עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronmar,

קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by omerboy,

שלום, אני זקוק לאוזניות גיימינג איכותית בתקציב של עד 500 שקלים. רצוי משהו שלא יצלה לי את האוזניים תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  6. אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by kinggil,

Subwoofer: 8.5 x 6 x 9 מה הגודל של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. עברתי לא מזמן לעבוד בכרטיס קול ONBOARD שלי ויש מן בעיה מסויימת, נגיד באיי סי קיו שמישהו נכנס שמועים דפיקות, אז בהתחלה שומעים רעש כזה נקטע ואז שומעים את הצליל, ככה גם אם אני עושה BACKSPACE בחלון השיחה של האיי ס קיו כמה פעמים, שומעים רק את ההתחלה של הצליל ורק את האחרון שומעים נקי, כך גם בכל מיני תוכנות שמשמיעות צלילים, אבל שירים בווינאמפ שומעים בלי תקיעות בלי כלום. בכרטיס קול שהיה לי מקודם לא היו בעיות (של קריאייטיב) דרך אגב אני שומע רק סטריאו יש לי מגבר סטריאו, איזה כרטיס קול הייתם ממליצים לי עד 220 שקל?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. יש לי לוח אם GIGABYTE EP41-UD3L http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp ואני רוצה לחבר למחשב שתי מערכות רמקולים,השאלה שלי זה אם זה יהרוס משהו,את הכרטיס קול או משהו ... המערכת שמחוברת למחשב קבוע תמיד היא מערכת 2.1 של corsair sp2500 עם מגבר חזק משולב עם סאב וופר , כל זה מתחבר למחשב בכבל 3.5 מ"מ ירוק רגיל. ויש ברשותי עוד מערכת שאני רוצה לחבר למחשב בנוסף, זה מן מגבר משולב עם DVD מערכת די ישנה של חברה לא הכי מוכרת אבל עובדת טוב וגם זה מתחבר למחשב עם אותו כבל, יש לי בכרטיס קול המובנה 6 כניסות לאות שמע,ולפי realtek hd audio manager שקיבלתי בדיסק אפשר לחבר עוד מערכות רמקולים,אני עומד לעשות את זה,וברצוני לדעת אם זה יהרוס משהו, או יעשה שבכל מערכת ישמעו רק 50% או משהו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by weissby,

1) לאחרונה אני שם לב בכל מיני מכשירים הקשורים איכשהו לאודיו (אם זה רסיברים, או מכשירי הקלטה ברמה גבוהה וכל מיני דבירם בסגנון) יש איזה שקע שמאוד דומה לRCA רק שהוא בצבע כתום 2)במחשב אצלי איפה שיש תכניסת רמוקלים ומיקרופון, יש גם איזה שקע כחול באותם המימדים של השקעים האחרים, מה זה? ובנוסף, בכרטיסי קול טיפה פחות פשוטים למחשב, יש כזה איזה 6 שקעים במקום 3, מה זה כל אחד שמה? כאילו יש ממש צבעים שונים.. 3) אנלא בטוח באמת אם זה קשור לאודיו, אבל שוב על המחשב בצד האחורי מתחת לשקעי הPS/2 יש איזה שקע שנראה כמו הRCA הצהוב הזה של הוידאו ואיזה חבר שלי אמר לי שזה בעצם מעביר קול אבל לאדע אם הוא צודק או לא.. אז מה זה?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  12. יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. האם כל קובץ HD בפורמט MKV תומך בסראונד 5.1? תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by FastJack,

מעוניין לקנות סטרימר לניגון סרטי 720/1080P. אין צורך ברשת אלחוטית/קווית, BR, 3D, וכו. רק רוצה לחבר HD נייד ולנגן סרטים עם כתוביות בעברית. תקציב עד 500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. מה דעתכם על Xtreamer SideWinder? 300 ש"ח בKSP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by et_gershon,

שלום מחפש רמקולים פשוטים למחשב, שיספיקו לסרטים ולעבודה שותפת. תקציב: בסביבות 50-70 ש''ח. המליצו לי על אלה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=log-S100&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he הם הכי טובים במחיר הזה??

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Dror520,

אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by Jenia24,

האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמפט DIVX עם כתוביות בצד לנגן החדש שלי שקורא כתוביות בצד רק רציתי לדעת איך אני צורב ועושה זאת שיש כמה סרטים על דיסק לבחור לשם של הסרטס והכתוביות אותו שם:?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by שורטי,

תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  24. הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253639,00.html ענק מנועים להשוואת נגנים ניידים: 1. http://smalldj.com/baladeurs-mp3/?langselect=english 2. http://www.andmp3.co.uk/ 3. http://asia.cnet.com/reviews/portable_av/0,39033462,39000840_39001180+39000841c-39000420q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001080&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000920&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000923&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000925&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000928&SUB…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.