עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tavor21,

יש לי מחשב נייד עם יציאה אופטית (SPDIF) ואני מחבר אותה לכניסה אופטית ברסיבר שיש לי ואז אני לא יודע איך לעשות כך שהרסיבר יקלוט את האודיו מהמחשב ????? יעני לראות סרטים דרך הDVD במחשב

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by naba,

ראיתי בזאפ את הרמקולים הנ"ל ב547 ש"ח. ואני זוכר שלפני חצי שנה הם עלו פי 4 יותר, יש איזושהי סיבה לירידת מחירים כזאת? ואיך הרמקולים בכללי? המטרה היא מוזיקה ביום וסרטים בלילה, וככל הנראה יחוברו לרסיבר ימאהה. נכנסתי לאתר של היבואון (ניופאן) וראיתי באתר רק את הדגם הזה למרות שיש לWESTRA עוד כמה דגמים (כמו ALLEGRO, SIMPHONY, CANTO,MATRIX ועוד), הם ירדו מפס הייצור או מה? במידה ותגידו שהם טובים אז אני אלך לשמוע אותם..... אשמח לקבל מענה לשאלותי.... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .

7. IPODLOUNGE, האתר הכי מעודכן בכל הקשור ל IPOD, הוציא סקירה מפורטת על ה IPOD MINI החדש http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6524_0_6_0_C בבדיקות שלהם יצא שהוא עובד לזמן מטורף של 26 שעות רצוף (לא 18 כמו ש IPOD אומרת), ושהצבעים יותר בוהקים. חוץ מזה מדובר עדיין באותו מכשיר כמו מקודם.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. יש ברשותי ArChos Gmini XS 200 והמחשב מסרב לזהות אותו .. הוא נותן לי את ההודעה הבאה .. יש לי Windows XP Sp1 מעודכן ופרטי מערכת בחתימה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. קניתי לפני שנה וחצי את הK24P בבאג ואוזניה אחת שלהם נדפקה. יש לי עדיין את תקופת האחריות אז באג החליפו לי אותם לK412P. לפי מה שאני יודע אלה הדגם המחליף של K24P שאותם כבר הפסיקו לייצר (תקנו אותי אם אני טועה) רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם חוץ מזה שאחד בצבע צהוב ואחד בצבע שחור והשוני בנרתיקים.. (אני אישית לא שמעתי הבדלים באיכות הסאונד) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TeaTime,

בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by cleric,

בנתיים אני די סגור על CX300 , יש אולי משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by DJ_Yaniv,

קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by lipa,

איזה דברים חשובים שאדע ? איפה אני יכול לקרוא ביקורות ? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by dondar,

שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Garm,

לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by erez107,

שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ראסמון,

אני מעוניין לדעת אם JAMO נחשבת לחברה טובה בתחום הקולנוע הביתי. אני בדרך לקניית מערכת 5.1 של החברה ב5000 כולל מגבר איכותי, יש משהו יותר משתלם סביב המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  21. רמקולים 5.1 ו 4.1 של Genius יחסית מאוד זולים אולם כמעט ולא מוכרים ותהיתי אם למישהו יש נסיון איתם או שמע עליהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by dindin123,

אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מה הרמקולים האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג בטווח מחירים של 200-300 ש"ח? ואם אעלה ל-400 ש"ח, האם אקבל רמקולים משמעותית טובים יותר ששווים את התוספת? לאחר חיפושים שעשיתי, אלו נראים הרמקולים הכי איכותיים שאפשר להוציא במחירים האלה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=724698 יש לציין כי תמיד השתמשתי ברמקולים של לא יותר מ-150 שקל, וכולם עשו ת'עבודה, אבל תמיד הבס לא היה מספיק טוב ו/או לא ניתן לכיוונון, לכן חשוב לי להיות מסוגל לכוון את הבס. מטרת הרמקולים היא לגיימינג ומוזיקה. מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. אני עובר דירה אז החלטתי לשדרג את המערכת ,אני צריך מערכת 5.1 ומגבר. אני רוצה לחבר אותם למחשב ולטלווזיה. רציתי לדעת אם אני קונה מערכת שיש לה 2 רמקולים קדמיים עומדים יהיו טובים למוזיקה? בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.