עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by qwerty1987,

אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  2. י.ד.ע שחררה את הבטא באופן רשמי (לכל הדורש, תוך שמירה על האחריות, ואפילו עם תמיכה טלפונית!). אבל אין הורדה חופשית, רק בקשה באימייל וקבלת הקובץ באותה הדרך. מישהו כבר ניסה? מה אתם אומרים?

3. המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  4. שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  5. היי, לפני שבועיים התקנתי וינדוס7, אך לצערי כשבאתי להתקין דריברים לכרטיס קול onboard שלי לא הצלחתי למצוא דריברים מתאימים לוינדוס 7. לאחר בירור קצר הבנתי כי לא קיימים דריברים מתאימים, ועכשיו אני תקוע בלי סאונד. אפשר בבקשה עזרה עם העניין? הכוונה או למצוא דריברים או רעיונות לכרטיסי קול PCI express בטווח של עד 400 ש״ח מפרט: לוח אם Asus M2NPV-VM תודה רבה, אורן

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by dan79,

הדגם AVR 200 . אני לא שומע קול ממרבית הרמקולים. אפילו בסטריאו אני שומע רק את הרמקול הימני קידמי. גם בשביל לשמוע את הרמקול הרמקול הימני קידמי,אני נאלץ לסבוב את כפתור הוווליום כמעט עד שיא העוצמה. הקול שיוצא מהרמקול נישמע מעוות. אותו דבר קורה כאשר מחברים אוזניות לכניסה הקידמית. האם מישהו כאן ניתקל בתופעה דומה עם הרסיבר שלו? האם להערכתכם לאור הסימפטומים שתיארתי,מדובר בתיקון יקר? הערכת מחיר של תיקון שכזה???

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  7. שלום לאחרונה התחלתי לגלות ענין בתחום נגני הPmp . יש לי את ה iriver h10 שהוא מדהים אבל הוא פשוט לא מספיק לי מבחינת אופציות . לכן אני מחפש נגן pmp חדש . חשוב שאיכות הסאונד של הנגן תיהיה מצוינת כי אני מקווה שהוא יחליף את ה h10 , אם אני אמצא קונה . בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קטן או לפחות דק על מנת שאוכל להכניס אותו לכיס בקלות . כרגע אני מתלבט בין שלושה נגנים : 1. iStation i2 . 2. iaudio A2. (הגודל שלו קצת מטריד אותי ) 3. creative zen vision שמידותיו אינן ידועות לי אבל נמסר לי שהוא קטן . אם אתם יכולים , תתנו לי בבקשה את חוות הדעת שלכם בקשר לנגנים האלו או בקשר לנגן אחר שאתם ממליצים בתקציב של עד 3000 ושהם עונים על דרישותי . וגם אם אפשר את המידות של הcreative zen vision ולינק מהי…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

יש לי איפוד נאנו דור ראשון ואני לא כל כך מרוצה מהאוזניות, רציתי לדעת האם ההבדל בין האוזניות הנ"ל לבין האוזניות המקוריות של ה Ipod שווה את ההשקעה של ה 50 דולר. מוכן לשקול הצעות נוספות בטווח של 50-70 דולר (נקנה בחו"ל) תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by ToyMan,

בדקתי את הדגם של הכרטיס קול בתוכנה EVEREST וזה נותן לי 2 דגמים!!: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 והדגם השני הוא: ATI HD2xxx HDMI @ ATI RV670 תודה רבה לעוזרים! והאם הכרטיס קול נחשב יחסית טוב? הוא יוכל להפעיל 5.1 באיכות טובה? מה הכרטיס קול האמיתי?! דרך אגב דגם לוח האם שלי: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 הוא תומך 5.1?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. Started by נטע_י,

הצלחתי!!!!! אז אחרי שבדקו בחנות את הסאב, ואחרי שטכנאי אמר שזה הסאב בכל זאת לדעתו חזרתי היום לאופיס דיפו, וכאן אני רוצה לציין שהם ממש מהממים! בלי לבדוק אותו שוב, פשוט הביאו לי סאב חדש! והכל עובד!!!!!!!!!! יאאאאאי!!! יאאאא!!! קולולוווו!!! יש מוזיקה מ6 רמקולים! וכשהמחשב מחובר לטלויזיה רואים סרטים ושומעים בסראונד!!! אין מאושרת ממני!! רציתי לומר תודה רבה מכל הלב לכולם על הנכונות, הנסיונות, והתמיכה, בעיקר הנפשית.... פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה, לא האמנתי שככה זה... תזכו למצוות! מקווה שלא נצטרך להתראות שוב (ושהכל יעבוד.. ) אבל אם לא.. אז בהחלט נתראה! בהצלחה לכולם! נטע

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. שלום לכולם ! NVIDIA פיתחו פלטפורמה חדשה עבור מחשבים "קלים" מבוסס על מעבד ATOM חד ליבה או כפול ליבה בשילוב ששבב גרפי GEFORCE 9400 בעקבות שחרור פלטפורמה זו, החלטתי להמתין עם קניית HTPC תקציבי לסלון (במקום הנייד שלי שמתחיל לגמגם ב- 1080P) מה דעתכם על הלוח אם המטורף הזה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3562 או על המכשיר החדש הזה מבית אייסר: http://hwzone.co.il/news/1241021045/74322/ מהם המלצותכם??? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  13. הרסיבר אמור להיות מותאם בעיקר לקולנוע ביתי (מוזיקה כמעט ואנני שומע), קרי תמיכה ב AC3, DTS, בלו ריי וכל שאר הירקות שלא עולים לי בראש כרגע. רצוי מאוד כניסות/יציאות HDMI אבל אם זה מייקר מאוד את העסק אפשר לוותר. אני לא אודיופיל אז אני מחפש עלות/תועלת גבוהה ככל האפשר. הרסיבר יצוות לרמקולים שכבר קיימים ברשותי: http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=15 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=64 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=81 לרסיבר יתחברו ה PS3, המחשב (DVI2HDMI) והממיר של YES. עריכה, קיבלתי המלצה על ה YAMAHA RX-V463, מה דעתכם? משהו אחר? האם קפיצה לרסיבר TRUEHD שתומך HDMI 1.3 כדוגמאת ה YAMAHA RX-V663 שווה תוספת של כ 200 שח?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by fogo1,

שלום רב.. אני מעוניין לחבר את הסאב וופר שברשותי על התקרה על מנת לבצע איזה נקמה קטנה בשכנים מרעישים... האם זה אפקטיבי ..? האם באמת התקרה שלי והרצפה שלהם תרעד..? אגב סליחה על השאלה הלא אתית..

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by 111111,

ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורה למנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי?? תודה

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by Nemesis,

היי חברה, כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי. המצב כיום: חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב. הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל). סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות. פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בל…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by levyitay,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by giladpac,

מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by levelone,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתיעץ איתכם, יש לי את הדנון כבר 7 שנים והאמת שהוא עושה את העבודה שלו לא רע בכלל, יש לי אפשרו כרגע להוסיף 1000 שקל ולהחליף אותו בפיוניר AX4 (עדיין באחריות עוד שנה), היתרונות הם HDMI,יותר כח, ריבוי פורמטים, כיול מתקדמם לעומת "אין כיול" בדנון. החסרונות הם שלהבנתי בסטריאו הוא לא ממש חזק...ושאני בעצם מתקדם לרסיבר ללא תמיכה בפורמטי HD. רמקולים קדמיים אינפיניטי קפא 8 רעיונות ודיעות? (כמובן שאני מוגבל בתקציב אחרת מן הסתם לא הייתי קונה משומש ) תודה למייעצים

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by Booooome,

בוקר טוב, סקאל מציעים שני DVD: 1. TENSAI TE-DIV800 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא Xvid כפי שפורסם? ב. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל- AVI?) ג. האם ניתן לעדכן את הקושחה של ה- DVD ד. האם הוא יודע לקרוא DVD +/- RW? להלן הלינק: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1853&CategoryID=91&Page=1 2. APEX DVX-2410 א. האם מישהו יודע האם ה- DVD הזה מסוגל לקרוא קבצי subtitles כגון sub או srt. אם כן איך? פשוט שמים באותו ה- directory של ה- AVI את קובץ התרגום (האם צריך לדאוג שלתרגום יהיה אותו השם כמו ל…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by chaikr,

שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים