אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקציב שלי הוא עד- 500 ש"ח. אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה לכן צריך מיקרופון. יש דגם הזה של Medusa Home Edition : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=602&CatCode=58 ויש גם את : Sennheiser PC 161 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19047 אני רוצה שתגידו איזה דגם עדיף, לצרכים שלי. והאם יש משהוא שעדיף על שניהם, אני קונה רק מישראל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום ידידי פורום אודיו, אני אוהב לשמוע מוסיקה חזק במחשב, אני רוצה מערכת חדשה, עד עכשיו היה לי מערכת לא משהו (2.1) של Genius. מכיוון שמערכת מגמגמת, היא לא ברמה גבוה, החלטתי לקנות מערכת 2.1 חדשה. בהתחלה חשבתי שaltec lansing ATP 3 תיהיה טובה בשבילי, חיפשתי בחו"ל (כי אני קונה בחו"ל), המערכת הכי דומה לATP3 בחו"ל הייתה VS 4121, נכנסתי לפנדה וראיתי שהיא יותר יקרה מהATP3, היא כבר במחיר של 600 ש"ח, בחו"ל המחיר שלה הוא 90$ אז היא נכנסת בתקציב. אני יודע ש ATP3 היא תקציבית וטובה, אבל בגלל שהמחיר בחו"ל יותר זול, אני כבר עולה קלאס ברמקולים, אני קונה רמקולים שבארץ עולים 600-700 ש"ח. (כביכול התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח). השאלות שלי הן אלה: 1. האם בתקציב של עד 700ש"ח altec lansing vs 4121 …
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של סאונד בלסטר והתצוגה של הכרטיס מופיעה בראש המסך על התצוגה יש פונקציות שימוש וחלקם פתאום לא מופיעות. זה כרטיס מדגם emu10k1 של חברת קריאטיב
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לחברים קניתי מתאם לצורך חיבור GTS450 בעל HDMI וDVI לטלויזיה עם חיבור SVIDEO המתאם עלה 280 שח , המחשב זיהה אותו ואפשר לראות את השידור על הטלויזיה אך העניין גורם למחשב לעבוד ממש ממש לאט ולקפוא כשדרייבר כרטיס המסך קורס ללא הרף. האם יש אופציות נוספות לחיבור כמו שאני רוצה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מגבר הווינטז' שלי בן 37 שנים ומתחיל לזייף מאוד. אני מאמין שמדובר בתקלה שניתן לתקן, אולם אין לי לאחרונה זמן לפרויקטים של DIY (מאותה סיבה גם פרויקט ה-TA2020 שלי כרגע בהמתנה). לכן אני מתכנן להעביר את המרנץ הזקן לאיחסון עד שתגיע שעתו ובנתיים לחפש מחליף ראוי. הרמקולים הם אומגה אודיו L7 אבל המגבר צריך להיות תואם גם לסבב השדרוג הבא של רמקולים בתקציב גדול יותר בעתיד (3-4 שנים). המקורות הם - כרטיס קול אסוס אסנס ונגן דיסקים של ארקאם. כניסת פטיפון תהיה נחמדה אבל ממש לא חובה. שומע מוזיקה מאוד מגוונת (למעט אלקטרוניקה רווית באסים, היפ-הופ וכו') ורואה סרטים מדי פעם. חשוב לי סאונד מפורט "ואוורירי" ופחות באסי. על מנת להשיג VFM מרבי אני בעיקר מחפש מגבר יד-שניה (אבל לא זקן מדי - לא יותר מ-…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מבין הרמקולים האלו הכי מומלץ לי: I-Trigue 3600וCreative SoundSticks 2.1וHarman-Kardon Comet D2וDivoom Z2300וLogitech G51וLogitech GT5051RוAltec Lansing השימושים שלי הם מוזיקה בעיקר בעיקר טראנס ואני צריך יותר איכות מאשר עוצמה אז תיקחו את זה גם בחשבון.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש סט רמקולים 5.1 לטלוויזיה. תקציב :2500 שקל. ואני גם צריך מגבר למערכת בתקציב של 1500 שקל. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 5.1 ואני רוצה לדעת איך למקם אותם בצורה נכונה בחדר .... וקראתי במאמר שיש מערכות שמתקנות או מסדרות או משהו כזה ...
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
??? אני פשוט יכול ליקנות אותם מחבר שלא מישתמש בהם איזה מחיר כדי לי ליקנות אותם ועל תגיד שקל תהיו רצינים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למישהו יש מערכת רמקולים בתצורת 5.1 והיתה לו בעיה לחבר את האחוריים?, כי פשוט שמעתי שיש בעיה ואני לפני קניה של כרטיס כזה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בשביל צריך לקנות כיום כרטיס קול?? לפי מה שראיתי כל לוח אם חדש היום בא עם לפחות 5.1 חיבורים לרמקולים ויש גם הרבה כאלה שבאים עם 7.1. אז אני שואל את עצמי ממה מתקיימות היצרניות של הכרטיסי קול בשוק הריטייל? מאנשים שיש להם מחשב ישן או שהתקלקל הכרטיס מובנה? זה נהפך לשוק קטן מידי בריטייל. ריטייל= retail
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי נגן iriver מדגם H10 5 ג'יגה שנקנה לפני פחות משנה במשרדיה ולפני כמה ימים הוא פשוט לא נדלק ניסיתי כבר לחבר אותו למטען לכל הלילה ועדיין לא נדלק למישהו מושג איפה אפשר להשתמש באחריות?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-