עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by YAHOOGEEK,

הרגע קיבלתי את האוזניות הללו "הבעיה" (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) שהחלק הפנימי (IN EAR) לא יושב במלואו אלא רק חצי, האם זה אמור להיות ככה? תמונה (מגוגל תמונות) להמחשה איך האוזניות יושבות, גם אצלי ככה אני לא מצליח להבין האם זה אמור להיות ככה או לא, ואם כן - מה ההיגיון? חצי מהסאונד בורח החוצה, מה שגם זה לא הכי נוח כי נכנס לך לתוך האוזן חצי מהפלסטיק הקשיח, זה שלא מכוסה בגומי מישהו ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by RocknRolla,

קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  5. הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by QQQ,

בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by gandolf,

מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by Jor-L,

שלום, יש לי התלבטות קשה ביותר בין שתי אוזניות שאני רוצה לקנות. המטרה של האוזניות היא בעיקר למוסיקה ולגיימינג (cs go). האוזניות: roccat kave solid 5.1 http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=13430 בין sennheiser hd429s https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11689 נ.ב הכבל של הsennheiser זה כבל של audio ומיקרופון כאחד ולא מפוצל(כמו חיבור לפלאפון) אם יש לי מפצל המיקרופון יפעל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  9. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by kyyle,

יש לי LOGITECH Z560 ואני רוצה כרטיס קול איכותי אז אם תוכלו לתת לי הצעות לכרטיסים והסברים על האופציות והסוגים אני אודה לכם מאוד כי אני חדש בתחום ולא מבין.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by Cupid Me,

^ נקנות בגלל הצורך בסראונד בסרטים אבל ישמשו גם למוסיקה (כרגע אני עם Sennheiser HD 457), מתלבט בין הדמיית סראונד לדרייברים נפרדים לכל ערוץ, אין לי תקציב מוגדר כי אין לי מושג מה הטווח מחירים, תודה!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by pchoresh,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by Erez360,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה

14. הדגם שקניתי הוא: LA40R71B של חברת Samsung. הנה כמה תמונות להתרשמות: העניין הוא כזה - הרזולוציה של הסאמסונג היא 1366x768 ובכלל המפרט הוא כזה: 5000:1 יחס ניגודיות 1366x768 רזולוציה 178 מעלות זווית צפייה 500 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה מפרט טוב לכל הדעים נכון? עכשיו שמתי עין בינתיים על טלויזיה של חברת BENQ (קצת פחות טובה מסאמסונג, האמנם?), עם מפרט שכזה: 800 :1 יחס ניגודיות 1920X1080 רזולוציה 176ומעלות זווית צפייה 550 cd/m2 בהירות 8 ms זמן תגובה הדגם הוא: DV3750, כאמור של BENQ כאשר עוד הבדל גדול הוא שהיא 37 אינץ'. המחירים הם פחות או יותר אותו דבר.. מה דעתכם חבר'ה? אני צריך להסגר על זה בשישישבת כשבמוצ"ש אני כבר אדאג לבטל את ההזמנה…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום לכולם אתמול התחדשתי ב טלויזיה 37 חדשה של סמסונג מדגם la37b530..... אחת המטרות של הטלויזיה היא שימוש כמסך מחשב בנוסף לעוד מסך מחשב lcd 22 עכשיו שמעתי שיש את הקטע של צריבת תמונה על המסך... עכשיו רציתי לדעת אם אני משאיר את הטלויזיה דולקת למשך זמן רב יחסית על השולחן עבודה עם רקעים משתנים כול 5 דקות האם זה יכול למנוע את הבעיה של צריבת תמונה.....אני יודע שפעם הייתה בעיה עם צריבה של לוגיים של ערוצים אז רציתי לדעת אם התמונה של השולחן עבודה מתחלפת עדיין יש סיכוי שיצרבו דברים כמו אייקונים או הסרגל כלים של ה windows..... ואם יש דרך לפתור את הבעיה אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by Amir74,

איזה תוכנה מסוגלת לעשות עבודה של sequencer ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.

19. Started by Cooler-Master,

טוב אז השאלה היא כמו בכותרת. חבר שלי רוצה להחליף את הרמקולים שלו כי הרמקולים שיש לו עכשיו פועלים רק אם הכרטיס קול של אותה חברה (Genius ) וזה עושה כל הזמן בעיות בקיצור הוא רוצה להחליף את הרמקולים שיוכלו להתחבר לכרטיס קול שעל הלוח אם ולהעיף את הרמקולים והכרטיס קול הישנים בקיצור צריך רמקולים( 2.1 יספיק) הכי טובים שאפשר להשיג במחיר הזה תודה לכול העוזרים

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום, אני מחפש רמקולים מוגברים לשימושים הבאים בסדר עדיפות הבא: 1. סרטים 2. מוזיקה 3. משחקים התקציב חופשי. חשבתי על הפריטים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502480 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  22. יש לי את היציאה הזאת בלוח אמא P4P800 אבל אני לא משתמש בכרטיס קול OB של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את הסאונד מהיציאה הזאת לטלויזיה בעזרת כבל RCA? ואם כן אני חייב להשתמש בכרטיס OB או שאני יכול להשתמש ביציאה בנפרד יחד עם הכרטיס קול הרגיל שלי 5.1LIVE!

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  23. כותרת , מס דגמים שמצאתי : http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=594524 http://zap.co.il/model.asp?model_id=586422

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by ilanb0,

מחפש המלצה לרמקולים + סאב בלי לקרוע את הכיס (מחשב חדש של הבן שלי שאוהב לשמוע מוזיקה). תצורה 2.1.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.