אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות רמקולים מסוג Cerwin Vega dx3 יד שניה. מכיוון שלא מצאתי מידע הליהם רציתי לדעת מה המחיר שלהם (חדש) היום ומה המחיר ליד שניה במצב טוב. בנוסף קצת מידע על האכות שלהם. המוכר מציאה לי אותם ב1500 שקל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: שאלת בונוס, האם זה ישתלב טוב עם רסיבר Pionir VSX-422-K
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי ממיר כבלים (HOT) מיותר של Thomson (אפור), וחשבתי לחבר אותו למחשב שלי כדי לצפות בטלוויזיה על מסך המחשב. לצורך כך, נראה לי שאני אקנה כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883 יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate x64, ומסך "22 רחב. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס טלוויזיה שציינתי מומלץ? 2. נועה מספקים את הכרטיס טלוויזיה הזה עם שלט שחור של מיקרוסופט. מישהו יודע האם זה שלט טוב, ומה ההבדל בינו לבין השלט האפור? 3. מישהו יודע איזה מקלט IrDA מגיע עם הכרטיס הזה (עם כבל / בלי כבל), והאם המקלט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_473&products_id=9676 - מתאים לכרטיס ולשלט? 4. אני מחבר את הממיר ל…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים רואה בפורומים שאנשים במקום לקנות רסיבר מחברים כל מיני מפענחים,קדם מגברים,פרוססורים,פרה אמפ(אני סתם זורק שמות) ועוד כל מיני חלקים. אף פעם לא הבנתי על מה בדיוק מדובר ומה ההבדלים בין הרכבת מערכת שמע מחלקים נפרדים לבין רסיבר buit in איזה חלקים בדיוק נמצאים בתוך רסיבר לקולנוע ביתי והאם בנייה של מערכת שמע כזאת מחלקים נפרדים משתלמת?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, כמה באמת מספיק לסלון קטן? יש לי אפשרות לקנות 2 אקטיבים של 60W, לכל צד 30W, לא הצלחתי למצוע שום טבלה ברשת כמו שיש נגיד גודל מסך למרחק צפיה, יש משהוא כזה לעוצמת רמקולים וגודל החדר?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, כיוון שיש לי הרגשה שהכרטיסים הנ"ל יגררו דיון אחד לפחות החלטתי לפתוח דיון שבו ייתרכז כל השיח על כל הקשור לנושא. כמו כן, יש לי כמה דברים לציין שלא ראיתי לנכון לציין בחדשה שהינה פורמאלית. 1 - סוף סוף נראה ש-Creative מוציאה כרטיס שמיועד למוזיקה לפני הכל תחת המותג קריאטיב. יהיה מעניין לראות האם הכרטיס מעבר לגימיק של הקריסטלייזר יוכל גם לעמוד בדרישות שיש מכרטיסי קול שמיועדים לנושא ועולים בערך כמו הכרטיס הנ"ל. 2- בעת ההכרזה טענה החברה כי בכדי לקבל את האישור שהכרטיס תומך בתקן ה-Xtreme Fidelity עליו לכלול תחוך דינאמי של לכל הפחות 120db (תאורטית כמובן, מעשית זה כמעט ולא אפשרי בעת שימוש בממירים של 24ביט). עם זאת, גם הכ…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המליצו לי על Creative SBS370 שמעתי אותם והתרשמתי מאוד .... הם עולים כ 206 ש"ח אם יש משו חדש שאתם ממליצים לי עליו של חברה טובה משו ששמעתם אתם ואתם ממליצים עליו תודה רבה! ותנו חוות דעת על הרמקולים שציינתי תודה רבההה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט עם כרטיס כול מובנה ac realtec97 עם אופטי וקוקסיאל בקבל נפרד שאלתי היא כזאת חיברתי את הקוקסיאל למערכת סטיראו שלי כמובן תמיכה ב dts ודולבי די וכוונתי בתוכנה 5.1 העניין הוא שהורדתי את שיבת המלך בac3 ואני שומע רק את קולות רקע בקידמיים משום מה אינני שומע את הסנטר והסראונד וכשכיוונתי ל2 channel שמעתי טוב איך אני מגיע למצב שאני שומע 5 ערוצים בתודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הייעוד של הרמקולים: מוזיקה במחשב, אני רוצה את האיכות הכי מטורפת למוזיקה, כל היום שומע מוסיקה, מכל הסוגים.. ככה שאני מחפש רמקולים נוחים שאני יכול לשים בפינת עבודה (שולחן מחשב..) ובעצם כשאני יושב מול המחשב- לשמוע מוסיקה.. לא האזנה מאיזה נגן חיצוני או שום דבר אחר, חיבור למחשב, כנל גם סרטים מהמחשב. תקציב: 700-900~ ש"ח. בינתיים ההתלבטות היא בין: 1. הMicrolab Solo 6c \ 7c 2. מגבר ישן שיש לי בבית TEAC AX-55 ואליו אני אקנה רמקולים חדשים באותו תקציב- Whaferdale Diamond 9 נראים בחירה טובה במחיר הזה..? איך אני מחבר את המגבר למחשב? כרגע ניסיתי עם המגבר הישן חיברתי לו רמקולים ישנים שהיו לי, ויש רעשים סטטיים נוראיים, אבל כשאני מחבר למגבר נגן חיצוני (iPod) שומעים סבבה בלי רעשים, יכול לה…
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם אפשר לעקוף את כל תהליך הלבשת התרגום המסורבלת?! לא מזמן אמרו לי שאפשר פשוט בצריבה להוסיף את הקובץ התרגום, ובאופן אוטומטי יש תרגום האם זה נכון?!...או שיש דרך יותר קלה?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-