אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Sandisk Sansa m230 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=84&scat=317&tcat=33 נגן 512mb MPIO דגם FY600 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2656&scat=317&tcat=33 נגן MPIO FL300 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2704&scat=317&tcat=33 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לחברת DFS יש תצורת רמקולים ל 5.1 משהו עם CBS 510 ... אם מישהו שמע אותם או מכיר אותם , אז שיגיד אם הם טובים או לא .
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. יש לי מחשב , עם כרטיס מסך דיי יש (רדאון 9600) יש לו 2 יציאות אחת DVI שמחוברת למסך של המחשב ועוד יציאת VGA שמחוברת לטלויזית LCD HALF_HD 32 אינצ', אני לא באמת מבין את ההבדל בין DVI ל VGA , כאילו אוקי , DVI יכול להעביר אותו דיגייטאלי ו VGA - אנלוגי... אבל אני לא באמת רואה הבדל באיכות ! דרך מחבר ה VGA שמחובר לטלויזיה אני מציג תמונה ברזולוציה של 1360 על 768 , וכאשר אני מריץ סרט באיכות HALF_HD על הטלויזיה דרך המחשב , רואיה תמונה ברורה וחדה. השאלה היא ? למה צריך DVI \ HDMI , כאשר VGA הישן והטוב מספק את הסחורה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קולנוע ביתית לסלון בשביל לשמוע חזק, נקי, ברור, ושיהיה איזשהו כיף בלצפות בסרטים עם איזשהו סראונד. הרמקולים של הטלוויזיה לא מספקים, וכשאני מחבר מערכת סטריאו זה לא משהו... השאלה הראשונה שלי זה האם בכלל מערכת כזו תתאים לי לסלון? יש לי סלון דיי גדול מאחר והוא מתחבר גם עם המטבח והחדר אוכל וזה יוצר חלל ענק, לא כמו בחדר רגיל. ולא רק זה, התקרה בסלון היא בגובה 5.70 מטר (לעומת חדר רגיל שזה בערך 2.70 מטר). אני חושש שזה לא יתאים לי מאחר שהצליל יתפזר וייתכן וגם לא יישמעו טוב...מה גם שאין לי מקום מאחורה לתלות את הרמקולים.. השאלה השניה, אם זה אכן ישתלם לי מערכת קולנוע לסלון, היא איזו מערכת לקנות. DVD כבר התחלתי לחפש לבד (כנראה שאלך על Pioneer DV-400 שמחירו 650 ש''ח), עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למסך טלוויזיה LCD אשר שימושו העיקרי יהיה לחיבור למחשב מה שחשוב שיהיה לו תמיכה של NR דרך חיבור ה-VGA וזהו בעקרון בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סאב פאסיבי שאני רוצה לחבר אותו לרסיבר. לרסיבר יש אפשרות לחיבור LFE בלעדי לסאב, וגם בחוברת ההדרכה מציינים שהרסיבר תוכנן לעבוד עם סאב אקטיבי, וכך גם תוכנן החיבור כניסה שלו. לסאב יש רק כניסה של כבל רמקולים- אדום שחור. השאלה אם הפיכת הסאב לאקטיבי על ידי קניית מגבר חיצוני פשוט, תהיה פתרון טוב. דוגמא למגבר שחשבתי לקנות: (בדרך כלל משתמשים בכאלה לסאב של אוטו..) http://www.ebay.com/itm/Mini-2-Channels-Hi-Fi-Subwoofer-Stereo-Audio-Amplifier-Amp-Car-Motorcycle-Boat-/271907260571?hash=item3f4eef889b ועם מגבר כזה, אני מתכנן לחבר כבל LFE מהאדום או מהלבן של המגבר לכניסה ברסיבר. אשמח לשמוע אם מישהו כבר ניסה את זה, ואת התוצאות שמע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אח שלי גנב לי את הרמקולים ואני לא יכול לשמוע. אני שם את האוזן על המחשב ועל המסך ולא יוצא שום קול. זה מעצבן כי כשאני מקליד אני שומע את הקול של המקלדת מקלידה, אז זה אומר שגם המחשב אמור להשמיע קול. נראלי אני אטבע את אייבורי הרמאים האלו שמכרו לי את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתיקון הבעיה בסאונד בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה למסך מסך מחשב "22 (1680x1050), אפשרות ההקלטה ב-hauppauge היא בונוס נחמד אבל מה שיכריע זה איכות הצפייה. הכרטיס יחובר למסך (1680x1050) ולממיר YES SD. על הנייר ה-COMPRO תומך ברזולוציה הזאת ובפורמט מסך "22 אך מכיוון שכרגע המקור הוא SD, מי מהשניים ייתן תמונה טובה יותר בשידורי הטלוויזיה? האם יהיה הבדל? האם PVR-150 ידע להציג תמונה על מסך מלא? או שאולי שניהם יתנו תמונה מטושטשת מדי? http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html - PVR-150 http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-1.html - V300
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מצאתי את האוזניות Sennheiser HD280 Pro, אבל אין לי מושג אם הן טובות או לא, יש איזו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ווקמן שאני מעוניין להעביר את קובץ השמע שיש בתוכו לתוך המחשב כיצד עושים זאת ובאיזה תוכנה עלי להשתמש? עריכה: או קי הצלחתי לחבר את הנגן שלי בתור LINE עכשיו אני שומע את המוזיקה ברקע! מה שאני מנסה לעשות זה בעצם לזהות אותו בכדי שאני יוכל לסנכרן את זה עם תמונה! או למשל לראות את זה מזוהה במדיה פלייר! איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לרכוש לחדר טלויזיית LCD בגודל "32. צמצמתי את ההתלבטות ל-2 הדגמים הנ"ל. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ו-2 הטלויזיות האלה עונות על הדרישה הזו והן בערך באותו מחיר. תוכלו לעזור לי להחליט? ??? רותם
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר וראיתי אצלו את אחד מנגני הוידיאו של ARCHOS ונפתח לי התיאבון... אמנם המחיר בשמיים, אבל עדיין. אין לי מושג איזה דגם, אבל זה היה פשוט יפיפיה. אז קראתי והבנתי פחות או יותר את התכונות של המכשירים - נשמע בן זונה. אבל למה רק בדגם אחד יש WIFI? הדגם הוא PMA 400. או שבעצם יש בעוד דגמים? אני לא מבין למה הם לא שמים את זה בכל הדגמים, כי לפי מה שראיתי זה נמצא רק בדגם אחד, והוא לא ממש 'דגם הדגל' של נגני הוידיאו של ARCHOS. מישהו יודע? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
מאז כבר הספקתי לפרמט את המחשב... אבל לעניין : זה היה האשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221312.0;topicseen קניתי מפצל חיברתי את הסאב ואת המערכת דרך המפצל וזה לא עבד.. מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום ברשותי מקרן HP XP7030: נותרו בסביבות ה300-400 שעות לנורה. אני פועל במצב חסכוני כל הזמן. מפני שהתקרבתי לזמן מנורה זה, התחלתי כבר לחשוב על קניית נורה למקרן שלי. כשהייתי בחיפה שוחחתי עם מנהל TMS בנידון, והוא טען שהוא רכש נורה למקרנו בארץ, ושהוא רכש אותה ב100 שעות האחרונות של המקרן כי היא עלולה להתפוצץ בשעות אלה, ולפגוע במראות המקרן. האם זה נכון? אם כן, נותרון 200-300 שעות לשימוש מעשי במקרן. בebay בHK מוכרים נורה (SP-LAMP-034) למקרן שלי ב160 דולר עם משלוח, ובארה"ב 200 דולר על מנורת osram שמיוצרת בסין עם משלוח. בארץ ההצעה שקיבלתי בינתיים היא 1300 ש"ח על נורה חלופית ו1750 ש"ח על נורה מקורית. שאלתי מדוע לי לשלם כזה הפרש גדול בשביל נורה מקורית וזה מה …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום, -- אני מקווה שזה קשור לפורום הזה -- אני רוצה לחבר לטלוויזיה שלי איזה שהוא התקן כלשהו שיוכל לנגן סרטי HD עם סיומת MKV דרך - DOK. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה בדרך הכי זולה? ראיתי שיש כל מני ממרים דיגיטלים ב200 או 300 שקל שקוראים את קיבצי ה-MKV (למרות שזה לא היעוד שלהם אבל זה מספיק) ראיתי שיש גם כל מני סטרימרים זולים בוואלה שופס לדוגמה שעולים 380 שקל שגם מזרימים MKV. השאלה היא מה כדאי ליקנות שיהיה גם זול אבל מצב שני איכותי. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 300 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום(: אני מעוניין לקנות 32 אינטש לחדרי, השימוש העיקרי זה גיימינג וסרטים. שלא תהיה סמארט TV כי אני גם ככה אחבר אותה למחשב. אמ אני לא סגור על זה אבל אמרו לי ש1080p לא חשוב בגדלים האלו, אז אם אני צודק אז 1080 לא משנה לי. המקורות שידור העיקרים זה מחשב ופס3 וקונסולות דור הבא בעתיד. תקציב עד 2500, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-