC נא להגיב תקציב לא מוגבל , יחד עם זאת אני רוצה כרטיס שיתמוך רק ברכיבים הנ"ל בלי כל דבר אחר מיותר. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by fenix5545,

שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב

19. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, אשמח להמלצה על כרטיס קול למחשב המדיה סנטר בסלון, הכרטיס יחובר למגבר של דנון ושימושיו העיקרים יהיו סרטים (5.1), מוזיקה ומשחקים. התקציב הוא יחסית גבוהה - 1,000 שח. תודה!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by kheled,

בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 ןלמחשב יציאת MONO אחת בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB 5.1 האם כדאי ? יהיה סראונד? לא יעשה בעיות? מדובר ב CREATIVE O ZALMAN

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by re5pect,

שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Monstalicious,

אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

דיונים חדשים בפורומים