אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לברר על רמקולים למחשב. הבעייה היא שאני לא מבין בזה יותר מדי, וכשאני קורא את הנתונים זה לא אומר לי כלום. בינתיים מצאתי שלושה זוגות של רמקולים, שאני כרגע מתלבט ביניהם: 1. Harman Kardon Soundsticks II - זה מה שמוכרים בבאג. אלה הרמקולים היחידים שיצא לי להאזין אליהם, והם נשמעו מעולה http://reviews.cnet.com/Harman_Kardon_SoundSticks_II/4507-3179_7-30706630.html?tag=spec 2. Logitech Z2300 - יש להם עוצמה מטורפת יחסית לאחרים http://reviews.cnet.com/Logitech_Z_2300/4507-3179_7-30993080.html?tag=tab 3. Klipsch Promedia GMX A-2.1 http://reviews.cnet.com/Klipsch_ProMedia_GMX_A_2_1___PC_multimedia_speaker_system/4507-3179_7-30839394.html?tag=tab אם י…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך בבקשה המלצה על אוזניות בתווך המחירים של 1200-1600(לא , לא רשמתי עוד 0 בטעות ) . כאשר אתם ממליצים לי תשלחו לי בבקשה קישור לחנויות שאפשר לרכוש אותן שם (עדיף חנויות באיזור המרכז) . בדרך כלל יש את האוזניות השוות כפול מהמחיר שהם נמכרות , לכן אם אתה מכירים כאלה אני אשמח לשמוע. אם זה חשוב , אני שומע מוזיקה שקטה : רוק שקט , שנות ה80 וכו' (מדי פעם גם קצת טראנסים וראפ). תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לא מזמן הביאו לי את האוזניות הנ"ל אבל הדגם Z700, מה שנמכר בארץ הוא ה V700. רציתי לדעת אם יש איזשהו הבדל? ממה שבדקתי באינטרנט ראיתי שזה אותו הדבר רק שה V נמכרות בארה"ב וה Z ביפן...זה נכון? האוזניות עצמן עלו לי 400 ש"ח, פה הן עולות בסביבות ה 650 ומעלה.. תודה.!
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי איפוד נאנו דור ראשון ואני לא כל כך מרוצה מהאוזניות, רציתי לדעת האם ההבדל בין האוזניות הנ"ל לבין האוזניות המקוריות של ה Ipod שווה את ההשקעה של ה 50 דולר. מוכן לשקול הצעות נוספות בטווח של 50-70 דולר (נקנה בחו"ל) תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אני מחפשת רמקולים למחשב בתקציב של 300-400 שקלים הרמקולים מיועדים לשמיעת מוסיקה. הבנתי לפי קריאה פה בפורום ש- altec ATP3 הכי מומלץ ויש לי 2 שאלות 1) איפה אפשר לשים את הסאב שלו? הוא נראה ממש ענקי אפשר לתלות על הקיר? לשים צמוד למסך LCD? 2) יש לי כרטיס קול די פשוט (On board). האם זה יספיק או כדאי גם לקנות כרטיס קול בשביל הרמקולים האלה? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכים את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורה למנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי?? תודה
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת 5.1 ערוצים מחוברת למחשב ועכשיו יש לי גם מערכת סטריאו בבית שאף אחד לא משתמש ואני רוצה להוסיף אותה בנוסף ל5.1 ערוצים שכבר מחוברת. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש את הרמקולים (אפילו אחד) הכי פשוטים שאפשר.. במחשבי מותג נייחים, ישנו רמקול פנימי כזה (לא של הצפצופים שקיים בכל מחשב).. אפשרי גם במחשבים (לא מותג) שאני קונה למשרד? נ.ב. המטרה היא אסתטיקה ולא לחסוך כמה שקלים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה X-FI יש לי את ה Z5500, מה ינצל אותו הכי טוב ? יש את ה CREATIVE X-Fi XtremeAudio CREATIVE X-Fi XtremeGamer CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הפרו עולה ב 200 300 שקלים יותר.. האם עדיף כבר להשקיע את הסכום אם כבר קונים כרטיס קול איכותי ? האם בכל הכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי סטרימר לפני כמה שבועות של xtreamer הדגם עם הצלעות קירור. אחי נדלק מהעניין של הסטרמרים והוא גם רוצה. הוא מצא ביד 2 מכשיר של פוקפורן A200 מה לדעתכם עדיף? אני מרוצה מה- xtreamer אבל הפוקפורן גם מוכרים וטובים. מה שהכי חשוב הוא שתהיה תמיכה בעברית והרצת סרטי FHD. עם הפוקפורן עדיף מה מחיר מומלץ ליד 2 שלו?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה ניתן לחבר אליו 4 רמקולים בלבד, כלומר הוא סטיראו. התכנון היה לחבר לטלויזיה 2 רמקולים של וורפידל מדגם ואלדס 200 ועוד 2 מדגם 100. האם המגבר הזה יוכל להזיז אותם וישמעו טוב? פעם היו מחוברים אליו ריצפתיים של אלטקס והוא עבד איתם מצויין אז אני לא חושב שתהיה בעיה. האם כדי גם לחבר את המגבר למחשב עם הרמקולים שציינתי כתחליף ל-ATP3? השילוב יתן תוצאה יותר טובה? תודה מראש.. תמונות של המגבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=j2tjmydxotjo.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=ufzidiwv0ztz.jpg
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני ממש לא יודע מה לעשות איתה. זהי הבעיה, כאשר אני שומע מוזיקה ב WINAMP אני שומע כל מיני רעשים והפרעות מוזרים ברמקולים, חשבתי שזה אולי מהקבצי מוזיקה עצמם אבל צרבתי אותם על דיסק והם היו בסדר גמור. הכרטיס קול שיש לי הוא Creative SB live Value. וזה לא רק כשאני שומע מוזיקה זה גם קורה שאני רואה אייזה שהו סרטון עם קול. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, מה לעשות? עם זה בעיה בכרטיס קול עצמו או משהו אחר??? בקיצור מה לעשות ?! תודה רבה מראש. Some Thing...
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-