אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשדרג את הסאונד של המחשב, יש לי כבר כמה שנים טובות מערכת פשוטה luxeon logicfox t5.1 שאני חייב לציין שיחסית למחיר היא מצוינת, מחוברת לכרטיס OB. השאלה לגבי היציאה היא בגלל שלא מצאתי כרטיס קול במחיר נורמלי 300-400 עם יציאה אופטית, אבל לכולם יש SPDIF. האם להתעקש ולקנות רק כרטיס עם יציאה אופטית או שSPDIF עם כבל טוב יעשה את העבודה? אני מתכנן לקנות את הרמקולים האלה: Wharfedale MOVIESTAR http://www.wharfedale.co.uk/images/range_models/range_11/model_103/finish_11/preview_1.jpg http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=11 בעקרון זו הבחירה שלי אבל באותו תקציב נכנס גם InfinityוTSS450ו וגם JBL, על מה אתם ממליצים? לגבי מגבר אני עוד לא סגור, אין לי יותר מידי כסף ככה שאני ד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בלי מיקרופון ומגבר כי אז הוא קולט גם רעשים אחרים. יש לי מתאם של הג'ק הגדול לג'ק הרגיל(כמו של מחשב) שאני מחבר אותו לLINE IN זה עובד אבל שומעים כמו גיטרה רגילה.. בלי הדיסטורשיין.. איך אני יכול להקליט בלי המיקרופון את הגיטרה עם ה"צלילי רוק"? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחבר את הרמקולים למחשב... יש מאחורה 5 כניסות (ואחת שדולקת באור אדום כזה..) 2 רמקולים מחוברים לסאב(?) והוא מחובר למחשב... הכרטיס שלי הוא און-בורד של 965 של אינטל יש לי תוכנה כזאת שנקראת סיגמה טל..או משהו כזה... עכשיו שומעים רק בסאב וברמקול אחד ומאחורה זה מחובר לציאה ורודה/כתומה כזאת... לאן לחבר את הרמקולים ואיך להגדיר בתוכנה אני ממש בור בזה אני מצטער...
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלפתי את הסנהייסר שהתבלו לי עם השנים. כהמלצתכם וכהמלצת הסיקור של אנטולי לקחתי בסופו של דבר את ה- EQUATION RP21 לאחר טיול קצר לחלילית וקילומבו שבחיפה. הרבה אני לא יכול להגיד על האוזניות כי הם אצלי בקושי שעה ואני על כרטיס קול מובנה (:errrr:) איכות הבניה גבוהה מאוד יחסית לסנהייסרים שאני מכיר (בעיקר סדרת 400 שבעצם מקבילה לו בטווח מחיר) - הקשת, גוף האוזניות, הכבל, אפשר להגיד שמכף רגל ועד ראש, או מצוואר ועד ראש? החסרון היחיד בבניה לפי דעתי זאת הפלסטיקה (הכתומה) שלא מסתירה יותר מידי את ההרגשה הפלסטיקית, אבל לא משהו נורא. הצבע שלהם סביל, לא שקסי-חושני כמו הכסופים של סנהייסר, אבל זאת גם לא המטרה באוזניות שמעוצבות בצורה רובוטית שכזו, סך הכל הוא לא הולם יותר מי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הרמקולים מחוברים דרך חיבור רגיל 3 חוטי צבעים, לא דיגטלי ולא אופטי. הכל עובד נורמלי עד שפתאום לפתע הסאונד נעלם לחלוטין, או שהוא קצת מתחרבש מבחינה של עיוות קול, הוא כאילו מפסיק וחוזר כל פעם משתנה, אם אני משנה ל Input ברמקול הדיגיטלי אז זה חוזר עוד פעם לכמה שניות ואז עוד פעם הסאונד מפסיק. כל הרמקולים מחוברים ל XFI Xtreme Music שומעים טוב והכל מחובר כראוי. עכשיו יש עוד משהו אני שומע כל מיני באמפים מהבאס או מהרמקולים, סתם לא משנה מתי, בוינדוס או לא, כלומר שהסאונד מפסיק, אני לא שומע את זה כשהכל עובד טוב. יש לכם מושג מה הבעייה? אולי ה XFI לא עובד טוב ? הרמקולים הקודמים עבדו טוב, זה מה שנקרא הבעייה ב XFI עם ה cracking ? זה קורה במשחקים וגם בסרטים או לא משנה מה.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי פלסמה MARANTZ PDP42HD נאמר לי שהיא תומכת HD עד 1080I ושיש את הHD כבר בפנים אבל אין לי בטלוויזיה את היציאה של הHD זאת שדומה לחיבור USB כזה יש במסך חיבור DVI ואני מתכנן לקנות PS3 בקרוב ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המכשיר לפלסמה עם כבל HDMI TO DVI יראו טוב? כמו שאני אומר לראות בHD? ולמה אין לי את הכניסה של הHD בטלוויזיה? האם זה דבר רגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע אלי סכום כסף נכבד, והחלטתי לנצל אותו כדי לקנות מערכת רמקולים חדשה (מאחר ושלי כבר גוססת כמה שנים). אני מחפש רמקולים שיראו טוב על השולחן, אך גם רמקולים שישמעו טוב מהם. בעיקרון, השימוש העיקרי הוא משחקים, מוזיקה וסרטים. היום יש לי מערכת 2.1 ששל Creative, ולכן יש עדיפות למערכת חדשה של 2.1. לעומת זאת, במחיר הנקוב למעלה (ולמטה), אם אפשר למצוא מערכת 5.1 טובה ואיכותית, אז אפשר גם לקנות אותה. התקציב הנוכחי הוא בסביבות ה500 שקל, מקסימום 700 שקל. יש עדיפות לרמקולים של Logitech ו Creative. אז, המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות אוזניות לD2... חשוב לי: איכות סאונד. עמידות (שהן לא יישברו תוך שבוע). חשבתי על ULTRASONE HIFI700 או ICANS.. מה אתם אומרים?? תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, skylab מהד-פיי עשה ביקורת על כמה אוזניות במחירים של עד 150$ בערך. הביקורת, בקישור הזה: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=252485 מתאימה מאוד להרבה אנשים, ולכן חשבתי שיתאים לפתוח דיון וליידע את אילו שלא עוקבים אחר הפורום השני באופן תמידי. שתי המתחרות היותר מעניינות לנו, הישראלים הם ה-AKG K81DJ וה-RP21 שנמכרות בארץ במחירים הגיוניים מאוד. Anatoli.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירה של רמקולים מדפיים עד 1700 שקל למוזיקה אלקטרונית (אוס, טראנס) וקולנוע ביתי חשבתי על B&W DM300 או JBL E30 סאב וופר כבר יש ככה שפחות או יותר באסים ברמקול לא משנה לי הרבה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=35010 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=5466
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-