אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מאתר PDApoint.net פירסמתי את זה בעמוד הראשי של האתר אבל הייתי חייב גם כאן אז מה מקבלים ? 1. Harddrive assembly - how does it work: for example install a hdd 60 gigabyte sized. 2. Replace the storage battery with a new or stronger 2200 mAh one. So you have 29 hours enjoyment non stop. A lot of fun with your new pimped IRIVER http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWN%3AIT&rd=1 לא יודע אבל תהנו בכל מקרה ישי
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר ממוצע לחדר בגודל ממוצע. עד 1500 ש"ח. קיבלתי מספר המלצות לגבי מגברים של DENON, YAMAHA, ו- JVC שמצאתי בהם עניין. השאלה שלי היא בקשר ל JVC. מתוך כל הדגמים לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין RX5032, RX5042, RX5052. יודעים? נ.ב. אני די חסר כיוון בכל נושא המגברים, כך שאם למישהו יש המלצה ספציפית זה יעזור מאוד.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלו Logitech® X-530 5.1 מחירים 502
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זה בא אם דרייבר CMI USB 106 SOUND CONFIG אני שומע הכל חוץ מה SUBWOOFER מישו יודע מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הליין החדש של סנהייזר? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd460167702.htm אני לא יודע כמה אנטישוק יש בו...? הוא קורא צרובים... ? אלה השאלות היחדיות שלי רק רציתי לדעת עם שווה לקנות אותו... תןדה
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי טלוויזה 32" מהדגם הנדון. טלוויזיה נהדרת - רק שהתקלקלה לי רואים את המסך מאוד כהה ושום ניסיון לתקן זאת על ידי שינוי של הפרמטרים של הבהירות, הנגודיות ואחרים לא עזר... מי שמכיר את הטלוויזיה יודע שהיא מאוד כבדה וביקור טכנאי + העברה לישפאר, בהנחה שהוא לא יצליח לסדר את הטלוויזיה, תעלה 390ש"ח - בלי לתקן בכלל.... האם למישהו יש רעיון מה התקלקל בטלוויזיה ? והאם בכלל היא ברת תיקון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני פונה לאנשים שמבינים ולכן כדי שהבין יותר נא לפרט . אני מעוניין בכרטיס סאונד שממיר סאונד 44 או 48 ל- 96 KHz וכן ל- 24 BIT סה"כ 7.1 +רסיבר איכותי SPIDF ( כלומר שיצא 7.1 ) היום מבצע זאת ע"י תוכנה וכרטיס קול טוב 889 של גיגאבייט ( גם אין לא סראונדDTS 96 KHZ מסטריאו 2 ערוצים ) לא סוחב יותר משני ערוצים ומתמוטט מהר יחסית . 1. איזה כרטיסים היום איכותיים לסרטים ומוסיקה בלבד ? 2. האם עומד לצאת משהו איכותי ? 3. הכרטיסים שמצאתי : http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=ZBWhAEnH6nDOB00E&templete=2 האם יש משהו בכרטיסים הללו שהוא כדאי יותר לסאונד ? http://www.asus.com.au/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA? לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא. (האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.) תודה מראש למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-