עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4906 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום האם הכרטיס PVR150 (הרגיל) מתאים למארזים בגובה 14 סמ להלן הקישורים: כרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode= מארזים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718239 תודה מראש שייקה

3. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב של 2.1 ערוצים. שימוש עיקרי עריכת וידיאו (גם עריכת סאונד אבל פחות מטורף) ומעט גיממינג פה ושם. אני מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי, שיתן לי סאונד מדויק. יש לי שולחן חשמלי מתכוונן, אז אורך הכבלים כן חשוב לי (אבל לא קריטי אפשר להתסדר). לא יודע אם כדאי אלחוטי. אני לא מחפש משהו מסיבי מדי, מבחינת גודל. כמה רמקולים שתפסו לי את העין, אבל לא חייב אף מהם, אני אשמח לקבל המלצה למשהו טוב מתחת ל-1000 ש"ח. Logitech Z625 https://ksp.co.il/?select=.7076..241..1310..770.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37238&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&a…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by Mingi,

יש לי חדר בגודל בינוני ואני מחפש מערכת חדשה וטובה. אין לי כרגע תקציב קבוע, זה תלוי במערכת שאמצע. דברים חשובים: עדיפות: מוזיקה ->משחקים ->סרטים. רמקולים קטנים(סאטאליט אם לא פוגע באיכות). שיתאים לחיבור מחשב\דיוידי ועוד. (אם יש צורך ברסיבר). שאלה: יש לי כרטיס קול מובנה סטנדרטי, האם הוא יכול לעבוד עם סראונד ואיך עושים את זה?(מחשב בן 4 שנים - דגם: nVidia nForce Audio codec...) *רצוי שיהיה אפשר למצוא לשמיעה באזור המרכז

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  5. סוף סוף קניתי את ה ZV:M ועכשיו אני מחפש לצרף לו אוזניות איכותיות. אני מחפש אוזניות איכותיות, in ear שאוטמות ושאפשר לקנות אותם בארץ. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות סאונד בר של JBL דגם SB350 ,לדגם הזה יש יציאה של HDMI ARC,אופטי, חיבור 3.5 אוזניות. את הסאונד בר אני רוצה לחבר לטלוויזיה של HISENSE דגם 40D50. הבעיה שלטלוויזיה אין חיבור ARC תומך ולא יציאה אופטית יש רק יציאה של 3.5 , ו-RCA שזה פחות רלוונטי. השאלה האם אוכל לחבר את הסאונד בר בדרך כלשהי ,או לחפש דגם אחר ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון בחיבור USB. השמע באוזניות לא חייב להיות איכותי אבל המיקרופון חייב להיות טוב ולא מתפרק/נשבר בקלות. ראיתי ב zap את Microsoft LX3000 USB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677258 האם הוא מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by thedag,

שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתית HITACHI HTD-K210 ורציתי לשאול האם יש איזה מתלה או משהו לתלות אותם על הקיר? או שאולי הם לא מתאימים לתלייה על הקיר? כי אין על הרמקולים מקום לתלייה או משהו כזה... תודה..

10. Started by Oshry4,

היי, רציתי את עזרתכם במציאת אוזניות BT Over Ear בעיקר לצורכי מוזיקה. אין לי בעיה להזמין גם מהאינטרנט אם מדובר בדגם שאין בארץ. אשמח רק שהמחיר לא יהיה בשמיים כי ראיתי דגמים שמגיעים לאזור 400$ וזה הרבה לטעמי. אשמח לתשובה מכם

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by dddddd,

שלום אז ככה כיום יש לי ATP3 ואני רציתי לדעת העם יש משהו יותר איכותי מבחינת סאונד אבל מבחינה משמעותית כי אני מחפש מקסימום איכות ולא חשוב לי יציאות או כניסות העיקר איכות והעם כיום בכלל רמקולים ששומעים הבדל משמעותי מבחינת סאונד ממה שיש לי

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by alienchickenpie,

ממש התרשמתי מהאוזניות של זלמן, הן באמת שוות את זה? בהנחה שהן שוות ואני קונה אותן- הולך להיות לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך בקול 6 ערוצים. אני בדקתי בביקורות וראיתי שיש לאותו לוח אם חיבור Line In אחד, חיבור מקרופון אחד וחיבור רמקול/אוזניות אחד. האוזניות האלה דורשות 3 חיבורי קול (אחורי, מרכזי וקדמי), מה אפשר לעשות בנידון?

15. שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  16. יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN בקיצור לרסיבר או ל-DVD או איך שלא תקראו לזה אין יציאה/כניסה אופטית.... חשבתי להחליף אותו ב-DVD אחר שיש לי בבית שיש לו כזה דבר וכמובן שלכרטיס קול שלי יש כזו יציאה אופטית. האלה היא האם כדאי לי? אני ארגיש הבדל? ומאיפה משיגים בכלל כבל אופטי כזה? עסק יקר?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by srulikg,

שלום. היו לי רמקולים של אלטק לנסינג, ה-ATP3. אחרי שהדגם התקלקל קניתי את היורש שלו, VS4121. עכשיו גם הדגם הזה מתחיל לעשות בעיות ואני מעוניין לקנות חדשים. הבנתי שהיורש של ה-VS4121 הוא VS4621, אבל ראיתי שזה קיבל הרבה ביקורות שליליות. אז אילו רמקולים כדאי לי לקנות כדי להחליף את ה-VS4121? הרמקולים של MicroLab טובים כמו של אלטק לנסינג? יש דגם ספציפי שמומלץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  18. Started by ori-silver,

האם יש דרך לפי נתונים יבשים של רמקול לדעת פחות או יותר על כיוון לרסיברים שיתאימו לו?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על סט רמקולים 5.1 למשחקים, סרטים ודי.וי.די. של הופעות חיות עד 500 ש"ח. קראתי ביקורות מאוד חיוביות על ה-Logitech X530 בזאפ ורציתי לדעת האם הם האופציה הכי כדאית. חוץ מזה, האם משתלם לקנות מערכת יד שניה כשמדובר במערכות כאלה? או שעדיף חדשה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  21. אני מחפש לא מעט זמן אוזניות כפתור שישמשו אותי לריצות/הליכות שאני עושה, התקציב הוא עד 400 ש"ח, אני שומע רק מטאל ומה שקשור לזה, אני מעדיף שהבאס ישלוט בסאונד. הומלצו לי האוזניות האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418509 ואז ראיתי גם את אלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418072 איזה מבין השניים טוב יותר? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר מאלה לתקציב שלי? אין לי אפשרות ליקנות בחו"ל אלא רק בארץ.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  22. שלום לכולם קראתי לאחרונה את הסקירות של האתר על האוזניות של מדוזה וממש התלהבתי ואני שוקל לקנות בקרוב אוזניות מהסוג הזה של 5.1 קראתי על : Medusa ProGamer דור ההמשך וקראתי גם על : Speed Link Medusa 5.1 Headset על הדגם הראשון שיצא להם עכשיו רציתי לשאול האם קימים אוזניות של 5.1 יותר טובים מאלו שמוזקרים פה? אם קיים בחול אז זו גם אופציה טובה. ושאלתי השניה אם לא קימות אוזניות יותר טובות ,מה יותר טוב מבין המדוזות,כי קראת ויש מלא גירסאות שונות לגבי זה??!!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by אפיז,

היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by scylla,

לאחרונה רכשתי רמקולים חדשים (Altec Lansing VS4121) ובסלון נמצאת לנו מערכת סטריאו של סנסוי, מהמעפנות שנראות טוב ב200$ בדיוטי (נקנתה לפני כמה שנים טובות). אנחנו לא בית שרואה הרבה DVD אבל זה נחמד שיש מערכת כלשהי שכן רואים... השאלה שלי, כדאי לחבר איכשהו (אם אפשר לחבר חיבור בננה לDVD) את הLuxeon במקום הסנסוי? בעקרון היא אמורה להתחבר... ואפשר אולי איכשהו לקמבן משהו איזה שילוב נגיד הקדמיים של הסנסוי + הקדמיים של הלוקסיאון בתור אחוריים+ סאב של לוקסיאון? פשוט הלוקסיאון יחסית לא מאכזבת בווליומים נמוכים והסאב מאוד מאוד מורגש מה שלא קיים בסנסוי... אם למישהו יש רעיון לקומבינה אני אשמח לשמוע... בעקרון אני מאמין שהסנסוי יותר איכותית אבל חסר סאב *רכישת מערכת או כל רכיב מעבר לכב…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by Nick_Less,

כמו בכותרת,חובה מהארץ חנות אמינה בדקתי בארקדיה ואין להם (ולא יהיה) כנ"ל בבאג מישהו מכיר חנות? תודה

• 11 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.