עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by chris_u16,

האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  5. היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?

6. Started by Walter Samuel,

שלום אנשים, יש לי אפשרות לקנות X-Fi XtremeMusic במחיר טוב (מאוד) וג'ולי במחיר טוב. השאלה שלי היא: האם הג'ולי מסוגל לדמות סראונד (ברמקולים 2.1) כמו באונבורד? כלומר, האם למשל במשחקים אפשר יהיה עדיין לדעת ולשמוע את המיקום של האוייבים או שעם הג'ולי הדבר לא יתאפשר? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. שלום לכולם ישש לי מסך lcd של haier מסדרת blueline דגם l26r1 ורציתי לדעת האם האור הכחול למטה שמופיע בתמונות ובפרסומות הוא סתם או שיש או כזה ואני לא יודע להפעיל אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by jeyjey,

סטריאו, עד 600 ש"ח

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  11. שלום , אני בהתלבטות נוראה לגבי איזה אוזניות לקנות . באמזון יש דילים פעם לסוג הזה ופעם לסוג השני ב 99 דולר , שניהם אותו מחיר רק בזמנים שונים , אין לי בעיה לחכות רק לקחת משהו לצרכים שלי . קצת נתונים תכנים ואני יפרט מה הצרכים שלי : Sennheiser HD 598 SE : אוזניות פתוחות משנת אוקטובר 2015 . Wearing style Headband Color brown Impedance 50 Ω Frequency response 12 - 38500 Hz Sound pressure level (SPL) 112 dB (1 kHz/1 Vrms) THD, total harmonic distortion < 0,1 % (1 kHz/100 dB SPL) Jack plug 6.3 mm Weight 270 g קישור : https://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0126HISOO/ Sennheiser HD 598 CS : אוזניות סגורות מאוקטובר …

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  12. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

13. Started by Shasoosh,

יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר. עצות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gshhar,

דוד שלי טס שבוע הבא לסינגפור ואני רוצה שהוא יביא לי את iRiver IHP-120 כמה זה אמור לעלות שם?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Revolver,

הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by twito,

שלום רב. קניתי DVD Prosound 9000PS עכשיו הבעיה היא כזאת, יצרתי דיסק mp3 בנרו 6 החדש, ושמתי את השמות באנגלית וצרבתי. כשהפעלתי את הדיסק בDVD הוא פעל אבל היו כמה בעיות. כמו רקע אפור שלא אמור להיות לפי מיטב ידעתי בProsound. הבעיה השניה שגילתי היא בעיית השמות - השמות לא מוצגים כראוי, כאשר ברווח בין מילה למילה מופיע קו תחתון. בקשר לבעיה של השמות זה נראה לי בהגדרות של התוכנת צריבה...ואני לא כל כך מבין בזה. כיצד אני מסדר את הבעיה ??? ותודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום לכולם אני חבר חדש/ישן באתר ( הייתי חבר לפני 6 שנים בערך ) וחזרתי היום שוב . לפני כשבועיים הלכו לעולמם (פחות או יותר ,עדיין חצי עובדות) האוזניות שלי AKG K416P . אין ספק שמדובר מבחינתי באוזניות מעולות . בעיקרון תכננתי להחליף אותן מזמן בגלל שהן לוחצות לי על האוזניים אבל מעבר לכך מדובר באוזניות מעולות . עכשיו ,לאחר שחפרתי ,ניגש לעניין : בשבועיים האחרונים אני אחר חיפוש אוזניות חדשות . הדרישות שלי הן : ֲ1. בס דומיננטי 2.תקציב של עד 400 ש"ח 3.לא ממש אכפת לי אם מדובר ב-in ear/on ear וכדומה . אני אומנם סולד מ-in ear כי בפעם היחידה שניסיתי כאלה כאבו לי האוזניים אבל אני צריך לבדוק שוב .פעם אחת לא מסיקה . 4.מעבר לבס דומיננטי חשוב שגם שאר המרכיבים (וקקאלס וכ'ו) יבואו לביטו…

21. האם מישהו יודע איפה אני יכול ליקנות את הכרטיס קול Extigy Creative ולא יקר? ואם לימישהו היה או יש כזה כרטיס קול אז ספרו לי בבקשה אך הוא עובד.....ביצועים מבחינת אכות ואך הוא עובד ללא מחשב.....ודע מומלץ ליקנות או לא?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

השאלה הינה כפי המוצגת בנושא הת'רד. כמו כן עוד כמה קושיות: א. עד כמה ישתפר הצליל אם אני אשדרג את הכרטיס הקול הנוכחי שלי(רילטק HD אונבורד) לM-AUDIO REVOLUTION 5.1 ? ב. עד כמה אני ארגיש בהבדל בין ATP3 לבין סאונדסטיקס עם רבולושיטיון או בלי? ג. מה עוד אופציות אם אני רוצה לשדרג את מערכת ה2.1 שלי? הערה** אני אוהב מוסיקת פרוגרסיב רוק בעיקר, מטאל מדי פעם ופה ושם ג'אז וקלאסיקה ** מה לדעתכם יהיה השיר הכי טוב לבדוק את המערכת? ניחוש שלי: BOHEMIAN RHAPOSDY תנו הצעות...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.