עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!

2. Started by TiGeRGuY,

היי רציתי לדעת עד איזה תדר הסאב של הלוג'יטק Z5500 יורד והאם הבאס איכותי או שנותן אפקט "בומי". רציתי לדעת גם אם המערכת הזאת איכותית (במסגרת התקציב) גם לשמיעת שירים (סטראו)?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by k_700,

החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by pchoresh,

שלום אני רוצה לצפות בסרטי HD במחשב הורדתי את התוכנה VLC אבל יש בה כל הזמן הפרעות וקיטועים שמעתי שאפשר לצפות עם POWERDVD אבל הוא כאילו לא מצליח לזהות את הסרט יש תוכנות אחרות שמומלצות? יש דרך אחרת להפעיל דרך POWERDVD? תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  5. שלום! יש לי דיסק מקורי שעשיתי לו ריפ לFLAC, והאייטיונס שלי לא מפעיל אותו. לאיזה פורמט כדאי לי לעשות לו קונברטר מבלי לאבד איכות? ובאיזו תוכנה? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by alex28,

אין קול בסרט אבל יש תמונה אך אני פותר את בעיה סתם שירים אני שומע

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by tamiravigan,

אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. תיקון RECIVER ,היכן יותר זול-במעבדה שעובדת עם היבואן או מעבדה פרטית? מדובר על RECIVER של מערכת קולנוע ביתית.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by nehmia,

חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. שלום אז ככה לא מזמן רכשתי פלאזמה 42 ' של LG PG 200R , עד כה היא מצויינת ואפילו בחיבור בננות רגיל לממיר YES MAX רואים באיכות מצויינת . אני רוצה לצפות בסרטי HD שיש לי על המחשב (שהגיעו בדרך לא דרך :wink: ) הבעיה המחשב רחוק מאוד מהטלויזיה ולכן אני צריך פיתרון אחר. עד כה חשבתי על מחשב HTPC , אפילו לא יעודי אלה לקנות איזה מחשב פשוט ביד שנייה (בסגנון פנטייום 4 עם מעבד 2.4 נגיד) כרטיס מסך עם DVI ולשים אותו באיזור הפלאזמה , הבעיה היא שאפילו המחשב שלי שחזק יותר ועם זיכורון גבוהה ניתקע כל הזמן בזמן שסרטי HD רצים עליו לכן זאת לא כל כך אופציה אני מניח. האופציה הבאה היא DVD שקורא DVIX ויש לו חיבור HDMI (רצוי גם איזה כניסת USB) אני אישית לא ראיתי חייה כזאת אבל אולי אני טועה . האופציה …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. בוקר טוב לכולם אז ככה . טעינה דרך השנאי עובדת מצויין , אבל אני עקשן , ואני רוצה לעשות את הכל דרך הUSB , וכצעצוע שיכול לעשות את זה , אני מצפה ממנו שיעשה את זה בלי יותר מדי קונצים . אבל הוא לא מוכן . חשבתי שהקודם דפוק , הוא הוחלף באחד אחר , שנטען בעבודה ל3 שניות , ואז ניתקתי אותו ומאז כל ניסיון שלי להטעין דרך הUSB עלה בכישלון . אולי אני עושה משהו לא נכון , או לא יודע מה . אם יש כאן בעלי צעצוע דומה , אנא הסבירו לי , איך מטעינים את הקופסת הגפרורים הזאת דרך usb , כי אני הולך לאט לאט ומשתגע , ובסוף אני אשתגע בגלל העניין הזה , וחבל שצעצוע כזה חביב ימצא את עצמו שט יחד עם התנינים בביוב ... עדכון : כדי להטעין אותו דרך הusb , יש צורך לעשות eject לכונן עצמו ברגע שהוא מחובר למחשב . דב…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. 1. סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mpYa3IlrcxRxrytxlDc7yV4:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=0 מחירם: 298 ש"ח 2. Altec Lansing VS2421 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs2421 מחירם: 295 ש"ח 3. Logitech X210 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=2&t=9&c=199 מחירם: 279 ש"ח 4. ‏CREATIVE Inspire 2600‎ http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מחירם: הזול מבין ה-2, 215 ש"ח מבחינה תקציבית, השלושה הראשונים ראש בראש. דעתכם? לגבי עכבר התלבטות בין 2 עכברים. MX518 VS…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Spiderpaz,

שלום לפני כשנה קהיתי רמקולים בחנות\דוכן של סלקום הרמקולים עבדו כמה ימים בסדר לגמרי ואחר כך התקלקלו לי שניה עבדו בסדר והתחילו להיות כול מיני הפרעות ברקע והסאונד היה מטושטש היום פתחתי וניסיתי להבין מה לא בסדר שפשפתי את המגעים עם אריג כותנה והסאונד השתפר אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  15. הכוונה היא: כפתורים או לחצן גלגל - מגע?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אני מדבר על ה5 סטליטים סאב ורסיבר+DVD במכשיר אחד. אם מישהו יודע מה יש שם איזה חברות ודגמים. וגם אם יש שם מערכת שיש בה כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים וגם כניסה דיגיטלית. אם יש דבר כזה ב200$... (?)

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. פחות או יותר זה התקציב. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה עד כמה שאפשר לכסף. לא משמעותי לי שלט וכל השטויות האלה. מחפש שיהיה כמה שיותר איכותי(בהתאם לתקציב). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by Ice-maniac,

אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Alfies,

שלום חברה! לפני יומיים קניתי נגן IAOUDIO X5 החבילה באה אלי בלי מטען, לעומת זאת בחנות מובהר שאפשר להתטעין אותו דרך USB. אחרי טעינה של 13 שעות דרך USB הסוללה שלי התמלא בשליש, התקשרתי לחנות לרשת, הודיעו לי שזו טעות ואני הייתי אמור לקבל מטען. השאלה שלי אם זו בעיה במכשיר שהטעינה כל כך ערוכה או שפשוט בגלל שהטענתי אותו דרך USB ולא דרך מטען מיועד???

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by extremex,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by play2,

החלטתי לקנות נגן MP3 אך גם שישמש אותי להקלטה באיכות טובה . התקציב בערך 1000 ש''ח. אני מעוניין בנגן שאפשר לשמוע בו גם בריצה, שהייה איכותי ועמיד. תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.