אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי כרגע אפשרות לקנות אחד משני הרדיו דיסקים האלה , במחיר נורא נמוך. הקטע שעד היום אחר הצהריים אני יוכל , אחר כך , אני יאלץ לחכות כמה שבועות כי הבן אדם טס לחול. אני חייב עצה כמה שיותר מהר :פ הדגמים הם : Kenwood KDC-2024 or JVC KDS 6060 אם אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים מבין השניים בצירוף סיבות , למה הוא עדיף. את שניהם אני קונה באותו המחיר (400 שקל) אז אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר מה המחיר שלהם בארץ. ובקיצור מה עדיף. תודה רבה ! (אין לי הרבה זמן!)
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כ, אז באופן טבעי כמו שקורה לי פה תמיד, יצאתי די מבולבל מהמאמר הדי גאוני לגבי בחירת מערכת. זה יהיה קצת ארוך, ואולי אני אצליח לתמצת את כל מה שאני רוצה לכתוב, אחרי לפחות חמש עריכות, אבל זה מה שיש לי בינתיים: Z-540 של LOGITECH שהייתי מאודדד מרוצה ממנה, עד שפתאום התחילה לעשות רעשים (מהרמקול המרכזי, לפי החשד שלי). שני רמקולים של POLK AUDIO ממערכת סטריאו שאבא קנה. ויחד איתם רסיבר של ROTEL RX-845. ציינתי את כל זה רק כי אני לא יודע אם זה רלוונטי או לא. מה אני רוצה? מערכת לחדר. שאולי תעבור אח"כ לסלון. שימוש בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים מהמחשב, אבל מהאלו שתופסים בערך 2 וחצי ג'יגה כי הם באיכות ממש גבוהה (חמישה ערוצים ואיכות צפייה די קרובה לזו של DVD). קודם אני אתחיל בכל השאלות ואז אנ…
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לפני כמה אמשים קניתי נגן של SanDisk מדגם הקליפ המוטען על ידי חיבור לחריץ USB. עקב היותי מרוחק רוב היום ממחשב נאלצתי לקנות עמו גם מטען חשמלי שמתחבר לנגן ומטעינו. דא עקא, שהמטען לא מטעין כלום, הוא לא משפיע על סוללת הנגן (אין גם אנימציה של סוללה שמתמלאת) בהנחה שהמטען כשיר לפעילות, מה יכולה להיות הבעיה של מטעני? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על סט רמקולים 5.1 למשחקים, סרטים ודי.וי.די. של הופעות חיות עד 500 ש"ח. קראתי ביקורות מאוד חיוביות על ה-Logitech X530 בזאפ ורציתי לדעת האם הם האופציה הכי כדאית. חוץ מזה, האם משתלם לקנות מערכת יד שניה כשמדובר במערכות כאלה? או שעדיף חדשה?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן לרכוש את הנגן U3 של IAUDIO, ואני מעוניין לקנות לו גם מטען חשמלי, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במקום הלימודים. הבנתי שמטען כזה למכשיר לא נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל הנה קישור: http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=70 אבל לאחרונה ראיתי באחד הת'ראדים שישנו מטען חשמלי אוניברסלי למכשירי הMP3 הנה קישור: http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=5037&Cat2ID=0&pid=usbadapter האם הוא מתאים למכשיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו בכותרת,חובה מהארץ חנות אמינה בדקתי בארקדיה ואין להם (ולא יהיה) כנ"ל בבאג מישהו מכיר חנות? תודה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Ok אז יש לי את ZVM מכשיר מדהים... איכות המסך שלו מהפנטת יש לי כרגע את האוזניות שמקבלים איתו שהם לא משהו ובבית יש לי ATH-A900 שדווקא נשמעות מצויין בו אך מן הסתם הן לא הכי ניידות לכן אני מחפש אוזניות כפתור InEar בסביבות ה300 שקל ... אני שוקל את ה Sennheiser CX300 אך רציתי לבדוק אם ישנם עוד המלצות ששווה לבדוק... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול מה דעתכם בנוגע לרמקולים + סאבוופר האלו שבקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3478 האם יש המלצות ?? ואם לא ... תוכלו להציע לי רמקולים טובים ובאיכות טובה בתקציב של עד 180 ש"ח??
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי Z-650 וכרטיס קול שעל הלוח אם (לוח ג'יגבייט הדגם VAX),מהסאב יוצאים שני כבלים אז הכנסתי את שניהם למפצל ותקעתי במחשב. א'-למה אי אפשר לכוון את העוצמה של הסאב(כמו ברמקולים פשוטים של קרייטיב למשל ה-2.1 שיש לנו בבית במחשב השני)? ב'-לא נראה לי שאני שומע את הסאב טוב,האם זה בגלל שאין לי כרטיס קול אחר\נורמלי? כי אני מתכוון לקנות בקרוב כרטיס קול איכותי(או אודיג'י 2 או GTXP)
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים D: סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח. -אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD. דרישות: חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI חיבור קומפוננט כמובן תומכת HD וזה הכל בעיקרון...... -אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה -אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכים את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
סוני, שכנראה השכילה לשים לב שמכירות נגני ההרד דיסקים במגמת עלייה בזמן האחרון, שיחררה נגן MP3 מבוסס הרד דיסק חדש מתוצרתה. הנגן
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברוך השם קניתי אותו התקנתי אותו (יש לציין ההתקנה ממש קלה)עם הדרייבר הכי עדכני(דרך האתר) חיברתי למערכת הצנועה שלי וממש תאווה לאוזניים צליל מפורט מאוד מהגבוהים עד הנמוכים. ומאוד אהבתי את הבאסים . במיוחד בשיר קצבי . באס חזק הדוק וגם הנמוכים מפורטים מאוד. מערכת התופים של נקמת הטרקטור קמה לתחיה אצלי בבית. וגם בווליום גבוה הצליל איכותי ומפורט. בקיצור מרוצה מאוד. דרך אגב קניתי את הכרטיס בהמלצה של פורום של מוזיקאים ואכן צדקו כרטיס ברמה ממליץ http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192-main.html
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-