עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by GEVER1,

לנעול

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  2. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. הטלויזיה מיועדת לצפייה בכבלים וסרטי DVD , לא יותר מזה אני צריך המלצה לדגמים מסויימים שכדאי לקנות כי כבר נדפק לי המוח מכל הדגמים שיש בשוק.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Splashy,

היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Ewingum,

יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itelweb,

אז ככה, אני לא בטוח אם הנושא הזה בדיוק הולך לפורום אבל חשבתי שכן ואם לא אז אני מצטער, אוקיי, אז קניתי נגן MP3 אם 20G מקום, וזה לא שאני משמ נואש למלא אותו כי יש לי במה, אני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם, האם שווה בכלל להתעסק אם הנושא הזה שנקרא ספרי קול? כי כעיקרון יותר מספרי לימוד שאולי יש בספרי קול אני לא ישתמש בזה, ואם שווה את הטרחה אז האם יש איזה אתר מארגן את כל החומר הזה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  10. שלום, יש לי DVD מצויין של PIONEER דגם DV-470. הבעיה היא שהרמקולים שאני שומע דרכם הם הרמקולים של הטלויזיה הממש-לא-איכותית שלי (vestal). חשבתי לקנות רסיבר + סט רמקולים כדי לשפר את חווית הצפייה/שמיעה בסרטים. גודל הסלון שלי הוא 3 מטר ועשרים / 4 מטר ועשרים. מה אתם ממליצים לי לקנות בגבולות התקציב? תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by grozy d.j,

חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif

12. מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

heya חוץ מהבעיה ה"זניחה" שלא ניתן להשיג אף אחד מהדגמים הבאים בארץ (ואם סוף סוף מוצאים חנות בארה"ב ששולחת לארץ, המשלוח עולה יותר מהאוזניות עצמן), יש לי התלבטות קטנה בין שני דגמים של Sennheiser: PX-100 - Opened PX-200 - Closed אומנם ל-closed design יש ייתרון של חסימת סאונד יוצא\נכנס (ובלי קשר [או אולי עם], ה-PX200 נותנים גם יותר בס מה-PX100, לפי אנשים שמשתמשים בהם), אבל אני לא בטוח ש"אוזניות סגורות" לא יגרמו לי לרצות כבר להוריד אותן ממני אחרי שעה-שעתיים, שהרי הן לא נותנות לאוזניים "לנשום"... So.... Which one is more recommended ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

שלום לכולם ברשותי המערכת הזאת: http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/hf/mcre400.html המערכת עלתה לי לפני שנה סכום של 500 דולר, אני מתכוון למכור אותה, תמליצו לי על מחיר בבקשה, כמה עלי לבקש עבור המערכת?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by THE FOX,

איך האוזניות האלו מבחינת איכות? אמורים לשלוח לי אותם... מה מחירם בארץ? אם בכלל נמכרות... ;D http://www.icemat.com/products/icematsiberia/icemat_siberia_inear_headset כרגע ברשותי קיימות ה PX100.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  19. בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149713.0 *הדיון המקורי מבולגן מאוד וכבר לא מתאים לשאלות שלי ולכן פתחתי חדש* אני עומד לקנות רסיבר harman kardon 130 והציעו לי את הרכב הרמקולים הבא: Wharfedale קידמי: V-200 אחורי: V-100 סנטר: Wharfedale OV-C סאב וופר של פיור אקוסטיק 12". איך הרמקולים? אני חושב שאקח את גרסת הV-200 גם לאחוריים, כדאי? מה חשוב לחפש בסאב והאם החברה הזו טובה/מומלצת? בנוסף אני מחפש כרטיס קול איכותי (הרסיבר יתחבר למחשב) השימוש העיקרי שלי הוא למוזיקה, משחקים וDVD. הבנתי שיציאה אופטית עדיפה, ולכן אשמח לקבל המלצות על כרטיסים עם יציאה כזו. תודה, LazyBoy

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום רב. חברה שלי קנתה מחשב חדש והיא מתלוננת שעוצמת הקול אצלה נמוכה. כרטיס הקול שלה מובנה בלוח-אם (כלומר לא כרטיס אמיתי) והרמקולים שלה אלו רמקולים שמובנים במסך LCD (לא זוכר את הדגם). עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה פתרון זול יותר ויעיל יותר כדי להגביר את הקול. לקנות זוג רמקולים או לקנות כרטיס קול. היא אינה צריכה קול היקפי או באסים שיפוצצו לה את הבית. רק להגביר קצת את הקול. תודה מראש, שי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. שלום לכולם, להלן כמה שאלות, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. מה המרחק המירבי שאני יכול לעבוד עם כבל RCA ולצפות שהוא יעבוד? 20-30 מטר יעבוד? 2. מישהו יודע היכן ניתן להשיג שקעים (לקיר) של RCA (עדיף שיתאים ל- GEWISS)? 3. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל RCA איכותי באורך שציינתי? 4. יש לי ממיר של HOT, הממיר מתחבר לטלוויזיה/כרטיס טלוויזיה באמצעות כבל TV COAX רגיל. אם אני אשתמש במפצל על היציאה של הממיר ככה שאני אוכל לחבר גם לטלוויזיה וגם לכרטיס טלוויזיה בו זמנית הממיר יעמוד בזה? או שתהיה ירידה באיכות של התמונה? מישהו ניסה פעם? בתודה מראש, עומר. נ.ב. אם לא ניתן לפרסם פה שמות של חנויות אשמח אם תפנו אליי באמצעות הודעה פרטית, ICQ: 98136519 או דואר אלקטרוני: omershk@gmail.co…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  22. משהו מאוד מוזר קורה לכרטיס שלי( waveterminal 192L של EGOSYS) - קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום הוא מפסיק לעבוד באתחול של המחשב(בד"כ המחשב נתקע לפני זה ) המחשב לא לא מצליח לזהות את הכרטיס למרות שאני נותן לו את כל הדרייברים החיוניים והוא טוען ש CANT FIND DRIVERS, כאילו זה לא הכרטיס קול הזה בכלל. הוצאתי את הכרטיס, החזרתי אותו(אחרי אתחול) פתאום, לא צריך דרייברים כלום, הכל עובד. מה זה אומר הבעיה הזאת? (אגב, זה קרה בשתי מערכות ההפעלה גם בויסטה וגם ב XP הוא לא זיהה לי)

23. Started by Athlon-WINGS,

שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן להעביר קבצי MP3 לתוך ה MiniDisc, חיפשתי תוכנות, ועדיין לא מצאתי. הוא מחובר דרך כבל USB למחשב, מערכת הפעלה XP, ושום דבר לא מופיע ב My COmputer כשמחברים. המינידיסק הוא Sony MZ-R700 ואין שום תוכנה או דיסק (התקנה) שבא עם המינידיסק. אה ו...הדרייברים שלו מותקנים. איך לעזאזל אני מעביר Mp3 לתוכו??!! (בלי להקליט) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.