עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by B0necrack3R,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 חדש, הבעיה שלי שאני מתלבט בין אם לקחת אחד מאילה שמבוססים על HDD או אחד עם FLASH היתרון בHDD הוא גודל האיכסון והיתרון של FLASH הוא הקומפקטיות. נוצרת אצלי אילוזיה שלנגני HDD יש איכות צליל הרבה יותא גובה מעל זאת של FLASH! האם זה באמת כך או שאני סתם מזבל לעצמי ת'שכל? כעיקרון אני צריך משהו קטן שאוכל גם לרוץ איתו, אני לא צריך מקום איכסון גדול במיוחד וגם פיצרים לא! (מסך צבעוני,מצלמה) מה שאני כן מצפה מהנגן הוא שיהיה משם טוב,עם איכות צליל מעולה ושידיע לעוצמות גדולות (אני הולך לחבר אותו לפעמים לHD497..) אני לא כל כך מכיר את השוק אך ראיתי קצת נגנים אצל IRIVER מבין ה-HDD הH10 הכי אופטימלי בשבילי.. אבל חוששני שהוא לא יתאים לי לריצות ואני יוכל ל…

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Systema,

קניתי רמקולים של קריאטיב 5.1 והם מגיעים ביום שבת. אני מחפש כרטיס קול ואני רואה בזאפ מחירים מ-200 עד 1000. השאלה שלי היא כמה כדאי להשקיע בכרטיס קול טוב, כמובן שיעלה כמה שפחות אבל איכות חשובה מאוד- כמובן אם אפשר להמליץ על דגם יהיה מצוין. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום לכולם. לחבר שלי יש את הבעיה הבאה: יש ברשותו טלויזיה 42" ומחשב עם כ.מסך 8600GT עם יצאת DVI. בעזרת כבל DVI TO HDMI ניתן לראות וידאו נהדר, אך הכרטיס הזה אינו מסוגל להעביר סאונד דרך HDMI. בנסיון לחבר כבל אאודיו סטנדרטי רגיל(לא יודע מה השם שלו) לטלויזיה, הוא מתעלם מהכבל ונראה שעדיין מנסה לקחת אות אאדיו דרך ה HDMI. האם יש דרך לגרום לעסק הזה לעבוד ולשמוע מהרמקולים המובנים בטלויזיה? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  8. אוקיי, הייתה לי מערכת קראייטיב אינספייר 4.1 , החלפתי אותה וקניתי ATP3 אבל לא מכרתי את האינספייר יש לי אותם עדיין. כרגע הATP3 מחוברים והאנספייר בקופסא, אני רוצה לחבר את שניהם למחשב, זה אפשרי? הכרטיס קול הוא OB של Reaktek ALC650 (מובנה על הלוח IC-7), כרגע הATP3 מחוברים על היציאה של הרמקולים הקדמיים בכרטיס קול כמו כל מערכת 2.1 ככה שמבחינה תיאורטית אני יכול לחבר כ2.1 נוספים את האנספייר וככה יהיו לי שני סאבים, שני רמקולים קדמיים של אלטק ושניים אחוריים של קראייטיב, אבל השאלה המרכזית היא, אם זה אפשרי , ואיך עושים את עם כן? והאם יש סיכון שהכרטיס קול המובנה לא יסתדר עם שתי מערכות?? המון תודה לכולם יום מעולה!

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Ben N,

שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

שלום. הייתי רוצה לדעת טיפה פרטים על זה.. מה האפשרויות.. מה הדבר הזה עושה בתכלס... מה המחירים וכדו'... תודה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by Gohan,

אני יכול לקנות חדשות ב600שקל , שווה? תודה.

12. Started by adidi_be,

היי, יש לי לפטופ של Dell מלפני שנה וחצי בערך, אני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI שיש לי ב-LCD, אך לצערי אין לו בו יציאת DVI (ומן הסתם גם לא HDMI) האם קיים כרטיס הרחבה של יציאת DVI לניידים? כי ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי... בעיקרון מצאתי מעין ממיר בין VGA ל-HDMI (מופיע בלינק) אבל האם זה ישמור על איכות הצפיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620365~9~0.htm# כנל, אני יכולה לחבר מתאם שהופך VGA ל-DVI, (למשל: http://media.shopy.co.il/shops/1234/products/p72757m.jpg) ואז לחבר כבל בין ה-DVI שבנייד ל-HDMI שב-LCD, אבל שוב מה תהיה האיכות? למישו יש פיתרון? אם זה עוזר היציאות הקשורות לעיניין שיש לי בלפטופ זה: VGA, s-video וכן, מי שתהה יש לי מקום לכרטיס הרחבה. תודה על העזרה בברכה, עדי

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Big_White,

התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. אני קונה עכשיו נגן חדש SanDisk Sansa e260 http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/sandisk-sansa-e200-series-review.php וקראתי בהרבה מקומות שהאוזניות שמקבלים איתו הם על הפנים..... :'( אז חשבתי לקנות אוזניות טובת יותר במחיר לא גבוה במיוחד 100-150 ש"ח האזניות KSC7 אלו לי בראש http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=8888888&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=he זה סכום הכסף שאני רוצה להשקיע...... מה אתם אומרים על האוזניות?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  15. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  16. ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

19. בבקשה, הכתובות של החנויות לא פחות חשובות מהשם...

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Hi everyone, i encountered a problem with my ipod. The iPod itself works just fine, its the lack of information on apple website. I recently placed an order for a pair of soundmagic pl 50 in ear headphones, the headphones have the internal resistance of about 55ohm, now from what i understand this is not a small value. Now logic will dictate that such a small device as an ipod shuffle wont have a high amplification and as we have seen over the years apple makes their money from making small and good looking devices and not on performance. So my question is, is there a way to know what is the amplification per channel on that little device? "L]mW + [R]mW]" . Cheers Roma…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ben060,

שלום קניתי בקר וכבל FIREWIRE חיברתי בין המצלמה למחשב עכשיו איך אני מעביר את המידע? איזה תוכנה ממולצת להתקין? ועם מה אני עורך את המידע? אשמח להמלצות בן

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  22. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by Motix,

יש לי בעסק מחשב עם XP שמשמיע מוזיקה לרמקולים באולם מהאוינאמפ. כרטיס קול מובנה רגיל של גיגהבייט מהלוח אם עם דרייבר של REALTECH אם אני רוצה לראות משהו ביוטיוב במחשב אז שומעים את זה באולם אבל אני רוצה שמאותו מחשב יהיו לי רמקולים בקבלה שישמיעו את יוטיוב בלבד ואת הוינאמפ שימיעו הרמקולים באולם בלב. אולם - וינאמפ קבלה - יוטיוב או משהו אחר (בו זמנית כמובן) האם אפשרי? אם לא, כרטיס קול נוסף יעזור? יש אפשרות כזו? בווינדוס 7/8 זה אפשרי לעשות כזה דבר? תודה.

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.