אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי? ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מצאתי בארון כ.קול שהיה שייך ללוח הישן שלי DFI P35 T2R נקרא גםBernstein Audio מבוסס Realtek ALC885 איך הוא בהשוואה למובנה של ASUS P7P55D?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, כפי שמופיע במפרט. כבר זמן מה שאני משחק ב-FEAR COMBAT, ואני נתקל בבעיות של קפיאה של המשחק בקטעים עם יריות ופיצוצים. בהתחלה חשבתי שמדובר בלאגים, התברר שלא. אחרי זה בדקתי את עניין הוידאו, הורדתי למינימום, התברר שלא. אתמול אחרי שהבעיה כבר ממש העלתה לי את הסעיף, החלטתי לבדוק משהו שחשדתי בו כבר כמה זמן, עשיתי DISABLE SOUND. והופה! מה מתברר? פתאום המשחק רץ בלי תקיעות מעצבנות. הכל סבבה, ואפילו מתברר שאני לא כזה גרוע כמו שאני חושב אבל מן הסתם לשחק FEAR בלי לשמוע סאונד, זה די קרוב ללשחק בלי לראות. בבדיקות נוספות שעשיתי, הורדתי את איכות הסאונד ל-MEDIUM ואחרי זה ל-LOW ללא שיפור משמעותי. כל הדרייברים אצלי מעודכנים לגרסאות האחרונות שיש באתר של GIGABYTE.…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס X-Fi XtremeMusic ןאני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו אבל היציאה שלו שונה מהכבל Coax שלי האם יש איזה מתאם שאני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אחוריים וסנטר לא עובדים,
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לכרטיס שלי( waveterminal 192L של EGOSYS) - קרה לי כבר כמה פעמים שפתאום הוא מפסיק לעבוד באתחול של המחשב(בד"כ המחשב נתקע לפני זה ) המחשב לא לא מצליח לזהות את הכרטיס למרות שאני נותן לו את כל הדרייברים החיוניים והוא טוען ש CANT FIND DRIVERS, כאילו זה לא הכרטיס קול הזה בכלל. הוצאתי את הכרטיס, החזרתי אותו(אחרי אתחול) פתאום, לא צריך דרייברים כלום, הכל עובד. מה זה אומר הבעיה הזאת? (אגב, זה קרה בשתי מערכות ההפעלה גם בויסטה וגם ב XP הוא לא זיהה לי)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כרטיס דיגיטאלי לטלוויזיה 34" של טושיבה לא LCD וכמה זה צריך לעלות הדגם הוא 34ax9uh אגב זה כרטיס שאחראי על כל פעולות הטלוויזיה ואני צריך להחליף אותו כי יש בעיה של מריחת צבעים תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס סאונד הטוב ביותר באזור ה1,000 שח. הכרטיס יהיה מחובר למחשב HTPC עם כרטיס מסך GTX580 ומגבר בינהם (Denon 1912) תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס הקול Creative Audigy 4 SE. קניתי אותו בזמנו דיי בגרושים (אני חושב ש 240 שקלים) ב KSP. בסך הכל- אחלה כרטיס. עם זאת, בזמן האחרון נמאס לי מהצרות שהוא עושה עם VISTA. הדרייבים של קריאייטיב פשוט מחורבנים. כמו כן, אני חושד בכך שהוא גורם לי בעיות יציבות. בכל מקרה, אני מעוניין ברכישה של כרטיס קול, אך אחד לא יקר. אני לא אתחיל לשלם עכשיו מאות שקלים על X-FI וכו' כאשר בשורה התחתונה, אני בקושי אשמע שיפור מבחינת האיכות. במסגרת החיפושים שלי נתקלתי בכרטיס הבא: Audiotrak Maya 5.1 MK-II POS. הכרטיס נמכר ב 44$, כולל משלוח, ב EBAY. לינק: http://audiotrak.co.kr/kr/product/Emayapos.php אני מכיר את AUDIOTRAK טובה ואיכותית ולכן הכרטיס נראה לי "מציאה". הבעיה היא שלא מצאתי ביקור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרקולס החברה הידועה כחברה טובה לכרטיסיי קול וגם כרטיסיי מסך מוציאה עכשיו כרטיס חדש שיקרא Gamesurround Muse 5.1 DVD המשך... ה-Gamesurround Muse 5.1 DVD הכרטיס תומך 5 נקודה אחד ערוצים וגם באפשרות שמיעה בצורת ה- DVD הוא אמור לתת אייכויות טובות מאוד והכרטיס אמור להבטיח למשתמש חוויה מוסיקלית נהדרת ויתמוך בתוכנה power dvd ובחוץ לארץ הוא עולה 29.99 דולר.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח אם K8NF-9 של gigabyte שבו מובנה כ.קול של רילטק. לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, כולל את הדרייבר של הכ.קול בתוכם, ניסיתי לנגן משהו, אך הכרטיס קול לא עובד. הורדתי מהאתר של gigabye דרייברים עבורו, אך עדיין הוא לא עובד. בדקתי ב device manager וראיתי שם שהאייקון של ה raltek ac 97 הוא טוב, אך תחת sound יש כמה אייקונים של מיקרוסופט תקולים, כגון: kernel acoustic..., kernel audio splitter, winm wdm audio compability. יתכן והם הגורם לבעיה או שיתכן שפשוט יש בעיה בלוח?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-