עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ben060,

שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by i.k,

אני מתלבט בין השתיים האלה ,עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר מומלץ . אני לא מכיר ולא שמעתי אף אחת מהערכות האלה ,אבל לפי הביקורות ברשת אומרים שהם מבין הטובות אם לא הכי טובות ל2.1. מבקש חוות דעת ממי שמכיר או שהתנסה אם הערכות האלה. מחפש ערכה שיהיה לה: צליל איכותי בכול ווליום ואם כמה שפחות איבודי באס בווליום גבוהה. בלי עיוותים כמו לערכות הפשוטות באס עמוק שיורד לתדרים נמוכים התקציב הוא מקיסמום כמו של שני הערכות הללו 1160 שקל. עוד בעיה שיש לי חדר יחסית קטן ,אני רציתי לדעת אם זה לא יגרום לבעיות מיוחדות? מתכוון להשתמש בהם בעיקר למוזיקה ולפעמים משחקים.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by asafmor,

כפי שציינתי מקודם תכננתי לקנות את ה H340 בארה"ב בגלל המחיר הזול אבל בגלל שהבנתי שאי אפשר לעשות עדכון FRIMWARE לגרסה הזאת ולראות סרטים אני לא בטוטח אם זה כדאי משהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כדאי או לא לקנות? או לחכות שבאירופה ירדו המחירים או משהו

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by tick tak,

היי בטח שמעתם על המבצע בבאג..... אני צריך אוזניות 1 לאייפוד קלאסיק 2 למחשב שומע בעיקר , אלקטרונית , צריך בס נקי , וטרבל אני חושב שאני יקח לאייפוד אוזניות ניידים portable משהו כמו - 350 שקל SE-MJ2 של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=387&catid=5&subcatid=61 יש גם את audio-technica ATH-SJ3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308 שאלה: כמה באמת ואם כן איזה , אוזניות כפתור מסוגלים להתמודד עם בס כבד בצורה טובה שתחזיק מעמד לזמן? לגבי אוזניות למחשב ראיתי את - Pioneer SE-M280 ב - 300 שקל קצת מפחיד האוזניות האלה , אני לא יודע אם אני זקוק להם אבל מבצע אז למה לא? יש גם את audio-technica ATH-T22 ב 20…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. יש לי בעיה שאני ממש לא יודע מה לעשות איתה. זהי הבעיה, כאשר אני שומע מוזיקה ב WINAMP אני שומע כל מיני רעשים והפרעות מוזרים ברמקולים, חשבתי שזה אולי מהקבצי מוזיקה עצמם אבל צרבתי אותם על דיסק והם היו בסדר גמור. הכרטיס קול שיש לי הוא Creative SB live Value. וזה לא רק כשאני שומע מוזיקה זה גם קורה שאני רואה אייזה שהו סרטון עם קול. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, מה לעשות? עם זה בעיה בכרטיס קול עצמו או משהו אחר??? בקיצור מה לעשות ?! תודה רבה מראש. Some Thing...

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  7. אני מחפש לא מעט זמן אוזניות כפתור שישמשו אותי לריצות/הליכות שאני עושה, התקציב הוא עד 400 ש"ח, אני שומע רק מטאל ומה שקשור לזה, אני מעדיף שהבאס ישלוט בסאונד. הומלצו לי האוזניות האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 ואז ראיתי גם את אלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418072 איזה מבין השניים טוב יותר? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר מאלה לתקציב שלי? אין לי אפשרות ליקנות בחו"ל אלא רק בארץ.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by eitangabay,

שלום, לאחר קניית HTPC אבקש המלצות על התוכנות אותם יש להתקין. ה-HTCP שלי מיועד רק לתכני FHD ואני מעוניין להשתמש ב-Media Center. האם להתקין Vista או 7? 64 או 32? מהם הקודקים המינימלים שאותם מומלץ להתקין? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אוקיי, יש לי שתי מערכות רמקולים אחת ATP3 שמתפקדים כרמקולים קדמיים, ואינספייר 4.1 שחיברתי אותם רק 2.1 כרגע והם משמשים כאחוריים, הכרטיס קול הוא אודיג'י 2 ZS, ראיתי לפני כמה ימים ת'רד שאפשר לראות עם 4.1 סראונד בסרטים, רציתי לדעת איך אני עושה את זה, ראיתי שצריך משהו שנקרא AC3 FILTER ואם אני לא טועה כבר התקנתי את זה , כי שמתי את חבילת הCODECים של LH ושם גם יש AC3 FILLTER בכל אופן, מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשמוע בסראונד? המון תודה!

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Pika007,

פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by intel suck,

אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by Mingi,

יש לי חדר בגודל בינוני ואני מחפש מערכת חדשה וטובה. אין לי כרגע תקציב קבוע, זה תלוי במערכת שאמצע. דברים חשובים: עדיפות: מוזיקה ->משחקים ->סרטים. רמקולים קטנים(סאטאליט אם לא פוגע באיכות). שיתאים לחיבור מחשב\דיוידי ועוד. (אם יש צורך ברסיבר). שאלה: יש לי כרטיס קול מובנה סטנדרטי, האם הוא יכול לעבוד עם סראונד ואיך עושים את זה?(מחשב בן 4 שנים - דגם: nVidia nForce Audio codec...) *רצוי שיהיה אפשר למצוא לשמיעה באזור המרכז

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by arielman22,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?

14. Started by EVGA,

הלכו לי האוזניות הקודמות של SS 5HV2 , ואני רוצה לקנות משהו חדש בעיקר למשחקי יריות , לשמוע צעדים ויריות ומאיפה האויוב יבוא.. חשבתי ללכת לדגם החדש של steelseries 7H , יש דברים יותר מומלצים ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. הרסיבר אמור להיות מותאם בעיקר לקולנוע ביתי (מוזיקה כמעט ואנני שומע), קרי תמיכה ב AC3, DTS, בלו ריי וכל שאר הירקות שלא עולים לי בראש כרגע. רצוי מאוד כניסות/יציאות HDMI אבל אם זה מייקר מאוד את העסק אפשר לוותר. אני לא אודיופיל אז אני מחפש עלות/תועלת גבוהה ככל האפשר. הרסיבר יצוות לרמקולים שכבר קיימים ברשותי: http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=15 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=64 http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=81 לרסיבר יתחברו ה PS3, המחשב (DVI2HDMI) והממיר של YES. עריכה, קיבלתי המלצה על ה YAMAHA RX-V463, מה דעתכם? משהו אחר? האם קפיצה לרסיבר TRUEHD שתומך HDMI 1.3 כדוגמאת ה YAMAHA RX-V663 שווה תוספת של כ 200 שח?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

שלום לכולם! אני רוצה לבצע המרה למספר קסטות וידאו ששוכבות אצלי בבית, אני מחפש את הפתרון הזול ביותר (לא משנה לי אם זה יהיה VIVO או פתרון USB) המחשב שלי הוא קצת ישן P4 1800 GHz , 768 RAM והכניסות USB שלי הם 1.1 לכן נראה לי עדיף שהפיתרון יהיה VIVO (AGP)VHS ל DVD - מחפש פתרון זול ואיכותי כמובן שחשובה לי האיכות אבל בהשקעה סבירה.. רציתי לשמוע על מה אתם ממליצים תודה

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות טטלוויזיה טלויזיהוLCDוLA32R81BוSamsungו32ואינטשו ראיתי טטלויזיה בתצוגה עכשיו רואים טוב יש צבעים ממש יפים אבל הכול מרווח כזה חבל על הזמן הסתקלתי על ערוץ 10 אבל בHD רואים פצצה אבל הפחד שלי שעוד מעט יצאו טלוויזיות חדשות ..... יותר שלא יהיה מרוח .. למה אני קונה בשביל החדר שלי הוא לא כולכך גדול אבל אני קונה בגלל שאני רוצה מסך 32 אני רוצה מסך גדול בשביל כדורגל וזה.......... מה אתם אומרים שבעתיד כול השידורים יהיו באיכותHD או שבעתיד הטלווזיות יהיו יותר טובות ?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. אהלן חברים, קניתי לאחרונה dac שאותו אני מחבר למוניטורים. עד היום הם היו מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח האם, והשיפור שהתקבל הוא עצום. קראתי קצת באינטרנט על תוכנות לשמיעת מוסיקה וראיתי שכדאי להתקין wasapi או asio במידה והכרטיס תומך... אז התקנתי wasapi, עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל אם אני משתמש בנגן ווינאמפ (עם wasapi) ולא ב foobar2000 או תוכנות הנחשבות איכותיות יותר מבחינה מוסיקלית ? במידה ויש הבדל, האם הוא יהיה משמעותי ? האם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בתוכנה foobar2000 חוץ מהתקנת ה wasapi ? חיפשתי באינטרנט ובכל מקום כתוב משהו אחר... בחלק מהמקומות ראיתי שאומרים להתקין resampler sox שאין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח לעזרה ממישהו שמבין בעניין... תודה מראש :-)

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by def,

מכירים את התוכנה? איך היא? ומה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by dddddd,

שלום אז ככה כיום יש לי ATP3 ואני רציתי לדעת העם יש משהו יותר איכותי מבחינת סאונד אבל מבחינה משמעותית כי אני מחפש מקסימום איכות ולא חשוב לי יציאות או כניסות העיקר איכות והעם כיום בכלל רמקולים ששומעים הבדל משמעותי מבחינת סאונד ממה שיש לי

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  24. ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מספר קבצים שמכווצים ב- 320kbps. אני רוצה להוריד את האיכות שלהם ל 64 או 128kbps כדי להכניס יותר שירים לפלאפון (גם ככה אני לא ארגיש בהבדל). האם ישנה תוכנה (עדיף חינמית, אבל אפשר גם כזאת שעולה כסף) שמורידה איכות של קבצים. תודה, yosda-boy.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.